En İyi Türk Gelinlik Markaları Hangileridir?

Admin Tarafından Yazılmıştır / Mar 3, 2023

En İyi Türk Gelinlik Markaları Hangileridir?

Sosyal medya, hayatın her alanında seçimlerimizi çok daha çeşitli ve geniş bir yelpazede yapmamızı sağladığı günümüzde Gelinlik seçimi ve satın alma, internet dünyasının da etkisinde kaldığı şeylerden biri de gelinlik seçimi ve satın alma işlemidir. Bu yazımızda, tüm dünyada hayran kitlesi olan en iyi Türk gelinlik markalarını tanıtacağız, böylece özel ve güzel bir gelinlik, şık ve kusursuz bir seçim yapabilirsiniz.

Neden Türk Gelinlik Markaları? 

En iyi Türk gelinlik markaları ile tanışmadan önce bu markanın ünlü elbise tasarımcıları tarafından tasarlandığını ve tasarımlarında en son tasarım ve desenlerin kullanıldığını bilmekte fayda var. Türk gelinlik markaları ve tasarımları çok çeşitlidir, bazıları çok sade ve dikim için ipek veya saten kumaşlar kullanıyorlar, bazılarının modaya uygun modelleri var ve diğer tasarımlardan çok farklılar. Türk gelinliklerinin bazı markalarında tasarımın ana unsuru klasik tarzdır. Önemli olan gelinliğinizi seçmeden önce tasarımında hakim olan tarzı görmeli ve modelin size ve tarzınıza uygun olduğundan emin olmalısınız. Bir sonraki nokta ise Türk gelinlik markasının veya herhangi bir markanın çalışma stilini damatlık modeli ile koordine etmeniz gerekmektedir. Gelinliğiniz klasik ve sade bir elbiseyse, spor ve modern bir takım elbise giyen damadın yanına yerleştirildiğinde muhtemelen etkisini ve uyumunu kaybedecektir.

en iyi türk gelinlik markaları

En İyi Türk Gelinlik Markaları:

Sadece birkaç Türk gelinlik markasının adını duymuş olabilirsiniz ama birçok marka var ki seçim yapmadan önce onları tanıyıp istediğiniz elbiseyi almanızda fayda var.

Tarik Ediz:

Türkiye'nin en iyi türk gelinlik markalarından biri de bilinen ve popüler olan Tarik Ediz markasıdır. Bu markanın elbiselerinin ayırt edici özelliklerinden biri de her bedene uyan çok hassas dikişleridir. Yani bu markadan istediğiniz gelinliği ve size uygun bedeni bulursanız gelinlik tam size göre olacaktır. Sanki profesyonel bir terzi tam size göre dikecekmiş gibi. Gelinliklerin yanı sıra uzun yıllardır abiye ve gece elbiseleri tasarlama ve dikme alanında da faaliyet gösteren bu markanın elbiselerinin birçoğu Avrupa'daki maisonlarda satılmaktadır.

Dovita Bridal:

Türk gelinliklerinin hem bu ülkede hem de Avrupa ve Asya ülkelerinde tanınan diğer markaları arasında Dovita Bride markasından bahsetmek gerekir. Bu gelinliklerin stil ve tasarım çeşitliliği o kadar fazladır ki, her zevke sahip her kız bir gelinlik bulabilir. tasarımcı Bu markanın ana unsuru, mesleki diplomasını alan Bayan Victoria'dır. Rusya Sanat Akademisi'nden moda bölümü ve 10 yıldan fazla Bu alanda profesyonel olarak çalışıyor yavaş En ünlü giyim markalarından biri olarak bu markanın sloganı Türkiye'nin gelini, biz sadece kıyafet dikmiyoruz, aynı zamanda Giysiler Giysi tasarlarken ve dikerken sihir yapıyoruz Bu markanın gelini, klasik ve modaya uygun stilleri birleştiriyor Tamamen zarif ve güzel bir şekilde çalışma tarzı ile kombinlenmiştir. Farklı ve çok güzel Bu marka yıllık festivallerde yer alsın. Dovita en iyi türk gelinlik markalarından biridir.

türkiyenin en iyi gelinlik markaları

Dai Wedding:

En iyi türk gelinlik markalarından biri de dai wedding Bu Türk gelinlik markasının başlangıcı 2005 yılına dayanmaktadır ve bu şirket bu alanda 15 yılı aşkın deneyime sahiptir. Bu Türk giyim markasının sloganı genç gelinlerin hayallerini gerçekleştiriyoruz. Bu koleksiyonun tasarımcıları işlerinde o kadar maharetli ki çok güzel ve özel tasarımları kullanıp eşsiz ve rüya gibi elbiselere sahip olabiliyorlar. Türkiye'nin en ünlü gelinlik markalarından biri olan dai gelinlikleri, lüksüyle ünlüdür ve birçok lüks düğün töreninde gelinlerin ilk ve son tercihidir.

Akay:

Moda alanında çeşitli festivallerde her zaman parıldayan Türkiye'nin en eski ve en bilinen gelinlik markalarından biri de Akai markasıdır. Bu marka 1974 yılında kurulmuş olup, 1999 yılından beri moda alanında profesyonel olarak çalışmaktadır. 40 yılı aşkın bir süredir Türkiye'nin en büyük ve en başarılı gelinlik markası olan bu markanın sloganı her zaman gelişmenin ve ilerlemenin birkaç adım ilerisinde olduğumuzdur.Ayrıca birçok ve çok profesyonel varlığına rağmen kabul edilir. tasarımcılar ve terziler bu atölyede klasikten tamamen modaya farklı tasarım ve modelleri bulabileceğiniz, sade ve gösterişli tarzlara herkesin uyabileceği şekilde zevkinize uygun harika bir seçim yapın. Akay en iyi türk gelinlik markalarından biridir. Vakko: Yazının bu bölümünde en iyi türk gelinlik markaları, gelinlik dışında gelinlik ve düğün törenleri ile ilgili aksesuar tasarımı ve yapımı alanında da faaliyet gösteren vakko wedding'tir. 80 yıllık profesyonel faaliyet, şüphesiz bu uzun geçmiş, Türkiye'nin en iyi gelinlik markalarından biri olarak kabul edilmeye devam edebilen bu markanın ürünlerinin çok kaliteli olduğunu göstermektedir. Bu marka, giysi tasarımı ve dikimi, erkek ve kadın abiye giyim, çanta, gelin ayakkabısı vb. moda ve modanın çeşitli alanlarında faaliyet göstermekte ve ürünlerinin birçoğu Avrupa ülkelerinde dünyaca ünlü markalarla rekabet etmektedir.

en iyi türk gelinlik markası

Jasmine Bride:

En sevdiği gelinlikleri kabarık ve yoğun tasarımları olan gelinlerdenseniz bu markayı tercihlerinizden çıkarmanızda fayda var. Türk Jasmin'in gelinlik markasının çalışma tarzı daha çok klasik ve sade Avrupai kalıplardan oluşuyor ve sizi güzel bir şekilde sadeliğin zirvesine taşıyacak. Bu Türk gelinlik markasının en ünlü tasarımcısı, ABD New York'ta moda ve giyim tasarımı bölümünden mezun olan Mr. Jose Dias'tır. 14 yılı aşkın bir süredir gelinlik tasarımı konusunda uzmanlaşmıştır ve mottosu zamansız ve klasik görünmektir.Bu markanın ayrıca nedimeler için çok çeşitli güzel elbiseleri vardır.Bu yüzden elbisenize eklemek isterseniz nedime elbiseleriniz de Bu Türk markasını seçmekte özgürsünüz. Bu marka en iyi türk gelinlik markalarından biridir.

Enzoani:

En iyi türk gelinlik markaları listesinde yer alan bir diğer isim ise henüz birkaç yıldır piyasada olan enzoani markası. Enzoani markasının İstanbul lansmanı 2012 yılına dayanmasına rağmen çok kısa sürede rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarmış ve Türkiye'nin en ünlü ve tartışmalı gelinlik markalarından biri haline gelmiştir. Bu markanın gelinlik ve diğer elbiselerdeki çalışma tarzı modern ve çağdaş. Bu sorun, enzoaninin sadece Türkiye ve komşu ülkelerde değil, Amerika ve Avrupa ülkelerinde de kendisine yer açmasını ve dünyanın 60'tan fazla ülkesinde temsil edilmesini sağlamıştır.

türk gelinlik markaları

Riki Dadal:

En iyi Türk gelinlik markaları listesinde şüphesiz yer alan bir başka isim de Riki Dadal ismidir.Resmi tören veya nişan töreniniz için şık ve güzel bir elbise arıyorsanız bu markanın elbiselerini rahatlıkla bulabilirsiniz. sizin için en iyi seçim olun. dikkate alın Şu anda bu Türk gelinlik markası global bir marka olarak kabul ediliyor ve Çin, Fransa, Almanya, Amerika gibi dünyanın birçok ülke ve şehrinde kız çocukları elbiselerini bu markanın resmi temsilcilerinden seçip satın alabiliyor. Bu elbisenin tasarımında ve dikiminde modern tarz klasik tarzın önüne geçmiş ancak yapılan işler %100 modern değil!Klasik ve modern tarzın modern modaya yönelen ilginç bir kombinasyonu bu markayı en ünlülerinden biri yapıyor. Türk gelinlik markaları haline geldi.

Nova Bella:

Nova Bella, modada tanınmış bir isim olan bir başka Türk gelinlik markasıdır. Bu markanın çalışma tarzı Avrupa markalarına çok yakın. Bu yüzden siz de Avrupa tarzında güzel ve sade bir gelinlik arıyorsanız bu marka sizin için en doğru seçim olabilir. Kumaş ve aksesuarların çok kaliteli olmasının yanı sıra, çok şık ve güzel dikişlerin tasarımı ve çeşitliliğinin yanı sıra, bu Türk markasının elbiselerinin fiyatı diğer markalara göre daha uygundur, böylece en iyi elbiseyi üzerinize giyebilirsiniz. düğün geceniz daha düşük maliyetle ve bir mücevher gibi görünün.

Gelin Aksesuarları Nelerdir?

türkiyedeki gelinlik markaları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster