En İyi Hamile Giyim Markaları

Admin Tarafından Yazılmıştır / Mar 24, 2023

En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir. Ancak bunların dışında dokuzuncu haftada hangi kıyafetleri giyeceğinizi bilmeli ve on dördüncü haftada kıyafet giyerek görünümünüzü bozmamalısınız. Örneğin hamileliğin ilk iki ayında göbeğinizin kıvrımını belli etmeyen ne giyeceğinizi bilmeniz gerekiyor. Hamile kıyafetleri çok rahat ve yeterince bol olmalıdır. Ayrıca malzemenin pamuktan daha fazla olması da çok önemlidir. Hamilelik döneminde kadınların vücut ısısı yükselir, giydiğiniz giysiler plastik malzemeden yapılırsa hava ve ısı sirkülasyonu olmaz ve vücut ısısı yükselir ki bu iyi bir sonuç değildir. O yüzden tavsiyemiz sağlıklı kalmak için en iyi hamile giyim markalarından hamilelik kıyafetleri almanız.

Aşağıda bu en iyi hamile giyim markalarını inceleyeceğiz ve sonunda size her markanın en son modelini tanıtacağız.

• Süslü hamile kıyafetleri (kısa ve uzun)
• Ev pijamaları
• resmi hamile elbiseleri

En İyi Hamile Giyim Markaları:

ilk üç ay:

Birçok insan, iki aylık olmadan önce hamileliklerini öğrenmek istemez. Bu nedenle dolabınıza bir göz atıp çok dar kıyafetlerden kurtulmanızda fayda var. Karnınızı, kalçalarınızı ve baldırlarınızı kapatan giysiler kullanmak daha iyidir. Örneğin, uzun tunikler. Bu giysiler fazla kilolarınızı daha az fark edilir hale getirecektir. İnce triko kazaklar, üstte dar, altta bol etekler, bedene oturan gömlekler ve tişörtler giyin. Hamileliğin ilk üç ayı için diğer uygun seçenekler arasında bluzlu üstler veya kemerli bluzlar yer alır. Elbisenin kumaşı karnınızın üzerinde bol ama kemer elbisenin daha dik durmasını ve fazla bollaşmamasını sağlıyor. Bu tür bluzlar ile oldukça şık görünmek için bootcut kot pantolonlar giyebilirsiniz.

en iyi hamile giyim markaları

En İyi Hamile Giyim Markaları:

İkinci üç aylık dönem

en düşük maliyetle Bu süre zarfında kilonuz ve bedeniniz her ay değişir ve kesinlikle her ay yeni kıyafetler almak için para harcamak istemezsiniz. Bu sorunu çözmek için büyüdükçe değiştirilebilen eşyalara para harcamanız gerekiyor. Örneğin kıyafetlerinizi göbeğinizden büyük göstermek için yanlarda düğme ya da büzgülü detaylara dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu dönemde büyüyen midenize de ilginç bir görüntü verebilirsiniz.

1. Asmara:

Asmara, prestijli ürünleri arasında satılık şallara da yer veren Alman markası Liddell'in bir şubesidir. Bu marka en iyi hamile giyim markalarından biridir. Lidl, 1930 yılında Schwartz ailesinin bir üyesi tarafından kuruldu. Joseph Schwartz, Lidl'i yavaş yavaş bir meyve toptancısından bir markete dönüştürdü. Lidl'in piyasaya sürülmesinden sonra Josef Schwarz'ın oğlu Dieter Schwarz, 1973'te Almanya'nın Ludwigshafen kentinde ilk indirimli süpermarketini kurdu. Bu şirketin şu anda yüksek kaliteli giysiler üreten Asmara da dahil olmak üzere birçok alt markası var. Bu firmanın hamile kıyafetleri, bu markanın diğer ürünleri gibi yüksek kaliteye ve uygun fiyatlara sahiptir.

en güzel hamile giyim markaları

En İyi Hamile Giyim Markaları

2. H&m:

H&M markası giyim alanında o kadar çok ürün çeşidine sahiptir ki hemen hemen her kategoride adından söz ettirebilir. Bu saygın firmanın ürün portföyünde hamile kıyafetleri de bulunmaktadır. H&M, erkek, kadın, genç ve çocuk giyim pazarında hızlı moda ürünleri sunmasıyla tanınan İsveçli çok uluslu bir giyim perakende şirketidir. H&M, İspanyol şirketi Inditex'ten (Zara mağazalarının sahibi) sonra dünyanın en büyük ikinci giyim tedarikçisidir. Amerikan şirketi Gap, bu İsveç şirketinden sonra üçüncü sırada. 2014 yılında Louis Vuitton'dan sonra giyim sektörünün en değerli markasıdır. En büyük rakibi, 2014 yılında dünyanın en büyük 100 markası arasında açık ara otuz altıncı sırada yer aldı. Bu marka en iyi hamile giyim markaları arasında yer alır.

3. Kruit:

Kruit, Asmara markası gibi Alman Lidl markasının bir şubesidir, yukarıda da açıklandığı gibi bu firmanın ürünleri de kabul edilebilir kalitededir. Kruit en iyi hamile giyim markalarından biri olarak sayılır.

4. Pierre cardin:

Diğer saygın markalar gibi Pierre Cardin kıyafetlerinin tasarımı, kalitesi ve malzemesi birinci sınıftır. Cardin İtalya, Sanbiago di Calata'da doğdu. Cardin, genişliği ve tasarım stili ile tanınır. Bu marka kesinlikle en iyi hamile giyim markalarından biridir. Kıyafet tasarlamak için geometrik şekiller kullandı ve kadın kıyafetleri tasarlamaya pek inanmadı. Üniseks modelleri (hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanmış giysiler) yeni bir düzeye çıkardı. Avangard tasarımları onu ünlü yaptı. Bazen tasarımları deneyseldi ve her zaman pratik değildi.  Balon model elbiseleri 1954 yılında popülerleştiren oydu. 1945'te Paris'e taşındı ve burada mimarlık okudu ve 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Jean Paquin ile işbirliği yaptı. 1947'de Balenciaga'da çalışmayı reddederek 1950'de kendi evini kurdu ve 1953'te Kadın Giyim Tasarım Enstitüsü'nü kurdu. Cardin, 1959'da ilk kez Japonya'ya gittiğinde, burada ilk şık kadın terzilik mağazasını açmaya karar verdi. Bu serinin piyasada bulunan diğer markaları
Diğer hamile kıyafetleri markalarının aşağıda açıklandığını unutmayın.

 Karina
 Kalkanım
 LC Waikiki
 Yeni görünüş
 Liva
 Debenham'lar
 Kiki Raiki
 odak
 Klotho
 perinatal

en iyi hamilelik giyim markaları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster
En Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları?
En Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları?

Bugün turang ambalaj’da en ucuz ve en ekonomik giyim markalarından bahsetmek istiyoruz.

Daha Fazla Göster