Dünyaca Ünlü, Lüks Ve En Pahalı Çanta Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Apr 12, 2022

Dünyaca Ünlü, Lüks Ve En Pahalı Çanta Markaları!

Küçük çantalar birkaç yıldır en popüler ve kullanılan çantalar arasında yer alıyor. Bu çantaların hafif olması, taşıması kolay olması, tarzının güzel olması, aynı zamanda tüm ihtiyaçlarınızı içinde barındırması ve çok yönlü olması gibi pek çok nedeni vardır. Bu yazımızda hem işlevsellik hem de moda açısından küçük bir çantaya sahip olmanın avantajlarını anlatmak istiyoruz. Neden küçük bir çantaya ihtiyacın var? Pahalı çanta markalarından alışveriş yapmak zorunda mısınız? Güzel ve kullanışlı bir çantaya sahip olabilmeniz için en pahalı çanta markalarından alışveriş yapmak veya dünyanın en pahalı çantasını almak zorunda değilsiniz. Ama en pahalı çantalar hangi markada bilmeniz işinize yarayabilir veya en azından sizi daha fazla bilgilendirebilir. Dünyanın en lüks ve en pahalı çanta markalarını hiç düşündünüz mü!!? Çanta kadın giyim ve elbise aksesuarlarının vazgeçilmez bir parçasıdır. El çantaları veya omuz çantaları piyasada çeşitli şekil, boyut, model ve renklerde mevcuttur. Ayrıca dünya çapında bu çanta modellerini üreten ve tedarik eden birçok şirket ve ünlü marka var, bu nedenle seçim yapmak oldukça zor. Bazı çantalar moda ve özellikle özel günler ve düğünler için tasarlanırken bazıları ise şehirde günlük kullanım için sade ve şık olarak tasarlanmaktadır. Dünyada modaya uygun çantalar üreten çeşitli firma ve markalar bulunmaktadır. Ama hangi marka sizin için daha iyi? En pahalı çanta markalarını biliyor musunuz? Dünyanın en pahalı çantası hangi markanın? Turang ambalaj’ın özel yayınladığı bu yazımızda, dünyanın en pahalı çanta markalarını ayrı ayrı seçtik ve her biri hakkında gerekli açıklamaları sizlere sunduk. Şüphesiz bu makaleyi okumak lüks çantalar ve fiyatları hakkındaki algılarınızı değiştirecektir. Bugün hep birlikte dünyanın en pahalı çanta markalarını konuşacağız. siz hiç kaliteli çanta markalarını araştırdnız mı? Küçük çantalar tarzınıza uygundur ve diğer kıyafetlerinizle eşleştirmenize gerek yoktur. Küçük bir çanta tarzınızı geliştirecek ve zahmetsizce şık görünmenizi sağlayacaktır. Bu çantaların küçük hacmi, içine daha az şey koymanıza ve dolayısıyla daha az ağırlık taşımanıza olanak tanır. Bu sorun omuz ve sırt ağrılarını önler. Askılı küçük çantalar size hareket özgürlüğü verir ve hareketlerinizi kısıtlamaz. Küçük çantalar, çok dikkat çekmeden daha cesur renkleri denemenize olanak tanır. Çekici ve güzel aksesuarları küçük çantalarınızla kullanabilir, tarzınızı geliştirebilirsiniz. Küçük çantalar, ergonomik ve taşımaya ve depolamaya daha uygun olan eyer ve dikdörtgenden dairesele kadar güzel ve çeşitli formlara sahiptir. Bu çantaların tasarım ve renk çeşitliliği size daha fazla özgürlük ve seçim hakkı verir. Küçük çantayı resmi kıyafetlerden gündelik ve spor kıyafetlere kadar her tarzda kullanabilirsiniz. Bu faydalardan yararlanmak için dünyanın en pahalı çantasına sahip olmanıza gerek yok ancak size en pahalı çanta markalarını tanıtmak isteriz.

versace çanta markası

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Chanel:

Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır lezzeti! Bu atasözünü duymuş olmalısınız! Tabii ki, piyasadaki tüm fiyatlar makul değildir. İşte dünyanın en pahalı çanta makaları: Chanel dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir.. Dünyanın en lüks ve pahalı çanta markası şu anda chanel. Bu şirket 1909 yılında kurulmuştur. Bu markanın parfümleri çok popülerdir. Ayrıca bu markanın şık ve hazır kıyafetleri, aksesuarları tamamen lüks ve aynı zamanda pahalıdır. Chanel çantalar güzellikleri nedeniyle pahalıdırlar ve ünlüler arasında çok popülerdirler. Bu markanın çanta ve ayakkabılarının fiyatlarının yüksek olması, sınırlı sayıda olmasından kaynaklanmaktadır. chanel aynı zamanda dünyanın en kaliteli çanta markalarından biridir.

Fendi:

fendi 1925 yılında İtalya'da lansmanı yapılan, özellikle lüks ve pahalı çantalar dünyasında moda endüstrisindeki bir diğer sembolik isim. Bu marka, kürkten yapılmış şık aksesuarlarıyla ünlüdür. Her durumda öne çıkmak istiyorsanız Fendi çantaları sizin için harika bir seçim. Fendi çantaları çeşitli tasarım ve boyutlarda üretilir ve beyaz kuzu derisi veya siyah timsah derisi gibi malzemelerden yapılır ve 28.000 $ civarındadır. fendi şüphesiz dünyanın en pahalı çanta markaları arasında yer edinmeyi haketmiştir.

en ünlü çanta markaları

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Marks Afrikalı:

Güney Afrikalı kostüm tasarımcısı Timsah, kertenkele hatta devekuşu derisinden yaptığı egzotik aksesuarlarla pek çok ünlüyü dükkânıyla tanıştırmış ve böylece adından söz ettirmiştir. Lana Marquez'in değerli çantaları Akademi Ödülleri'nin kırmızı halısında sıklıkla görülüyor ve Elizabeth Taylor adında ünlü bir kişi tarafından kullanılıyor. Şimdi ise bu çantaların değeri 100.000 dolardan fazla. Bu markanın en pahalı çantaları, 18 ayar beyaz altından yapılmış ve beş ustanın yardımıyla tasarlanmış 1500 siyah beyaz pırlantaya sahiptir. Bu marka dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir. dünyanın en pahalı çantası belki de bu markaya aittir.

Louis Vuitton:

Fransız Louis Vuitton, 1854'ten beri moda dünyasına hakim oldu ve hızla lüksün sembolü haline geldi. Louis Vuitton (LV) Exquisite Leather Goods, bu markayı altı yıl üst üste en değerli marka haline getirdi. Bu marka telefon kablolarını deri ile birleştiren seyahat çantaları gibi yenilikçi tasarımlar kullanmıştır. 2007 yılında ürettikleri en pahalı çantanın fiyatı 26.000 dolar civarındaydı ve bunlardan sadece 24'ü sınırlı sayıda üretildi. Rihanna ve Beyoncé gibi ünlülerin her birinde bu çantalardan birer tane var.

en pahalı çanta markaları

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Hermes:

Hermes Paris 1837 yılında kurulan dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir. Hermes çantalarında yalnızca dünyanın dört bir yanından alınan birinci sınıf deriler kullanılır. Hermes'in tasarladığı en ünlü çantalar arasında, oyuncu ve Prenses Grace Kelly'nin kullandığı ve bu nedenle yeniden popüler hale gelen general çantadan bahsedebiliriz. Bazı Hermes çantaları 100.000 doların üzerinde satıyor. Hermes dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir. ilerde belki dünyanın en pahalı çantası bu markadan çıkabilir.

Hilde Palladino:

Ünlü Norveçli tasarımcı 2001'den beri İtalya'da çok popüler olan çantalar yaptı. Bu markanın öne çıkması ise hiç uzun sürmedi. Palladino markasının tasarladığı en popüler çantalardan biri de beyaz timsah derisinden üretilen ve beyaz altınlı markalarda 39 pırlanta ile süslenen Gadino Limited Edition çantalar. Bu çantanın fiyatı yaklaşık 38.000 dolar ve dünyanın en pahalı çantalarından biri. Hilde Palladino, bu versiyonun sınırlı olduğunu ve artık üretilmediğini, bu yüzden gerçek bir koleksiyon haline geleceğini duyurdu. hilde palladino dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir.

çanta markası

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Marc Jacobs:

Marc Jacobs Ünlü Amerikalı tasarımcı, kendi çanta markasının üretim hattına başlamadan neredeyse 17 yıl önce Louis Vuitton'un kreatif direktörlüğünü yaptı. Şu anda 80'den fazla ülkede 200'den fazla perakende mağazasıyla özellikle çantalarla dünyanın en önemli moda tasarımcılarından biri. Marc Jacobs tarafından yapılan en popüler el çantalarından biri, mor timsah derisinden yapılan ve 50.000 dolara mal olan Carolyn Timsah çantasıdır. bu marka dünyanın en kaliteli çanta markalarından biridir.

Mouawad Swiss:

Mouawad İsviçre ve Birleşik Arap Emirlikleri şirketleri Daha çok mücevherlere odaklanır, ancak elmas cüzdanlar gibi başka ürünler de yapar. Üzerinde 4.500'den az elmas bulunan 18 ayar altından yapılan bu çarpıcı çanta, 2010 yılında 3,8 milyon dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı çantası olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Şirket 1890 yılında David Mawad tarafından kurulmuştur.

en pahalı çantalar

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Prada:

Ünlü Prada markası 1913 yılında İtalya'da Mario Prada tarafından kuruldu. Prada Sadece el yapımı çantaları için değil, sunduğu şık kıyafetler, parfümler ve harika kıyafetler için her zaman memnuniyetle karşılanan en iyi lüks etiketlerden biri olmuştur. Bu markanın aksesuarlarını öne çıkaran, tasarımlarının özgünlüğüdür ve Prada imzasını gördüğünüzde malzemelerinin birinci sınıf olduğundan emin olabilirsiniz. prada belki dünyanın en pahalı çantasına sahiptir.

Judith Leiber:

Macaristan doğumlu ünlü Amerikalı tasarımcı, 1963 yılında Judith Leiber şirketini kurdu ve benzersiz kreasyonlarıyla kısa sürede dünya çapında ilgi gördü. Judith Leiber, değerli taşlarla süslenmiş zarif şekillere sahip popüler küçük çantaları için düşündüğünüzden daha ünlü. Bu çantalar çok pahalı ve örneğin gül çanta 90.000 dolara mal olan safir pırlanta ve 42 karatlık diğer değerli taşların bulunduğu bu koleksiyondaki en güzel tasarımlardan biri. Pahalılık mutlaka bir kalite işareti değildir. Çanta seçerken ve satın alırken kalitesine dikkat etmek daha iyidir. Tabii ki, hayvan derisi kullanımının tüm bu markalarda ortak olduğunu ve bu durumun çokça eleştirilmiş olduğunu düşünmelisiniz. bu marka şüphesiz dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir.

pahalı çanta modelleri

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Dior:

Dior çok yüksek fiyata harika çantalar üreten markalardan biri, Rihanna da bu markanın çantalarını çok kullananlardan. Hatta bu markanın çantalarından birini çok seviyor ve bu çantayla 7'den fazla farklı durumda görüldü. Özel çantasının fiyatı 409.757 dolar, ki bu bazı yıldızların bile satın alması zor. Dior dünyanın en pahalı çanta markalarından biri olmakla kalmayıp aynı zamanda  dünyanın en kaliteli çanta markalarından biridir.

Christian Louboutin:

Jennifer Lopez, Christian Louboutin markasını çok seven kişilerden biri. Bu markanın çantasını seyahat ederken, alışveriş yaparken ve çeşitli etkinliklere katılırken kullanıyor. Christian Louboutin dünyanı en pahalı çanta markalarından biridir. Çantanın yan kısımlarına işlenen kırmızı renk, Christian Louboutin markasının simgesidir. Jennifer'ın kullandığı bu kaliteli deri çanta modeli farklı renklerde tasarlanmış olup Jennifer'ın sadece siyah değil, kahverengi gibi diğer renkleri de bulunmaktadır. , blue ve Leopard'ı satın aldı, şüphesiz bu marka Jennifer'ın yaptığı reklamlar için çok para ödemeli. bu marka ilerde dünyanın en pahalı çantasını üretebilir.

en iyi çanta

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Versace:

Kadın çantası üretiminde adını çok duyduğumuz markalardan biri Versace. Versace en pahalı çanta markalarından biri olarak sayılmaktadır. Bu markanın reklamını yapanlardan birinin Bu markaya ve çantalarına ne kadar bağlı olduğunu bilmek istiyorsanız, adını google'da çanta ve ayakkabılarla birlikte aramanız yeterli. Bu çanta küçük görünse de eşyalarınız için yeterli alana sahip, bu yüzden bu yıldız için iyi bir seçim. Kendini Evin dışında birçok saat geçiriyor. Sonuçta herkes dünyanın en pahalı çanta markalarından alışveriş yapamaz. veya dünyanın en pahalı çantasına sahip olamaz.

Chloe:

Hollywood'un en iyi giyimli yıldızlarından Blake'in çok sevdiği bir diğer çanta yapım markası Chloe'dir. Bu markanın çantaları Blake'in favorisi. Chloe en pahalı çanta markaları arasında kesinlikle yer almayı başarmıştır. Blake Çantalarını genellikle bu markadan alır. Çantaları klasik ve feminen bir tarza sahiptir ve çok çekicidir. Blake'in elinde görebileceğiniz bu çantalar doğru ölçülerde, özel renklerdedir ve farklı kıyafetleriyle çok yakışmaktadır. .

en iyi çanta markası hangisidir

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Givenchy:

Bu markanın adını duymamış olabilirsiniz ama Kendall Jenner'ın bu markadan çanta koleksiyonu gerçekten göz alıcı. Tüm markalar arasında Kendall Jenner Givenchy'yi tercih ediyor. Tabii Givenchy dünyanın en pahalı çanta markalarından biri olduğu da aşikar. Kendallin Bu markadan aldığı çantalar güzel ve çok iyi bir yere sahip. Böylece dizüstü bilgisayarını bile içine koyabilir. Bu çantalar nispeten yüksek bir fiyata sahip ve Kendall'ın kullandığı çanta 2,450 dolara yakın ve onu her yerde bavul olarak kullanıyor. Givenchy dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir.

Gucci:

Türkiye’de çok duymuş olabileceğiniz tanıdık bir isim olan Gucci, 2016'nın önde gelen çanta tasarım markalarından biri olup, en iyi çanta üreticileri listesinde beşinci sırada yer almaktadır. Gucci aynı zamanda dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir. Gucci, sektörde ve İtalya'da parlayan bir İtalyan lüks çanta markasıdır. Gucci yıllardır benzersiz ve güzel çantalar tasarlamaktadır ve çantalarının kalitesi her zaman ünlüdür. gucci dünyanın en kaliteli çanta markalarından biridir

en ünlü çanta modeli

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Lana Marks:

Güney Afrikalı moda tasarımcısı;  Timsah derisinden, kertenkele hatta devekuşu derisinden yaptığı egzotik aksesuarlarla birçok ünlüyü dükkanına getirmiş ve bu sayede adından söz ettirmiştir. En çok Oscar ödüllerinin kırmızı halısında görülen ve Elizabeth Taylor isimli ünlü bir kişinin kullandığı değerli Lana Marks el çantaları... Bu markanın çantaları; Şimdi değeri 100.000 dolardan fazla. Bu markanın en lüks parçaları 18 ayar beyaz altından üretilen ve beş ustanın yardımıyla tasarlanan 1500 adet siyah beyaz pırlantaya sahiptir. Charlize Theron ve Helen Mirren gibi yıldızlar, ödülleri alırken Lana Marks elbiselerini ve çantalarını giydiler. Bu marka dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir ve belki de dünyanın en pahalı çantası bu markadan çıkabilir.

Dolce Gabanna:

Bu kısma bazı Hollywood aktrislerinden bir örnekle başlayalım. Jessica Simpson'ın bir sürü çantası var, hiçbirini iki defadan fazla taşımaz ama en sevdiği çantalardan biri de defalarca kullandığı Cicely Dolce çantası Ve o da Gabbana. Bu çanta yüksek kaliteli ve çok saf deriden yapılmış ve görünüşe göre tek bir rengi var, bu çantanın fiyatı çok pahalı olmasına rağmen, ancak bazı hayranları bu çantayı internetten ve Jessica'ya benzemek için satın alıyor. 3 bin 395 dolara aldılar. Bu marka şüphesiz dünyanın en pahalı çanta markalarından biridir.

en yüksek fiyatlı çanta

Dünyanın En Pahalı Çanta Markaları

Valentino:

Valentino da çok özel insanları kendine çeken çok pahalı çanta markalardan biridir mesela Angelina Jolie'nin en sevdiği el çantası bu markadandır Bu çantanın boyu büyük olduğu için sadece alışveriş için uygundur. Oldukça feminen ve zarif bir tasarıma sahip olan bu çantanın kendisi gibi peruk sapından bordürünün altın rengine ve beyaz rengine kadar her şey klasik tarzda bu çantaya çok yakışıyor. kızı için bu çantalardan birini hazırladı.

Dünyanın dört bir yanındaki farklı pahalı çanta markalarının her biri kendine has özelliklere sahip olan ve farklı fiyatlarla satılan lüks çantalar üretti. Bu konuyu göz önünde bulundurarak, bu yazımızda size dünyanın en pahalı çanta markalarının tam listesini ve her çantanın küresel fiyatını sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.

çeşitli çantalar

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster