Dünyanın En İyi Ve En Ünlü Kravat Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Apr 8, 2022

Dünyanın En İyi Ve En Ünlü Kravat Markaları!

Kravat, erkeklerin en çok tercih ettiği aksesuarlardan biridir. Resmi bir partiye katılmak isteyen bir beyefendi olarak bir kravat almanız gerekir. Bu ürünün üretiminde yer alan birçok marka var, bu nedenle kravat satın alırken kafanız karışabilir. En iyi kravat markalarını biliyor musunuz? Prensip olarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilmek için herhangi bir işlem yapmadan önce gerekli bilgileri edinmeniz gerekmektedir. Bu yazımızda sizler için en iyi kravat markaları hakkında güzel bilgiler toplamaya çalıştık, siz de en iyi kravat markalarından kravat almak istiyorsanız bizimle kalın.Yakışıklı erkekler için kravat sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda daha çekici ve erkeksi bir görünüm gösterme fırsatıdır. Renk kombinasyonuna ve tasarımına ve gömleğiniz ve takım elbisenizle uyumuna dikkat etmenin yanı sıra, bu aksesuarın kumaşı ve kalitesi de sizi harika gösterebilecek çok önemli bir konudur. Bu konunun farkında olarak bazı kravat markaları en şık be en iyi kravatları tasarlamak ve üretmek konusunda ön sırada yer almaktadır. Aşağıda dünyanın en iyi kravat markalarını siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Herhangi bir giyim mağazasına veya avm’ye giderseniz muhtemelen bir kravat bulabilirsiniz. Bu yazımızda size dünyanın en iyi kravat markalarını tanıtmaya geldik. Her zaman olduğu gibi lütfen bize eşlik edin.

dünyanın en iyi kravat markaları

Kravat tarzınızda kullanabileceğiniz en önemli aksesuarlardan biridir.  Genel olarak kravat yardımı ile görünümünüze özel bir renk ve parlaklık kazandırabileceğiniz söylenebilir. Bu yazımızda bu alanda faaliyet gösteren en önemli ve en iyi kravat markaların bazılarını tanıtacağız.

Dünyanın En İyi Kravat Markaları:

Hawes & Curtis Kravat Markası:

Hawes & Curtis kravat markası en iyi kravat markalarından biridir. Bu kravat markası ilk olarak Londra'daki Jermaine Caddesi'nde kurulan prestijli bir gömlek üreticisidir. Bu ünlü kravat markası 1913'ten beri, İngiliz aristokrasisinin gözdesi olmuştur. Bu marka aynı zamanda, tüm sosyete için çeşitli giysiler sunmaktadır. Hawes & Curtis kravatları, kaliteli ipekten yapılmış ve çok yüksek değere sahip bir yün kaplamaya sahiptir. Bu kravatları 31 dolara satın alabilirsiniz. Hawes & Curtis dünyanın en iyi kravat markalarından biridir.

kravat markaları

Ties.Com Kravat Markası:

Bu marka çeşitli erkek aksesuarları sunmaktadır. Farklı renk, desen ve kumaşlarla çok sayıda kravat üretmektedir. Mevcut kravatların çokluğu göz önüne alındığında, aralarından birini kolayca bulabilirsiniz. Ties.com en uygun fiyatlı kravat markalarından biridir. En iyi kravat koleksiyonuna sahip olmak ve en iyi kravat markalarından kravat almak istiyorsanız ties.com kravat markasına göz atabilirsiniz.

en iyi kravat markası hangisi

Eton Shirts Kravat Markası:

Eton Shirts 1928 yılında kurulmuş bir İsveç kravat markasıdır ve bugüne kadar birinci sınıf ürünler ve en iyi kravatları üretmeyi başarmıştır. Bu markanın Avrupa kravatları çok pahalıdır ve lüks kumaşlardan yapılmıştır. Bu marka kısa sürede en iyi kravat markaları arasında yer almayı başarmıştır.

hangi kravat markası daha iyi

The Tie Bar Kravat Markası:

The Tie Bar kravat markası, dünyanın en iyi kravat markalarından biridir ve dünyadaki en iyi kravatları müşterilerine sunmaktadır. Aynı zamanda erkek gardıropları için kravatlar yapan Ties.com markasına çok benzer ve muhtemelen daha iyi bilinen bir perakendecidir. Bu marka çok popüler olan aksesuarlar sunar. Bu kravat markası kaliteli olmasının yanı sıra dünyanın en uygun fiyatlı kravat markalarından biridir. The Tie Bar markasının fiyatları 18 dolardan başlıyor.

en pahalı kravat markası

Charles Tyrwhitt Kravat Markası:

Charles Tyrwhitt kravat markası çok çekici kravatlara sahip ve 1980'lerde faaliyetine başlamıştır. Bu marka, Jermin Caddesi'ndeki en eski ve en itibarlı gömlek üreticileri arasında yer alan modern bir markadır. Bu markanın kravatlarının fiyatı ise 140 dolardan başlıyor. Charles Tyrwhitt markası promosyon satışlarını çok rekabetçi fiyatlarla sunuyor. Dünyanın en iyi kravat markalarından biri olan charles tyrwhit markasının bir çok yaratıcı tasarımı bulunmaktadır.

en uygun fiyatlı kravat markası

Brooks Brother Kravat Markası:

En iyi kravat markalarından biri olan Brooks Brother markası, görülmeye değer birinci sınıf kravatlar üreten tanınmış bir Amerikan kravat markasıdır. Ayrıca çok hassas ipek baskılar da dahil olmak üzere çok çeşitli seçeneklere sahiptir. Markanın kravatlarının çoğu 80 dolardan satılıyor. Bu marka çok az sayıda kravatı yarı fiyatına sunuyor. Şanslıysanız, markanın bazı kravatlarını yaklaşık 40 dolara satın alabilirsiniz.

en ünlü kravat markası

Suitsupply Kravat Markası:

Dünyanın en iyi kravat markalarından biri olan Suitsupply markası 2000 yılında kuruldu ve dünyayı etkilemeyi başardı. Markanın kravatlarının fiyatları 49 dolardan başlıyor. Tabii kravatlarda kullanılan kumaşa göre fiyatlar yavaş yavaş yükseliyor. Dünyanın en iyi kravat markaları arasında bir seçim yapmak istiyorsanız suitsupply markası ideal bir seçim olabilir.

dünyanın en ünlü kravat markaları

Rampley & Co Kravat Markası:

Rampley & co markalı cep mendilleri çok güzel görünüyor. Ancak bu marka aynı zamanda dünyanın en iyi kravat markalarından biri olarak biliniyor. Bu marka, İngiltere’de el yapımı kravatlar üretiyor. Markanın ipek kravatları İngiltere'nin ünlü bir şehri olan McClearsfield'da üretiliyor.

lüks kravat markas

Turnbull & Asser Kravat Markası:

Turnbull & Asser kravat markası Jermaine Caddesi'nde saygın bir markadır. Tüm kravatları ise eş yapımıdır. Bu kravatların üretiminde çok eski teknikler kullanılmıştır. 1980 yılında Turnbull & Asser markası kral ilan edildi. Çok şık bir kravat arıyorsanız Turnbull & Asser markası bir göz atmaya değer.

yabancı kravat markası

Burberry Kravat Markası:

Burberry, yakışıklı ve özenli erkekler için en popüler ve en iyi kravat markalarından biridir. Özel ilgisiyle bu marka, erkek modası endüstrisindeki liderlerden biri olarak tüm dünyada sayısız müşteriyi kendine çekmeyi başardı. Bu markanın kravat modelleri de diğer ürünleri gibi piyasada büyük ilgi gördü ve günümüzde dünyanın en iyi kravat markalarından biridir. Burberry ürünleri özel görünümü ile davetler ve resmi olmayan toplantılar için en iyi seçenektir.

kaliteli kravat markası

London Duchamp Kravat Markası:

Bu marka kravat severler için en bilinen ve en iyi kravat markalardan biridir. London Duchamp modelleri, resmi toplantı ve davetler için oldukça uygundur. Bu markanın modelleri sıra dışı kalitelerinin yanı sıra özel bir görünüme sahip benzersiz tasarımlara sahiptir.

el yapımı kravat markası

Hermes Kravat Markası:

Bu marka, yakışıklı erkeklerin arkadaşı olarak kabul edilebilir. Giyimden parfüme, kolonyadan aksesuara kadar Hermes ürünleri erkek modasında her zaman en çok satanlar olmuştur. Bu markanın modelleri, formal ve informal tasarım ve renklerde üretilen ipek ve lüks çeşitlerdendir.

en özel kravat markası

Sushis Kravat Markası:

Suashis kravat markası, dünyanın en pahalı kravat markası olarak kabul edilebilir. Bu kravat modellerinin bazılarının maliyeti 220.000 dolara kadar çıkan ipek, altın ve pırlanta kombinasyonundan oluşmaktadır.

hangi kravat markası

Empa Gold Kravat Markası:

Bu marka, modelleri yüksek kaliteli ipek ve 24 ayar altının birleşiminden oluşan lüks kravatlar üreten bir başka markadır. Bu markanın modelleri 8500 dolar civarında fiyatlandırılıyor.

kravat makaları listesi

Armani Kravat Markası:

Dünyanın en iyi kravat markalarından biri olan bu markanın kravatları, en kaliteli İpek kumaşlardan üretilmektedir.

italyan kravat markası

Brioni Kravat Markası:

Brioni, erkekler için nasıl harika bir görünüm yaratacağını iyi bilen, dünyanın en ünlü ve en lüks kravat markalarından biridir. Bu markanın birbirinden şık takım elbiselerinin yanı sıra kravatları da oldukça popülerdir.

en iyi kravat

carlo franco kravat markası:

Carlo Franco, çok lüks ve güzel ipek kravatlar tasarlayan ve üreten bir İtalyan kravat markasıdır.  Bu markada oldukça çekici renk ve desenlere sahip çok çeşitli kravatlar görebilirsiniz. Bu nedenle bu markanın dünyanın her yerinde çok sayıda hayranı var. Carlo franco dünyanın en iyi kravatlarından biridir.

fransız kravat markaları

Ermengildo Zegna kravat markası:

Saf ipekten özel kalite ve güzelliğe sahip kravatları ile güvenilir ve bilinen ve aynı zamanda dünyanın en iyi kravat markaları arasında yer almaktadır. Bu firma İtalya'nın Milano şehrinde kurulmuş olup çeşitli tiplerde aksesuar ve güzel ve özel kravat üretimi alanında faaliyet göstermektedir. Bu marka koleksiyonerlerin de ilgisini çekiyor.

en başarılı kravat markaları

Stefanorici kravat markası

Stefanorici, kravatları ipek ve Swarovski kristallerinden oluşan bir başka İtalyan kravat markasıdır. Bu kravat modeli çok kalitelidir ve lüksü ve yüksek fiyatı nedeniyle genellikle ünlü kişiler ve kraliyet aileleri arasında birçok hayranı vardır.

en lüks kravat modelleri

Roberto Cavalli kravat markası

Bu marka Bazen özel ve ilginç tasarımlarda yapılan çok güzel ve çekici kravatlar üretir. Bu kravatlar ipekten yapılıyor ve aynı zamanda fiyatları çok yüksek. Roberto cavalli dünyanın en iyi kravat markaları arasından olmaktan ziyade en dünyanın en lüks kravat makaraları arasında yer alıyor.

en lüks kravat markası

Ralph Lauren  kravat markası

Artık Amerika'da giyim tarzının özel bir simgesi olarak bilinen giyim ve kravat alanında eski ve ünlü markalardan biridir. Bu marka çok kaliteli ürünler üretiyor ve 40 yaşında.  Ralph Lauren kravatların hepsi ipek ve dünyanın her yerinde kendi hayranları var.

amerikan kravat markası

Turnball ve Acer kravat markası

Kravat dahil çeşitli aksesuar çeşitlerinin üretimi alanında çalışan bir diğer özgün ve eski marka ise Turnball ve acerdir.  Bu markanın kravatları genellikle mevsime göre seçilmektedir ve klasik modeldedir.  Bu kaliteli kravat markası tamamen ipek kravatlar üreten bir İngiliz şirketidir.

italyan kravat markası

Charot kravat markası

Fransa'da kaliteli kravatlar üretien saygın ve tanınmış bir markadır.  Bu marka, 1838'de Joseph Christoph Charot tarafından piyasaya sürüldü.  Fiyatı yüksek olan ve kalite olarak dünyada ilk sıralarda yer alan çok kaliteli ipek kravatlar üretmektedir.

ingiliz kravat markası

Christian Lacroix kravat markası

Kravat üretimi alanında çalışan bir diğer Fransız kravat markası ise Christian Lacroix. Bu marka 1987 yılında kurulmuştur. Doğadan ilham alan çok çekici stiller ve renkler bu kravatları özel ve çekici kılıyor. Bu markanın tüm kravatları bu markanın sahibi tarafından kişisel olarak tasarlanmıştır, ipekten yapılmıştır ve fiyatı yüksektir.

kaliteli kravat markası

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster