Dünyanın En İyi Mont Markaları

Admin Tarafından Yazılmıştır / Mar 24, 2023

Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz. ortamlara uygun kıyafet söz konusu olduğunda Kanada kıyafet almak için en iyi ülkelerden biri, tabi ki, bu ülke her yıl çok sert kışlar geçirdiği için bu konu hiç de şaşırtıcı değil ve aslında Kanada'nın sıcacık tutan kışlık mont ihtiyacı da öncelikleri arasında sayılıyor. Bu yazımızda size dünyanın en iyi mont markalarını tanıtacağız; en iyi kışlık mont markaları tabiiki de kanadada yer almalı. Kanada'da yaşıyorsanız kışlık kıyafetlerinizi bu markalardan almanız hiç de fena değil. Dikkate almak. Bu yazımızda size en iyi kışlık mont markalarından mont satın alma konusunda yardımcı olacağız ve en iyi kışlık mont markaları tasarlayıp satan Kanadalı 14 markayı tanıtacağız. Bu markaların çoğu sadece Kanada'da satılık değil aynı zamanda üretimi de bu ülkede yapılıyor. Aynı zamanda dünyanın en iyi mont markaları arasında önemli yerlere sahipler. Bunun hem ürünün daha yüksek kalitesini hem de çevresel etkilerin azaltılmasını garanti etmesi mümkündür.

En İyi Kışlık Mont Markaları:

1. Canada Goose:

Elbette böyle bir liste Canada Goose markasıyla başlamalıdır. Kışlık mont satın almak söz konusu olduğunda, bu marka muhtemelen Kanada pazarındaki en bilinen markadır. Bu marka dünyanın en iyi mont markalarından biridir. Bu marka 1957 yılında Metro Sportswear LTD adı altında kurulmuştur. Bu markanın ürünlerinin Avrupa'da pazarlamasına başlandıktan sonra adı Canada Goose olarak değiştirilmiştir. Canada Goose parkaları ve aşağı ceketler, özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da, ünlüler ve ünlü olmayan kişiler arasında çok ünlü ve popülerdir. Aktif pazarlama stratejisi ve ünlülerin onayları ve film sponsorlukları, bugünkü şöhretine yol açmıştır. Canada Goose'un piyasadaki en iyi şişme montları ürettiği söylenebilir; Onlarca yıl dayanan ve her giydiğinizde ilk aldığınız günkü gibi duran ceketler.

Dünyanın En İyi Mont Markaları:

2. Mackage:

Bir sonraki tanınmış marka, 1999 yılında Elisa Dahan ve Eran Elfasi tarafından “dış giyim moda ve modanın ayrılmaz bir parçasıdır” felsefesiyle kurulan Mackage markasıdır. Bu marka en iyi kışlık mont markaları arasında yer alır. piyasadaki kaliteli ürünler aynı zamanda piyasadaki en çekici ve en iyi modeller arasında yer almaktadır.Ayrıca Mackage ürünleri iyi bir çeşitliliğe sahiptir ve her yaş ve her zevke uygun sıcak tutan giysiler sunar.

dünyaca ünlü mont markaları

En İyi Kışlık Mont Markaları:

3. Wuxly:

Sadece şık tasarımlar arayan değil, çevreyi seven ve onu korumak için yaşamak isteyenler için doğru marka Wuxly, sadece bir giyim markası değil, aynı zamanda bir koruma çabası olarak da görülebilecek. Wuxly şüphesiz dünyanın en iyi mont markalarından biridir. Bu marka aynı zamanda çevre ve gezegene yardım etmektedir. Wuxly markası vegan bir marka olup, ürünlerinde hiçbir hayvan kullanılmamakta ve hiçbir hayvana zarar verilmemektedir, geçmişi 2012 yılına dayanmaktadır; James Yurichuk, Kanada'da hiçbir hayvana zarar vermeyen parka bulamadığı için nişanlısı için ilk parka ceketini tasarlamaya karar verdiğinde. Marka sadece güzel ceketleriyle ünlü değil, aynı zamanda hayvan hayır kurumlarına yaptığı katkılar ve kuş tüyü ve kürkten daha iyi performans gösteren ve tamamen sürdürülebilir ve dayanıklı kumaşlar tasarlamaya yönelik araştırmalarıyla da ünlü. Onu ünlü yapan faktörler var.

Dünyanın En İyi Mont Markaları:

4. Rudsak:

1994 yılında Ovik Asaturian tarafından kurulan 90'lı yılların bir diğer markası olan Rudsak, tasarımlarının güzellik ve zarafet etrafında döndüğü ve ayrıca en kaliteli deri, kumaş ve kürk kullanımının yapımcılarının emeği olduğu bir diğer markadır ve zanaatkarlar. gösterir Rudsak ürünleri Kanada'da marka giyim için 30'dan fazla butikte satılmaktadır ancak bu ürünleri bizzat satın alamayan kişiler bu markanın internet sitesi üzerinden alışverişlerini gerçekleştirebilirler. Rudsak erkekler için birbirinden şık ve kaliteli ürünler sunmaktadır. kendinize ve tüm yakınlarınıza alabileceğiniz çocuklar Rahat geçen kışı geride bırakın. Bu markanın tasarım zevki ve kıyafetlerinin farklı renklerde olması parka ceketlerde nadiren görülen bir durumdur. Bu marka en iyi kışlık mont markaları arasındadır. Ayrıca aksesuar hatta ayakkabı almak istiyorsanız bu markanın birbirinden şık ve güzel tasarımları var. Bunları değerlendirmiş. müşterileri için öğeler.

En İyi Kışlık Mont Markaları:

5. Arc'teryx:

Marka 1989 yılında Britanya Kolumbiyası, Kuzey Vancouver'da kuruldu ve Kanada'da outdoor spor kıyafetleri tasarlamasıyla tanınıyor. Arc'teryx diğer spor giyim markaları gibi tırmanma ekipmanları satışı ile işe başlamış ve sonrasında ürün çeşitliliğini artırarak bu listeye spor giyim ve sırt çantalarını da eklemiştir. 6. Arcter'in en popüler ürünlerinden biri Vapor koşumudur (bir kişinin beline ve bacaklarına tırmanmak ve asmak için kullanılan bir koşum takımıdır. Arc dünyanın en iyi mont markaları arasında yer almaktadır. Bu marka, üretiminin ardından Bora sırt çantasını tasarlamaya devam etti. tasarım. Buharda kullanılmıştır. Kışlık giysiler, ceketler ve profesyonel kışlık giysiler (kayak vb. gibi özel aktiviteler için uygun) alanında bu markanın en çok satan ürünlerinden biridir.Bugün Arcteryx'ten çeşitli ürünleri hem şahsen hem de elden satın alabilirsiniz. ve Kanada'da çevrimiçi.

dünyanın en iyi mont markaları

Dünyanın En İyi Mont Markaları:

6. Kanuk:

Kanuk, 1970 yılında Montreal'de kurulmuş bir başka Kanada markasıdır. Bu markanın ürünleri, farklı unsurlara karşı koruma sağlamak üzere yapılmıştır ve her tasarımının arkasında basit bir felsefe vardır: Ürünler, bulundukları iklimde kullanılmalıdır. yapıldı, üretildi; Bu nedenle kışlık mont alırken Kanadalıların gözde markalarından biri Kanuk'tur. Kanuk en iyi kışlık mont markalarından biridir. Bu markanın ürettiği ceketler hem pratik hem de koruyucu olacak şekilde tasarlanıyor; Tabii ki, ikinci öğe Kanuk'un en yüksek önceliği ve zamanın geçmesine ve moda endüstrisinin değişmesine rağmen, bu markanın kışlık ceketleri, Kanada'nın sert ve soğuk kışlarında hayatta kalmak için sahip olabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri olmaya devam ediyor.

En İyi Kışlık Mont Markaları:

7. CMFR 

CMFR, ürünlerinin stiline ve rengine özel önem veren, kadın ve erkekleri sıcak tutmak için en kaliteli ördek tüyü kullanan güzel kışlık montlar tasarlayan bir markadır. CMFR tarafından tasarlanan parka ceketler, modern ve sıcak stillerdir. Kanada kışının soğuk ve ayaz günlerini geçirmek için oldukça uygun olacaktır. İster klasik renkleri ve sade tasarımları sevenlerden olun, ister cesur ve özel renklere sahip parka ceketler giymeyi sevenlerden olun, bu markanın ürün koleksiyonunda mutlaka zevkinize uygun bir ceket bulacaksınız. Kurmak.

Dünyanın En İyi Mont Markaları:

8. Outdoor survival canada gross:

Bu marka, daha ılıman havalarda kullanılabilen ve sadece soğuk ve fırtınalı kış havalarında kullanılmayan tam ceketler üretmek için tasarlanmış ana markanın (Outdoor Survival Canada (OSC)) bir parçasıdır, çünkü OSC'nin ana markasıdır. En iyi kışlık mont markalarından biri de bu markadır. Kalite ve ceketlerinin yüksek standardı ünlüdür, OSC Cross üretim hattı da bu standartlara uymaya çalışmıştır.Bu markanın ürünleri, bu alandaki 30 yılı aşkın tecrübe ve uzmanlığa dayanarak Kanada'da üretilmektedir. Kışlık kıyafetlerinizi bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız bu markanın klasik ve modern ceket modelleri arasından dilediğiniz ceketi bulabilirsiniz.

en iyi kışlık mont markaları

En İyi Kışlık Mont Markaları:

9. Arctic Bay:

çok düşük ve dondurucu soğuklarda kullanılmak üzere güzel kışlık parka ceketler tasarlayan bir markadır. Bu marka, ürünlerinin tasarımında Kanada uzmanlığını, kıyafetleri süslemek için en kaliteli çakal ve mavi köpek kürkü kumaşını, her türlü deriyi ve ısının içeri girmesini tamamen engelleyen güçlü tüy izolasyonunu kullanır. Bu marka dünyanın en iyi mont markalarından biridir. Bu markanın ürettiği ürünlerde çeşitli aksesuarların yer aldığı erkek, kadın ve çocuklar için çeşitli tasarımlar bulunmaktadır. Arctic Bay, diğer Kanada markaları gibi ürünlerinin kalitesi ve yüksek fiyatları nedeniyle lüks markalar arasında yer almaktadır. yerleştirildi.

Dünyanın En İyi Mont Markaları:

10. Aritzia

Aritzia sadece kadın ürünleri üretimine odaklanan ve müşterilerine kadın giyim çeşitleri sunan bir markadır. Bu markanın ürettiği mont ve yelekler güzel ve moderndir ve hava ne kadar soğuk olursa olsun sizi sıcak ve rahat tutabildikleri için günlük kullanım için çok uygundur. En iyi kışlık mont markalarından biride aritziadir. Aritzia markası 1984 yılında kuruldu ve genel merkezi Vancouver, British Columbia'da bulunuyor. Bu markanın kendisi de yerli markaların ürünlerini satmaktadır; Bu nedenle ısı miktarına, ağırlığına ve boyutuna göre kategorize edilmiş farklı ceket modelleri veya diğer farklı kıyafetleri görebilirsiniz.Kış gardırobuna özel bazı renkler eklemek isteyenlerin olmazsa olmazı.

En İyi Kışlık Mont Markaları:

11. Quartz co: 

1997 yılında Quartz Co markası en iyi performans ve kalitede parka ceket üretimi alanında premium bir Kanada markası olarak tescillendi.Şehir dışında kullanmak için pratik ve sıcak tutan modeller satın alabilirsiniz. Klasik ceket modası alanında farklı beden, ağırlık ve cep sayısı ile farklı tasarımlar sunan bu markanın parkaları, birbirinden farklı ürünleri arasından dilediğiniz tasarımı kolayca bulmanızı sağlıyor. 

en iyi mont markaları kadın

Dünyanın En İyi Mont Markaları:

12. Nobis:

Nobis markası 2007 yılında Kanada'da kurulmuş olup bu ülkede bir diğer lüks marka olarak kabul edilmektedir ve tam montların fiyatı 700 ile 1200 dolar arasında değişmektedir. Bu marka dünyanın en iyi mont markalarından biridir. Bu markanın montları hava ve soğuğa karşı oldukça dayanıklıdır, Hem şehirde günlük kullanım hem de soğuk kış havalarında şehir dışında ve doğada vakit geçiren insanlar için uygun, göz alıcı bir tasarıma sahipler. Bu marka dünya çapında 40'tan fazla ülkede mevcuttur ve sadece ceketlerinin sıcaklığı ve performansı ile değil, aynı zamanda güzel ve şık tasarımlarıyla da ünlüdür.

En İyi Kışlık Mont Markaları:

13. Moose Knuckles: 

Canada 2009 yılında kuruldu, ancak geçmişi 1921 yılına kadar uzanıyor. Popüler ceketlerini Kanada'da tasarlayıp üretiyorlar ve müşterileri için mükemmel ürün kalitesini garanti ediyorlar.Bu markanın çeşitli ürünleri arasında parka ceketler ve parka ceketler bulabilirsiniz. Kaliteli kabanları farklı doku ve aksesuarların yanında görün. Bu marka dünyanın en iyi mont markalarından biridir. 

Dünyanın En İyi Mont Markaları:

14. Pajar canada: 

Bu marka 1963 yılında Quebec eyaletinde bulunan Montreal şehrinde kurulmuştur. Pajar Canada, ayakkabı üretimi alanında çok zengin bir geçmişe sahip bir giyim ve ayakkabı markasıdır. Şu anda Pajar Canada, daha çok ayakkabılarıyla tanınan bir aile markasıdır, ancak kışlık montları ve diğer kıyafetleri de oldukça popülerdir.

en iyi mont markaları erkek

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
En Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları?
En Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları?

Bugün turang ambalaj’da en ucuz ve en ekonomik giyim markalarından bahsetmek istiyoruz.

Daha Fazla Göster