En Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları?

Admin Tarafından Yazılmıştır / Mar 16, 2023

En Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları?

Dünyanın En Ucuz Ve En Ekonomik Giyim Markaları Hangileridir?

Bugün turang ambalaj’da en ucuz ve en ekonomik giyim markalarından bahsetmek istiyoruz. Öncelikle ucuz ve ekonomik kuyu kavramını tanımlamamız gerekiyor. Ucuzun anlamı tam olarak baştan beri akla gelen şeydir. Ürün fiyatları düşük olan marka demektir. Ama dikkat edin bu kelimeyi ingilizceye çevirdiğimizde ucuz kelimesini elde ederiz ki bu da farklı bir anlam verebilir. İngilizce'de ucuz, çoğunlukla düşük kaliteli ve değersiz ürünleri ifade eder. Biz bu makalede sizlere ucuz ve kaliteli giyim markalarını tanıtmak istiyoruz. Öte yandan, ekonomik olarak adlandırmak daha iyi olan, ucuz olmasına rağmen müşteriye kabul edilebilir kalite sağlayan başka bir ucuz çeşidimiz var. Bugünün turang ambalaj makalesinde tartışacağımız şey, sadece ucuzluk ve kalitesizlikten daha fazla maliyet etkinliği; Çünkü kalitesizlik kimseye çekici gelmiyor. Kısacası aşağıda okuduklarınız yabancı isimler olabilir ancak fiyatları düşünüldüğünde oldukça değerli kabul ediliyorlar.

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

1-Everlane

Everlane, bu listedeki diğer markalara kıyasla nispeten daha iyi biliniyor. Sadece internet üzerinden satış yapan bu Amerikan markası çok iyi bir markadır ve bu listede bir numara olmayı hak etmektedir. Bu markanın oldukça uygun ve düşük fiyatları dışında temel özelliklerinden biri de sadeliği, minimal tasarımı ve oldukça şık renk seçimidir. Everlane kıyafetleri hem kadınlar hem de erkekler içindir. Bu marka en iyi ucuz ve kaliteli giyim markalarından biridir. Ama ayakkabıları sadece kadınlar için. Ortalama olarak Everlane markalı ürünlerin fiyatı genellikle 20 ile 50 dolar arasındadır.

en ucuz giyim markaları

 

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

2- PACT

Pact de çok iyi bir marka. Belki daha iyi bilinseydi everline daha başarılı ve profesyonel bir marka olarak görebilirdik. Pact hem kadınlara hem de erkeklere yönelik ürünler tasarlıyor. Bu markanın öne çıkan özelliklerinden biri, markayı gerçekten çevre dostu bir üreticiye dönüştüren tamamen organik tasarımıdır. PACT markasının bir başka özelliği de, ürünlerinin dayanıklılık ve iyi kalite ile birlikte satın alma değerini artıran olağanüstü rahatlığıdır. Şimdi tahmin edin bu markanın ürünlerinin ortalama fiyatı nedir? Pact markalı kıyafetlerin fiyatı o kadar uygun ki dünyanın en ucuz ve kaliteli giyim markalarından biri haline geldi: Pact ürünleri 10 doların altından başlayıp son olarak 50 dolara kadar çıkıyor.

en kaliteli ve ucuz giyim markaları

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

3- ThredUP

Thredup bir rüya markasıdır. Öncekilerle karşılaştırıldığında, bu markanın birkaç üstün özelliği var. İlk nokta ürünlerin geri dönüşümlü olması thredupi çevreci bir marka yapıyor. İkinci özelliği ise yukarıda gördüğünüz iki markadan farklı olarak her türlü giysiyi üreten thredUP markasının kapsayıcı olmasıdır. İç giyim ve rahat kıyafetlerden çanta ve montlara! Sonuçta trade-up markasının göz ardı edilemeyecek en önemli özelliği tuhaf fiyatları. Giydirme kıyafetlerin çoğu 25 doların altında ve en pahalı ürünleri sonunda 50 doları buluyor. Thredup'ın dünyada herhangi bir mağazası olmadığını ve ürünlerini yalnızca çevrimiçi olarak sattığını unutmayın.

dünyanın en ucuz markaları

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

4- Able

Able, yoksulluğun ortadan kaldırılması için dünya ürünlerinin tamamen ekonomik bir şekilde üretilmesi gerektiğine inanıyor. Hammaddeye özel üretim yapan ABLE, dünyanın en ucuz ve kaliteli giyim markalarından ve hatlarından biri olup, özellikle denim ürünleri tüm dünyada rağbet görmekte ve ürünlerinin kalitesi nedeniyle çok iyi satış yapmaktadır. Able çantalarının da çok ünlü ve iyi yapıldığını söylemeye gerek yok. Able markalı kıyafet ve ürünlerin fiyatları 25$ ile 80$ arasında değişmektedir.

dünyanın en ucuz giyim markaları

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

5-  Alternative Apparel

 Şimdi bu markanın ismi hakkında bir yargıya varmak istiyorsak bu markanın amacına ulaştığını kabul etmek gerekir. Bu markanın mağazalarında her tarz ve modelde kıyafet bulabilirsiniz. Erkek ve kadın kıyafetlerinden her türlü aksesuara kadar. Apparel'ın benzersiz bir özelliği daha var ve çevre dostu ve yavaş bir şekilde. Çünkü bu markanın kıyafetlerinin geri dönüştürülebilir olmasının yanı sıra, görünüşe göre maliyeti ve çalışanlarının çalışma koşulları da çok uygun ve Alternative Apparel bu konuda çok çaba sarf ediyor. Bu markanın ürünlerinin fiyatları 25 ile 50 dolar arasındadır ve genellikle bundan daha yüksek veya daha düşük değildir.

dünyanın en uygun fiyatlı giyim markaları

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

6- Organic Basics:

Organic Basics, Avrupa'da organik pamuk, Tencel ve geri dönüştürülmüş malzemeler kullanarak etik bir şekilde iç çamaşırı, ev kıyafeti ve aksesuar üreten sürdürülebilir bir moda markasıdır. Organic Basics kendini sürdürülebilir moda üretmeye adamıştır ve yaptığı her şeyin merkezine sürdürülebilir düşünceyi koyar. Sürdürülebilirlik ana misyonudur. Bu markanın fiyatları 30 ve 90 dolar arasında değişmektedir. Giyim markası kaliteli kumaşlara yatırım yapıyor ve giysilerini sadelik ve işlevsellik göz önünde bulundurarak tasarlıyor.  Ayrıca, çevre krizlerini ele alan taban aktivistlerini ve kuruluşları destekleyen bir fonu da vardır.

dünyadaki en ucuz giyim markaları

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

7- Nudie Jeans

Nudie Jeans, Avrupa'dan yüksek kaliteli kot pantolonlar ve diğer temel ürünler üreten etik bir kot markasıdır. Şehir, hem çevresel hem de sosyal sürdürülebilirliği ile tanınır. Nudie Jeans, adil ticaret ve organik pamuktan yapılmış şık, çevre dostu denim sunuyor. Ek bir işlem veya yıkama gerektirmeden en çevre dostu jeanleri yapmayı amaçlar. Nudie Jeans, tüketmenin daha akıllıca bir yolunu teşvik ediyor. Fair Dress Foundation da dahil olmak üzere üçüncü taraf kuruluşlar tarafından onaylanan sosyal standartları sağlar.

dünyaca ünlü ve ucuz giyim markaları

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

8- Asket

ASKET, her gardırop için bir dizi zamansız temel ve temel parça yaratmaya odaklanır. Uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış kaliteli, zamansız, üretilmiş giysilerden oluşan kalıcı bir koleksiyon sunar. ASKET, 2015 yılından bu yana müşterilerini zamansız gardırop temellerine yatırım yapmaya teşvik ediyor. Fiyatları adil, üretimi etik ve ürünleri mevcut standartları aşıyor. ASKET, zamana meydan okuyan parçalarla hızlı tüketimi ortadan kaldırmak istiyor. Daha az trafik sıkışıklığının, daha az israfın, daha az dumanın ve daha az aynanın olduğu bir dünya hayal ediyor. Asketin fiyatları 50-120 dolar arasındadır.

en uygun fiyatlı giyim markaları

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

9- Hessnatur

Hessnatur, çevreye ve insana saygılı, sürdürülebilir ve doğal kumaşlardan giysi, iç giyim, ev giyim ve pijama üreten bir Avrupa moda markasıdır. Hessnatur, çevre dostu malzemeler ve süreçler kullanarak kadınlar, erkekler ve çocuklar için uygun fiyatlı ve sürdürülebilir moda yaratıyor. Hayvanlarınızı ve cildinizi korumak için saf doğal lifler kullanarak çok çeşitli bitki bazlı giysiler tasarlar. Marka, doğal kaynaklara, yüksek kaliteye ve zamansız tasarıma saygı duyan sürdürülebilir modaya kendini adamıştır. Giysilerini yapan insanlara özen göstermesini sağlar.

en ucuz kıyafet markaları

Ucuz Ve Kaliteli Giyim Markaları:

10- Living Crafts

Living Crafts, bebekler, çocuklar, kadınlar ve erkekler için yeşil moda ve doğal tekstil ürünleri tasarlayan ve satan bir Alman organik giyim markasıdır. Yılda iki kez yeni koleksiyon oluşturur. Organik giyim markası, zamansız kesimler, dayanıklı kalite ve en yüksek konfor sayesinde yıllarca dayanan giysiler üretiyor. Moda ürünlerini çevreye duyarlı bir şekilde üretmeye özen göstermektedir. Living Crafts, GOTS sertifikalı organik pamuktan üretilmiş body ve tulumlar, çocuklar için tişörtler ve pantolonlar, kadın bluzları ve erkek gömlekleri sunmaktadır. Living Crafts, üretim ve üretim süreçleri için katı çevre yönergeleri ile çevreye duyarlı olmayı taahhüt eder. Bu marka, tüm kıyafetlerini üretmek için yalnızca yenilenebilir kaynakları kullanır.

ünyadaki en ucuz ve en kaliteli giyim markaları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster