En İyi Türk Giyim Markaları Nelerdir?

Admin Tarafından Yazılmıştır / Feb 28, 2023

En İyi Türk Giyim Markaları Nelerdir?

En İyi Türk Giyim Markaları:

1) LC Waikiki:

LC Waikiki markası, 1985 yılında Fransız tasarımcı Georges Amouyal ve ortağı tarafından Fransa'da kuruldu. Waikiki, Hawai Adaları'ndaki güzel bir plajın adıdır ve LC, Fransızca'da "Les Copains" anlamına gelir ve arkadaşlık anlamına gelir. Bu marka en iyi türk giyim markaları arasında yer almayı başarmıştır. LC Waikiki markası, kadın giyim ve aksesuarları, erkek giyim ve aksesuarları ile çocuk ve genç giyimi alanlarında üç profesyonel tasarım ve üretim hattında, günümüz dünya topluluğuna kapsamlı ve çeşitli bir koleksiyon sunmuştur. LC Waikiki giyim model ve stillerinin çeşitliliği, en önemlisi mevsimlik takımlar, gündelik, sokak stili ve hatta resmi ve resmi kıyafetler sunması, bu markaya olan trendin her geçen gün artmasına neden oldu. Aslında bu fransalı marka nasıl en iyi türk giyim markaları arasında yer alıyor derseniz onun bir hikayesi var.. LC Waikiki markasının sloganı "İyi giyinmek herkesin hakkı" dır ve bu felsefe, bu koleksiyonun ve bu markanın tasarımcılarının zihinsel modelinin temelini oluşturmaktadır. Günümüz gençliğinin zevkine ve ihtiyaçlarına göre modaya uygun giyim, kaliteli tasarım, kumaş ve malzemelerde gözetilmekte ve tüm bunlarla birlikte yine çok makul ve değerli bir fiyatla izleyiciye sunulabilmektedir.

1997: Bu markanın Türk markasına dönüşmesi

1988: Fransız LCWakiki ile Türk şirketi Taha Textile arasında ortaklığın başlaması

2000 Yılı: Bu markanın mağaza sayısının artması

2009: Bu markanın küreselleşmesi

2014: Mosta, Bosna Hersek'te 100 mağazanın açılışı

2016: Kaliteli üretim yolunda devam etme kararlılığı

lc waikiki türk markası

En İyi Türk Giyim Markaları:

2) Mavi:

Mavi markası, 1991 yılında İstanbul'da kurulmuş denim ürünleri ve her türlü giyim eşyası üreten bir Türk firmasının adıdır. Mavi markasının dünyaca ünlü olması ve ürettiği sıra dışı kıyafetlerle herkesin bildiği tek parça streç giysi ve kot pantolonlarıyla ünlü olması bu markayı popüler yapmıştır. Mavi en iyi türk giyim markalarından biridir. Şimdi Mavi jeanlerin bu kadar meşhur olmasının nedeni bu markanın özel stratejisidir diyebiliriz. Bu markanın pantolonları her kişiye ve bedenine göre tasarlanır yani sizin bedeninize göre veya kalıbına göre tasarlanır ve insanlar ayrıca kendi bedenlerine uygun ve onları daha çekici gösterecek pantolon ve giysiler arıyor. Mavi türk markası ürünleri için kadından erkeğe hatta genç kesime kadar her yaştan insanı hedef almıştır.  Mavi markasının Türkiye'de büyük mağazaları bulunmaktadır, bu marka aynı zamanda tüm dünyada uluslararası mağazalara sahiptir ve dünyanın belli başlı şehirlerinde faaliyet göstermektedir; Vancouver, New York, Los Angeles, Berlin, Frankfurt, Düsseldorf, İstanbul, Hamburg, Moskova ve Brooklyn. Mavinin en iyi Türk markaları arasına girme sebebi ise kot pantolonlarıdır diyebiliriz.

türk giyim markaları

En İyi Türk Giyim Markaları:

3) Defacto:

2003 yılında faaliyete başlayan Defacto, 2004 yılında ilk mağazasını açmış ve ardından kısa sürede Türkiye'de giyim ve moda alanında lider bir marka haline gelmiştir. Şimdi ise en iyi türk giyim markaları arasında yer almaktadır. Bugün Türkiye'deki 305'ten fazla büyük hazır giyim üreticisi firma arasında en büyük ve en aktif ikinci şirket olan Defacto'nun Türkiye içinde 324, Türkiye dışında 123 mağazası bulunmaktadır. Defacto koleksiyonları, her ülke ve bölge insanının iklimi, kültürü ve yaşam tarzı dikkate alınarak hazırlanmıştır. Defacto Group, üretim ve tasarımda sürekli çaba ve yenilikle 2025'in sonuna kadar bunu umuyor Diğer 50 ülkede yeni ve aktif mağazalar ve acenteler kurun ve ayrıca çevrimiçi ürün satışı yoluyla işini 100'den fazla ülkeye genişletin.

defacto türk markası

En İyi Türk Giyim Markaları:

4) Koton:

Koton, 1998 yılında faaliyetine başlayan popülerve en iyi Türk giyim markalarından biridir ve bugün moda ve giyim alanında bir dünya markası haline gelmiştir. 2000 yılında Türkiye'de sadece 10 yerel koton şubesi varken, şu anda kotonun 24 ülkede 313'ten fazla şubesi bulunuyor. Coton, müşterilerine giyim ve moda ürünlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Koton ilk başlarda 25-35 yaş arası modern zevke sahip genç bayanların da yer aldığı belli bir kesime kıyafet ve aksesuar sunmuştur. İzleyicilerin geniş kabulünün ardından koton, koleksiyonuna erkek, genç ve çocuk kıyafetlerini de ekledi. Aynı zamanda koton, parti kıyafetleri, mayo ve plaj kıyafetleri, kot kıyafetleri ve büyük beden kıyafetler gibi yeni ürün kategorileri sunmaya başladı.

 

En İyi Türk Giyim Markaları:

İpekyol:

Bayan giyim, çanta, ayakkabı ve aksesuar alanında faaliyet gösteren Türkiye'den başarılı bir diğer ürün ise Ipekyol markasıdır. Bu marka, Orta Doğu kadınlarının giyim kültürüne uygun, modern ve güncel ürünler tasarlar ve üretir. Bu markanın ürünleri Türkiye'nin yanı sıra İran, Irak, Kıbrıs, Azerbaycan, Bahreyn, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katar'da satılmaktadır. Türkiye'de bu ünlü ve güvenilir markanın 140'tan fazla mağazasına erişiminiz var. İpekyol ürünleri bağımsız, kendine güvenen, modern ve cesur kadınların zevkine göre tasarlanmaktadır. İpekyol şüphesiz en iyi türk giyim markalarından biridir. Yalçın, Türkiye'nin mardin ilinde doğdu. Eğitimini mardinde bitirip yüksek lisans yapmak için Marmara Üniversitesi'ne gitti ve 1983 yılında işletme bölümünden derece ile mezun oldu.  İlgili eğitim, azim ve giyim endüstrisine olan ilgisi, Machka ve Twist adlı iki giyim markası daha piyasaya sürmesini sağladı. İpekyol ile İtalya pazarı arasında önemli bir işbirliği olmuştur. Bu işbirliklerinden biri de 2008 yılında Ayaydın-Miroglio adlı grubun kurulmasıdır. Bu grupta Ipekyol, Twist ve Machka ürünleri ile dev İtalyan tekstil firması Miroglio yer alıyor. Bu grup, Ipkiol markasının kurucusu tarafından oluşturulmuştur ve aynı zamanda yönetiminden de sorumludur. En iyi türk giyim markalarından biri olan ipekyol 1986 yılında Sn. YALÇIN AYAYDIN tarafından kurulmuştur. Üç yıl sonra, yani 1989'da büyük bir emek ve azimle İstanbul'da Romeli ve Nişantaşı caddelerinde iki şube açıldı. Şu anda, İpkiol'un şubelerinin çoğu saygın alışveriş merkezlerinde bulunmaktadır ve ayrıca çevrimiçi olarak ve doğrudan bu markanın web sitesinden satın almak mümkündür. Bu markanın genel merkezi, tasarım departmanı ve akıllı deposu da Şişli'nin Bomonti semtinde bulunuyor. 2017 yılında İpkiol %25 büyümüş, bu marka geçen yıl aynı büyümeyi yakalayabilmiştir. Yalçın'a göre 2018 yılında Türkiye'de 20, yurt dışında ise 15 yeni mağaza açıldı.

 

En İyi Türk Giyim Markaları:

Penti:

Penti markası, 1950 yılında Mois ve Yassef Kario kardeşlerin kurduğu iki ayrı şirket ile yola çıktı. Türkiye'de sanayileşmenin sınırlı olduğu bu dönemde Penti'nin iki girişimcinin güçlerini tek çatı altında birleştirmesi önemli bir dönüm noktası oldu. Külot markası adını 1970 yılında Öğretmen Çorap'tan almış ve bir yıl sonra İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde ilk üretim tesisini kurmasıyla şirketin gelişimi yönünde büyük bir adım atmıştır. ‘’Öğretmen Çorapları" markasının adının, o zamanlar ince kadın çoraplarının daha çok öğretmenler tarafından kullanılmasından kaynaklandığını bilmek ilginçtir. Penti en iyi türk giyim markalarından biridir. 1980'li yıllarda ise marka ailesinin ikinci kuşağının temsilcisi Sami Cario bu koleksiyonun başına geçti. O dönemin Öğretmen Çorap markası da şehirli kadının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, ürünlerinin rengine, tasarımına, cinsine ve üretim kalitesine özel önem vermiştir.Bu sayede bir yandan pazardaki konumunu güçlendirirken diğer yandan 1984 yılında markalaşma sürecinde son aşamaya gelmiş ve adını Penti olarak değiştirmiştir. Penti çok kısa sürede en iyi türk giyim markalarından biri olmayı başardı. Yıllar içinde üretim ve perakende faaliyetlerinde büyümeye devam eden Penti, kadın ve kız çocuk giyim ve çoraptan erkek çorap, ev giyim, günlük giyim ve her türlü giyime kadar üretim ve özel ürün yelpazesini genişleterek kıyı bölgelerini genişletti. Bu yazımızın devamında Penti markasından daha çok bahsedip Penti markasının mağazalarını, ürünlerini ve başarılarını sizlerle buluşturacağız.

 

En İyi Türk Giyim Markaları:

Desa:

Desa deri moda markası (DESA), deri giyim, deri ayakkabı, deri çizme gibi yüksek kaliteli deri ürünleri ve deri çanta ve deri çanta gibi aksesuarlar için şüphesiz en tanınmış markadır. Ve aynı zamanda en iyi türk giyim markalarından biridir. Türkiye'nin global deri markası DESA, İstanbul'da doğdu, ancak halen tanınmış bir global üretici ve marka. Desa, müşterilerine olağanüstü bir alışveriş ortamı sağlayan mağaza tasarımı konusunda uzmanlaşmış bir Türk moda markasıdır. DESA, 1972 yılında deri ürünleri tasarımcısı, üreticisi, perakendecisi ve ihracatçısı olarak başladı. İlk mağazasını 1973 yılında Erenköy semtinde açan DESA, o zamandan bu yana ulusal ve uluslararası ölçekte büyümektedir. Kurulduğu günden bu yana hızla gelişen Desa'nın küçük ama özel el çantaları zamanla çeşitli deri giyim ve ayakkabılarla bütünleşerek bu global Türk markasının büyümesine ve gelişmesine vesile olmuştur. DESA'nın on beş zanaatkardan oluşan küçük tasarım departmanı ve üretim birimi (DESA), zamanla tamamen gelişmiş bir tasarım stüdyosuna ve iki binden fazla zanaatkârla tabaklama, deri ürünleri üretimi ve deri giysi üretiminde uzmanlaşmış üç özel merkeze dönüştü. oldu.

desa deri markası

En İyi Türk Giyim Markaları:

Lufian:

Lufian markası türkiye'nin ünlü markalarından biridir.  Lufian aynı zamanda en iyi türk giyim markaları arasında da yer almaktadır. Türkiye'ye seyahat etmenin unutulmaz zevklerinden biri de bu ülkenin alışveriş merkezlerini ziyaret etmektir. Bu ülke giyim alanında ünlü ve güvenilir markalara sahiptir. Saygın markaların kıyafet, çanta ve ayakkabılarını bu ülkenin alışveriş merkezlerinden uygun fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz. Tabii ki belirtmek gerekir ki, Türkiye'deki saygın alışveriş merkezleri dışında, bu markalar müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için birçok müşterinin bu ürünlere ulaşmasını sağlamıştır. Ayrıca, çevrimiçi siteler aracılığıyla satış yapmak, birçok markanın ürünlerini satmak için düşündüğü başka bir ürün satışı yöntemidir ve Lufian markası da bu kuralın bir istisnası değildir. En iyi türk giyim markalarından biri olan lufian, erkekler ve kadınlar için gündelik kıyafetler ve ayakkabılar sunarak ünlendi. Bu markanın en önemli özelliklerinden biri üretilen ürünlerin çeşitliliği ve müşteriye en iyi kaliteyi sunmaya çalışmasıdır. Bunların yanı sıra lufian markası son modayı takip ederek güncel ve şık ürünler sunmaya ve üretmeye çalışmaktadır. Bu nedenle, kaliteli ve aynı zamanda modaya uygun bir kıyafet almayı planlıyorsanız, Lufian markası harika bir seçimdir.

 

En İyi Türk Giyim Markaları:

Collezione: 

Collezione markası Türkiye'de giyim alanında faaliyet gösteren en ünlü markalardan biridir, ayrıca bu markanın yatırımcıları Collezione'yi giyim alanında güvenilir bir marka olarak tüm dünyaya yaymaya çalışmaktadır. Collezione aynı zamanda en iyi türk giyim markalarından biridir. Türkiye'de saygın bir giyim markası olan collezione, erkek ve kadın giyiminin tüm dünyaya dağıtım alanındaki faaliyetlerini genişleterek, birçok Avrupa ülkesinin collezione markasının ithalatçısı olmasını sağlamıştır. Collezione markasının en önemli ithalatçıları İtalya, Almanya ve Fransa'dır Collezione markasının diğer özellikleri arasında, bu markanın fiyatının piyasadaki diğer markalara göre uygun olması belirtilebilir çünkü Collezione markasının yöneticileri, ürünlerinin kalitesini bu sayede geliştirebilmişlerdir. genç neslin fikirleri Ürettikleri kıyafetler, herkesin bu kıyafetleri alabilmesi için modernite ile genel refahın bir kombinasyonu olmalıdır.

collezione türk markası

En İyi Türk Giyim Markaları:

Sarar:

Abdurrahman Sarar 1994 yılının Nisan ayında Eskişehir'de Bayatpazarı çarşısında 12 metrekare mütevazı bir terzilik ve giyim mağazasında 2-3 kişi ile iş hayatına başlamıştır. 1994 yılında Eskişehir'de başlayan hayali artık tüm dünyanın gördüğü bir gerçektir, inanırlar. Abdulrahman Sarar tarafından Bayatpazarı'nda 12 metrekarelik bir terzilik ve giyim mağazasında temelleri atılan Sarar, bugün Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 120.000 metrekarelik bir alanda üç modern fabrika ve ev tekstili olmak üzere beş büyük üretim tesisine sahip. ve gömlek fabrikaları.Eskişehir-Uotahya güzergahında Sarev 185.000 metrekare arsa ve son olarak İstanbul Bomonti'de tekstil ve giyim sektöründe lider konumda üretimini sürdüren Sarar bayan giyim fabrikası. Sarar en iyi türk giyim markalarından biridir.

sarar türk markası

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster