Dünyanın En İyi Pantolon Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Dec 30, 2022

Dünyanın En İyi Pantolon Markaları!

Dünyanın En İyi 40 Pantolon Markaları

Herkesin gardırobunda bir kot pantolon olmalı. Ne yazık ki, kot dünyası doğru olanı seçmek için sorun olabilir. Sadece farklı stilleri ziyaret etmekle kalmayıp, aynı zamanda hangi rengin size en çok yakıştığını da anlamalısınız. Bununla da kalmayıp dünyanın en iyi pantolon markalarını bilmeli ve tanımalısınız. Biz size en iyi kot pantolon markalarını tanıtmaya geldil. Zevkiniz veya bütçeniz ne olursa olsun, size uygun markayı bulmanıza yardımcı olacağız. 

1) APC:

APC, minimalist kadın ve erkek giyimiyle tanınır. Ayakkabı ve aksesuarların yanı sıra bu koleksiyonda kot pantolonlar da bulunuyor. Bu görkemli Fransız giyim markası, temiz hatlara ve sade kalıplara sahiptir. Ek olarak, APC kıyafetleri, tasarımlarında askeri stil özelliklerini birleştirme ve kullanma eğilimindedir. Bu jean markası denim severler arasında popülerdir ve en güzel tasarımlarından biri de renkli ipliklerle (özellikle sarı) işlenmiş jeanlerdir. Apc dünyanın en iyi pantolon markalarından biridir.

2) Acne Studios:

Acne Studios, Stockholm'de erkek giyimi ve kadın giyiminin yanı sıra ayakkabı, aksesuar ve denim üreten bir moda evidir. Bu koleksiyonlar, yüksek kaliteli terzilik ve özel kumaşları vurgular. Acne, moda endüstrisinde sanatsal ve sıra dışı kıyafetleriyle tanınır ve en iyi pantolon markalarından biridir.

3) AG:

AG Blue jeans ve yüksek tasarımlı giysiler, AG denim koleksiyonlarını tanımlar. Bu marka en iyi kot pantolon markalarından biri olarak bilinir. 2000 yılındaki lansmanından bu yana lüks mavi kot ürünü, dünya çapındaki moda tutkunları için sofistike koleksiyonlar yaratma taahhüdünü defalarca kanıtladı. 

en iyi pantolon markaları

4) Albam:

Albam, temel giyim ürünlerine odaklanan modern bir erkek giyim markasıdır. Bu ünlü Londra markası günümüz modern erkeğinin tercihi. Kısacası yeterince şık ve modern olan kıyafetlerin koleksiyonuyla ilgilenen herkes bu markanın kot pantolonlarından birine sahip olmaktan gurur duyacaktır. En iyi pantolon markalarından biri de albamdır.

5) All Saints:

Mavi denim giyim, ayakkabı ve aksesuar uzmanı All Saints, tüm dünyada mağazaları bulunan tanınmış bir İngiliz perakendecisidir. Bu markanın kot pantolonları, birinci sınıf malzemeleri ve yüksek kaliteli dikiş becerileri ile ünlüdür. All saints dünyanın en iyi kot pantolon markaları arasında yer almaktadır.

6) AMIRI:

AMIRI tasarımları, California yaşam tarzından esinlenerek tasarlanmış, giyiminde rahatlık ve estetik bir lüks vardır. Marka, kot ve ceketlerden deri anahtarlıklara ve şapkalara kadar her şeyi üretiyor ve satıyor. Amiri dünyanın en iyi kot pantolon markalarından biridir.

7) Balenciaga: 

Balenciaga'nın mavi kot elbiseleri, olağanüstü klasiklerle tatlandırılmış bir tür sofistike güzellik getiriyor.Urban Wear Bu koleksiyon, derin ve mürekkep gibi bir renk paleti oluşturmak için zarif malzemeler kullanır. Şirketin minimalist detayları ve uzmanlığı tasarım estetiğini tamamlıyor. Balenciaga dünyanın en iyi pantolon markalarından biridir.

en iyi kot pantolon markaları

8) Balmain

Balmain kot pantolon, uzman terziliği yepyeni bir keskinlikle birleştiriyor. Balmain dünyanın en iyi kot pantolon markalarından biridir. Marka, ince yırtıklar veya çizikler ve diğer süslemeler gibi özel ayrıntılar dahil olmak üzere çok çeşitli kot stilleri içerir. Balmain'den ayrıntılı bir kot pantolon, her moda tutkununun dolabında olması gereken bir parçadır. Balmain aynı zamanda en iyi pantolon markalarından biridir.

9) Belstaff:

Lüks moda evi Belstaff, ikonik ve yüksek kaliteli kıyafetleriyle ünlüdür. Aynı zamanda en iyi kot pantolon markalarından biridir ve buna uygun ayakkabı ve aksesuarlarla kıyafet tasarlar. Sofistike zarafet, mükemmel kumaşlar ve zarif koyu tasarımlarla çağdaş lüks marka, yeni giysiler pazarlamayı başardı. Belstaff en iyi pantolon markaları arasında yer alıyor.

10) Berluti:

Berluti markası başlangıçta sadece özel ayakkabılar üretiyordu, ancak bugün en iyi kot pantolon markaları arasında yer almış ve klasik işçiliği modern bir estetikle birleştiren geniş bir hazır giyim ve aksesuar yelpazesi sunuyor. Berluti'nin tasarımları cesaret ve hayal gücüyle birleşerek her insanın dolabında olması gereken bir parça haline geliyor. 

11) Brunello Cucinelli:

Brunello Cucinelli, yüksek kaliteli giysiler yaratmak için lüks malzemeler ve klasik bir renk paleti kullanır. Modaya etik ve felsefi yaklaşımları, bu İtalyan markasının moda endüstrisinde güçlü bir konuma sahip olmasını sağlamıştır. Marka daha çok triko ürünleri ile anılsa da gündelik giyim, denim, ayakkabı ve aksesuarlara da sahiptir. Brunello cucinelli dünyanın en iyi pantolon markaları arasında önemli bir yere sahiptir.

en iyi jean markaları

12) Calvin Klein:

Calvin Klein'daki yeni ve yenilikçi kot pantolon serisi, günlük kullanım için kot pantolon giymeyi kolaylaştırdı. Bu marka kot pantolonun yanı sıra şekillendirici, spor giyim, iç giyim, parfüm, mayo, takı ve saat ürünlerini de bünyesinde barındırmaktadır. Calvin klein en iyi pantolon markalarından biridir.

13) Canali:

canali, resmi kıyafet tasarımında uzun süredir lider konumdadır. Şu anda bu marka, kot pantolon ve el örgüsü giysiler gibi gündelik giysiler geliştirmiştir. Bu marka, çok resmi kıyafetlerden hafta sonu giymek için gündelik kıyafetlere kadar giymeniz gereken her şeyi üretiyor. Ayrıca bu moda evi, üretimlerinde zanaatkarlık ve yüksek kalite temel değerlerini koruyor. Canali en iyi kot pantolon markalarından biridir.

14) Diesel:

Jane Diesel, giyimine belli bir estetiği taşımak için soğuk renklerden ve cesur grafik tasarımlardan oluşan bir palet yaratır. Bu marka kot pantolonlarıyla ünlü olmakla birlikte deri ceket, saat ve gözlüklere de sahiptir ve aynı zamanda en iyi pantolon markalarından biridir.

15) DSquared2:

DSquared2, rahat sokak tasarımları ile modern lüks çağdaş giysiler sunar. 1995 yılındaki lansmanından bu yana bu marka, zarafeti ve şık İtalyan terziliği sayesinde moda dünyasında varlığını sürdürmektedir. Kıyafetleri mavi kot, dış giyim ve aksesuarlardan oluşuyor ve kısacası cesur ve kendine güvenen stilini sergilemekten çekinmeyenler için uygun.

dünyanın en iyi kot pantolon markaları

16) Dunhill:

Dunhill, hazır giyim, ısmarlama ve ısmarlama erkek giyim ile deri giyim ve aksesuarlarda uzmanlaşmış lüks bir stil markasıdır. Bu ihtişamı ve zarafeti erkek ve pratik kıyafetleri gösteren erkek giyim koleksiyonudur. Dunhill aynı zamanda en iyi pantolon markalarından biridir.

17) Dolce & Gabbana:

Dolce & Gabbana moda yolculuğuna 1986 yılında başlamış ve ilk moda ürünlerini üretmiştir. Bir yıl sonra el örgüsü giysilere geçtiler ve 1989'da plaj kıyafeti ve kadın iç çamaşırları sunmaya başladılar. Son olarak, 1990'da Dolce ve Gabbana koleksiyonu ilk erkek giyim serisini piyasaya sürdü. Tüm Dolce & Gabbana kıyafetleri gibi, erkek kot koleksiyonu da benzersiz ve modern bir çekiciliğe sahip. Bu modern ev kendi denim kıyafetlerini tasarlıyor. Ayrıca parfüm ve iç çamaşırı da satıyorlar. Dolce & gabanna en iyi kot pantolon markaları arasında çok önemli yere sahiptir.

18) Edwin:

Japonya'nın denim merkezinde Edwin, benzersiz, yüksek kaliteli iş tasarımları oluşturmak için tescilli kumaşlar kullanıyor. 1969 yılında kurulan bu şirket, ağırlıklı olarak kot üretimine odaklandı. Şirket o zamandan beri ceketleri, tişörtüleri, temel tişörtleri ve daha fazlasını içerecek şekilde genişledi. Edwin en iyi pantolon markalarından biridir.

19) Fendi:

1925 yılında kurulan Fendi kısa sürede adından söz ettirdi. Hikaye Roma'da Fendi'nin mallarını ve kürklerini sattığı işlek bir caddede başladı. Bu arada bugün, Fendi jean, daha özel bir uyumu kucaklayan saf ve kalıcı bir estetikle karakterize ediliyor. Kısacası, Fendi'nin yüksek kaliteli elbiseleri, hafta sonu giyim koleksiyonunuz için mükemmel bir seçim olacaktır. Fendi en iyi kot pantolon markalarından biridir.

dünyanın en iyi pantolon markaları

20) Frame:

Los Angeles'taki üretim kalitesini Avrupa güzelliği ile birleştiren bir markadır. Bu markanın kot pantolonları ve ince el işleri herkes tarafından iyi bilinmektedir. Artı, klasik tarzını zenginleştiren ve koruyan gerçek bir İngiliz mirası. Özetlemek gerekirse, harika bir kot pantolondan geleneksel keten tişörtlere kadar dolabınızdaki diğer tüm parçaları zahmetsizce tamamlayan temel bir çerçeve oluşturur. Frame en iyi pantolon markalarından biridir.

21) Givenchy:

Günlük giyime zarif bir yaklaşım, JVJ'nin kot pantolonu. Markanın kot koleksiyonu gündelik bir sokak estetiğine sahip. Bu arada, Ji Wen Chi'nin şık tasarımları, sofistike çekicilik için benzersiz süslemelerle vücudu saran kesimlerle vurgulanıyor. Bu marka en iyi pantolon markalarından biridir.

22) G-Star Raw:

G-Star Raw, 1989 yılında kurulmuş, sokak ve şehir giyiminde uzmanlaşmış Hollandalı bir tasarım giyim markasıdır.  Yani, G-Star Raw erkek giyiminin, markanın yenilikçi yeteneğinden ve orijinal kotun yeni bir tanımını icat etmekten gurur duyduğu söylenebilir.  Modaya rahat yaklaşımları, orijinalliklerine sadık kalırken yeni malzemeler, stiller ve kesimlerle oynadıklarını gösteriyor. Bu marka en iyi kot pantolon markalarından biridir.

23) Gucci:

İlk Gucci mağazası, 1921 yılında Floransa'da lüks bir moda ve deri ürünleri markası olarak kuruldu.  Bugüne kadar faaliyet gösteren en eski İtalyan moda markalarından biridir. Gucci kot pantolonlar, moda dünyasında en çok moderniteleriyle ünlüdür. Bu marka, yüksek kalitesi ve detaylara gösterdiği özen nedeniyle moda dünyasında liderdir ve kıyafetleri estetiğin zirvesini temsil eder. Bu marka en iyi pantolon markalarından biridir.

en pahalı kot pantolon markaları

24) Hugo Boss:

Hugo Boss denim serisindeki karmaşık tasarımlar ve klasik kesimler ve bunların büyüleyici, yüksek kaliteli stilleri uzun ömürlülüğü garanti eder. Her şeyden önce, markanın kıyafetleri, gündelik hafta sonu giyiminin rahat olduğu kadar sofistike de olabileceğini kanıtlıyor. Hugo boss en iyi kot pantolon markalarından biridir.

25) Isabel Marant:

Isabel Marant denim gömlek, koşulsuz Paris stilini getiriyor. Özgün tasarımlarını yaratmak için ince kumaşlar kullanıyorlar. Başlangıçta, markanın yalnızca triko ve jarse gömlekleri vardı, ancak o zamandan beri ayakkabı, kot ve diğer kıyafetleri içerecek şekilde genişledi. İsabel marant dünyanın en iyi pantolon markalarından biridir.

26) Ksubi: 

2000 yılında kurulan Ksubi, kenarları dikilmiş havalı, giymesi kolay giysiler sunan özel bir denim markasıdır. Bu markada jean pantolonlar koyu ve açık olmak üzere zarif ve fit olmak üzere iki tarzda yapılmaktadır. Üstelik markanın küresel bir varlığı var. Ksubi, A$AP Rocky'den Kylie Jenner'a kadar pek çok şık ünlü tarafından giyilir. En iyi kot pantolon markalarından biridir.

27) Levi's:

Levi's, en büyük giyim şirketlerinden biridir ve 1853'ten beri tanınmış bir liderdir. Kısacası, bir çift klasik Levi's kot pantolon olmadan gardırobunuz tamamlanmış sayılmaz! Levi’s en iyi pantolon markalarından biridir.

28) Nudie:

2001 yılında kurulan Nudie, ham ve önceden yıkanmış kot pantolonlarda uzmanlaşmıştır. Yani derin ve genç dostu marjlar markanın başarısını gösteriyor. Bu moda evi, aksesuarların yanı sıra şık ve şık kozmetik ürünleri de içerir. Bu marka en iyi kot pantolon markalarından biridir.

pahalı pantolon markaları

29) Off-White:

Off-White, 2012 yılında kurulmuş bir İtalyan lüks stil markasıdır. Bu marka, lüks erkek ve kadın sokak stili kıyafetlerinde uzmanlaşmıştır. Koleksiyon, şık kapüşonlular, spor ayakkabılar ve tabii ki kot içerir. Heyecan verici ve gençlik dolu detaylar her elbisenin tasarımını ve tarzını en iyi şekilde ortaya çıkarıyor. Off-white en iyi pantolon markaları arasındadır.

30) Officine:

Generale Officine Generale, sade ama rahat ve gündelik bir estetik elde etmek için terzilik ve döşemeyi harmanlıyor. Bu marka, cesur ve kişilik dolu günlük giysiler üretmek için en iyi kumaşları kullanır. Özellikle bu markanın gömlek ve kot pantolonları gardırobunuzda mutlaka yer almalıdır. Officine en iyi pantolon markalarından birinden.

31) neuw:

NEUW bağımsız bir markadır. Bu marka kesinlikle en yüksek kalitede kot giyim eşyası sağlamaya kendini adamıştır. Özetlemek gerekirse, benzersiz detaylara sahip premium kumaşlardan en uygun kot pantolonları sunuyorlar. En iyi pantolon markaları arasında yer alıyor.

32) Polo Ralph Lauren: 

Ralph Lauren her zaman yüksek kaliteli bir Amerikan giyim markası olarak bilinir. Bu marka, düğümlü iplikler şeklinde bir yırtık oluşturarak başladı ve o zamandan beri ünlü bir lüks moda evi haline geldi. Tasarımcı Ralph Lauren erkek, kadın ve çocuk kıyafetleri sunuyor. Bu marka, güçlü terziliği şık ve özel bir güzellikle birleştiriyor. Bu arada, tüm Ralph Lauren kot pantolonları ünlü işaretiyle işaretlenmiştir. Polo ralph lauren en iyi pantolon markalarından biridir.

en kaliteli pantolon markaları

33) Prada Jeans:

Prada dünyanın en iyi pantolon markaları arasında yer almaktadır. benzersiz stili kusursuz sanatla birleştiriyor. Bu markanın moda endüstrisinde 100 yılı aşkın bir geçmişi vardır. Prada, koleksiyonlarını tanımlayan modern tasarımları ve lüks kıyafetleriyle inanılmaz ürünler üretmesiyle tanınır. İtalyan moda evi ayrıca el çantaları, seyahat aksesuarları, kokular, hazır giyim ve diğer moda aksesuarlarını da içermektedir. 

34) Paul Smith: 

Paul Smith'ten PS Paul Smith, 1970 yılında Nottingham'da ilk butiğini açtığında, Londra dışında Margaret Howell ve Kenzo gibi çağdaş markaların stoklandığı tek satış noktasıydı. Mağazalarının başarılı ve hızlı gelişimi ve pazardaki farklı konumu, karışıma kendi tasarımlarını eklemesine yol açtı. 1976'da Paris'te Erkek Moda Haftası'nda ilk resmi koleksiyonunu tanıttı ve kendisini dünya standartlarında bir tasarımcı olarak kanıtladı. Bugün, PS by Paul Smith, şık ve zarif giysiler yaratmak ve tasarlamak için son derece yetenekli terziler kullanan geniş bir farklı kot pantolon yelpazesinin yanı sıra temel bilgileri ve arka planı sergileyen moda markalarında yer alan genç bir şirketin adıdır. Bu marka dünyanın en iyi pantolon markalarından biridir.

35) Raf Simons:

1995 yılında başlayan bu şirket, lüks terziliği gençlik hassasiyetlerinin karışımıyla birleştiriyor. Marka klasik dantel modeli ile anılmakla birlikte spor ayakkabı, çanta ve takılara da yer vermektedir. İster günlük ister resmi kıyafet arıyor olun, Raf Simons'ta size göre bir şeyler olduğundan eminiz. Raf simons en iyi kot pantolon makarları arasındadır.

36) Rag & Bone:

2002 yılında New York'ta kurulan Rag & Bone, modern estetiği ile öne çıkmıştır. Sokak giyiminde uzmanlaşan bu koleksiyon, aynı zamanda kaliteli dikişi ve uzmanlık becerileriyle de tanınır. Ayrıca marka, şık bir estetiği bünyesinde barındıran casual jean ve t-shirtler de sunuyor. Başka bir deyişle, hafta sonu kıyafetiniz resmen belirlendi! Bu marka en iyi pantolon markaları arasındadır.

en ünlü pantolon markaları

37) Tom Ford:

2005 yılında kuruldu ve 2008 yılında erkek giyim ve aksesuar koleksiyonunu piyasaya sürdü. Bu markanın kıyafetleri Tom Hanks, Brad Pitt, Bradley Cooper ve Johnny Depp gibi Hollywood'un önde gelen birçok aktörü tarafından giyilmiştir. Bugün Tom Ford, karmaşık tasarımlara sahip bir dizi gözlük üretmek için yüksek kaliteli malzemeleri İtalyan işçiliğiyle birleştiriyor. Bu markanın itibarı ve uzmanlığı, lüks kaşmir ile iyi dikilmiş, yüksek kaliteli giysiler ve aksesuarlarda yatmaktadır. Özetlemek gerekirse, kot çeşitleri çeşitli renk ve bedenleri içerir. Bu marka dünyanın en iyi pantolon markalarından biridir.

38) Valentino:

1960 yılında kurulan Valentino, lüks moda programlarıyla kısa sürede ünlendi ve dünyanın dört bir yanından ilgi gördü. Bu arada bugün, yüksek İtalyan kalitesine sahip Valentino koleksiyonu herkesin beğenisine sunuluyor. İster kloş pantolonlar ister skinny jean pantolonlar arıyor olun, Valentino'nun denim koleksiyonunda herkes için bir şeyler var. Ayrıca bu markadan şık ayakkabılar ve etkileyici yüksek kaliteli ev aletleri satın alabilirsiniz. Bu marka dünyanın en iyi pantolon markalarından biridir.

39) Versace: 

Versace Son 40 yıldır Versace, dünya çapında moda öncüleri tarafından giyilen giysi ve aksesuarları satan en modern moda markalarından biri olarak kabul edilmektedir. Gianni Versace, moda endüstrisini müzik endüstrisine bağlayan ilk tasarımcılardan biriydi ve plak şirketi için önemli bir başarı elde etti. Bugün, bu marka dünyanın en ünlü moda markalarından biridir. Ancak Versace denim koleksiyonu daha gündelik ve erişilebilir bir tasarım sunuyor. Genç bir tavırla yenilikçi, sofistike bir tarz, bu markada benzersiz bir estetik kombinasyon sunuyor. Jeanlerin yanı sıra triko ve deriden oluşan bu koleksiyon, casual stile taze ve modern bir hava katıyor. Bu marka dünyanın en iyi pantolon markalarından biridir.

40) Visvim:

2000 yılında kurulan Visvim, her giysiyi işçiliğe ve kaliteli malzemelere güçlü bir şekilde odaklanarak yaratır. Bu Japon markası, alışılmamış western kombinasyonu ile Japon kalitesine uyumlu, zamanın dışına çıkan kıyafetleriyle ünlüdür. Visvim'in Doğu Asya'da çok sayıda mağazası var. Ayrıca, dünya çapında yüzden fazla perakendeci, markanın koleksiyonlarını stoklar ve satar. Geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek her elbiseyi güçlü bir şekilde etkiler. Kısacası kaliteli denim ve ayakkabılar bu çizgiyi öne çıkarıyor. Visvim dünyanın en iyi pantolon markalarından biridir.

en ünlü kot pantolon markaları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster