Gelin Arabası Nasıl Olur?

Admin Tarafından Yazılmıştır / Dec 20, 2022

Gelin Arabası Nasıl Olur?

Gelin Arabası Süslenir Mi? Gelin Arabası Nasıl Olur?

Gelin ve damat için şüphesiz en güzel anlar, damadın süslü bir arabada gelini takip ettiği anlardır. Aslında gelin ve damadın arabasının dekorasyonu, yeni evli çiftin birliktelikleri ile mutluluğa bineceklerini ve geçmişin acılarını aşacaklarını ve birlikte yaşama hedefine gaz vereceklerini gösteriyor. Bu güzel konseptlerin dışında, genellikle çiçekçiler veya nikah organizasyonu yapan bazı firmalar tarafından yapılan gelin arabası süslemesi, düğün kutlamalarının en önemli parçalarından biri olarak kabul edilir. Bu zahmete katlandıysanız mutlaka birini seçecek ve eldeki örneklere göre ödeme yapacaksınız. Ama siz de düğününüzün sorumluluğunu üstlenmek isteyen maceracı çiftlerdenseniz, gelin arabası süslemenin yollarını öğrenmenizde fayda var. Sizce gelin arabası süsleme malzemeleri nelerdir? Elbette her iki durumda da bu yöntemlere aşina olmak daha iyi ve daha profesyonel bir dekorasyon seçmenize yardımcı olabilir. Öyleyse bizimle kalın. Düğün arabasını süslemesinin tatlı detaylarına girmeden önce, birkaç fotoğraf çekip dekorasyon için tam olarak hangi araba modelini seçmek istediğinizi görmek daha iyi olur. Kendi arabanız varsa, onu dekore edebilir ve düğün arabası olarak kullanabilirsiniz. Fakat farklı bir atmosfer yaratmak istiyorsanız araç kiralama firmalarından yardım alıp beğendiğiniz aracı kiralamanız daha doğru olacaktır.

Gelin arabası nasıl süslenir?

Gelin Arabası Süslenir Mi? Gelin Arabası Nasıl Olur?

Gelin Arabası Süslemesi: Arabanın Dış Kısmı

Arabanın dış kısmı, gelin arabası süslemesinin en önemli kısımdır. Bu bölümü dekore etmek için eşinize danışarak zevkinizin ne olduğunu görmelisiniz.

Gelin Arabası Süsleme Malzemeleri Nelerdir? Gelin Arabası Nasıl Olur?

Dekorasyonda sadece gül mü kullanmak istiyorsunuz yoksa diğer malzemeleri de kullanmayı seviyor musunuz? Bu soruyu cevaplamayı kolaylaştırmak için en yaygın dekorasyon stillerini tanıtıyoruz.

Gelin Arabası Süslenmesinde Çiçekler Ve Kurdeleler; Güzellik Sadelikte

Gelin arabasını süslemenin en yaygın yollarından biri de gelin arabasında kurdela ve çiçeklerin sanatsal birleşimidir. Bu yöntem için dekorasyon için seçmiş olduğunuz çiçeklerin rengine göre kurdele kullanabilirsiniz. Araba kolunu süslemek için bu kombinasyonu kullanmak da çok etkileyici ve tek başına zevkinizi herkese gösterebilir.

Gelin Arabası Süslenir Mi? Gelin Arabası Nasıl Olur?

Gelin Arabası Süslemesi İçin Çiçeklerin Türü Ve Rengi:

Seçtiğiniz çiçeklerin büyük, dayanıklı ve ucuz olmasına dikkat edin. Bu nedenle, Hollanda gülü veya çöl kır çiçekleri gibi seçeneklerden kaçının. Arabanızın rengine göre düğün arabasının çiçekleri için öne çıkan ve arka plan renginde yani arabanın renginde kaybolmayan renkler kullanın. Örneğin arka plan rengi siyah ise beyaz veya pembe çiçekler kullanmalısınız. İnanması zor olabilir ama hayatınızın en güzel olayını kutlayacağınız mevsim çiçek türünün seçiminde etkili oluyor. Örneğin gelinin beyaz elbisesini zeminin beyazla kaplandığı bir zamanda giyecekseniz, düğün arabanızı süslemek için dayanıklı ve kış çiçeklerini kullanmak daha doğru olacaktır.

gelin arabası nasıl olmalı?

Gelin Arabası Süslenir Mi? Gelin Arabası Nasıl Olur?

Gelin Arabası Süslemesi: Fiyonk Ve Kurdele Seçimi

Düğün arabasını süslemenin oldukça basit ve aynı zamanda etkileyici yollarından biri de beyaz veya renkli file kullanmaktır. Fileleri çiçek veya fiyonk şekline getirin ve güçlü bir yapıştırıcı ile arabanın gövdesine veya arka tamponuna yapıştırın. Tabii ki, yapıştırıcının araba kaporta boyasına zarar vermemesine dikkat edin. Düğün arabası süslemesi için file kullanmanın zorluklarını göz önünde bulundurarak, bu stili arabanızın güzelliğini tamamlamak için kullanmanızı ve tüm dekorasyon yükünü ona yüklememenizi öneririz.

Düğün Arabasını Balonlarla Süslemek:Düğün Kutlamanızı Çocukluk Haylazlığıyla Renklendirin

Düğün arabasını süslemenin bir başka yaratıcı ve basit yolu da renkli balonlar kullanarak balon süslemektir. Sprinkles hayranı değilseniz ama aynı zamanda arabanızı yaratıcı ve ucuz bir şekilde dekore etmeyi seviyorsanız, renkli ve helyum balonları iyi bir seçenektir. Balonları kullanırken artık tutkal ve mıknatıs kullanmakla uğraşmanıza gerek yok, bunları arabanızın bagajına veya arka tamponuna takmanız yeterli. Elbette balonların uzun süre dayanmayacağını düşünüyorsanız, resmi düğün öncesi fotoğrafları için kullanabilirsiniz.

Gelin Arabası Süslenir Mi? Gelin Arabası Nasıl Olur?

Gelin Arabası Süslenmesinde Renkli Pankartların Kullanılması; Benzersiz Olmak

Bazıları gelin ve damadın isim pankartlarının sadece duvarı veya nikah masasını süslemek için kullanıldığını düşünür ancak bu yöntem hem çok yenidir hem de düğün arabanızı süslemenizi benzersiz kılar, aynı zamanda çok para kazandırır. Düğün arabası süslemek için klasik ve eski arabalar kiraladıysanız ve her şeyden çok gösteriş yapmak istiyorsanız düğün arabasını süslemek için bu yöntemi kullanmanız daha doğru olacaktır.

gelin arabası süsleme malzemeleri nelerdir?

Gelin Arabası Süslenir Mi? Gelin Arabası Nasıl Olur?

Gelin Arabası Süslemesi: Arabanın İçi

Pek çok kişi gelin arabası süslemesi için sadece kaporta ile ön ve arka tamponda en güzel ve güncel dekorasyon yöntemlerini uygulamanın yeterli olduğunu düşünür. Bu gelin arabasının dekorasyonu sadece dışı ve görünüşü ile bitmese de içi de oldukça önemli olmasına rağmen; Çünkü hayatlarını birbirine bağlamak için çok çalışmış bir çiftin ev sahibi olması gerekiyor. İç mekanı dekore etmek için, ek maliyetleri önlemek için aşağıdaki adımlara göre adım adım ilerleyin:

1. Adım: Gelin Arabasının Direksiyon Simidini Süsleyerek Başlayın

Direksiyon simidinin görüntüsünü sadelikten çıkaran pek çok kılıf var. Gelin arabasının genel dekorasyonuna göre bir örtü seçip satın alın. Klasik renkler veya desenli kapaklar kullanın.

2. Adım: Koltuklara Gidin

Arabanın arka koltuklarını dekore etmenin birçok yolu var. Piyasada bulunan çeşitli desen ve renklerde örtüler kullanabilirsiniz ama biraz yaratıcı olmak istiyorsanız battaniye, 40 parça kilim ya da el yapımı kilim kullanmak daha doğru olur. Bu, arabanızın içinin daha güzel görünmesini sağlayacaktır.

gelin arabası hangi çiçeklerle süslenir?

3. Adım: Panoyu Unutmayın

Garip görünse de gösterge tablosunu süslemek gelin arabasının içini sade gösterebilecek çok çekici yollardan biridir. Bunun için gösterge paneline dar kurdeleler asabilir ya da gösterge panelinin içini renkli çantalarla doldurabilir hatta içine gelin için bir hediye koyabilirsiniz.

4. Adım: Arabanın Dikiz Aynasının Dekorasyonunu Hafife Almayın

Dar kurdeleler asmak veya Dream Catcher gibi el yapımı asmak, düğün arabası dekorasyonunun rengine ve genel tasarımına uyuyorsa, arabayı güzelleştirmede çok etkileyici ve etkili olabilir.

Gelin Arabası Nasıl Olur? Düğün Arabası Kiralamada Önemli Noktalar

Düğün arabası kiralamayı düşünüyorsanız ve şahsi araç kullanmıyorsanız şu noktalara dikkat edin:

Arabanın her yönden sağlıklı olduğundan emin olun Genellikle kiralık araç olarak kiralanan araçlarda birçok nedenden dolayı arızalar olabilir. Bu aracı sadece bir günlüğüne kiralayacağınız için her şeyi düşünmekte fayda var. Kiralamadan önce motorunu kontrol ettirin ve teknik özelliklerinin sağlıklı olduğunu garanti altına alın.

Mevsime göre istediğiniz arabayı seçin Klasik ve modern otomobiller arasında hangisini seçeceğinizi bilmiyorsanız sezona dikkat edin. Düğününüzü yaz mevsiminde yapmak istiyorsanız havalandırması iyi olan modern arabaları veya üstü açık klasik arabaları kullanmak daha doğru olacaktır.

düğün arabası nasıl süslenir?

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster