Tüm İpüçlarıyla Kış Düğünü Rehberi!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Sep 26, 2022

Tüm İpüçlarıyla Kış Düğünü Rehberi!

Çoğu düğün mayıstan ekime kadar yapılır. Ancak düğün mevsimi sadece ilkbahar ve yaz değildir; kış düğününün de kendi hayranları var. Karlı manzaranın romantik atmosferi, resepsiyon salonlarının ve düğün organizasyonu ile ilgili hizmetlerin daha uygun fiyatları göz ardı edilemeyecek avantajlardır. Kış düğünü düzgün yapılırsa ve kış düğünü gelinliklerin özenle seçilirse çekici ve unutulmaz bir tören haline gelebilir. Elbette yılın karanlık ve soğuk aylarında bazen sorunlar da ortaya çıkıyor; Ama endişelenme;  Tüm bu sorunlar küçük ve halledilebilir sorunlar! Düğün öncesi ufak bir hazırlık ile bunların önüne geçebilirsiniz. Kışın güzel ve rüya gibi bir tören düzenlemenin yapılması ve yapılmaması gerekenleri aşağıda anlatacağız. Kış düğünleri seçeneklerden biridir, zorluklarına rağmen genç çiftler arasında özel seçeneklerden biri haline gelmiştir. Ülkemizde ulusal ve dini günlerde düğün yapmak adettendir. Bu nedenle bir düğün tarihi seçmek, mevsimlerden çok durumlar etrafında döner. Ancak her durumda, mevsimleri seçmek bu unutulmaz etkinliğin güzelliğine katkıda bulunabilir. Turang ambalaj’da bugün bu yazıda kış düğünü kombinleri, kış düğünü gelinlikleri, kış düğünü nasıl yapılır? Kasımda düğün olur mu? Aralıkta evlenmek nasıl olur? Bunların hepsini konuşacağız.

kış düğünü

Kış düğünü gelinlikleri nasıl seçilir?

Açık hava etkinliğiniz yoksa, kışlık kumaşlar veya renkler giymenize gerek yoktur. Bina içindeki alanı ısıtarak daha hafif ve daha ince giysiler giyebilir, kış düğünü gelinlikleri seçiminde herhangi bir kısıtlama hissetmeyebilir, beğendiğiniz tarz ve modelde elbisenizi seçebilirsiniz.

Kış ekipmanına para harcayın

Soğuk havalarda kendinizi sıcak tutmak için kışlık giysiler ve aksesuarlar kullanmak çok önemlidir. Sıcak bir kürk şal, atkı, kol ısıtıcısı veya şık yün pelerin hepsi iyi seçeneklerdir. Uzun kollu bir gelinlik de kullanabilirsiniz. Bu aksesuarları kullanarak dışarıdayken (örneğin karlı bir manzarada fotoğraf çekmek için) kendinizi sıcak tutabilirsiniz.

kış düğünü gelinlikleri

Kış düğünü için Kadife bir ceket kullanın

Kadife bir kaban damat için çok uygundur; Çünkü damadı sıcak tutan kalın ve güzel bir kumaşı var ve aynı zamanda çok şık ve güzel.

Gelinliğin altına tayt giyin

Hava çok soğuk ise gelinliğinizin altına kalın ve sıcak tutan taytlar giyebilirsiniz (eğer gelinlik yeterince uzunsa tabii). Endişelenme, kimse taytını fark etmeyecek!

Şık ve güzel kışlık ayakkabıları unutmayın

Bot özellikle yağmurlu havalarda kış düğünü için çok şık ve pratik bir ayakkabıdır.

Parlak kış düğünü gelinlikleri giyin

 Genellikle kışın payetli ya da ışıltılı kıyafetler bulmak kolaydır ve ayrıca fotoğraflarda çok güzel bir etkiye sahiptirler.

kış düğünü kombinleri

Neden kışın düğün töreni yapılması öneriliyor?

Ulusal ve dini günlerin yanı sıra, çoğu aile düğünleri için yılın ilk altı ayını seçmeyi tercih ediyor. Bu açıdan bakıldığında bahar, yılın en popüler mevsimlerinden biridir. Ancak karla da kutsanan kış mevsiminin kendine has özellikleri nedeniyle bu sezonun cazibesi çiftler arasında arttı. Kış mevsiminde yapılan düğünlerin kendine göre sorunları olsa da cazibesi o kadar fazladır ki her sorunu kar gibi eritir. Unutulmaz bir düğünü aklınıza getirmenin tek nedeni karın beyazlığı olabilir. Kış düğünü genç çiftler arasında sıkça tercih ediliyor.

Kış düğünü nasıl yapılır? Kış düğünü gelinlikleri nasıl olmalı?

Çekici, sağlıklı, akılda kalıcı ve tabii ki güvenli bir kış düğünü için gelin ve damadın kırmızı yanaklarının yanı sıra, fotoğrafların karlı arka planına sahip bir dizi ipucuna da dikkat edilmelidir! Bu ipuçları, düğünün çeşitli yönlerini kapsar. Gelin ve damadın giyiniş biçiminden, tören mekanının koşullarına kadar tüm bunlar, kış mevsiminde parti organizatörleri ve genç çiftlerin kış düğünü sırasında dikkat etmesi gereken noktalardır.

kış düğünleri

Kış düğünü nasıl yapılır? Kış düğünü kombineleri nasıldır? Kış düğünü gelinlikleri:

Kış düğünü gelinlikleri nasıldır?

Doğal olarak kışın soğuğu önemli bir konudur ve tören ve olağan fotoğraf çekimleri sırasında soğuğa dayanabilmeniz gerekir. Bu nedenle kış düğünü gelinlikleri seçiminin kış mevsimine göre yapılması önerilir. Dik yakalı ve ensede kapalı ve çelik gelinlikler soğuk havalarla baş etmek için iyi bir seçimdir. Açıkçası, vücudunu soğuk ortama maruz bırakan sırtı açık ve serbest gelinlikler yılın en soğuk mevsimi ve kış düğünü gelinlikleri için doğru bir seçim değil. Damadın da sıcak kürk mantolar kullanması daha iyidir. Kısacası kış düğünü gelinlikleri daha kapalı ve daha kalın olmalıdır.

Kış düğünü mekanlarının ısıtma ekipmanlarını kışın kontrol edin

Kış Düğünü töreninizin unutulmaz kısmı, konukların katılımıyla tamamlanır. Bu yüzden onları en iyi şekilde alabilmek için gerekli tahminleri yapmalısınız. Misafirler gelmeden ısıtma cihazlarını kontrol etmek ve çalıştırmak, dikkat etmeniz gereken kış düğününün en önemli konulardan biridir. Misafirlerin artışı ile sorun yaşamamak için sıcaklığı normal aralıkta tutmaya çalışın.

kış düğünü mekanları

Kış düğünü ve kış düğünü gelinlikleri için ekstra ayakkabı almayı unutmayın

Kış, karı ve yağmuru ile bilinir. Kış düğünü sırasında yarattıkları tüm güzelliklerin yanı sıra size sorun çıkarabilirler. Orijinal ayakkabıların kirlenmesini önlemek için gelin ve damadın fazladan bir çift ayakkabı getirmesi daha iyidir. Salon ve atölye için özel olarak orijinal ayakkabı kullanın.

Kış düğününde sıcak bir karşılama yapın

Kış düğününün resepsiyonu da çok önemlidir. Kış düğünü salonu ne kadar sıcak olursa olsun, konukları ağırlamak için sıcak yiyecek ve içecekler kullanmak yine de daha iyidir. Rengarenk meyve suları cazip gelse de kışın güzel bir kış düğününde Nescafe veya sıcak kahve içmenin keyfi daha lezzetli ve keyifli.

Kış düğünü salonları nasıl dekore edilmeli? Kış düğünü nasıl yapılır?

Kış düğünü Mekanları genellikle sabit bir dekorasyona sahiptir ve değişiklikleri küçüktür, ancak salonun atmosferini biraz kışlayabilirsiniz. Beyaz mumlar ve karla kaplı ahşabın birleşimi tören ortamının güzelliğini ikiye katlıyor. Herkes kışı beyaz olarak bilir. Bu nedenle salonda kırmızı, altın, lacivert vb. sıcak renkler kullanın. Kullandığınız çiçeklerin renkleri arasında mutlaka beyazı göz önünde bulundurun. Buketlerde beyaz rengi baskın renk yapmaya çalışın.

Turang Gelinlik Taşıma Çantası

kış düğünü nasıl yapılır?

Kış düğünü partisi için hava tahmincisi olun!

Düğününüz soğuk ve güneşli bir günde mi yapılacak, yoksa kar yağışının güzelliğini mi yaşayacaksınız çok önemlidir. Belki gökyüzü sizi bir kış yağmuruyla şaşırtacak! Kış düğünü Planların birebir uygulanmasını arıyorsanız, birkaç gün öncesinden hava durumu haberlerini dikkatlice kontrol etmeli ve her türlü hava koşulu için gerekli tahminleri yapmalısınız.

Kışın düğünü yapmak için başka ipuçları

• Fotoğraf ve film çekimi açık havada yapılacaksa gelin ve damat uygun kıyafet ve iç çamaşırı kullanmalıdır. Söylediğimiz gibi kış düğünü gelinlikleri seçmek oldukça önemlidir.

• kış düğünü gelinlikler ile birlikte Güzel bir şemsiye, düğün videolarınızı ve fotoğraflarınızı kışın güzelleştirebilir ve yağmurda sizi koruyabilir.

• Yağmur yağdığında trafik büyür.  Bunu aklında tut.

•Soğuk cildi kurutur. Gelin ve damat için nemlendiriciyi unutmayın.

Vücut Tipine Göre Gelinlik Modeli Nasıl Seçilir?

kış düğünlerinin sevilme nedenleri

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster