Dünyanın En İyi Kemer Markaları listesi Burada!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Aug 22, 2022

Dünyanın En İyi Kemer Markaları listesi Burada!

En İyi Kemer Markaları Listesi, Dünyanın En İyi Erkek Kemer Markaları Rehberi

Deri kemer alırken sadece görünümüne dikkat etmemelisiniz. en iyi erkek kemer markalarına kesinlikle bakmalısınız. Uygun fiyatlı bir deri kemer satın almanın birkaç yolu vardır. Bu yazımızda en iyi kemer markalarının uzun listesini tanıtmanın yanı sıra deri kemer satın alırken yol gösterecek bazı önemli noktalara da değineceğiz. Turang ekibiyle kalın.

kaliteli kemerler

En İyi Kemer Markaları

1) Levi's

Bu markanın adını kesinlikle ilk kez duymuyorsunuz. Bu markanın deri kemerleri daha çok resmi olmayan takım elbiseler için kullanılmaktadır. Bu kemerler çok çeşitli renklere sahiptir ve çoğunlukla konfor kemerleri olarak kullanılır. Levi’s kemerinin avantajı, tokalarının özel bir su geçirmez kaplamaya sahip olmasıdır. Ama muhtemelen bu ürünün dünyadaki yüksek satışlarının tek nedeni bu değildir!

kaliteli kemer markaları

En İyi Erkek Kemer Markaları

2) Columbia Trinity

Bu marka, kendi markasının aksine Amerika'da üretiliyor ve bu ülkede pek çok hayranı var. Bu ürünün KLASİK & MODERN tasarımı, birinci sınıf doğal deri kullanımından kaynaklanan garanti ve yüksek kalite ile birlikte, Amerika dışında bile ünlü bir isim yapmıştır. Bu marka dünyanın en iyi kemer markaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır bu nedenke de Bu markadan çok sayıda sahte kemerler üretilmiştir ve sahte olmadığının işaretlerinden biri de kemerin köşesinde Columbia kelimesinin hacklenmesidir. Bu ünlü deri kemer markasından alışveriş yaparken çok dikkatli olmanızı öneririz.

En İyi Kemer Markaları

3) Hugo Boss deri kemer markası

Hugo boss ismi, lüks ve marka ile birlikte büyük bir hayranlık uyandırıyor. Hugo boss markasının özelliği, farklı koyu ve kahverengi renklerde mevcut olan üç buçuk santimetre doğal dana derisidir. Bu deri kemerin modern ve şık tokaları birçok kişiyi bu markaya çekmiştir.

En İyi Erkek Kemer Markaları

4) Calvin Klein

Daha önceki markaları bilmeseniz de bu marka size tanıdık gelmiş olmalı. Calvin Klein markasının ürünleri Amerika'da üretilmektedir. Bu marka, şort ve diğer giysi ve kozmetik ürünlerinin ve hatta minimal parfümlerin üretimi ve tedariğinde faaliyet göstermektedir. Tokasında CK logolu deri kemer, bu markanın ürettiği ürünü gösterir. Bu kaliteli deri kemerler oldukça klasik ve şıktır. Bu markanın deri kemerlerinin popülaritesinin nedeni minimal tasarımıdır. Dünya insanlarının minimal tasarıma olan ilgisi son zamanlarda çok arttı ve bu ilginin bir kısmı da Calvin Klein markasına gitti.

En İyi Kemer Markaları

5) John lewis

John Lewis tarafından üretilen tüm ürünlerin temelinde yüksek kalite ve uygun fiyatlar yatmaktadır. Mağaza raflarının bu markanın bu ürünlerinden kısa sürede boşalması boşuna değil. Kemer almanız gerekiyorsa en klişe modeli seçmeyin çünkü bu çok yönlü aksesuarı düzenli olarak kullanacaksınız.

En İyi Erkek Kemer Markaları

6) Paul smith

Moda tasarımcısı Paul Smith, neredeyse yarım asırdır çok başarılı bir moda markası ve en iyi moda ve giyim listelerinde yer almaya devam ediyor. Bu markanın kemerlerinin popülaritesi sadece prestijli markasından değil, aynı zamanda tasarımı ve kalite sertifikasından kaynaklanmaktadır. Çoğunun yumuşak ve kaliteli deriden üretildiği, çeşitli stilleri içeren farklı ve dikkat çekici tasarımı, bu markayı uzun süredir erkek aksesuarları listesinin başında yer almasını sağlamıştır. Paul smith en iyi kemer markaları arasında yer almaktadır.

En İyi Kemer Markaları

7) Luca faloni

İtalyan lüks kemer markası Luca Faloni, en iyi el yapımı İtalyan deri kemerlerini üretiyor. Bu markanın neden Cristiano Ronaldo tarafından fark edildiği açık. Luca falonı en kaliteli ve en iyi kemerleri üretmektedir.

en lüks kemerler

En İyi Erkek Kemer Markaları

8) TED baker deri kemer markası

Ted Baker'ın ürünlerinden birine parmağınızı koyup yukarıdaki uzun listeden sadece birini seçmek gerçekten çok zor. Muhteşem takım elbiseler ve benzersiz çantalar arasında markanın kemer serisini kaçırmayın. Bu markanın kemerleri dünyanın en iyi kemerleri arasında gerçekten önemli bir yer edinmiştir. Bu kemerler en iyi kalitede ve bu dünyadaki her şeyden daha değerli!  Olağanüstü deri kalitesi, renk çeşitliliği ve benzersiz ve çeşitli ayrıntılara gösterilen özen, seçim yaparken elinizi sonuna kadar açık bırakır.

en güzel kemerler

En İyi Kemer Markaları

9) H&M deri kemer markası

H&M markasını kesinlikle tanıyorsunuzdur. Bu marka aynı zamanda en iyi erkek kemer modellerini üretmeyi başarmıştır. Bu markanın erkek kemerleri kaliteli olmakla birlikte uygun fiyata da sahiptir. H&M marka erkek kemerlere bakarak şık bir kemer almak için cüzdanınızı boşaltmanıza gerek olmadığını anlayacaksınız. Bu markanın kemerlerini makul fiyatlı bulan sayısız İsveçli perakendeciye göre en popüler ikinci marka. H&M şüphesiz dünyanın en iyi kemer markaları arasında yer almayı haketmiştir.

dünyaca nlü kemer markaları

En İyi Erkek Kemer Markaları

10) Anderson deri kemer markası

Parma İtalya birçok yenilikçi buluşun kaynağı olsa da 1966 yılından bu yana ünlü Anderson markası deri kemer üretimi ve çeşitli malzemeleri birbiriyle birleştirme stili konusunda uzmanlaştı. İster piti tasarımlı dokuma bir deri kemer, ister günlük giyiminiz için markanın daha yumuşak, daha büyülü seçeneklerinden birini seçin, bu kemerler sadece mecbur olduğunuz için değil, tutkuyla seçeceğiniz bir şey.

en ünlü kemer markaları

En İyi Kemer Markaları

11) Zara deri kemer markası

Zara markası kısa sürede en iyi, en parlak ve en yeni cadde trendlerini getirmesiyle ün kazandı. Süet kemerler normalden daha incedir ve benzersiz bir kombinasyonda birden fazla renge sahiptir. Zara en iyi kemer markaları arasında adından söz ettiremedi başarmış bir markadır.

kemer markaları listeleri

En İyi Erkek Kemer Markaları

12) bottega veneta deri Kemer markası

Dokuma kemerler alanında ilk sırayı Bottega Veneta alıyor. Ağır bir fiyat  ödeyebilirsiniz ama bu fiyat kesinlikle boşuna değil çünkü bu lüks deri kemerin seni yıllarca sürmesi neredeyse garanti. Bottega Venta'nın dayanıklılığı ve direnci benzersizdir. Bottega Berna kemerleri şüphesiz en iyi kemerler arasında yer almayı haketmiştir.

en lüks kemer markaları

En İyi Kemer Markaları

13) Tod deri kemer markası:

Rahat deri ayakkabılarıyla tanınan lüks İtalyan deri markası Tod'un ürünleri, kemeri bir aksesuardan daha fazlası haline getirdi. Renkli kumaşlara ve dokuma deriye sahip Double-T tokalar, bu markanın deneysel zevklere karşı kör olmadığını gösteriyor! Tod dünyanın en iyi kemer markaları arasında yer almaktadır. En kaliteli deri erkek kemerleri bu markada bulabilirsiniz.

kemer markaları

En İyi Erkek Kemer Markaları

14) Shinola deri kemer markası

Şans sizden yanaysa ve bileğiniz Amerikan Shinola markasının deri saatlerinden biri ile süslenmişse ne kadar rahat hissedeceğinizi çok iyi bilirsiniz. Eşsiz dokuya ve dikişlere ve tasarlanmış tokalara sahip çeşitli renklerde ve yüzeylerde bu dar ve güçlü ancak kabul gören kemer stili, bu tür aksesuarların seçici sevenler için mükemmeldir.

deri erkek kemer markaları

En İyi Kemer Markaları

15) Stussy deri kemer markası

Stussy acemi bir marka olarak kabul edilebilirken, şu anda moda ve erkek giyim endüstrisinde sokak stilinin kralıdır; Kumaş kemer çeşitleri ile gençlerin gardırobunda özel bir yere sahip. Şüpheniz varsa, damalı desenleri, logoları ve canlı renkleri çocuklar için saklayın ve bunun yerine gençlerin nostaljisine hafifçe dokunan yumuşak tasarımları tercih edin.

deri kemer markaları

En İyi Erkek Kemer Markaları

16) Ralph lauren deri kemer markası

Basit bir isim değişikliğiyle, eskiden Ralph Lifshitz olarak bilinen adam, moda endüstrisinde bir dev haline geldi, sıradan için başka bir isim. Ralph Lauren marka kemerler, kendisinden beklenen tiki stilinin tüm özelliklerine sahiptir. (çizgili, dokuma ve düz kemerler) Fiyat etiketleri, bu marka için uygun fiyat ve lüks açısından en fazla puanı kazandı, bu nedenle pratik olarak bu markaya herhangi bir finansal yeteneği olan herkes erişebilir. Ralph lauren dünyanın en iyi erkek kemer markalarından biridir.

en iyi erkek kemer markaları

En İyi Kemer Markaları

17) topman deri kemer markası

Kemerinizin aynı anda hem güzel hem de uygun fiyatlı olmasını seviyorsanız, Topman her iki özelliği bir arada yerine getiren kemerdir. Hiçbir şekilde sıkı ve kuru bir kemer elde edemezsiniz, aksine bu kemerler inanılmaz derecede yumuşak ve esnektir. Klasik renklerde (siyah beyaz, kahverengi, ton ve mavi) ve süslemeleri minimumda tutarak size uygun bir görünüm kazandıracaktır. Topman dünyanın en iyi kemer markaları arasında yer edinmeyi başarmıştır.

kemer markaları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster