Takım Elbise Çorap Uyumu! En İyi Çorap Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Jun 17, 2022

Takım Elbise Çorap Uyumu! En İyi Çorap Markaları!

Takım elbise çorap uyumu sandığınızdan da daha önemlidir. Erkek çorap seçiminde çok dikkatli olmalısınız. Takım elbise altına çorap giymek tarzınızı bir üste sınıfa çıkarabilir. Ancak giyeceğiniz çorap takım elbise rengiyle kesinlikle uyumlu olmalıdır. İşte buna takım elbise uyumu denir. Takım elbise altına çorap seçimi için pantolonun rengine oldukça dikkatli bakmalıs ve ona göre takım elbise çorap uyumu yakalamalısınız. Erkek çorap seçiminde önemli olan başka bir konu da tabii ki çorabın ayakkabıyla uyumlu olmasıdır. Takım elbise çorap uyumu yakalamak sizi gerçek bir beyefendi gibi gösterecektir. Çorapların size mükemmel bir görünüm vermede önemli olduğunu biliyoruz. Bu yazıda, takım elbiseye göre çorap seçiminin bazı kolay yollarını sunacağız.

takım elbise çorap uyumu

Takım Elbise Çorap Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Belki tarzınızı sergilemek için yeterli alana sahip olmayan eski bir ofiste çalışıyorsunuz veya belki de bütçeniz farklı tarzları denemeye yetmiyor. Görünümünüze ve tarzınıza yeterince dikkat etmeniz için birçok neden var. Size ünlü "Giydiğiniz şeysiniz" sözünü hatırlatmak iyi bir fikir olabilir. Çoraplarınız takım elbisenizin rengine uygun olmalıdır. Pantolonun rengiyle aynı renkte bir çorap, görünümünüzde ahenk yaratacaktır. Günümüzün damatları, dokulu ve desenli renkli çoraplar kullanma eğilimindedir. Bu çoraplar, bir desene sahip olmaları dışında diğer çorap modelleri ile aynıdır.

takım elbise çorap uyumu nasıl olmalıdır?

Erkek İçin Doğru Çorap Giyme Rehberi 

Açık renk bir takım elbiseniz varsa, takım elbise çorap uyumunu yakalamak için çoraplarınızı ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz. Örneğin, bej veya haki bir takım elbise giyerseniz, takım elbise çorap uyumu yakalamanın en kolay yolu bu olsa da, bej çorap giymenize gerek yoktur. Ancak farklı desenleresahip renkli çoraplar bu takım elbise rengine çok yakışacaktır. İşte bunları kurmanın bazı yolları.

takım elbiseye göre çorap giyimi

Takım Elbise Çorap Uyumu: Ton Ve Renklendirme Tarzında Çeşitlilik

Takım elbisenizden bir derece daha açık veya daha koyu çoraplar seçin. Örneğin, gri bir takım giyiyorsanız, onu daha açık veya daha koyu gri bir çorapla veya açık mavi bir çorapla petrol mavisi bir takım elbiseyle eşleştirin. Bu yaygın, profesyonel ve hassas bir yöntemdir, ancak can sıkıcı olabilir.

takım elbise altına hangi çorap?

Takım Elbise Çorap Uyumu: Keskin Ve Koyu Renkler Kullanın 

Başka bir yol, pantolonunuzun renk temasına sahip desenli çorapları seçmektir. Diğer bir yol da renkli çorapları takım elbisenizin rengiyle tamamlayıcı ve tam kontrastlı bir şekilde ayarlamaktır. Örneğin yeşil ile kırmızı, mor ile sarı ve turuncu ile mavi tamamlayıcıdır. Nötr takımları renkli çoraplarla çıkarmak genellikle daha kolaydır. Nötr takımlar siyah, beyaz, gri ve açık kahverengi takımlardır.

erkek çorap giyme rehberi

Takım Elbise Çorap Uyumu: Pantolonunuzu Çok Fazla Yukarı Veya Aşağı Çekmeyin!

Takım elbiseye göre çorap seçimi için dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise pantolon ve ayakkabılarınızın altından çoraplarınızın ne kadarının görünmesi gerektiğidir. Sen yarım bacaklı Steve O'Reilly değilsin!  Tersine, çorabınız stilinizde neredeyse kayboluyorsa, onu kurmak zaman kaybı olacaktır.

lacivert takıma ne renk çorap?

Lacivert Takıma Ne Renk Çorap?

Takım elbiseniz  lacivert renkliyse lacivert takıma ne renk çorap giymeniz gerektiği belli! en sevdiğiniz desenle koyu lacivert rengine sahip çoraplar kullanmak mümkündür. Böylece en güzel takım elbise çorap uyumunu yakalamış olacaksınız. Çorabın rengi pantolonun renginden daha koyu olmalıdır. Takım elbise çorap uyumu ile ilgili olarak, pantolonun her rengiyle hangi renklerin ayarlanabileceğine dikkat edilmelidir. Genel olarak çorapların rengi her zaman pantolonunuzun renginden daha koyu olmalıdır. Örneğin kahverengi pantolonlar için koyu kahverengi veya siyaha yakın kahverengi çoraplar tercih etmelisiniz. Ancak siyah takım elbise altına kesinlikle siyah çoraplar tercih etmelisiniz. Örme çoraplar görünüşünüze belli bir ağırlık katar. Bu nedenle kalın çorap tercihi yapacaksanız mutlaka keten, yün, deri ve kibrit kadife gibi liflerle ayarladığınızdan emin olun. Unutulmamalıdır ki, moda dünyasında takım elbise çorap uyumu takım elbise kuralları arasında önemli bir yere sahiptir. Ancak tabiki pantolonun rengine uymadan farklı desen ve renklerde çorap giyen istisnalar her zaman vardır. Bu tarz modalara tabi iseniz, farklı olma hakkınız vardır. Farklı renklerle de takım elbise çorap uyumu yakalamak mümkündür.

takım elbiseye göre erkek çorap seçimi

Takım Elbise Çorap Uyumu Kuralları

Takım elbise çorap uyumunu ayarlamak için aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurun: Pantolonunuz kahverengi ise çorabınızın rengi pantolonunuzun renginden daha koyu olmalı ama ayakkabınızın rengi pantolonunuzun renginden daha koyu olmamalıdır. Siyah pantolonlar sadece siyah ayakkabılarla, kahverengi pantolonlar ise sadece kahverengi ayakkabılarla kombinlenir. Gri pantolonlar ve bu renklerin çeşitliliği kahverengi ve siyah ayakkabılarla uyum sağlıyor. Mavi veya lacivert pantolonlar kahverengi, siyah ve lacivert ayakkabılarla iyi gider. Sonuç olarak tarzınızdaki mükemmel uyumu yakalamak için tarzınızın diğer aksesuarlarına da aynı özeni göstermenizi öneririz. Belki de bu yıl Erkekler Günü'nde hediye edilen çoraplara bakmak fena olmaz! Sadece renk eşleşmesini düşünün ve pantolonunuza hangi rengin uyacağından şüphe duyduğunuzda her zaman aynı renk kuralını uygulayın. Takım elbise çorap uyumu kurallarını öğrendiğimize göre dünyaca ünlü çorap markalarına göz atabiliriz.

en iyi erkek çorap markaları

En İyi Erkek Çorap Markaları Nelerdir?

Biz sizin için en iyi erkek çorap markalarının bir listesini derledik.

1. Nike Çorap Markası

Basit, cesur ve işlevsel tasarımlar Nike çoraplarının özellikleridir. Dünyaca ünlü çorap markaları arasında yer alan Nike çorap markası belki de dünyanın en iyi ve en pahalı çoraplarını üretmektedir. Bir spor markası olarak Nike, hem ürünleri hem de misyon beyanı aracılığıyla yenilik yapabilir ve sürdürebilir. Tüm ihtiyaçlarınız için Nike çorapların ayrı bir kategorisi var ve böylece her zaman modaya uygun giyineceksiniz. Nike gerçekten en iyi erkek çorap markalarından biridir.

nike çorapları

2. Adidas Çorap Markası

Adidas, 70 yılı aşkın süredir dünyaya hizmet veren bir spor moda markasıdır. Adidas logosu çok tanınabilir bir semboldür ve giysilerde, aksesuarlarda ve çoraplarda harika görünür. Çoraplarınızdaki klasik üç çizgiyi tercih edin ve spor veya düzenli aktivitelere katılırken özgüveninizi artırın. Adidas aynı zamanda en iyi erkek çorap markalarından biridir.

adidas çorapları

3. Missoni Çorap Markası

Missoni, herhangi bir etkinlik veya durum için en iyi çorap koleksiyonunu sunar. Missoni desenli ve renkli seçenekleri ile her erkek pamuklu ya da örgü çorap tercih edebilir. Canlı renkler ve benzersiz çorap modelleri, Missoni çorap tasarımının özüdür, bu nedenle birçok erkek mükemmel çoraplarını bu markada bulabilir.

missoni çorapları

4. Happy Socks Çorap Markası

Adından da anlaşılacağı gibi, Happy Socks, herkesin gününü aydınlatacağından emin olan eksiksiz bir cesur renkli çorap yelpazesi sunar. Happy Socks çorapları farklı modeller ve renklerde mevcuttur. Happy socks çorap markası aynı zamanda dünyaca ünlü çorap markaları arasında yer almaktadır.

happy socks çorapları

5. Givenchy Çorap Markası 

Şık, klasik ve sade çoraplar arıyorsanız, Givenchy sizin için en iyi çorap markaları arasında yer alabilir. Givenchy, zarif ve sofistike bir atmosfer yaratır ve farklı durumlar için bir çorap koleksiyonu sunar.

givenchy çorapları

Dünyaca Ünlü Çorap Markaları

6. Gucci Çorap Markası

Modaya uygun ve etkileyici tasarımlar arıyorsanız Gucci tam size göre. Eşsiz desenleri dikkat çekici ve unutulmaz. Kaliteli yapıya, Gucci kimliğinin çorap tasarımlarına yansıyan yenilikçi ve cesur fikirleri eşlik ediyor. Erkek çorabı konusunda en iyi marka şüphesiz Gucci markasıdır.

gucci çorapları

7. Alexander McQueen Çorap Markası

Günlük ve çekici çorap tasarımlarından hoşlanıyorsanız, Alexander McQueen sizin için en iyi çorap markalarından biridir.

alexander mcqueen çorapları

8. Calvin Klein Çorap Markası

Parlak rahatlık ve şık çorap tasarımları arıyorsanız Calvin Klein'ı ziyaret etmenizde fayda var. Calvin Klein markası, kurulduğu 1968 yılından bu yana ana temeli olan cesur, büyüleyici ve minimalist estetik temelinde büyüyor.  Benzersiz veya sade tasarımlara sahip Calvin Klein çorapları ile bireyselliğinizi sergileyin.

calvin klein çorapları

9. Hugo Boss Çorap Markası

Büyük bir mirasa ve benzersiz tasarımlara sahip bir markadan hoşlananlarınız için Hugo Boss tam size göre. Kaç yaşında okursanız olun en iyi erkek çorap markalarından biri olarak kabul edilen Hugo Boss markası sizin için iyi bir seçim olabilir.

hugo boss çorapları

10. Off-White Çorap Markası

Off-White markası sokak giyimi ve modayı tek kanalda dağıtıyor. Alışılmadık bir sihir duygusuna sahip gündelik tasarımlar sunarak, bu markanın yalnızca en iyisini sunduğundan emin olabilirsiniz. Etkileyici grafik baskılar, giyim ürünlerinin her yerinde sergilenir ve çorap koleksiyonlarında görülebilir.

off white çorapları

Düyaca Ünlü Çorap Markaları

11. Tom Brown Çorap Markası

Tom Brown, uzun yıllardır erkek modasına ilham veren bir Amerikan moda şirketidir. New York şehrinin kalbinde yer alan marka, çorap tasarımlarında da yer alan çevredekilerin yaşam tarzını yansıtıyor. Ana logonun çizgilerinden, sembollerinden ve çoraplarından herkesin ihtiyacını karşılayabilecek bir ürün koleksiyonu var. Tom Brown çorap koleksiyonu ile rahat ve sorunsuz parçalar bulun. Tom brown şüphesiz dünyanın en iyi çorap markalarından biridir.

tom brown çorapları

12. Ted Baker Çorap Markası

 Londra merkezli bir moda markası olarak Ted Baker'ın çorap çekmecenizi nasıl tatlandıracağını ve giydiğiniz herhangi bir kıyafete renk ve doku katacağını bildiğinden emin olabilirsiniz. Kıyafetinize alışılmadık bir renk katmaktan hoşlanıyorsanız, bu çoraplar tam size göre çünkü çok çeşitli egzotik tasarımlar var.

ted baker çorapları

13. Paul Smith Çorap Markası

Paul Smith, perakende mağazasını ilk kez 1979'da Londra'da açan İngiliz merkezli bir moda şirketidir.  Erkeklere geniş bir moda kıyafet ve aksesuar yelpazesi sunarak, her kıyafeti güçlendirecek bir çift şık çorap bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

paul smith çorapları

14. Bogatchi Çorap Markası

Bogachi, her durum için klasik, zamansız parçalar yaratmaya çalışan Amerikan merkezli bir erkek moda şirketidir. İster işte, ister resmi olmayan etkinliklerde, ister yatak istirahatinde olsun, Bugatti'nin sizin için harika bir çift çorabı var. Yenilik, zarafet ve esnekliği tasarımlarının merkezinde tutan marka, her erkeğe çok çeşitli seçenekler sunuyor.

bugatchi çorapları

15. Bonobos Çorap Markası

Bonobo, yenilik ve klas sunan modern bir erkek moda markasıdır. Aynı zamanda en iyi erkek çorap markaları arasında yer alır.

Takım elbise çorap uyumu ve en iyi erkek çorap markaları İle ilgili son sözlerimiz: Erkek çorabı seçimi için, tüm dünyaca ünlü çorap markalarını aramanız gerektiği anlamına gelmez. Daha az bilinen birçok erkek çorabı markası daha kalitelidir. Aslında ünlü marka, iyi erkek çorabı ile kalitesiz çorabı birbirinden ayırmanın araçlarından sadece biri.

bonobos çorapları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster