Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi!

Admin Tarafından Yazılmıştır / May 13, 2022

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi!

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Zayıf Erkek Takım Elbise Nasıl Olmalı? Zayıf Erkekler Takım Elbise Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Uzun boylu erkek takım elbise ve zayıf erkek takım elbise | Zayıf erkeklerden biriyseniz ve takım elbise almak veya diktirmek istiyorsanız bir takım noktalara dikkat etmelisiniz. Çünkü yanlış takım elbise seçimi zayıf erkeklerin daha zayıf, uzun erkeklerin ise daha uzun olduğunu gösterir. zayıf erkekler nasıl giyinmeli? Uzun boylu zayıf erkek takım elbisenin özellikleri oldukça sadedir ve alışveriş yaparken çok hassas olmanıza gerek yoktur. sizce uzun boylu erkekler nasıl giyinmeli? Zayıf erkek takım elbise satın alırken kişilerin kendi vücutlarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Belli ki bedenlerimiz birbirinden farklı ve her beden için tek bir takım elbise modeli seçmek mümkün değil. Zayıf biri nasıl takım elbise giymeli? Zayıf erkek nasıl giyinmeli? Zayıf insanlara takım elbise yakışır mi? Zayıf Erkek takım elbise nasıl seçilir? sizce zayıf erkekler takım elbise seçerken nelere dikkat etmeli? uzun boylu erkek nasıl giyinmeli? Bu kişilerin vücut tipi ve inceliği nedeniyle bu kişilerin takım elbise alırken daha dikkatli olmaları ve vücutlarına uygun bir takım elbise seçmeleri gerekmektedir. Bazı zayıf erkeklerin takım elbise alırken rehberliğe ihtiyaç duyabileceği düşünüldüğünde, bu yazının devamında zayıf erkekler için takım elbise almanıza yardımcı olacak ipuçlarından bahsedeceğiz. vücut tipine göre takım elbise seçimi yapmanız gerektiğini asla unutmayın. bugün size vücut tipine göre takım elbise seçiminin nasıl yapıldığını anlatacağız. olduğunuzdan daha yakışıklı olmak istiyorsanız vücut tipine göre takım elbise seçimi nasıl yapılır? bilmelisiniz. peki sizce zayıf erkekler nasıl giyinmeli?

zayıf erkeklere takım elbise yakışır mı?

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Zayıf Erkek Takım Elbise Özellikleri, Zayıf Erkekler Nasıl Giyinmeli?

Genel olarak, birçok erkeğin ince ve uzun uzuvları vardır. Bu iki kriter bu beyleri çok ince gösteriyor. Birçok zayıf erkek takım elbise giymenin kendileri için doğru olmadığını düşünebilir. Ama bu yanlış bir düşüncedir. Birkaç ipucunu göz önünde bulundurarak hem daha ince görünmenizi sağlayan hem de daha kilolu görünmenizi sağlayan takım elbiseler satın alabilirsiniz. Fakat zayıf insanlar için takım elbise satın almak için aşağıdaki noktalara dikkat etmelisiniz.sice zayıf erkek takım elbise nasıl olmalı? veya uzun boylu erkekler nasıl giyinmeli? Vücut tipine göre takım elbise seçimi en önemli şeylerden biridir.

zayıf ve uzun boylu insanlara takım elbise yakışır mı

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

uzun boylu erkekler nasıl giyinmeli? Zayıf Erkekler Nasıl Giyinmeli?

Dar kesim takım elbisenin özelliklerinden bahsetmeden önce takım elbisenizi nerede giyeceğinizi sormalıyız. Bu, takım elbiselerinizi satın almak için çok önemlidir. Resmi ortamlarda takım elbise giymeyi planlıyorsanız, harcama konusunda hassas olmanıza gerek yok. Çünkü iş yeri, ofis toplantıları gibi resmi ortamlar için en uygun takım elbiseler koyu renkli ve sade takım elbiselerdir. Bu durumda gömleğinizin açık rengini tercih ederek vücudunuzun daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz. Ancak sıradan ortamlarda veya günlük kullanım olarak bir uzun boylu zayıf takım elbise modeli almayı planlıyorsanız, parlak renkler kullanabilirsiniz. Takım elbise seti kullanmanıza gerek yok! Renkli takım elbiseler kullanabilirsiniz. Ama ceketin rengi pantolonun renginden farklı olmalıdır. Unutmayın ki gömlek, pantolon, ceket ve yeleğiniz arasındaki renkler ne kadar yakınsa, vücudunuz o kadar ince görünecek. Ancak tarzınızda farklı renkler kullanırsanız daha kilolu görüneceksiniz. gördüğünüz üzere zayıf erkek takım elbise seçmek vücut tipine göre takım elbise seçimi kurallarına uyulduğunda pekte zor değildir.

zayıf erkek nasıl takım elbise giymeli?

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Zayıf Erkek takım elbise ne renk olmalı? Zayıf Erkekler Nasıl Giyinmeli?

Zayıf ve uzun boyluysanız sizin için en iyi seçim açık renk takım elbiselerdir. Bunun nedenini anlamak istiyorsanız koyu renk bir takım elbisenin yanına açık renkli bir takım elbise giyip, hangi takım elbisenin sizi daha ince, hangi takım elbisenin sizi daha kilolu gösterdiğini denemeniz yeterlidir. Açıkçası lacivert, siyah, kahverengi ve… gibi koyu renkli takım elbiseler zayıf insanlara hiç yakışmıyor. Çünkü bu takımlar zayıf erkeklerin uzuvlarını olduğundan daha ince gösteriyor. Ama siz ilginize göre açık renkli takımlardan birini kullanabilirsiniz. Örneğin krem rengi, gri renk ve… bir seçim yapmak zayıf erkek takım elbiseleri için en iyi seçimdir. Vücut tipine göre takım elbise seçimi yaptığınızda olduğunuzdan daha yakışıklı olacaksınız.

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Zayıf Erkek takım elbise ne renk olmalı? Zayıf Erkekler Nasıl Giyinmelii?

Zayıf ve uzun boyluysanız sizin için en iyi seçim açık renk takım elbiselerdir. Bunun nedenini anlamak istiyorsanız koyu renk bir takım elbisenin yanına açık renkli bir takım elbise giyip, hangi takım elbisenin sizi daha ince, hangi takım elbisenin sizi daha kilolu gösterdiğini denemeniz yeterlidir. Açıkçası lacivert, siyah, kahverengi ve… gibi koyu renkli takım elbiseler zayıf insanlara hiç yakışmıyor. Çünkü bu takımlar zayıf erkeklerin uzuvlarını olduğundan daha ince gösteriyor. Ama siz ilginize göre açık renkli takımlardan birini kullanabilirsiniz. Örneğin krem rengi, gri renk ve… bir seçim yapmak zayıf erkek takım elbiseleri için en iyi seçimdir.

uzun boylu zayıf erkek takım elbise

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Zayıf Erkekler Kaç Düğmeli Takım Elbise Giymeli? Zayıf Erkekler Nasıl Giyinmeli?

Zayıf insanlar takım elbise almak için dışarı çıktıklarında en az dikkat ettikleri şey ceketlerindeki düğme sayısıdır. Ama aslında zayıf erkekler için takım elbise alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri düğme sayısıdır. Genel olarak, piyasada şu anda üç düğmeli veya iki düğmeli takım elbiseler var. Eğer zayıfsanız, 2 düğmeli takım elbise sizin için en iyi seçimdir. Bu takımlar vücudunuzu daha ince göstermez. Ancak ceketin ön kısmında 3 düğme bulunan takım elbiseler sizi daha ince ve uzun gösterecektir. 

zayıf erkeklere takım elbise seçerken nelere dikkat etmeliyiz<

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Zayıf Erkekler İçin Ceket Seçimi, Zayıf Erkekler Nasıl Giyinmeli?

Zayıf erkekler için takım elbise seçiminde uzun bir çeket seçmemelisiniz. Çünkü bu durumda vücudunuz normalden çok daha ince olacaktır. Bu nedenle, herhangi bir işlem yapmadan önce bedeninizi bilmek ve bedeninize göre bedeninize uygun bir takım elbise seçmek daha iyidir. Bol takımların zayıf erkekler için hiç uygun olmadığını unutmayın. her zaman Vücut tipine göre takım elbise seçimi yapmayı unutmayın.

zayıf erkekler ne giymeli?

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Uzun boylu erkekler nasıl giyinmeli? Zayıf Erkekler Nasıl Giyinmeli?

Bir uzun boylu zayıf erkek takım elbisenin rengi ve kesimi ne kadar önemliyse, takım elbisenin kumaş seçimi de o kadar önemlidir. Zayıf erkekler için takım elbise seçerken daha kalın kumaşlar kullanmaya çalışın. Elbette yazın takım elbise giyecekseniz yünlü kumaş kullanmamanızda fayda var. Ancak kışın sizin için en iyi seçim daha kalın olan kumaşlardır. Kalınlığı çok düşük olan ince kumaşlar, zayıf insanların vücudunda özel bir güzelliğe sahip değildir ve insanları normalden daha ince, zayıf ve uzun gösterir.

Takım elbise kılıfı siparişi için hemen şimdi tıklayın

zayıf erkeklere takım elbise seçerken nelere dikkat edilmeli

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi 

Zayıf erkekler nasıl giyinmeli? Zayıf Erkek Takım Elbise Özellikleri Nelerdir?

Çizgili takım elbiselere ilginiz varsa ve aynı zamanda zayıfsanız size kötü bir haberimiz var! Dikey çizgili bir takım elbise seçmek, zayıf ve uzun boylu insanlar için hiç uygun değil. Ama desenli takım elbise kullanmakla ilgileniyorsanız, ince insan takım elbise için yatay çizgili veya ekose gibi tasarımları tercih edebilirsiniz.

Takım Elbise Valize Nasıl Yerleştirilmeli?

zayıf erkek takım elbise

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Kısa Boylu Erkeklerin Giyim Tarzı Nasıl Olmalı?

Kısa boylu erkekler takım elbise seçiminde her zaman onları daha uzun gösterecek takım elbiseler seçmelidir. Bu nedenle kısa boylu erkekler için takım elbisenin seçiminin püf noktalarına dikkat etmek çok önemlidir. Kısa erkekler için takım elbise satın almak istiyorsanız istiyorsanız takım elbisenin rengine, kumaş tasarımına ve modeline dikkat etmelisiniz. Hepimiz biliyoruz ki, insan farklı şekillerde doğar ve bu gerçeğe karşı konulamaz. Ancak önemli soru şu ki, herhangi bir fiziği ve boyu olan tüm insanlar belirli bir kıyafete sahip olabilir mi? Bununla birlikte, kısa boylu erkekler için takım elbise modeli farklı ve uzun boylu erkekler için takım elbise farklıdır ve kısa erkekler için takım elbise seçerken bir dizi ipucuna dikkat etmek lazım. Bu yazımızın devamında kısa boylu erkekler için takım elbise seçiminin püf noktalarından bahsedeceğiz. Sizce kısa boylu erkeklerin giyim tarzı nasıl olmalı? Bacakları kısa erkekler nasıl giyinmeli? Kısa boylu erkekler nasıl mont giymeli? Vücut tipine göre takım elbise seçimi ipüçların sizlerle paylaşıyoruz.

Kısa Boylu Erkeklere Takım Elbise Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kısa erkeklere takım elbise seçimi yapacaksanız öncelikle kendinize karşı dürüst olmanız, vücudunuzu ve fiziğinizi tanımanız gerekir. Birçok insan boyuna bakmaksızın takım elbise alır. Ama takım elbiselerini giyip aynanın karşısına geçtiklerinde hatalarını anlarlar! Beyler takım elbise siparişi verirken bir takım noktalara dikkat etmelidirler ki bu noktaları aşağıda belirteceğiz.

kısa boylu erkekler ne giymeli?

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Kısa Erkekler Ne Renk Takım Elbise Giymeli?

Uzun boylu olsaydınız, kontrast pantolonlarla tek bir kaban tercih etmenin sizin için harika olduğunu söylerdik. Ama artık kısa olduğunuza göre aynı renkte bir takım elbise tercih etmelisiniz desek daha doğru olur. Çünkü takım elbisenizin renkleri arasındaki kontrast sizi olduğunuzdan daha kısa gösterebilir. Bu nedenle, biraz daha uzun görünmek istiyorsanız, takım elbiseniz için aynı rengi seçmeniz daha iyi olur.

Dikey Çizgili Takım Elbiseler Seçmeye Çalışın 

Bu, kısa boylu insanlar için özel bir tavsiyedir. Desenli takım elbiselere ilginiz olduğunu düşünüyorsanız dikey çizgili erkek desenli takım elbise tercih etmenizde fayda var. Takım elbisenizdeki şeritlerin kalın ya da ince olması önemli değil! Sonuçta çizgili bir erkek takım elbise giymek sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir. Unutulmaması gereken bir diğer önemli nokta ise ekose veya yatay çizgili takım elbise kullanmamak. Çünkü bu tip takım elbise giyen genellikle kısa boylu insanlar daha kısa ve kilolu görünürler.

vücüt tipine göre takım elbise seçimi

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Renklerin Mucizesini Unutmayın!

Kısa boylu erkeklere takım elbise seçerken takım elbise rengi seçiminin zevkinize bağlı olduğunu biliyoruz ve size açık ya da koyu takım elbise rengi önermenin kolay olmadığını biliyoruz! Ama yine de bize sorarsanız kısa boylu erkeklerin giyim tarzı nasıl olmalı? Daha koyu renkler kullanmanızı öneririz. Tabii hem kısa ve hem kilolu iseniz  takım elbisenizde kesinlikle açık renkler kullanmamanızı öneririz. Genellikle açık renk takım elbise giyen insanlar gerçekte olduklarından daha şişman görünürler. Ancak koyu renk takım elbise giyen insanlar, gerçekte olduklarından daha ince ve uzun görünürler. Bu tam olarak renklerin mucizesidir.

Takım Elbisenizin Kesimine Dikkat Edin

Öncelikle kısa boylu erkekler için en uygun takım elbisenin dikilmiş takım elbise olduğunu söylemeliyiz. Bu tavsiyenin nedeni, bu takım elbiselerin tarzınıza, bedeninize ve boyunuza göre dikilmesi. Ancak piyasada hazır olarak satılan takım elbiseler standart bir kesime sahiptir ve genellikle özel değildir. Bu yüzden kendi takım elbisenizi sipariş etmeye çalışın diyoruz. Kısa boylu erkeklerin takım elbise giymesi için bir diğer tavsiye de erkek takım elbisenizin bol olmamasıdır. Bu noktayı asla unutmayın. Gevşek takım elbiseler kısa boylu erkekler için çok kötü görünüyor. Bu nedenle tam size göre olan takım elbiseleri kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Daha uzun görünmek için pantolonunuzun paça ucunu normalden biraz daha dar yapmak daha da iyidir. Bu yöntem sizi daha uzun gösterecektir.

kısa erkek takım elbise

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Asla Uzun Bir Takım Elbise Denemeyin!

Bu nokta, kısa boylu erkekler için takım elbiseyi örtmek için bahsedilen tüm noktalardan daha önemlidir! Asla uzun bir takım elbise seçmeye çalışmayın. Piyasadaki takım elbiselerin standart olduğunu ve kısa boylular için uzun olabileceğini biliyoruz. Ancak uzun bir takım elbise seçtiyseniz, takım elbiseyi bir an önce kısaltmaya çalışın.Pantolonunuzun uzun olması veya ceketinizin uzun olması fark etmez! Ancak boyunuza uygun bir takım elbise almalısınız.

Kısa Erkek Takım Elbise İçin Uygun Aksesuarlar:

Buraya kadar kısa boylu erkekler için erkek takım elbise seçerken veya dikerken dikkat edilmesi gereken püf noktalarına aşinasınız. Ama şimdi takım elbiseyi kapatacak ne tür aksesuarların kısa boylu erkekler için uygun olduğunu bilmek ister misiniz?

Kısa Boylu Erkekler İçin Kravat Seçimi:

Takım elbise aksesuarlarında dikkat edilmesi gereken ilk şey kravat seçimidir. Öncelikle zevkinize uygun bir takım elbise kravatına gidip dilediğiniz renk ve deseni tercih edebileceğinizi söyleyelim. Fakat kısa boylu erkekler için kravat seçmenin püf noktası kravatın çapıdır. Olduğunuzdan daha kısa görünmek istemiyorsanız, çapı daha küçük olan kravatları kullanmak daha iyidir. Daha büyük çaplı kravatlar genellikle uzun ve zayıf insanlar için uygundur. Ancak daha kısa olan kişiler daha ince kravatlar kullanmalıdır. Ayrıca kısa boylu erkekler için aksesuar kullanmanın bir başka tavsiyesi daha var ki o da kısa boylu erkeklerin uzun kravat takmaması gerektiğidir. Çünkü bu tip kravat insanların olduğundan daha kısa olduğunu gösterir. Öte yandan kısa kravat tercihi kısa boylu erkekler için daha uygundur. Sonuç olarak, tarzınıza uygun bir aksesuar seçmek istiyorsanız ve doodle papyon seçiminin ortasındaysanız, papyon kullanmanızı tavsiye ettiğimizi hatırlatmak isteriz. Ancak bu sizin zevkinize bağlıdır. Kravat ile ilgileniyorsanız, belirtilen önerileri takip edebilirsiniz.

kısa boylu erkek takım elbise

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Düşük Bel Kemeri Kullanın: 

Boyunuz kısaysa ve aksesuar olarak kemer kullanmak istiyorsanız size iki şeyi hatırlatmamız gerekiyor. Öncelikle kemerinizin kılıfınızın ve tarzınızın güzelliğini koruması için takım elbisenizin rengiyle aynı rengi kullanmanızda fayda var. Ayrıca, daha uzun görünmek istiyorsanız, daha küçük çaplı veya kalın bir kemer kullanmak daha iyidir. Şişman ve kısa boyluysanız kalın kemerler size göre değil.

kısa boylu takım elbise

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Kilolu Erkekler Giyimi Nasıl Olmalı? Kilolu Erkek Takım Elbise

Kilolu Erkekler Için Takım Elbise Tasarlamak Profesyonelce Ele Alınması Gereken Bir Konudur. Kilolu Erkekler Takım Elbise Seçerken Ve Alırken Daha Fazla Dikkat Etmelidir Çünkü Tercihleri   Daha Ince Görünecek Şekilde Olmalıdır. Bu Sorunu Yaşıyorsanız Ve Takım Elbiseye Ihtiyacınız Varsa Bu Makaleyi Okumak Sizin Için Harika Bir Rehber Olacaktır. Özellikle Evlenmek Üzere Olan Ve Şık Ve Farklı Bir Takım Elbiseye Sahip Olmak Isteyen Kilolu Erkekler Bu Konuda Büyük Endişe Duymaktadır. Ancak Bu Kişiler, Ilke Ve Kurallara Uyarak Uzuvlarını Daha Zinde Hale Getirebileceklerini Bilirlerse, Artık Bu Konuda Endişe Etmeyeceklerdir. Bu Yazımızda Kilolu Erkek Giyimi Nasıl Olmalı? Ve Kilolu Erkekler Hangi Takım Elbiseyi Giymeli? Sorusunu Hep Beraber Inceleyeceğiz. Kilolu Erkeklerin Takım Elbise Modellerini Tanıtacağız Ve Bu Konudaki Önemli Noktaları Anlatacağız. Bu Yüzden Bu Makaleyi Okumayı Kaçırmayın.Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi
Kilolu Erkekler Giyimi Nasıl Olmalı? Kilolu Erkek Takım Elbise Kilolu Erkekler Için Takım Elbise Tasarlamak Profesyonelce Ele Alınması Gereken Bir Konudur. Kilolu Erkekler Takım Elbise Seçerken Ve Alırken Daha Fazla Dikkat Etmelidir Çünkü Tercihleri   Daha Ince Görünecek Şekilde Olmalıdır. Bu Sorunu Yaşıyorsanız Ve Takım Elbiseye Ihtiyacınız Varsa Bu Makaleyi Okumak Sizin Için Harika Bir Rehber Olacaktır. Özellikle Evlenmek Üzere Olan Ve Şık Ve Farklı Bir Takım Elbiseye Sahip Olmak Isteyen Kilolu Erkekler Bu Konuda Büyük Endişe Duymaktadır. Ancak Bu Kişiler, Ilke Ve Kurallara Uyarak Uzuvlarını Daha Zinde Hale Getirebileceklerini Bilirlerse, Artık Bu Konuda Endişe Etmeyeceklerdir. Bu Yazımızda Kilolu Erkek Giyimi Nasıl Olmalı? Ve Kilolu Erkekler Hangi Takım Elbiseyi Giymeli? Sorusunu Hep Beraber Inceleyeceğiz. Kilolu Erkeklerin Takım Elbise Modellerini Tanıtacağız Ve Bu Konudaki Önemli Noktaları Anlatacağız. Bu Yüzden Bu Makaleyi Okumayı Kaçırmayın.

kilolular nasıl giyinmeli?

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

Kilolu Erkekler Nasıl İnce Görünür? Kilolu Takım Elbise Nasıldır?

Daha Ince Görünmenin En Kolay Ve En Hızlı Yolu, Bacakları Ince Göstermektir. Yüksek Bel Pantolonları Aynı Renkte Bir Kemer Ile Kullanmak Bacaklarınızı Daha Uzun Gösterebilir. Örneğin Koyu Pantolon Giyiyorsanız, Yanında Lacivert Bir Kemer Kullanmak Daha Iyidir.

kilolu erkek giymi

Kilolu Takım Elbise Özellikleri

1- Kilolu Erkekler İçin Takım Elbise Seçimi

Bir Takım Elbise Sipariş Etmeye Veya Satın Almaya Karar Verdiğinizde Dikkate Alınması Gereken Ilk Ve En Önemli Şey Bedenidir. Yani Kilolu Erkekler Için Takım Elbise Fit Olmalıdır. Küçük Bir Takım Elbise Içinde Kendinizi Rahat Hissetmeyeceksiniz Ve Çok Emici Olduğu Için Daha Kilolu Görüneceksiniz. Öte Yandan, Bedeninizden Büyük Bir Takım Elbise Sadece Kilolu Vücudunuzu Gizlemekle Kalmaz, Aynı Zamanda Sizi Daha Da Kilolu Gösterecektir. Kilolu Erkek Giyimi Nasıl Olmalı Sorusuna Yanıtımız Budur.

kısa ve şişman erkek ne giymeli

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

2- Kilolu Erkekler Ne Renk Takım Elbise Giymeli? Kilolu Takım Elbise Nasıl Olmalı?

Kilolu Erkekler Kesinlikle Koyu Renklere Yönelmelidir. Parlak Renkler Insanların Dikkatini Çeker Ve Sizi Daha Fazla Kilolu Yapar. Ancak Koyu Renkler Dikkat Çekmemelerinin Yanı Sıra Sizi Daha Uzun Gösterir Ve Aynı Zamanda Daha Ince Görüneceksiniz. Aksesuarların Rengini Seçmek Için De Düşük Kontrast Kullanmalısınız. Özellikle Bel Ve Karın Bölgesindeki Zıt Renkler Sizi Daha Kilolu Gösterir Ve Bu Sorunun En Basit Çözümü Düğmesi Iyi Kapatılmış Bir Ceket Seçmektir.

şişman erkekler ne giyeli

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

3- Kilolu Erkek Takım Elbise Kumaşı Ne Olmalı?

Smokin Nedir Yazısında Takım Elbise Ile Smokin Arasındaki En Önemli Farklardan Birinin Kumaş Cinsi Olduğunu Belirtmiştik. Bu Da Demek Oluyor Ki Smokin Üretiminde Sadece Desensiz, Koyu Renk Desenli Düz Kumaşlar Kullanılmalıdır; Ancak Takım Elbiseler Farklı Renkler Ve Hatta Çizgili Kumaşlarla Dikilebilir. Ancak Kilolı Erkekler Için Takım Elbiseler Koyu Renkli Ve Tamamen Tasarımsız Olmalıdır. Bunun Amacı Kilolu Erkeklerin Vücuduna Dikkat Çekmemektir. Ancak Desenli Kumaşlarla Dikilen Takım Elbiseler Başkalarının Da Ilgisini Çekiyor.

şişman erkek takım elbise seçimi

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

4- Göbekli Biri Nasıl Takım Elbise Giymeli? Kşlolu Takım Elbise Özellikleri

Kısa Bir Ceket Sizi Daha Uzun Ve Ince Gösterirken, Uzun Bir Ceket Giymek Bacaklarınızı Daha Kısa Gösterir Ve Kısa Olmanın Yanı Sıra Daha Kilolu Görünmenizi Sağlar. Bu Yüzden Göbeğinizi Gizleyen Orta Boy Bir Ceket Hazırlamalı Ve Aynı Renk Veya Düşük Kontrastlı Pantolonlarla Giymelisiniz.

kısa ve kilolu erkek takım elbise

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

5- Kilolu Erkekler İçin Gömlek Seçimi, Kilolu Takım Elbise Özellikleri

Kilolu Erkekler Için Takım Elbise Seçimi Ile Birlikte Alacağınız Gömlek Sade Olmalıdır. Sade Kumaşlı Ve Koyu Renklerde Bir Gömlek Takım Elbise Için Daha Iyi Bir Seçim Olacaktır.

kilolu erkekler nasıl giyinmeli?

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

6- Kilolu Erkekler İçin Kravat Seçimi, Kilolu Erkek Takım Elbise Özellikleri

Kravat Kullanmanın Ne Kadar Ince Göründüğünüz Üzerinde Büyük Etkisi Vardır. Dar Ve Uzun Bir Kravat Kullanmanız Şartıyla. Geniş Kravatlar Sizi Daha Geniş Ve Dolayısıyla Daha Kilolu Gösterir. Papyon Kullanımı Da Sizi Daha Kısa Ve Dolayısıyla Daha Kilolu Gösterdiği Için Önerilmez.

kilolu erkeklere takım elbise

Vücut Tipine Göre Takım Elbise Seçimi

7- Kilolu Erkekler İçin En İyi Takım Elbise Seçimi, Kilolu Erkek Takım Elbise Özellikleri

Kilolu Erkekler Için En Iyi Erkek Takım Elbise Modelini Seçmek Istiyorsanız Yüzlerce Takım Elbise Modelini Denemek Yerine Uzmanlardan Yardım Alabilirsiniz. Takım Elbise Satın Alma Deneyiminiz Nedir? Kilolu Erkeklere Takım Elbise Alırken Ne Önerirsiniz? Başkalarının Deneyiminizi Kullanması Ve Daha Iyi Bir Takım Elbise Satın Alması Için Görüşlerinizi Bu Sayfada Paylaşabilirsiniz.

kilolu erkek takım elbise

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster