Dünyanın En İyi 15 Erkek Ayakkabı Markası!

Admin Tarafından Yazılmıştır / May 9, 2022

Dünyanın En İyi 15 Erkek Ayakkabı Markası!

Erkekler de kadınlar gibi özel,pahalı ve en iyi erkek ayakkabı markalarını kullanmakla ilgileniyor. Elbette erkek ayakkabılarının tasarım ve marka çeşitliliği kadınlara göre çok daha kısıtlı. Ancak el yapımı ürünleri ve özgün tasarımlarıyla erkeklerin ilgisini çekmeyi başarmış erkek ayakkabı markaları var. Sonuç olarak popüler ve ünlü ayakkabı markalarının kullanımına yönelik büyük ilginin sadece kadınlara yönelik olmadığı söylenebilir.

en iyi erkek ayakkabısı

Dünyanın En Pahalı Ve En İyi Erkek Ayakkabı Markaları

1. House Of Testoni Erkek Ayakkabı Markası:

House Of Testoni markası 1920 yılında Amedo Testoni tarafından kurulmuştur.  Amedo testonı bu dünyanın en iyi erkek ayakkabı markalarından biri olan bu markayı erkek ayakkabı üretimi alanında kalite ve stil açısından dünyanın en iyi erkek ayakkabı markası haline getirmeye çalıştı. Testoni ayakkabılar keçi derisinden yapılmıştır ve elmas ve altın ile tasarlanmıştır. Bu ayakkabılar ışığa ve suya karşı dayanıklıdır. Zaman içindeki kararlılıkları ve dayanıklılıkları da mükemmeldir. Markanın ayakkabıları 30.000 dolardan başlıyor.

dünyanı en iyi erkek ayakkabı markaları

2. Louis Vuitton Erkek Ayakkabı Markası:

Louis Vuitton ayakkabı markası kadınlar arasında da rağbet görüyor. Ama beyler arasında çok iyi bilinir ve popülerdir. Bu markanın erkek ayakkabısı üretme lansmanı tamamen tesadüf eseri oluştu. Böylece bu alandaki ihtiyaç hissi üretim hattının açılmasına neden oldu. Sonunda, Louis Vuitton müşterileri için en iyi erkek ayakkabı markası haline geldi. Bu ayakkabılar timsah derisinden yapılmıştır ve olağanüstü bir üretim yüzeyi ile el yapımıdır. 10.000 dolardan başlıyorlar.

hangi erkek ayakkabı markası daha iyi

3. Aubercy Diamond Studded Erkek Ayakkabı Markası:

Aubercy Diamond studded ürünleri hem bay hem de bayanlar için uygundur. Genelde bu ayakkabıların yan süslemeleri taştan yapılmıştır ve yüzeyini diğer ayakkabılardan farklılaştırmıştır. Bu markanın en pahalı ayakkabı çeşidi olan Phil modeli birinci sınıf pırlantalarla süslenmiştir. Ayakkabıların fiyatı, yapılışının türüne bağlıdır. Bu ayakkabı markasının ayakkabıları 3.000 dolar ve üstü arasında değişiyorlar.

en kaliteli ayakkabı markaları

4. Bostonian Erkek Ayakkabı Markası:

Boston erkek ayakkabı markası genç ve profesyonel insanlar arasında çok popüler. Bu markanın ayakkabıları resmi durumlarda kullanılmaktadır. Boston erkek ayakkabılarının en önemli özelliği geç bozulmalarıdır. Bu ayakkabıyı tüm gün gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca bu markanın deri ayakkabılarının temiz kalması için özen gösterilmesine gerek yoktur çünkü parlaklıklarını uzun süre korurlar.,

kaliteli ayakkabı markaları

5.  Salvatore Ferragamo Erkek Ayakkabı Markası:

Kadınlar gibi erkekler de rahatlık hissi için lüks ayakkabılar giymekten hoşlanır. Salvatore Ferragamo, Hollywood ünlülerini ve seçkinlerini kendine çeken en pahalı ve popüler erkek ayakkabı markalardan biridir. Bu ayakkabılar deri ve süet gibi malzemelerden yapılmıştır.

en lüks erkek ayakkabı markaları

6. Johnston And Murphy Erkek Ayakkabı Markası:

Johnston and Murphy erkek ayakkabı markası, resmi erkek ayakkabılarının en üst sıralarda yer alan ve en ünlü markalarından biridir. Bu ayakkabıların fiyatı diğer markalara göre daha uygun görünüyor. Bir çift Johnston & Murphy ayakkabı kesinlikle müşterilerin dikkatini ilk bakışta çekecektir. Bu marka, ayağın uzun süre rahat ettiği ayakkabılar sunmasıyla tanınır. Bu erkek ayakkabı markasının en popüler modellerinden biri kısa topuklu ayakkabısıdır.

en pahalı erkek ayakkabı markaları

7.  Stefano Bemer Shoes Erkek Ayakkabı Markası:

Stefano Bemer erkek ayakkabıları, dünyaca ünlü Gucci markası ile iş birliği içinde el yapımıdır. Bu el sanatı, bu erkek ayakkabı markasının ayırt edici özelliğidir. Stefano Bemer'in mükemmel stilleri ve hassas çalışması her zaman müşterilerin dikkatini çekiyor. Bir çift Stefano Bemer ayakkabısı yapmanın bir ila üç ay sürdüğünü bilmek ilginç! Fiyatlar 2.000 dolardan başlıyor.

en gösterişi erkek ayakkabı markaları

8. Shoes Berluti Handmade Erkek Ayakkabı Markası:

Güzel bir eşe sahip olmanın yanı sıra, bir erkeğin mükemmel olduğunu gösteren tek şey el yapımı bir çift ayakkabıya sahip olmaktır. Berluti, el yapımı lüks ayakkabıların en iyi markalarından biridir. Bu markanın benzersiz stili ve şekilleri onu en iyi erkek ayakkabılardan biri yapıyor. Fiyatlar 1.800 dolardan başlıyor.

en güzel erkek ayakkabı markası

9. John Lobb Erkek Ayakkabı Markası:

Kısacası en pahalı ayakkabı bile fiyatına değmeli John Lobb ayakkabıları tam olarak böyle. 1860 yılından bu yana iş dünyasında bu seçkin marka, sınıf, zarafet ve kalite açısından en iyi erkek ayakkabı markalarından biri olmuştur.  Bu muhteşem ayakkabılara sahip olmak istiyorsanız yaklaşık 1300 dolar harcamanız gerekiyor.

en uygun erkek ayakkabı markası

10.  Edward Green Erkek Ayakkabı Markası:

İngiltere'nin simgesi ve Edward Green ayakkabıların yüksek dayanıklılığı size bu hissi verecek özelliklerden bazıları;  Duygusal olarak 'Benzinimiz bitti' hissi. 1800'den beri bu marka kalite, güven ve özel stilin simgesi olmuştur.  Edward Green ürünleri, gelecek nesillerin zevklerine uyacak şekilde iş uzmanları tarafından tasarlanmıştır. Lüks ayakkabı arıyorsanız, bu markadan bir çiftiniz olmalı. Bu ayakkabıların fiyatı yaklaşık 1.200 dolar.

hangi erkek ayakkabı markası

11. Tanino Crisci Erkek Ayakkabı Markası:

"Kimse İtalyanlar kadar moda bilimine ve bilgisine sahip değildir" temalı bir cümle var. Tanino Crisci erkek ayakkabı markası bunun açık bir örneğidir. Böylece bir erkeğin piyasada öne çıkan bir ürüne sahip olma hayalleri gerçek oldu. Tanino Crisci markalı ayakkabılar da neredeyse pahalı ve 1.200 dolardan başlıyor.

en çekici erkek ayakkabı markası

12. Martin Dingman Ayakkabı Markası:

Bu markanın ayakkabıları erkekler için de oldukça uygundur ve en iyi erkek ayakkabı markalarından biri olarak kabul edilmektedir. Bu markanın ayakkabılarını tasarlamak ve üretmek için önemli miktarda deri gerekmesine rağmen, bunlara dünya çapında talep var. Bu ayakkabıların fiyatı en az 1.100 dolar. Tabii ki, bu ürünler fiyatlarını hak ediyor.

çeşitli erkek ayakkabı markaları

13. New Lingwood RusSian Calf:

Bu erkek ayakkabı markasının fiyatları 1550 dolar civarında.

en ünlü erkek ayakkabı markaları

14. Barker Black Ostrich Cap Toe:

Ayakkabıların fiyatı 975 dolar civarında.

15. Berluti Rapieces Reprises:

 Ayakkabıların fiyatı 1830 dolar civarında.

Gri Takım Elbise Altına Kahverengi Ayakkabı Giyilir Mi?

dünyaca ünlü erkek ayakkabı markası

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster