Dünyanın En Pahalı Saat Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Apr 16, 2022

Dünyanın En Pahalı Saat Markaları!

Dünyanın En Pahalı Saat Markaları, Dünyadaki En Pahalı Saat Hangisi?

Günümüz toplumunda saatler en önemli aksesuarlardan biridir. Dünyanın en pahalı saat markalarını hiç merak ettiniz mi? Bu yazıda, hep beraber dünyanın en pahalı saat markalarını inceleyeceğiz. Kol saati insanların günlük hayatına girdiği andan itibaren hem erkek hem de kadın stilinin önemli bir parçası haline gelmiştir. Farklı kişilerin kullandığı saatlerin seçimi büyük ölçüde kişisel zevklere bağlıdır.dünyanın en pahalı saatine sahip olmak belki size çok iyi hissettirebilir. Gerçekçi olarak bakacak olursak günümüzde cep telefonlarına rağmen kol saati kullanma ihtiyacı eskiye oranla neredeyse ortadan kalktı; Fakat düşünülmesi gereken şey, neden birçok insan hala ünlü saat markalarına hevesle gidiyor ve hala bu saatleri bileklerine takmayı seviyor? bu yazımızda en pahalı saat markalarını bu soruya bakarak tanıtmaya çalıştık.

Neden Kol Saati Kullanırız?

Zamana bağlı bir dünyada yaşamak, saate ve zamana güvenmemizi sağlar. Tüm dünya toplumlarında yaşam sürecinin artan hızı ile birlikte saati ve zamanı bilme ihtiyacı her zamankinden daha fazla hissedilmektedir. Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanlar telefon ekranına bakarak her an zamanı ve saati bilebilir. Soru şu ki, neden bu kadar çok insan hala kol saati kullanıyor? Belki de saatler takmak istediğimiz şeydir; Onları kullandığımızdan değil. İnsanların neden ünlü saat markalarını kullandıklarına dikkat edersek, birçok insan için başkalarının kendi saat markasını tanıyabilmesinin önemli olduğunu fark ederiz (elbette, her zaman istisnalar olduğunu unutmayın); Bu nedenle genellikle ünlü saat markalarına giderler. ve dünyanın en pahalı saatini satın almak isterler. Hiç şüphesiz saat, çekici bir aksesuar olarak modaya uygun kişilerin tarzının ayrılmaz bir parçası haline geldi ve tarzlarının parlaklığını garanti ediyor.

En Pahalı Saat Markaları:

1) Rolex

Herkesin en iyi saat markası olarak bildiği bir saat markası varsa o da Rolex'tir. rolex aynı zamanda en pahalı saat markası olarak da biliniyor. Rolex adı gücün bir simgesidir. Rolex saati kullanmak bir saat satın almanın ötesine geçer. Küresel endüstriye hakim olan Apple Watch'a rağmen insanların hala Rolex saat satın almalarının iyi nedenleri var. Rolex saatler, en kötü koşullarda ve yerlerde dayanıklılıklarını ve verimliliklerini kanıtlamıştır: yüksek dağ zirvelerinde, derin okyanuslarda ve… Bu, Rolex'in sadece bir moda aksesuarı olmadığını kanıtlıyor. Marka, üretilen ürünlerin kalitesine ve sürekli iyileştirilmesine olan bağlılığından gurur duymaktadır. Kitlesel pazarda ve tek kullanımlık modada tüketim dünyasında, Rolex tasarımlarının ömür boyu sürmesini garanti eden bir markadır. Aslında Rolex saatler zamanla çok değerli olabilir. İsviçre saat markalarının ne kadar iyi olabileceğini görmek için en pahalı Rolex saatlerinin listesine ve her modelin arkasındaki tarihe bakmanız yeterli. Rolex saat markası aynı zamanda dünyanın en pahalı saat markalarından biri olarak bilinmektedir. dünyanın en pahalı saati şüphesiz rolextedir.

2) Patek Philip

Patek Philip dünyanın en pahalı saat markalarından biridir. İsviçre lüks saat üretiminde o kadar başarılı oldu ki, bugün İsviçre lüks saatlerle eşanlamlı olarak biliniyor. Patek Philip şu anda İsviçre'deki tek bağımsız aile saati üreticisidir, şirket 1839'da kurulmuştur. O zamandan beri Stern ailesinin elinde kaldı. Bu mülkiyet sürekliliği, Patek Philippe'in benzersiz kimliğini korumasını sağlamıştır. Bu marka tasarım özgürlüğünü çok önemli görmekte ve bu özgürlüğün hiçbir şekilde zarar görmesine izin vermemektedir. İngiltere Kraliçesi de bu markayı kullanıyor. siz bu markayı en pahalı saat markası olarak biliyor muydunuz?

en iyi saat markaları

En Pahalı Saat Markaları:

3) Omega

En pahalı saat markaları listesinde Omega saat markası, Swatch grubundan ilk saattir. Omega, yaklaşık 180 yıldır saatlerini üretip pazarlamaktadır. Omega saatler, benzersiz özgünlükleri nedeniyle daha çok koleksiyoncular tarafından satın alınmaktadır. Omega saatlerin bu kadar popüler olmasının ve başarısının nedeni benzersiz kaliteleridir. Omega saatler uzayda, derin okyanuslarda ve ılık çöllerde denenmiş ve tüm bu deneylerin sonucunda ortaya çıkmıştır. Kısacası, omega'nın ihtişam ve güzellik açısından tamamen Yunan olması tesadüf değildir.

4) Blancpain

Blancpain, on dokuzuncu yüzyılda katlanarak büyüyen Swatch Group'un bir alt kümesidir. Blancpain, minimalist tasarımları kadar narin parçalarıyla da oldukça popüler bir saat markasıdır. aynı zamanda en pahalı saat markalarından biridir.

dünyanın en iyi saat markalaı

En Pahalı Saat Markaları:

5) Chopard

Chopard sadece eşsiz saatleri ile değil, aynı zamanda eşsiz mücevherleri ile de ünlüdür. Şirket, 1860 yılında İsviçreli saatçi Luis Chopard tarafından kuruldu ve saatlerinin klasik görünümü ve mücevher kullanımı ile ünlüdür. Chopard, zanaat teknolojileri açısından kendini kanıtlamıştır. Şirket, sofistike tasarımları nedeniyle dünya çapında en iyi saat markası haline geldi. chopard en pahalı saat markası olarak da bilinebilir.

6) Schaffhausen (İWC)

1868 yılında kurulan Schaffhausen, modern ve gelişmiş İsviçre saatleri üretmesiyle ünlüdür. Bu şirket tarafından üretilen saatler, hassas mühendislik ve benzersiz tasarımın birleşimidir ve saatleri, klasik görünümleri ve en iyi hammaddelerin kullanımıyla ünlüdür. Bu markanın son derece çevreci olduğunu ve çevresel zorluklara yanıt veren ve çevreye zarar vermeyen üstün hammaddeler üreten projelerde yer alan birkaç markadan biri olduğunu bilmek ilginizi çekebilir.

dünyanın en pahalı saat markaları

En Pahalı Saat Markaları:

7) Ulysse Nardin 

ulysse nardin saatleri bu şirketin kuruluşundan bu yana kesintisiz olarak üretilmektedir bu saat markası saat üretimini hiç durdurmadı. Ulysse Nardin, saat, yazı gereçleri ve aksesuarlarının üretiminde ve bu ürünlerde kullanılan hammaddelerde farklılık göstermektedir. Örneğin, şirket renkli deri kullanımıyla ünlüdür. Şirket ayrıca kaliteli el yapımı saatler yapmakla ünlüdür. Bu saat markası dünyanın en pahalı saat markaları arasına girmeyi başarmıştır.

8) Jagger Lecoultre

Jagger lecoultre, benzersiz ve karmaşık bir görünüme sahip saatlerin üreticisidir. 1833'ten beri şirketin saatlerindeki klasik unsurlar tüketiciler için oldukça çekici olmuştur. Çünkü tekrar tekrar giyilebilirler. Dünyanın en pahalı saat markalarından biri de jagger lecoultre’dir.

pahalı saat markaları

En Pahalı Saat Markaları:

9) Panerai

Şirketin merkezi 1860 yılında İtalya'nın Floransa kentindeydi. Bu ofis Milano, İtalya'da bulunmaktadır. İtalyan şirket, cesur tarzıyla uluslararası müşteriler buldu. en pahalı saat markası denildiğinde panerai aklınıza geliyor mu?

10) Hublot

Hublot, diğer birçok en pahalı saat markasından daha az eskidir. Ancak bu marka hiçbir şekilde daha az etkili değildir. Aslında, 1980'lerin başından beri Hublot popülaritesini artırdı ve sektördeki en saygın isimlerden biri haline geldi. Görünen o ki bu marka ödül koleksiyonu ile uzun yıllar popülerliğini sürdürecek. Bu marka aynı zamanda kısa sürede dünyanın en pahalı saat markaları listesine girmeyi başardı.

rolex saat markası

En Pahalı Saat Markaları:

11) Montblanc

Montblanc belki de en çok hafif kalemleriyle tanınır. Ancak marka aynı zamanda olağanüstü lüks ve pahalı saatler de üretiyor. Bu markanın saatleri el yapımıdır ve geleneksel bir tarza sahiptir. Ancak modern saatler kadar şık ve pratiktir. Bu saat markasının saatleri müşteriler tarafımdan memnuniyetle karşılandılar. Şirket, geleneksel ve el yapımı saatlerin yanı sıra modern akıllı saatler de üretiyor.

12) Louis Moinet

Kronografın mucidi Louis moinet, sadece bir saatçi değil aynı zamanda bir astrolog, heykeltıraş ve ressamdı. Louis Mont, başka hiçbir markada bulamayacağınız egzotik malzemeleri ve düşünceli tasarımıyla uluslararası alanda popülerdir. bu marka en pahalı saat markaları arasında yer alıyor.

 

chopard saat markası

En Pahalı Saat Markaları:

13) Breitling

en pahalı saay markası denildiğinde bu marka akıllarda yer alıyr. Breitling Saat markası, 1884'te kuruldu. Uzun saat ömrü ve hassas tasarımı ile ünlüdür. Breitling, pilotlar için ilk saatini 1990'larda yaptı. Halen uçaklardan, özellikle askeri savaşçılardan esinlenerek bazı tasarımlarını yapıyor. Şirket ayrıca dalgıçlar için saatler üretiyor. Breitling günümüz dünyasında dünyanın en pahalı saat markalarından biridir.

14) Cartier

Cartier saat markası 1847 yılında Fransa'nın Paris şehrinde kuruldu. Şüphesiz dünyanın en pahalı saat markalarından biri olan Cartier, ününü reklam sektörü ve ünlüleri reklam figürü olarak kullanarak kazanmıştır. Bu markanın ünlü saatleri belirgin ve klasik bir ayrım göstermektedir. Gelişmiş tasarım ve sıradan Romen rakamları ile sunulan lüks marka saatler, birçokları için güvenli bir bahistir ve abartılmaya değer.

en lüks saat markası

En Pahalı Saat Markaları:

15) Seiko

Seiko saat markası, müşterilerine benzersiz ve nadir bir saat sunuyor: mükemmel kalite ve mümkün olan en düşük fiyata sahip lüks bir saat. Seiko, benzersiz saatler sunmasıyla ünlüdür. Seiko, benzersiz ürünlerini herkesin ulaşabileceği bir fiyata sunuyor. Seiko aynı zamanda listemizdeki ilk Japon saat markasıdır. 1881 yılında Tokyo'da kurulan şirket, hem erkek hem de kadın saatleri üretmektedir, ancak Seiko en çok dalış saatleri üretmesi ve bugün piyasadaki en iyi dalış saatlerini sunmasıyla tanınmaktadır. Seiko, kuvars saat üretiminde de liderdi ve Seiko Quartz Astron saatini piyasaya süren ilk şirketti. Seiko Quartz, GPS teknolojisiyle donatılan ilk güneş saatiydi. Seiko Japon saat markası dünyanın en iyi saat markaları arasında yer almaktadır.  Seiko, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bir asırdan fazla geçmişe sahip bir Japon markasıdır. Ancak asıl ünü saatçilik endüstrisindeki performansından geliyor. Bu şirketin faaliyetleri kol saatleri, duvar saatleri, elektronik cihazlar, mücevher ve optik ürünler gibi çeşitli alanlarda bulunmaktadır. Bu şirket 1881 yılında 22 yaşındaki bir girişimci olan Kenitar ve Hattori tarafından Tokyo'nun merkezinde kol ve duvar saatlerinin satışı ve onarımı ile kuruldu ve on bir yıl sonra 1892'de Japonya'da Seikosha fabrikasını kurdu ve piyasaya sürdü. Zaman'ın ilk duvar saatini yapmayı başardığı yer. Daha sonra 1895 yılında ilk cep saatini tasarladı ve üretti. Bugün, 130 yıllık bu yeniliğin ardından şirketi, saat yapım endüstrisinde mükemmelliği ve ilerlemeyi aramaya devam ediyor.
Seiko, yayları dengelemek için saat bileşenlerini en gelişmiş IC'lerden üretir ve dört güncel saat yapım teknolojisini (Kinetic, Quartz, Mechanical ve Spring Drive) kullanan tek üreticidir. Seiko saatler, dünyanın en büyük spor etkinliklerinden bazılarının zaman tutucularıdır. 1895 yılında ilk cep saatini tasarlayıp dünyaya tanıttı. 1969'da Seiko, saat endüstrisinde devrim yaratan ilk kuvars saati üretti. Kısa bir süre sonra ilk kuvars kronografı da tanıttı. Tamamı yerli üretim olan en iyi kol saatlerini aynı anda yapmak. Seiko en pahalı saat markalarından biridir.

lüks saat markaları

En Pahalı Saat Markaları:

16) Casio:

Casio, dijital dünyanın en kalıcı ve en pahalı saat markalarından biridir cazip aynı zamanda dünyanın en pahalı saat markaları arasında yer almakla kalmayıp dünyanın en iyi saat markaları arasında da yer edinmeyi başarmıştır. ve teknoloji dünyasındaki birçok akıllı yeniliğin kökleri, geçmişine kadar uzanabilir. Japon mühendis tarafından 1946 yılında Casio firması; Tadao Kashio Tokyo'da kuruldu. Bugün, şirketin merkezi Shibuya, Tokyo, Japonya'da bulunmaktadır. Hem analog hem de dijital formda kuvars saat üreten ilk firmalardan biri olması ve aynı anda farklı yerlerde birkaç yerel saati gösterebilen saatlerin ilk üreticilerinden biri olması bu markanın bir onurudur. zaman. 1983 yılında bu marka tarih, saat ve gün göstergeli ilk dijital darbeye dayanıklı kol saatini piyasaya sürmeyi başardı. Casio, bu tür saatler üreterek dijital saat üretimindeki itibarının zirvesine ulaşmayı başardı. Bu saatin öne çıkan özelliklerinden biri de dijital ekranında akıllı takvimin görüntülenmesidir. Bu markanın her yaşam tarzı için özel bir saati var. Akıllı saatten klasik analog saate. Bu markanın güneş saatlerinin popüler olmasının nedeni, bazı modellerin su geçirmez ve darbeye dayanıklı olması, olumsuz koşullara dayanabilmesi ve maceracı bir yaşam tarzına sahip olanlar için uygun olmasıdır.

hangi saat markası daha iyi

En Pahalı Saat Markaları:

17) Swatch:

Swatch Group, saatler, elektronik sistemler ve lüks mücevherler tasarlayan, üreten ve satan büyük bir İsviçre şirketidir. Swatch markası 1983 yılında Nicholas Hayek tarafından kurulmuş ve bu çalışmasıyla Swatch Group'a yeni bir yol açmış ve markalarını tamamlamıştır.  Swatch, 1 Mart 1983'te İsviçre'nin Zürih kentinde 12 modelden oluşan şirket tarafından üretilen ilk saat koleksiyonunu tanıttı. Bu şirketin yöneticisi, Swatch'ın yılda 1 milyon saat satma hedefini açıklamış ve bu amaçla güçlü bir pazarlama kampanyası ve ihtiyatlı bir fiyat konseyi başlatarak saatlerin %80'ini düşük maliyetli üretimle üretmeyi başarmıştır. Swatch en pahalı saat markalarından biridir. iç parçaların 91'den 51'e düşürülmesi nedeniyle. Dünya çapında satmak için daha ucuz ve çok daha büyük miktarlarda. 2006 yılında Swatch şirketi, bu şirket tarafından yapılan 333.000.000 saatin üretimi için bir kutlama düzenledi ve bugün çok prestijli bir marka ve dünyanın en büyük saat üreticilerinden biri haline geldi. Swatch saat firması artan popülaritesi ile birlikte çantasını her zaman arttırmış ve bu konuda çok iyi iş çıkarmıştır. Bu firma her birinin kendine has hayranları olan birçok yaratıcı model ve çekici renkler üretmeyi başarmıştır. Sanatsal ve şık saatler, yenilikçi ve cesur teknolojiler ve tasarımlar ve uygun fiyatlar kullanarak bu marka genç nesli çekmeyi başardı.

en iyi saat markası hangisi

En Pahalı Saat Markaları:

18) Hamiliton:

Hamilton markası, İsviçre saatçilik endüstrisindeki en ünlü Amerikan markalarından biridir. Bu marka 1892 yılında Amerika'da James Hamilton tarafından kuruldu ve bu şirketin ana ofisi şu anda İsviçre'de ve Bain şehrinde bulunuyor. Bu markanın uzun bir geçmişi var ve hepsi bu markayı saatçilik endüstrisinde ünlü ve güçlü yapan birçok dönüm noktasına sahip. 1957 yılında Hamilton, dünyanın ilk elektrikli saatini dünya pazarına tanıttı. O dönemde İsviçre'nin en büyük ikinci saatçisi olan SSIC, 1971 yılında Hamilton'u satın almış ve bu nedenle bu şirket 1984 yılına kadar SSIC ve ESUAG'ın birleşmesi ile devam etmiştir.(Swatch) kalmıştır. Artık sahiplik listesinde dünyanın en önemli birçok saat markasını barındıran Swatch'ın alt gruplarından biri. Hamilton saatlerini Channing Tatum, Matthew McConaughey ve Matt Damon gibi Hollywood yıldızlarının bileklerinde bulabilirsiniz. Hamiliton dünyanın en pahalı saat markaları arasında yer edinse de kalitesine göre gerçekten iyi fiyatlar sunmaktadır.

hangi saati almalıyım

En Pahalı Saat Markaları:

19) Tissot:

Tissot, İsviçre'de bulunan lüks bir saat markasıdır. Tissot markası 1853 yılında Charles Félicine Tissot ve oğlu Charles Emile Tissot tarafından İsviçre'nin Lulocal kentinde kuruldu.  Bu marka, yüksek kaliteli saatler yaratma konusunda 150 yıldan fazla deneyime sahiptir. Günlük kullanıma uygun, fonksiyonel, güvenilir ve teknolojik olarak gelişmiş saatlerdir. Normal bir saatten biraz daha akıllı ama Apple Watch kadar akıllı olmayan bir saat arıyorsanız Tissot Touch saat serisi size hitap edebilir.
Tissot Touch, camı dokunmatik ekrana dönüştüren ve dokunduğunuz yere göre farklı bilgileri (rakım, dijital pusula veya zamanlayıcı gibi) gösteren Tissot tarafından geliştirilen bir teknolojidir. Tissot dünyanın en iyi saat markaları arasında yer almaktadır.

20) Oris:

Oris, 1904 yılında Georges Christian ve Paul Ketin tarafından kurulan ve her zaman özel saatler üreten bir İsviçre lüks saat markasıdır.
Oris dört tür saat sunar: motor sporları, havacılık, dalış ve kültür. Doris en pahalı saat markaları arasında yer alıyor.

en ünlü saat markası

En Pahalı Saat Markaları:

21) Orient:

Orient Company, saat motoru üretimi alanında parlak bir geçmişe sahip bir Japon saat üreticisidir. Orient markası 1950 yılında Orient Tokyo Kabushiki Geisha tarafından Japonya'nın Tokyo kentinde kuruldu ve 2001 yılında Seiko Group tarafından kamulaştırıldı. Orient, tüm bileşenlerini ve süreçlerini Japonya'da üretmektedir ve otomatik mekanizmalı mekanik saatlerin yanı sıra kuvars, güneş ve radyo saatlerinde uzmanlaşmıştır. Orient dünyanın en iyi saat markalarından biridir.

22) Citizen:

Citizen, muhteşem Japon markalarından biridir. Citizen dünyanın en pahalı saat markalarından biri olmakla kalmayıp dünyanın en iyi saat markalarından biridir. Citizen Watch Manufacturing Company, Tokyo'da bulunan bir Japon grubunun merkezidir.  Bu şirket ilk olarak 1918'de Shokosha Saat Araştırma Enstitüsü olarak kuruldu. Bu şirketin markası Citizen, 1924 yılında bu şirketin üretmeyi başardığı cep saatlerinden türetilmiştir. Şu anda Citizen saat şirketi, dünyanın en büyük saat üretim şirketlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu şirketin üretim hatlarından bazıları Secret (seri) ve Lighthouse (fener) etiket ve unvanına sahiptir. Şirket, saatlere ek olarak hesap makineleri, küçük elektronik bileşenler, taşınabilir televizyonlar ve bilgisayar yazıcıları da üretmektedir.
Citizen saatleri güvenilir ve güzeldir ve birçok model güneş enerjisiyle çalışır ve asla pil gerektirmez.

en eski saat markası

En Pahalı Saat Markaları:

23) Romanson:

Bu büyük İsviçreli saat şirketi, saatlerinin üretiminde her zaman yeniliğin peşinde olmuştur ve bu, Romanson saat markasını dünyanın en pahalı saat markalarından biri haline getirmiştir. Romanson saatlerin yüksek kalitenin yanı sıra uygun fiyatları da vardır ve bu saatlerin beğenilmesinin nedeni de budur. Romanson, koleksiyonunda klasikten moderne çeşitli saatlere sahip ünlü kadın ve erkek kol saati markalarından biri olarak düşünülmelidir. Bu markanın saatleri kaliteli malzemeden üretiliyor ve Romanson markasının dünyadaki başarısının sebeplerinden biri de bu. Tarzınızı tamamlayacak çarpıcı bir aksesuar arıyorsanız Romanson marka kol saatlerini mutlaka denemenizi öneririz. dünyadaki en pahalı saat ileride belki de bu markadan çıkabilir.

24) Royal London:

Bu lüks saat markasının logosunu gören izleyicinin ilk bakışta dikkatini kraliyet tacına çekmektedir. Royal London Company, İngiliz kraliyet ailesinin saat ve mücevher pazarlarının büyük bir bölümünü tedarik ediyor; Elbette bu şirketin satış pazarı hiçbir zaman İngiltere ve Britanya İmparatorluğu ile sınırlı kalmadı ve Royal London lüks saatlerinin tüm dünyada sayısız hayranı var. Bu erkek ve kadın saat markası, klasik saat tutkunları için en iyi seçim olacaktır.Bu marka en pahalı saat markalarından biridir.

dünyanın en pahalı saat markası

En Pahalı Saat Markaları:

25) Timberland: 

Doğa turizmine yönelik giyim üretiminde öne çıkan markalardan biri olan Amerikan markası Timberland, birkaç yıldır saat sektörüne girmiş ve doğa ile uyumlu saatler üretmiştir. Timberland saat markasının çevreyi korumak için ürünlerini uluslararası standartlara göre standardize ettiğini iddia etmesi, birçok doğaseverin yeni Timberland saatlerinin hayranı olmasına neden olmuştur. Bu saatler oldukça etkileyici bir güzelliğe ve etkiye sahiptir ve size iyi bir his verir. bu marka en pahalı saat markalarından biridir.

26) Guess:

En pahalı saat markalarından biri olan Guess markası, giyim alanında faaliyetine başlayan ve daha sonra saat üretim hattını devreye sokan, dünyanın bir başka ünlü saat markasıdır. Bu ünlü saat markası, yeni ve özel modeller tasarlayıp üreterek büyük saat markaları arasındaki yerini sağlamlaştırmıştır. Bu marka her türlü erkek ve kadın kol saatini üretmiş olmasına rağmen ülkemizde bayan kol saatlerinin çoğu sofistike kadınlar tarafından fark edilmiştir.

en pahalı saat markası

En Pahalı Saat Markaları:

27) Freelook:

Freelook saatlerin güzel ve benzersiz tasarımı her izleyicinin dikkatini çeker. Fransız markası Freelook birbirinden güzel kadın saatleri tasarlayıp üreterek büyük saat markaları arasına adını yazdırmayı başardı. Bu saatin en küçük detaylarına ve benzersiz tasarımına gösterilen özen, modaya uygun kadınlar arasında birçok hayran kazanmasını sağlamıştır. dünyadaki en pahalı saat belki de bu markadan çıkabilir.

28:) Rochas:

en pahalı saat markalarından biri olan Ünlü Fransız markası Rochas, moda evinin cesur ruhu ile zarafet anlayışını birleştirerek, İsviçre saatlerinin standartlarına uygun olarak kadın ve erkekler için çekici koleksiyonlar yaratmıştır. Bu saatlerin cazibesi o kadar yüksek ki, Rochas saatleri bileğinizde parlıyormuş gibi görünecek.

en lüks saatler

En Pahalı Saat Markaları:

29) Esprit:

en pahalı saat markalarından biri olan Spirit saat markası, moda ve giyim alanında faaliyet gösteren Amerikan markalarından biridir. Bu saatlerin bay ve bayan modelleri ülkemizde de pek çok hayran kitlesine sahiptir ve ilgi çekici bir marka olarak her zaman adından söz ettirmektedir. Bu saatlerin uygun fiyatı, birçok hayran kazanmalarını sağlamıştır.

30) Coinwatch:

en pahalı saat markalarından biri olan Coin Watch markası, özel klasik saatler tasarlayarak dünya pazarında önemli bir yer edinmeyi başardı. Bu saatler oldukça kaliteli olup, klasik ve dayanıklı bir saat arayan kişiler için oldukça uygundur.
Bu yazımızda ünlü saat markasını Bonnie Mag'den tanıttık. Hangi ünlü saat markasının hayranısınız?

en çok satan saat markası

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster