Dünyanın En Pahalı Mücevher Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Apr 15, 2022

Dünyanın En Pahalı Mücevher Markaları!

Dünyanın en pahalı mücevher markaları arasında muhtemelen çokça görmüş veya duymuş olduğunuz 20 isim yer alıyor. bu markalar oldukça başarılıdırlar ve aynı zamanda dünyaca ünlü takı markaları arasında yer almaktalar. Piaget, Cartier, Tiffany ve Bvlgari gibi ünlü mücevher markaları dünyanın en iyi ve en pahalı mücevher markalarından biridir. Turang ambalaj, bu iki bölümdeki yazıda sizlere bu lüks ve pahalı mücevher markaları ve ünlü takı markalarının her birini tanıtmayı amaçlıyor. Bu yazıyı güzel bulacağınızı umuyoruz. dünyanın en iyi mücevher markalarını daha yakından tanımak için Bizimle kalmaya devam edin.

Dünyaca Ünlü Takı Markaları, Dünyanın En İyi Mücevher Markaları:

Aksesuarsız her insanın tipi ve tarzı neredeyse kusurlu veya en azında eksiktir. Giorgio Armani bir keresinde bir röportajda altın, elmas ve mücevherlerin bugünlerde giyimden daha önemli olduğunu söylemişti. Özellikle kadınlar takı yardımıyla kombinelerini tamamlayabilirler. Sadece altın, taş veya deriden yapılmış aksesuar veya takılar kullanarak sade bir elbiseyi şık ve zarif bir elbiseye dönüştürebileceğiniz söylenebilir. Önemli olan, takı ile ideal olabilecek son görünümünüzdür. en ideal takıları kullanmanız için dünyaca ünlü takı markalarını bilmelisiniz. Siz hangi mücevher makalarından alışveriş yapıyorsunuz?

bvlgari mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

1) David Morris:

David Morris mücevher markaları arasında Büyük bir üne ve tarihe sahip onuncu ünlü mücevher markası 1951 yılında Londra'da kurulan David Morris Jewelry'dir. david moris dünyanın en ünlü takı markalarından biridir. James Bond filmlerindeki kadın başrol için taç tasarlayarak adından söz ettirmiştir. David Morris dünyanın en iyi mücevher markalarından biridir. David Morris kendini klasik takı tasarlamaya adamıştır ve her bir takı parçasının iki yüz yıl sonra bile güzel kalacağını vurgulamaktadır. Diğer ünlü mücevher markaları gibi, yüksek kaliteli beyaz ve renkli pırlanta mücevherlerde. David Morris takıları doğadan ilham almıştır. Zarif tasarım ve yapıya sahip kelebekler, çiçekler, meyveler, hayal gücü ve yaratıcılıkla dolu tasarımcıların sıklıkla kullandığı unsurlardır. Genel olarak, David Morris aşkı önemseyen mücevher markalarından biridir.

Ünlü David Morris ürünleri 

David Morris en pahalı mücevher markalarından biri de olabilir. Elmaslar sonsuza kadar sürer. 18 ayar altından üretilen David Morris mücevher markası bileklik, her zaman elinizde olması gereken tek aksesuar. Çiçek şeklindeki armut biçimli bir pırlanta ile satın alabileceğiniz en iyi mücevher olabilir.

Berry çiçek saplama küpe

Bu küpeyi satın alarak tüm yıl boyunca baharı kullanabilirsiniz. 18K pembe altından hazırlanmış bu David Morris berry küpeleri, yüzünüzü aydınlatmak için safir ve elmaslarla süslenmiştir. Elmas alıp kullanmanın mevsimi yoktur!

harry winston mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

2) Harry Winston:

Dünyanın en pahalı mücevher markalarından ve dünyaca ünlü takı markalarından biri de Harry Winston. Harry Winston, dünyanın tartışmasız hak iddia edenlerinden biri ve elmas üretimi alanında tartışmasız markalardan biridir. Orjinal pırlantayı seven ve değerli taşlarla ilgili haberleri takip edenler "The Hope Diamond" yanı umut elması ismini mutlaka duymuşlardır. Harry Winston'ın en büyük mücevherlerinden biri, uzun bir geçmişi olan Umut Elması'dır. Bu elmasın kökleri Hindistan'dadır ve birçok kral arasında geçmiştir. Çok lüks Harry Winston mücevher markasının umut pırlantası, nadir bulunan mavi rengiyle dünyanın en ünlü mücevherlerinden biridir. Bu mavi rengin nedeni, bu pırlantada "bor" atomlarının bulunmasıdır. Umut elması yaklaşık 45.52 karat ağırlığındadır. Tabii ki, bu değerli taş en başından beri bu marka için ünlü olmadı. New York'lu bir kuyumcu olan Harry Winston, 1949'da satın alındı. Winston, taşı 1958'de Ulusal Doğa Tarihi Müzesi'ne bağışladı ve o zamandan beri kalıcı bir sergide kaldı.

Diamond of Hope aynı zamanda 250 milyon dolara bir sigortaya sahiptir. Harry Winston'ın lüks ve pahalı mücevherlerinin her yıl Hollywood oyuncuları tarafından kiralandığını bilmek ilginizi çekebilir. Sanatçılar genellikle bu mücevherleri kırmızı halıya ve Oscar'lara katılmak için kullanırlar. Bunlar Jennifer Loper, Madonna, Julie Andrews, Natalie Portman'dır. Dünyanın en pahalı mücevher markalarından biri olan Harry Winston, bu koleksiyondaki mücevherleri yapmak için sadece en kaliteli nadir taşların kullanıldığını söylüyor. Yaklaşık 20 yıl önce, 2000 yılında, New York Times'ın Harry Winston kuyumcuda sunulan "en ucuz" mücevheri 6.000 ABD Doları olarak tahmin ettiğini bilmek ilginizi çekebilir. Bu nedenle Harry Winston, dünyanın en iyi mücevher markalarından ve dünyaca ünlü takı markalarından biri olarak adlandırılıyor.

buccellati mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

3) De Beers:

1888 yılında kurulan De Beers, dünyanın en büyük ve en eski elmas madenciliği şirketidir. aynı zamanda dünyaca ünlü takı markalarından biri olarak biliniyor. Ayrıca bu firma elmas konusunda dünyadaki en güvenilir otoritedir. De beers aslında dünyanın en pahalı mücevher markaları arasında da yer almaktadır. De Beers, ham elmas madenciliği ve üretimine ek olarak, dünya çapında elmasların çoğunluğunun sınıflandırılmasından, derecelendirilmesinden, değerlendirilmesinden ve satışından sorumludur.  İşi, keşif, çıkarma, kesme, işleme, tasarım ve son olarak müşteriye ulaşmayı içerir. De Beers'ın en klasik sloganı: Elmaslar sonsuza kadardır. Bu koleksiyonun en ünlü ürünlerinden biri de lotus küpelerdir. Bu enfes ürün, sonsuzluğu, güzelliği ve saflığı temsil eder. Güzel nilüfer çiçekleri, ışıltılı elmaslarla hayat buluyor.

graff mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

4) Cartier:

Dünyanın en pahalı mücevher markalarından ve dünyaca ülü takı markalarından biri de Cartier. Cartier'in merkezi Paris, Fransa'dadır ve ilk olarak 1847'de Louis Cartier tarafından kurulmuştur. Tabii ki, İsviçreli şirket "Rishmon" daha sonra Cartier'i satın aldı ve şimdi bu şirkete ait. Şirket ayrıca, dünyada lüks mücevher tasarlama ve tedarik etme konusunda uzun bir geçmişe sahiptir.Cartier müzayedeleri, dünyanın en pahalı ve aristokrat mücevher müzayedeleri arasındadır. Bu müzayedelerde kraliyet ailelerinin değerli mücevherleri sunulur. Düşes Winsor, Cartier'in leopar takılarından birine resmen aşık olmuştu. Böylece bu Fransız şirketine aynı leopar tasarımına sahip birkaç mücevher siparişi vermişti. Bu prensesin en ünlü mücevheri, 2017 yılında bir müzayedede 7 milyon dolara satılmıştı. Cartier koleksiyonları genellikle ünlüler tarafından kullanılır. Bu markayı kullanan en ünlü sanatçılar Andy Warhol, Tom Cruise, Angelina Jolie, Zack Ifron, Kate Middleton olabilir. Dünyanın en iyi mücevher markalarından biri olan Cartier, Art Deco ürünlerine de sahip. Bu tasarımlar daha çok günümüz dünyasında insanların zevklerine uygundur.

en pahalı mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

5) Van Cleef & Arpels:

van cleef & arpels, mücevher alanında çok kuvvetlidir. bu marka dünyaca ünlü takı markalardan biridir. Fransız şirket ayrıca çok güzel saatler üretiyor. Van Cleef & Arpels takıları Elizabeth Taylor ve Farah Pahlavi gibi ünlüler tarafından da kullanılıyor. Bu lüks mücevher markası, hassas ve değerli taşları kullanma becerisi ve mücevherleri bir kaide üzerine monte etmek için kullandığı tekniklerle dünyaca ünlüdür. Marka aynı zamanda lüks ürünlerinde hayvan, sürü ve doğa tasarımlarını kullanmasıyla da biliniyor. Van Cleef & Arpels mücevher markasının takılarının çoğunda mücevherin tabanını zar zor görebilirsiniz. Bu sanat ve beceri, elmasları ve diğer değerli taşları tamamen görünür kılar. Sonuç olarak, mücevher, kendi türünde çok özel olan benzersiz bir parlaklığa ve etkiye sahiptir. Bu markayı kullanan en ünlü sanatçılar İtalya Kraliçesi Mary, Margot Ruby, Cameron Diaz, Mariah Carey'dir.

en iyi mücevher markaları

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

6) Buccellati:

Dünyanın en pahalı mücevher markalarından bir diğeri de Buccellati. Buccellati, eşsiz altın ve mücevher kalitesiyle dünyaca ünlü takı markalarından biridir. Bu lüks mücevher markası, kökleri İtalya'da olan Roma tarzına sadık kalmıştır. Bu özgünlüğü bu firmanın birçok bileziğinde görebilirsiniz. Marka ilk olarak 1919 yılında Mario buccellati tarafından İtalya'nın Milano kentinde kuruldu. Geleneksellik, beceri ve el yapımı takı yapımında benzersiz tasarım, yaratıcılık ve en iyi malzemelerin kullanımı ile birlikte, tümü buccellati takılarını dünyanın diğer bölgelerinde popüler hale getirdi. Buccellati, dünyanın en iyi mücevher markalarından biridir. Bu markayı kullanan en ünlü sanatçılar Celine Dion ve Ian Somerhalder'dir.

en çok satan mücevher markaları

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

7) Tiffany & Co:

Dünyanın en pahalı mücevher markalarından biri Tiffany. "Muhteşem Gatsby" filmi sayesinde, Tiffany artık sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde ünlü değil ve dünyanın dört bir yanındaki insanlar onu tanıyor. Bundan önce, elbette, Tiffany markası, Audrey Hepburn'ün mağazanın koridorlarında dolaşmayı seven bir karakter olan Holly Golightly olarak oynadığı 1961 yapımı Tiffany'de Kahvaltı filminde ölümsüzleştirildi. Bir Amerikan lüks mücevher markası olan Tiffany'nin parfüm, kırtasiye ve deri eşya gibi başka ürünleri de bulunmaktadır. Tiffany'nin nişan yüzükleri dünyada çok popülerdir. Tiffany & Co, altın yapma ve satma konusunda parlak bir geçmişe sahiptir ve 1930'da American Gold Cup en prestijli yelken yarışması ödülünü tasarlamıştır. Audrey Hepburn dışında bu markayı kullanan en ünlü sanatçılar Elizabeth Taylor ve Reese Witherspoon'dur. en ünlü mücevher markalarndan biri de şüphesiz tiffany,dir.

en iyi mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

8) Graff:

Graff, zenginler ve sosyeteler arasında dünyaca ünlü takı markalarından biridir. Markanın koleksiyonlarını farklı kılan sadece kaliteli metallerin ve değerli taşların değerli takılar için özenle kullanılması değil, aynı zamanda her bir üründe kullanılan taşların boyutlarıdır. Bu taşlar büyük ve bu markanın kurucusu Laurence Graff'ın favorisidir.

en lüks mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

9) Piaget:

Dünyanın en pahalı mücevher markaları ve dünyanın en iyi mücevher markaları arasında yer alan piaget Jura Dağları'nın İsviçre kesiminde saat üreterek işe başladı. Şirket geliştikçe, çalışma alanları mücevher dünyasına girdi ve parlamaya başladı. Piaget ayrıca Nechumi figürleri için ödeme yapabilen insanların bir kısmı için lüks mücevherler de üretiyor. Marka, modern ve geleneksel tasarımı birleştiren takılar yapmaktan gurur duymaktadır. Parlak çizgiler ve belirgin açılar Piaget ürünlerinin ayırt edici özellikleridir. Bu markanın en ünlü tasarımı, Piaget'nin çeşitli ürünlerde imzası haline gelen gül tasarımıdır.

mücevher markaları

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

10) Bvlgari:

Bvlgari şüphesiz dünyanın en iyi mücevher markaları ve dünyaca ünlü takı markalarından biridir. Bu markanın ürünleri parfüm ve kolonyadan saat ve mücevhere kadar her şeyi kapsar. Lüks takılar söz konusu olduğunda, Roma markası ürünlerinde geleneklere bakarak zarafet ve egzotik özellikleri bir arada kullanıyor. Bvlgari mücevher tasarımında ve lüks ürünlerinde, bu markanın imzası haline gelen özel özellikler vardır: Mücevher için büyük değerli taşların varlığı, kabartmalı tasarımlar ve Damelle değerli taşlarının varlığı (1960'larda bu değerli taşların mücevherlerde kullanılması) İtalya'nın en parlak günü Geri dönecek). Bvlgari, lüks mücevherlerinde değerli taşlar kullanmanın yanı sıra çeşitli parçalar yapmak için sadece 18 ayar altın kullanıyor.

mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

11) Mikimoto:

Kokichi Mikimoto, kendi soyadına sahip bir markanın kurucusudur. Mikimoto sadece lüks mücevher koleksiyonuyla değil, aynı zamanda kültür incilerini icadı ve kullanımıyla da ünlüdür. Marka en iyi incileri kullanır: Güney Denizi incileri, pembe koni incileri, Tahiti incileri, beyaz inciler ve diğer nadir inciler. Ayrıca markanın ürün grubunda sadece 18 ayar altın ve platin, metal parçaların yanı sıra yüksek kaliteli değerli pırlantaların yapımında kullanılıyor. mikimitonun şüphesiz dünyaca ünlü takı markaları arasında önemli b,r yeri vardır

chopard mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

12) Chopard:

Chopard, İsviçre saatlerinin yanı sıra lüks mücevher koleksiyonu da sunuyor. Bu marka, mücevherlerini yapmak için yalnızca en iyi malzemeleri kullanır. Markanın takılarının günlük üretim hattında kalın katmanlar halinde 18 ayar altın ve en kaliteli değerli taşlar kullanılmaktadır. Chopard dünyanın en iyi mücevher markalarından biridir.

Lüks mücevherlere çok düşkün müsünüz? dünyanın en ülü mücevher markalarından mi alışveriş yapmak istiyorsunuz? Çoğumuz lüks mücevherleri hayatımız boyunca, bırakın ona sahip olmayı, yakından görme fırsatına asla sahip olmayacağız. Ancak bu dünyada neler olup bittiğini ve zengin lüks dünyasının bizden ne kadar uzakta olduğunu bilmek faydasız değildir. Bu makaleyi beğendiğinizi umuyoruz.

en ünlü mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

13) Boucheron:

Boucheron, Fransa'daki Kering Group'tan lüks ve en pahalı mücevher markalarından biridir. Şirket 1858 yılında kurulmuş ve birçok güzel mücevher, saat ve parfüm tasarlamıştır. Boucheron bugün dünya çapında tanınan bir mücevher markası haline geldi ve Avrupa, Rusya, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Güney Kore ve Çin'de butikler açtı. Boucheron aynı zamanda en iyi mücevher markaları arasında yer almıştır ve güzel sanatlar ve geleneksel takı ve saat tarzını koruyan dünyadaki birkaç mücevher markasından biridir.

Ünlü Boucheron marka ürünleri

Gül altın, beyaz ve sarı altın olmak üzere üç renk içeren çok güzel Boucheron Quatre irili ufaklı model yüzük kolye.  Bu çarpıcı tasarımlı silindirik yüzük, ortasında bu kolyeyi daha da çarpıcı yapan ışıltılı bir elmasa sahiptir. Maison Boucheron, 1875'te tasarlandı ve piyasaya sürüldü. Boucheron mücevher markasının bu ürünü, "Seni düşünüyorum" temalı bir mesaj sunan bir sevgi ve aşk sembolüdür. Bu yüzük, pırlantanın parlaklığını arttırmak ve çekici bir ışık spektrumu yaratmak için Işığın Elleri tarafından dikkatlice kesilmiş ve parlatılmıştır. bu dünyaca ünlü takı markaları arasında önemli bir yere sahip olan markanın mağazalarına girmeden önce ilk bütçenize bakmalısınız.

Doğru Küpe Seçimi Nasıl Yapılır?

dünyanın en ünlü mücevher markaları

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

14) Pomellato:

Pomellato, dünyanın beş ünlü ve pahalı mücevher markalarından biridir. Sanat, yenilik ve pazarlamayı birleştirerek lüks endüstrisinde yapıcı bir trend rolü oynar. Pomellato markasının mottosu "benzersizlik"tir. Pomellato tasarımcıları, mücevherlerini yapmak için sadece pahalı malzemeler kullanarak orijinal tarzlarını tamamen terk ettiler ve üç renkli altın ve ametist, granat, lapis lazuli, berrak sarı elmaslar gibi birçok renkli taşları kullandılar.Pomellato dünyanın en iyi mücevher markaları arasında yer almaktadır. Ayrıca özel tasarımı ile hem resmi hem de resmi olmayan kıyafetlerle rahatlıkla kullanılabilir ve kombinlenmesi kolaydır. Bu markanın diğer özellikleri esneklik, pratiklik ve cömertliktir. pomellato dünyaca ünlü takı markalarından biridir!

Pomellato markasının ünlü ürünleri

Ritratto koleksiyonunun en sıra dışı özelliği, Hindistan'da ortaya çıkan bir elmas kesimin, elmasın kesildiği ve sadece kenarların köşeli bir yüzeye parlatıldığı “Portrait Cut”ın kullanılmasıdır. Bu tür elmaslar, portre yüzeyini nazikçe kaplamak ve canlı bir üç boyutlu desen oluşturmak için mikro mozaik portre takılarında yaygın olarak kullanılır.  Aslında, Ritratto adı İtalyanca'da "portre" anlamına gelir.

dünyanın en iyi mücevher markaları

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

15) Chanel:

Chanel, aslen Gabrielle Bonheur Chanel olarak bilinen Coco Chanel tarafından 1910 yılında kurulan bir Fransız lüks markasıdır.  Bu marka güzel, sade ve zarif stili ile ünlüdür.  Aslında 1940'larda Chanel, "aşırı karmaşık" kadın kıyafetlerini daha basit, daha rahat tasarımlara başarıyla iten markalardan biriydi. Chanel aynı zamanda dünyanın en pahalı mücevher markaları arasında yer edinmiştir.

Ünlü Chanel marka ürünleri

Coco Crush 18 ayar sarı altın pırlanta yüzük, Gucci markasının en ünlü tasarımlarından biridir.  Chanel mücevher koleksiyonları yıllardır bu markanın değişmez ve klasik bir temsilcisi olmuştur.  Chanel, 2015'in başlarında, zarif altın işlemeler altında iç içe elmas desenlere sahip yüzük ve bileziklerin yanı sıra 18 ayar bej altın ve takımyıldızı simgeleyen aslan sembolünden oluşan bir koleksiyon olan "Coco Crush" güzel mücevher koleksiyonunu piyasaya sürdü.

hangi mücevher markası daha iyidir

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

16) GINTARE:

Dünyanın en pahalı mücevher markalarından biri olam gintare eski dünyanın özgünlüğünü terk eder. Geçmiş yüzyılların sanatsal ve kültürel geleneklerinin derin eserlerini yeni bir hayal ve hayal dünyasıyla örüyor ve birleştiriyor. Eserlerinde sıra dışı değerli taşlar, Doğu ve Batı mistisizmi, toprak, su ve ruh elementlerinden ilham alıyor. Ginther'in takı yapma yöntemi zarafetle doludur ve onun hassasiyet ve detaylara gösterdiği özen eserlerinde açıkça görülmektedir. Gintare dünyaca ünlü takı markaları arasından yer edinmektedir.

gintare mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

17) Autore:

AUTORE mücevher koleksiyonu gerçekten eşsiz Güney Denizi incileriyle piyasaya sürüldü ve mücevher tasarımının sınırlarını zorladı. Autore’nin yenilikçi ve çağdaş tasarımlarına üstünlüğü, eşsiz Güney Denizi incilerinin değerli taşlarla iyi bir şekilde birleştirilmesi ve iyi tasarımından kaynaklanmaktadır. Author takılarının her bir parçası, şirketin en yüksek kaliteyi sağlama garantisi olarak bir kimlik belgesine veya doğum belgesine sahiptir. Autore en iyi mücevher markaları ve dünyaca ünlü takı markarı arasına girmeyi kesinlikle haketmiştir.

autore ücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

18) Lugano:

Her ne kadar Logano Diamonds elmas kesme işi olarak kurulmuş olsa da. Ancak ilk mağazasını ve şubesini 2005 yılında Newport Beach, California'da açarak uluslararası bir mücevher markası haline geldi. Lugano'nun yapıtlarının tümü istisnai, heyecan verici, büyüleyici ve her zaman modern gibi temel ve ortak özelliklere sahiptir. Lugano, benzersiz ve profesyonel kalitede en iyi taşları, pırlantaları ve mücevher parçalarını kullanır. Lugano en pahalı mücevher markalarından biri olabilir.

lugano mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

19) FARAONE MENNELLA:

klasik takı üretiminden günlük takı üretimine kadar her zaman en sıra dışı modern parçaları sunar. her zaman başkalarını şaşırtan. Roberto Farane Mennella ve Amedeo Scanamilio, RFMAS tarafından FARAONE MENNELLA ödülünü kazanan tasarımcılardır. Mücevher koleksiyonlarına klasik İtalyan işlerinden ve becerilerinden ilham alıyorlar. Sanatsal ortamları ve eksantrik enerjileri, New York City'nin pop kültürü ve moda topluluklarına yeni enerji aşılıyor. Bu marka dünyaca ünlü takı markaları arasında yer almaktadır.

FARAONE MENNELLA mücevher markası

Dünayaca Ünlü Takı Markaları:

20) Costis:

Costis markası en pahalı mücevher markalarından biridir. her bir parçasının mimari yapısı ile doğal unsurların birleşimidir. Bu tasarımlar, gerçekten eşsiz mücevherler isteyen modern ve sofistike kadınlar içindir. Costis marka takılar, yaşam ve dinamizmden, şehir manzarasından, binalardan veya gündelik nesnelerden ilham alıyor. Bu markanın her biri benzersiz ve benzersiz mücevherleri, sonsuz araştırmaların ve yılların deneyiminin sonucudur. Costis şüphesiz dünyaca ünlü takı markaları arasında yer alıyor.

costis mücevher markası

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster