Moda Dünyasına Damga Vuran Gömlek Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Apr 15, 2022

Moda Dünyasına Damga Vuran Gömlek Markaları!

Erkek gömlek , erkek gardırobunun en temel giysilerinden biridir. Bu nedenle erkekler her zaman dünayanın en iyi gömlek markalarından en iyi gömleği almaya çalışırlar. Bu hedefe ulaşmak için birçok erkek dünyanın en iyi gömlek markalarından alışveriş yapmaya çalışırlar, çünkü bu markaların çoğu harika tasarımlara sahip yüksek kaliteli gömlekler üretiyor. Bu markaların sürekli müşterisi olmak için bu markaların gömleklerini bir kez satın almanız yeterlidir. Dünyanın en iyi gömlek markalarına aşina değilseniz, bu yazımızda bize katılın, bu yazıda dünyanın en iyi erkek gömlek makalarını tanıtmayı amaçlıyoruz. Elbette birçoğunun adını muhtemelen daha önce duymuşsunuzdur. Bu markalardan bazıları erkek gömleği üretiminde oldukça popülerdir, ancak diğer ürünlerine zaten aşina olabilirsiniz.

en trend gömlek modelleri

Dünyanın En İyi Gömlek Markaları

1) Lacoste Erkek Gömlek Markası:

Lacoste gömlek markası 1933 yılında dokuz Fransız tenisçi tarafından kuruldu. Giyim dünyasında bu ünlü gömlek markası, ünlü timsah logosuyla herkes tarafından bilinmekte ve sevilmektedir. Bu şirketin ilk çalışması tenis gömlekleri ile başlamıştı. Lacoste erkek gömlek markası 90 yıllık varlığı boyunca dünyanın en iyi gömek markalardan biri olmayı ve birçok hayran bulmayı başaran bir markadır. En pahalı ve lüks kıyafetleri, ayakkabıları, parfümleri, saatleri ve deri ürünleri ve tabii ki polo tişörtleriyle tanınan bir markadır.

en trend gömlek markaları

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

2) Armani Erkek Gömlek Markası:

Kariyerine vitrin tasarlayarak başlayan ve 1975'te Richard Knot'un Amerikan filmi Gigolo'nun giydiği Armani takımını giydiği zaman kendi şirketini kuran moda endüstrisinin en başarılı öncülerinden biri. Bu markanın çalışmaları zirveye ulaştı. Şu anda bu marka çeşitli markalarla çeşitli lüks ürünler, giyim, kozmetik, parfüm, iç tasarım, mücevher, gözlük ve saat üretmektedir. Markanın şu anda dünya çapında yaklaşık 2.000 mağazası var ve yılda yaklaşık 1 milyar dolar kazanıyor.  İdeal inanç, tasarlanan kıyafetlerin sergilenmek için değil, giyilmek için yapılması gerektiğidir. Bu nedenle sokaktaki sıradan insanların kıyafetleri onun ilham kaynağıdır. Armani aynı zamanda dünyanın en iyi gömlek markalarından biridir.

dünyanın en iyi gömlek markası

Dünyanın En İyi Gömlek Markaları

3) Louis Vuitton Erkek Gömlek Markası:

Çok az insan Louis vuitton marka adını duymamıştır. LV olarak da bilinen Louis Vuitton markası, 1854 yılında Fransa’da Louis Vuitton tarafından kuruldu. Bu markanın ürünleri arasında deri kıyafetler ve aksesuarlar, ayakkabılar, çantalar, mücevherler vb. Yer almaktadır. Daha önceki yazılarımızda bu markanın kadın çanta modellerinden detaylı olarak bahsetmiştik. Marka, ürünlerini sadece mağazalarında değil, online olarak da satmaktadır. Armani dünyanın en iyi gömlek markalarından biri olarak seçildi ve 2013 yılına kadar değerinin yaklaşık 28,4 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Markanın 50 ülkede 460'tan fazla şubesi bulunmaktadır.

dünyanın en ünlü gömlek markaları

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

4) Gucci Erkek Gömlek Markası:

Gucci gömlek markası, moda dünyasının en beğenilen lüks gömlek markalarından biridir. Deri ürünleri satışı ile başlayan marka, günümüzde lüks ürünlerin, kalitenin ve özel tasarımın simgesi haline gelmiştir. Çoğu moda endüstrisi uzmanı için kusursuz sanat ve akıllı tasarım, markanın ürünlerinin tüm bileşenlerinde kendini gösterir. Bu şirketin amacı kaliteli giysiler üretmektir. Aslında Gucci kırmızı halı organizasyonlarında giyilmeye değer erkek gömlekleri üretmeyi amaçlıyor.

dünyanın en lüks gömlek markaları

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

5) Banana Republic Erkek Gömlek Markası:

Banana Republic, 1978 yılında Mel ve Patricia Ziegler tarafından kurulan büyük sohbet şirketinin yan kuruluşu olan Amerikan şirketlerinden birinin adıdır. İlk olarak seyahat kıyafetleri satmaya başladılar ve bu alanda katalog dağıtmakta çok başarılı oldular. Bu kataloglar, uzak ülkeler ve topraklar hakkında tuhaf hikayeler içeriyor, müşterileri kendine çekiyor ve böylece insanları bu markadan kıyafet almaya teşvik ediyor. Şu anda ise bu markanın Amerika Birleşik Devletleri'nde 500'den fazla mağazası var. Ayrıca 32 ülkede faaliyet göstermektedir. Erkek gömleği almayı düşünüyorsanız dünyanın en iyi gömlek markalarından biri olan bu markaya göz atmanızı tavsiye ederiz.

Dünyanın En İyi Gömlek Markaları

6) Nike Erkek Gömlek Markası:

Nike markasının dünyanın en güçlü markalarından biri olduğunu söylemek yanlış olmaz çünkü dünyanın en popüler ve en iyi sporcuları her zaman şüphesiz Nike markasını seçmiştir. Nike markası, dünyanın en başarılı spor takımlarından bazılarına spor giyim tedarikçisidir. Aslında, Nike markasının ana odak noktası, ürünlerini tanıtmak için en iyi sporcuları kullanmaktır. Roger Federer, Serena Williams, Michael Jordan, Lionel Messi, Kobe Bryant, Maria Sharapova gibi kişiler Nike markasını seçiyor ve aynı zamanda destekliyor. Nike aynı zamanda dünyanın en iyi erkek gömleklerini de üretiyor.

erkek gömek markası

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

7) Under Armour Erkek Gömlek Markası:

Under armour, Amerika Birleşik Devletleri'nde spor giyim ve aksesuarlarda uzmanlaşmıştır. Bu marka spor ve günlük giyim tedarikçisidir. Bu marka aynı zamanda 2030 yılına kadar üçüncü en büyük ve en iyi spor malzemeleri markası olacağı tahmin edilen bir markadır.

en iyi erkek gömleği nedir

8) Dolce & Gabbana Erkek Gömlek Markası:

Dolce & Gabbana, İtalya'nın Milano kentinde bulunan çok ünlü bir moda evidir. Marka iki tasarımcı, Domenico Dolce ve Stefano Gabbana tarafından kuruldu. Marka, 60'lı yılların İtalyan geleneklerinden ilham alan özel tasarımlarıyla tanınıyor. Dolce & gabbana markası aynı zamanda dünyanın en iyi gömlek markalarından biridir. Bu markanın gömlekleri oldukça göz alıcı ancak çok pahalıdır.

Esmer Erkeklere Hangi Takım Elbise Yakışır?

hangi gömlek markası daha iyidir

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

9) Versace Erkek Gömlek Markası:

Versace markası, Hollywood'un en popüler ünlülerinin her türlü ürününü (kolyeden çantaya, ayakkabıya ve kozmetiğe kadar) gururla kullandığı İtalyan markalarından biridir. Bu marka önceki markalar kadar eski değil, ancak kısa sürede birçok başarıya ve önemli iyileştirmelere imza attı ve dünyanın en iyi gömlek markaları arasında yer almayı başardı.

en iyi gömlek markası hangisi

10) Zara Erkek Gömlek Markası:

Kuşkusuz, hepiniz bu markanın adını birçok kez duymuşsunuzdur. Zara dünyanın en iyi erkek gömlek markalarından biri olarak bilinmekte olup aynı zamanda kadın giyiminde de birçok başarıya imza atmıştır. Bu ispanyol gömlek markası 1975 yılında kurulmuştur ve ilk günden bugüne birçok başarıya ulaşmıştır. Bu şirketin her yıl en az 10.000 tasarımı piyasaya sürülüyor.

Takım Elbise Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

en iyi 10 gömlek markası

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

11) Mango erkek gömlek markası 

Mango, 1984 yılında Isaac Endick tarafından Barselona'da kurulmuş bir İspanyol giyim firmasıdır. Bu şirket şu anda dünya çapında 2.000 mağazadan oluşan bir ağa sahip.  2009 yılında Mango, 480,1 milyon avroluk ciro ile en büyük perakende zincirlerinden biri olurken, bu rakam KDV hariç sadece sahip olunan ve bayilik verilen mağazalardan elde edildi. 2008 yılında Mango, dünya moda trendlerini önemseyen genç erkeklerin dikkatini çekmeyi amaçlayan Homini Amrito adlı erkek giyim serisini piyasaya sürdü. 2008 yılından bu yana erkek giyim üretim hattı açarak çalışmalarını genişleten Mango, şu anda ürünleri bay ve bayan ceket, yelek, yün ceket, pantolon, çanta, ayakkabı, kemer, kravat, boyun atkısı, şal ve deri ürünleri içermektedir. kadınlar için güneş gözlüğü, şapka, eldiven, takı, etek, gömlek, üst, tişört ve şemsiye. Bugün Mango parfümünün üretim hattı Pooch Company'ye aittir. Mango şüphesiz dünyanın en iyi erkek gömlek markalarından bir olarak sayılıyor.

en başarılı gömlek markası

12) Columbia erkek gömlek markası

Columbia bir aile şirketi olarak başladı. 1948'de Garrett, şirketin başkanı olan Neil Boyle ile evlendi. Çeşitli erkek ve kadın kıyafetlerinin olmaması, aileyi kendi ürünlerini üretmeye teşvik etti ve Columbia Hat Company, 1960 yılında Columbia Sportswear Company oldu. 1970 yılında Neil Boyle kalp krizinden öldü. Garrett ve oğlu Tim Boyle, Columbia'yı devraldı ve iflastan kurtardı. Garrett Boyle, 1970'den 1988'e kadar şirketin başkanı olarak görev yaptı ve 1983'te yönetim kurulu başkanı oldu. 2019 yılında vefatına kadar başkanlığını sürdürdü. Tim Boyle, 1988'de Columbia'nın başkanı ve CEO'su olarak annesinin yerine geçti ve 2019'da görevine devam ediyor. Bu marka, giyim, ceket, ayakkabı ve diğer birçok spor ekipmanı dahil olmak üzere her türlü kadın ve erkek spor giyimini üretmektedir.

en çok kendinden söz ettiren gömlek markaları

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

13) Lidl erkek gömlek Markası

Lidl, merkezi Almanya'nın Nekazavelm şehrinde bulunan ve 20 ülkede 8.000 şubesi bulunan bir mağaza zincirine sahip bir Alman perakende ve zincir mağaza şirketidir. Lidl, 1930 yılında Schwartz ailesinin bir üyesi tarafından kuruldu.  Joseph Schwartz, Lidl'i yavaş yavaş bir meyve toptancısından bir bakkala dönüştürdü.

14) Under armour erkek gömlek markası

Under Armour, bir Amerikan giyim ve spor malzemeleri şirketidir. Şirketin merkezi ABD, Baltimore'da bulunmaktadır ve diğer ülkelerde de ofisleri bulunmaktadır. Under Amour, Maryland Üniversitesi futbol takımının 23 yaşındaki kaptanı Kevin Plank tarafından 1996 yılında kuruldu. Hızla büyüyen ve gelişen şirket, artık birçok konuda ürün üretiyor. Bu şirketin ürünleri arasında t-shirt, ceket, kapüşonlu üst, pantolon, tayt, şort, spor çanta, eldiven ve spor koruyucu kılıflar bulunmaktadır.  Şirket ayrıca futbol,   Amerikan futbolu, basketbol ve diğer birçok spor için forma üretmektedir.

en iyi erkek gömlek markası

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

15) Abercrombie & fitch erkek gömlek markası 

Şirket, 1892 yılında New York'un Manhattan semtinde, şehrin dışındaki bir köyde giyim satıcısı olarak David T. Abercrombie tarafından kuruldu.  Acrombie Company'nin avukat ve gayrimenkul geliştiricisi ve sadık müşterisi olan Ezra Fitch, 1900'de bu işe önemli bir ilgi gösterdi. 1904 yılında şirket birleşerek Mark Abercrombie & Fitch adını aldı.  Fitch sonunda Abercrombie'nin iş payını satın aldı ve 1907'den 1928'e kadar tek sahibi oldu.Giyim, spor malzemeleri, eğlence ve av malzemeleri (özellikle pahalı silahlar, oltalar, balıkçı tekneleri ve çadırlar) satıcısı olan bu firma fark edildi.Ernest Hemingway (ünlü Amerikalı yazar) da bu markanın düzenli müşterisiydi. Bugün, bu şirket sadece bir satıcı değil, aynı zamanda tüm dünyada birçok hayranı olan uluslararası düzeyde giyim ve avcılık ekipmanı üreticisidir. Bu marka en iyi gömlek markaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

en tanınmış gömlek markaları

16) Bestseller erkek gömlek markası

Çeyrek asırdan fazla bir süre önce kendi dünyamızı yaratmaya karar verdik. Kendi yarattığımız, ilk jean koleksiyonumuzla sadece birkaç kişiydik, jeanlere olan tutkumuz inkar edilemez. Yıllar sonra, hala aynı birkaç kişiyiz ve yol boyunca ekibimize birkaç kişi daha eklememiz dışında, hala kot pantolonla ilgiliyiz. Evet, iyi görünmeniz için iyi bir kot pantolondan fazlasının gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle geniş bir spor giyim, klasik, özel dikim takım elbise, aksesuar ve ayakkabı yelpazesini kapsıyoruz. Temel olarak ürünlerimiz her yerde ve her zaman içindir. Bu yüzden kendimizi bir markadan daha fazlası olarak düşünmeyi seviyoruz. Bir aile gibiyiz, bir kulüpte ve kot pantolonlarla bağlı bir toplulukta. Ve bu toplumda, birlikte olmak gibi bir hedefimiz var. Dünyamız, alışverişin kolay olduğu, dramadan arındırılmış bir bölgedir.  Dünyayı sallayan bir kot pantolona sahip olmak harika.  Bu bizim marka felsefemiz.  Bu şirketin web sitesinden de anlaşılacağı gibi, bu şirketin giyiminin ana odak noktası kot pantolonlarda. Bu marka en başarılı ve en iyi erkek gömlek markası olarakta tanınmaktadır.

en güzel gömlek markaları

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

17) roberto cavalli erkek gömlek markası

Roberto Cavalli, aynı isim altında bir markanın sahibi olan ve dünya çapında giyim ve deri ürünleri alanında faaliyet gösteren İtalya'dan bir girişimci ve moda tasarımcısıdır.  Bu prestijli İtalyan markası, İtalya'da ve dünyada giyim üretiminde prestijli bir markadır. Bu marka prestijli olmakla kalmayıp aynı zamanda en iyi gömlek markaları arasında da dikkat çekmektedir.

en başarılı gömlek markaları

18) Giorgio armanı erkek gömlek markası

Kaliteli ve lüks giysiler üreten Armani Exchange, Giorgio Armani'nin kısaca Armani'nin bir alt markasıdır. Armani, 1975 yılında Giorgio Armani tarafından kurulmuş bir İtalyan moda tasarım şirketidir. Bu şirket, çeşitli markalarla lüks eşya, giyim, kozmetik, parfüm, iç tasarım, mücevher, gözlük ve saat gibi çeşitli ürünler tasarlar ve üretir. Bu markanın gömlekleri de ayrıca meşhurdur bu nedenle en iyi erkek gömlek markası olarakta tanımlanabilir. 2005 yılı sonunda Armani firmasının 1,69 milyar dolarlık satış tutarı vardı.  Giorgio Armani ve Sergio Galeotti bu şirketi 1975 yılında Milano'da on bin dolar sermaye ile kurdular.  Bugün, bu şirketin dünya çapında yaklaşık 4.700 çalışanı ve 13 üretim acentesi var.  Armani şu anda 36 ülkede 300 mağaza ve butikten oluşan bir ağa sahiptir. Armani firması, çeşitli markalarla moda aksesuarları, giyim, kozmetik, parfüm, dekorasyon, mücevher, gözlük ve saat gibi çeşitli ürünler tasarlamakta ve üretmektedir.  Bu şirket ayrıca diğer şirketlerle işbirliği yaparak zincir otel ve eğlence merkezleri inşaatı ve hatta cep telefonu üretimi gibi yeni alanlara da girdi. Armani, Samsung ile işbirliği yaparak Armani markasıyla lüks cep telefonları tasarladı ve tedarik etti.  Bu şirket, lüks oteller zinciri inşa etmek için Emirlik şirketi Emaar ile ortaklığına başladı ve Milano, Paris, New York, Londra, Hong Kong, Los Angeles, Tokyo, Şanghay, Seul ve Dubai şehirlerinde Armani otelleri inşa ediyor. . Armani, kadın ve erkek parfümlerini L'Oréal kozmetik şirketi ile yaptığı işbirliğinin ardından piyasaya sürdü.  Armani şirketi, Giorgio Armani, Armani Colzioni, Emporio Armani, Armani Jeans, Armani Junior, Armani Exchange dahil olmak üzere çeşitli markalarla moda aksesuarları, giyim, kozmetik, parfüm, dekor aksesuarları, mücevher, gözlük ve saat gibi çeşitli ürünler tasarlamakta ve üretmektedir.

en iyi gömlek markası

Dünyanın En İyi Erkek Gömlek Markaları

19) geox erkek gömlek markası

Bu şirket 1995 yılında Mario Polgato tarafından kurulmuştur. Geox markası, Yunanca "geo" (dünya) ve teknolojiyi simgeleyen bir harf öğesi olan "x" kelimelerinin birleşiminden oluşturulmuştur. Geox markası da en iyi erkek gömlek markaları arasında yer almayı Polgato 1952'de İtalya'nın Treviso yakınlarında doğdu. Aslen bir aile şirketi, içecek üretimiyle uğraştı ve Reno'da bir içecek endüstrisi konferansına katıldığında, ayakkabı üretme fikri ortaya çıktı.  Reno'nun sıcak ve çöl ikliminde koşarken ayakları sıcaktan yaralandı ve bıçağıyla ayakkabılarının tabanına delik açmayı düşündü. Bu fikir, hava sirkülasyonu yapabilen ayakkabılar üretmesine yardımcı oldu ve ailesiyle birlikte bu ayakkabılardan küçük bir işletmeye başladı.  Buluşu birkaç saygın ayakkabı üreticisi tarafından reddedildikten sonra, Polgato başarılı olan bir dizi çocuk ayakkabısı üretmeye başladı.  Daha sonra J-Ox markasıyla yetişkinler için ayakkabı üretimine başladı. Aynı yıl orijinal patentini geliştirerek ürün yelpazesini kadın ve erkek ayakkabılarına genişletti.

gömlek markaları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster