Dünyanın En İyi Yabancı Ve Türk Yatak Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Apr 6, 2022

Dünyanın En İyi Yabancı Ve Türk Yatak Markaları!

Günümüz pazarında markaların çeşitliliği ve bolluğu göz önüne alındığında, diğer markalardan bir marka seçmek nispeten zor ve meşakkatli görünmektedir. Alacağınız ürün nispeten pahalı ve uzun ömürlü olduğunda iş daha da zorlaşıyor. Türk yatak markaları ve tekstilleri de bu ürünler arasındadır. Bir yatak en kötü durumda uzun yıllar misafiriniz olacaktır. Sonuç olarak, yatağınız kaliteli değilse, muhtemelen geceleri zor uyuyacaksınız ve geceyi kötü geçirmek zorunda kalacaksınız. Bu nedenle en iyi yatak markasını seçerken daha dikkatli olmakta fayda var. yatak markası isimlerini biliyor musunuz? Bu yazımızda, en iyi yatak markalarını tanımanız için en iyi türk yatak markaları ve en iyi yabancı yatak markalarını  hep beraber inceliyoruz:

yatak markası

En İyi Türk Yatak Markaları, Türkiyenin En İyi Yatak Markaları

1) Taç:

Türkiyenin En iyi yatak markaları ve tekstil ürünleri üreticilerinden biri, popüler ve aynı zamanda kaliteli olan Taç yatak markasıdır. Bu alandaki 40 yıllık tecrübesi ile Taç, Türkiye'de yatak ve tekstil sektörünün liderlerinden biri olmaktan gurur duymaktadır. Taç yatak markası, 1997 yılında "Kalite ile asla barışma" sloganıyla Avrupa pazarına girmiş ve kaliteli bir yatak markası olarak yolunu açmıştır. Taç yatak markası artık sadece Türkiye'de değil, uluslararası bir marka ve pazar liderlerinden biri olarak biliniyor. Ünlü taç yatak markası ülkemizde de oldukça popülerdir. Taç markası en iyi türk yatak markaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

yabancı yatak markası

türk yatak markaları, Taç Ürünleri:

Taç yatak markası, yatak ve ilgili tekstillere odaklanıyor. Ancak şirketin ürün kategorisinde halı, banyo ürünleri ve perdeler de yer alıyor. Yatak ve banyo ürünlerinin kalitesine çok önem verenlerden biriyseniz, şüphesiz önünüzdeki türkiyenin en iyi yatak markalarından biri taç markasıdır.

Bu türk yatak markasının bazı ürünleri:

• Yatak çeşitleri
• Bebek uyku setleri
• Taç markasının Anti-alerji ürünleri (bambu)
• Lisanslı bebek yatağı
• Lisanslı bebek ürünleri
• Saten uyku setleri
• Dijital saten ürünleri
• çarşaf çeşitleri
• halı çeşitleri
• Perde çeşitleri
• banyo ürünleri

trend yatak markası

En İyi Türk Yatak Markaları

2) Özdilek:

Bir diğer saygın ev tekstili ve yatak markası da Türk yatak markası özdilektir. Bu şirket 1350 yılında faaliyete başlamıştır. Özdilek yatak markası, güçlü banyo ürünleri sayesinde Türkiye'de ve sonunda Avrupa'da lider ve birinci sınıf şirketlerinden biri olmayı başardı. 2004 yılında ise baskı ve boya fabrikalarını faaliyete geçirerek ürün kategorisini genişletmiştir. Bu üretim hatlarının devreye girmesiyle birlikte battaniye, yatak örtüsü, çarşaf, uyku seti ve yatak gibi ürünler de bu markanın ürün listesine dahil edildi. Özdilek yatak markası Türkiye’de havlu konusunda öne çıkan ve kaliteli ve yatak markalardan biri olarak biliniyor. özdilek türkiyenin en iyi yatak markaları arasında yer alıyor.

en iyi yatak markası

Özdilek Türk Yatak Markasının Bazı Ürünleri:

• Havlu çeşitleri
• Yatak örtüsü çeşitleri
• Yatak çeşitleri
• Battaniye çeşitleri
• Yastık çeşitleri
• Yorgan çeşitleri
• Bebek uyku setleri
• saten yatak örtüleri
• Battaniye taşıma çantası

dünyanın en iyi yatak markası

En İyi Türk Yatak Markaları

3) Bern:

türkiyenin en iyi türk yatak markalarından biri de Bern markasıdır. Bern yatak markası bir Alman-İsviçre markasıdır. Bu firma ürünlerini Türkiye'de üretmektedir. Bern firması ürünlerini ülkemiz için iki sınıfta sunmaktadır. Birinci sınıf, şirketin orijinal ürünlerini içerir ve ithalat nedeniyle ülkede mevcuttur. İkinci sınıf ülkede üretilmektedir. Bernin ikinci sınıf ürünleri de orijinal olarak kabul edilir, ancak ülkede monte edilir ve üretilir.

dünyanın en iyi yatak marklaları

Ürünler:

Bern yatak markası, çeşitli zevklere uygun uyku setleri tasarlamış ve üretmiştir. Bu şirketin özel ürünlerinden biri de çeşitli katlanır tıbbi yataklardır. Bern şüphesiz en kaliteli ve en iyi yatak markalarından biridir. Bu yatak tipi misafirlerin evde kullanması için çok uygundur. Bu yatağın boyutları 90 cm'ye 100 cm'ye 40 cm'dir. Luxury bern yatak, bu markanın en çok satan ve popüler ürünlerinden biridir.  Bu yatak B sınıfı ürünler (yurt içi üretim ve montaj) kategorisindedir. Bu yatak çeşidi antibakteriyeldir ve 10 yıl satış sonrası garantisine ve şilte değişiminde 2 yıl garantiye sahiptir. Bern markasının bir diğer popüler ürünü ise güçlü ve anti alerjik yastıklardır. Bu yastıklar bambu elyafından yapılmıştır ve yıkanabilir. Bazı bern yastık modellerinde ısı transferi için bir soğutma jeli bulunur. Araba paspasları ve geleneksel yer paspasları gibi diğer ürünler de şirketin ürün portföyünde bulunabilir. A Sınıfı yatakların bazı modellerinin adları, sizi aşağıdakilere daha aşina kılmak için toplanmıştır:

• Alen
• Selin 
• Sofya
• Catherine
• Maria
• Angek
• Melanie
• Artemis
• Halan

en iyi yatak markası hangisi

En İyi Türk Yatak Markaları

4) SarEv:

Sarev markası Türkiye'de SARSAR firmasına aittir. sarev türkiyenin en iyi yatak markalarından biridir. Şirket 1996 yılından beri tekstil alanında faaliyet göstermektedir. Şu anda bu şirket Türkiye'nin en iyi yatak markalarından biridir. türkiyenin en kaliteli yatak markalarıından biri olan bu marka ülkemizde çok popüler olan Türk yatak markalarından biridir. Tekstil alanında, özellikle uyku ürünleri alanında bu markanın birçok kalite güvence belgesi bulunmaktadır. Bu yatak markasının en önemli özelliği garantisidir. Bu markanın ürünlerini satın alırken kalite ve satış sonrası hizmet konusunda endişelenmeyin.

yataş yatak markası

Ürünler:

Bu markanın ürünleri genel olarak 4 kategoriye ayrılır:

İlk kategori şilte, çarşaf ve yatak örtüsü çeşitleri ile ilgilidir. SarEv yatak markası, bu ürünleri üretim ve pazarlamanın yapıldığı yıl ve mevsime göre farklı koleksiyonlar çerçevesinde satmaktadır. Sarev markalı ürünlerin ikinci kategorisi, farklı ve çeşitli bebek uyku setlerine ayrılmıştır. Bu kategorideki ürünler mevcut en iyi malzemelerden seçilmiş olup antibakteriyel ve anti alerjiktir. Sarev markalı ürünlerin üçüncü kategorisi, çeşitli dekoratif ürünleri içerir. Çeşitli ve güzel minder ve yastıklar bu firmanın kataloglarında görülebilir. Türk Sarev yatak markası ürünlerin son kategorisi olan dördüncü kategori ise banyo ürünlerine ayrılmıştır. Bu marka her türlü el havlusu, misafir havlusu, vestiyer havlusu ve havuz havlusu çeşitlerini içermektedir.

bern yatak markası

En İyi Türk Yatak Markaları

5) Yatsan:

40 yıllık parlak geçmişiyle Yatsan yatak markası, türkiyenin en iyi yatak markalarından biridir. Firmanın ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Şirketin ürünleri kalite açısından en iyi nevresim ve ev tekstili markalarıyla rekabet etmektedir. Yatsan yatak markası, dünyaca ünlü otellere uyku ürünleri tedarik eden firmalardan biridir. Eğer siz de titiz insanlardan biriyseniz, Yatsan'ın ürün portföyüne mutlaka göz atın.

Ürünler:

Yatsan'ın ürünleri çok çeşitli ve kapsamlıdır. Genel olarak, bu ürünler iki kategoriye ayrılır: otel yatak takımları ve ev yatak takımları.

Yatak:

Yatsan markalı yataklar tek kişilik ve çift kişilik olmak üzere iki çeşittir. Bu yatakların en son modellerinde doğru açıyı ayarlamak için elektrikli krikolar bulunur. Bu yataklar 100 cm x 200 cm boyutlarındadır.

Bir diğer Yatsan yatak modeli ise eşya saklama özelliğine sahiptir.  Bu bölme yatağın alt kısmında bulunur.  Bu yataklar 90 cm x 190 cm boyutlarındadır.

bellona yatak markası

Uyku Ürünleri:

Yatsan uyku ürünleri koleksiyonunda farklı zevklere uygun ürün bulunmaktadır.
İşte benzersiz özellikleriyle bu kategorideki en önemli ürünler: Yatsan yatak ürünlerinin ilk kategorisi, farklı yatak örtüleri ile ilgilidir. Öte yandan şilteler, saç ve vücut derisi gibi çeşitli yabancı maddeleri yüksek oranda emer. Sonuç olarak, kaliteli bir yatak örtüsü kullanmak, yatağın kullanım ömrüne ve sağlığına önemli ölçüde katkı sağlayabilir. Yatsan yatak örtüleri elastik bir örtüye sahiptir. Kılıfın 4 köşesinde bulunan bu elastik kılıf yardımı ile kılıfı kolayca takabilir veya yataktan çıkarabilirsiniz. Bu kılıflar pamuktan yapılmıştır ve yıkanabilir. Bu örtünün en önemli özelliklerinden biri çift taraflı kullanılabilmesidir. Yatsan uyku ürünlerinde bir sonraki ürün kategorisi, farklı kışlık ve baharlık yorgan çeşitleri ile ilgilidir. Bu yorganlar %100 pamuktan yapılmıştır. Bu yorganın kış modeli yüksek ısı yalıtımına sahiptir. Bu yüzden bu yorganlar anti alerjik ve anti bakteriyeldir. Yatsan markalı ürünlerin bir diğer kategorisi de yastıklardır. Yatsan marka yastıklar farklı teknolojiler ve farklı elyaflarla üretilmektedir.

lova sleep yatak markası

Yatsan marka yastıkların en önemli özelliklerinden biri de çamaşır makinesinde yıkanabilir olmasıdır. Bu yastıklar çamaşır makinesinde yıkanmanın yanı sıra çamaşır makinesinin kurutucusuna da yerleştirilebilir. Bu şirketin ürettiği diğer bir yastık türü ise lateks yastıklar olarak bilinir.  Bu yastıklar anti alerjik ve anti bakteriyel olup özel bir görünüme sahiptir. Şirketin ürün portföyünde, lateks kaplama yerine özel bir jelin serinletilmesi ve baş ve boyun bölgesine ısı aktarılması için kullanılan bu yastıkların başka bir türü daha var. Bu markanın diğer yastık çeşitlerinde, yastığa yüksekliği ayarlama yeteneği veren mikrofiber ve nanosilikon elyaflar bulunmaktadır. Bu yastığın kenarına bir fermuar takılır, bu fermuarın açılıp kapanmasıyla yastıktaki lifler sıkıştırılır ve yastığın yüksekliği artar. Yatsan yastıkların son modeli viskon elyaf yastıklar ve ergonomik yastıklar ile son buluyor. Bu yastık türü her türlü uyku pozisyonu için uygundur.  Bu tür yastıklarda daha fazla hava sirkülasyonu sağlayan delikler bulunur.

Otel Uyku Ürünleri:

Daha önce de belirtildiği gibi Yatsan, otel yataklarının tedarikçilerinden biridir. Yatsan markalı ürünlerin bu kategorisi, ev uyku ürünleri ile aynı çeşide sahiptir. Otel yatak takımları arasındaki tek fark ürünlerin tasarımında ve boyutlarındadır.

taç yatak markası

En İyi Türk Yatak Markaları

6) Yataş:

Yataş yatak markası, diğer uyku ürünleri firmalarına göre işinde ayrı bir segmenti hedeflemiştir. Uyku sağlığı ve yatak odası dekorasyonunun güzelliği bu prestijli Türk yatak markasının iki ana önceliğidir. Yataş yatak markası yastık, şilte, yatak örtüsü, yorgan, koltuk ve diğer dekoratif yatak odası ürünleri üreticisidir. Yataş markası Türkiye'de oldukça ünlüdür. İnsanların bu markayı tercih etmelerinin nedeni ise geniş bir ürün kategorisinin bulunmasıdır. Yatak ve yatak odası ürünleri ile ilgili markaları araştırırken müşterilerin aklına gelen ilk marka Yataş yatak markasıdır. Şirketin Ar-Ge birimine göre, uyku ürünü satın alanların %78'i dinlenirken rahatlık arıyor. Bu nedenle bir Türk yatak markası olan Yataş markası, uyku ürünü olarak mevcut en son teknolojileri kullanmayı amaçlamaktadır. Yataş ürünlerinde kullanılan malzeme ve elyaflar dünyanın önde gelen firmalarında kullanılmaktadır ve bu nedenle bu firma diğer saygın markalarla kıyaslanabilir.

Ürünler:

Yataş markasının uyku ürünleri alanındaki en önemli ürünlerinden biri de çeşitli yatak ve şilte üretimidir. Bu yataklar farklı ölçülerde ve farklı özelliklerde tasarlanmakta ve üretilmektedir. Bu yatakların en önemli benzersiz özelliklerinden biri, içlerinde en son teknolojilerin kullanılmasıdır.

istikbal yatak markası

En İyi Türk Yatak Markaları

7) İşbir:

İşbir Holding, Türkiye'de tekstil sektöründeki faaliyetlerine 1968 yılında başlamıştır. Bu şirket sektördeki en eski türk yatak markalarından biridir. aynı zamanda türkiyenin en iyi yatak markalarından biridir. Firma ilk olarak köpük üretimi alanında faaliyete başlamıştır. Köpük fabrikasından edindiği bilgi ve tecrübeye güvenerek 1999 yılında yatak ve yatak örtüsü sektörüne giriş yapmıştır. Marka, gelişmiş ekipman ve makinelerin satın alınmasıyla başladı. İşbir markasının pazarlama birimine göre İşbir yatak markası, sağlığına ve rahatına önem veren müşterilerin tercihidir.

en özel yatak markası

İşbir yatak markasının en önemli faaliyetleri aşağıdakileri içerir:

• Viskon elastik şilte üretimi
• köpük şilte üretimi
• Yaylı şilte üretimi
• İkiz yatak üretimi
• Hastane yatağı üretimi
• Yatak ve nevresim üretimi
• çeşitli ev tekstili üretimi

Rahat ve dayanıklı bir yatak markası arıyorsanız işbir markasını mutlaka göz önünde bulundurun.

en ünlu yatak markası

En İyi Türk Yatak Markaları

8) Lova Sleep:

Bir diğer Türk yatak markası da Lova Sleep. Bu Türk yatak markası aynı zamanda lüks, saygın ve kaliteli bir yatak markası olarak kabul edilmektedir. Onlarca yıllık deneyimiyle Lova Sleep, diğer dünya çapındaki üreticiler arasında kendini kanıtlamayı başardı. Bu marka diğer uyku ürünleri markalarına göre temel ve önemli bir fark yaratmıştır. Bu markanın uyku ürünleri alanındaki en önemli sloganı, kişisel özelliklerinize uygun yataklar üretmektir. Bu deyim sizin için bir yatak üretmeden önce bu firma önce vücudunuzu test eder ve sonuçlara göre size bir yatak hazırlar demektir. Lova Sleep yatak markasının bir diğer benzersiz özelliği de çocukların kaslarını geliştirmek için teknolojinin kullanılmasıdır. Bu marka, çocukların kaslarını büyütmelerine ve güçlendirmelerine yardımcı olmak için dünyadaki en iyi malzemeleri, lifleri ve teknolojileri kullanır. Bu şirket, diğer uyku ürünleri üreticilerine kıyasla özel bir garanti sunmaktadır. Lova Sleep, müşterilerine bu markanın yataklarını satın aldıktan sonra herhangi bir nedenle memnun kalmamaları durumunda 100 güne kadar yatağı değiştirme ve hatta iade etme imkanı vermiştir.

Ürünler:

Lova Sleep markalı ürünler genel olarak 4 kategoriye ayrılmaktadır: şilteler, ev uyku ürünleri, yataklar ve aksesuarlar. Lova Sleep markalı yatakların çeşitli modelleri bulunmaktadır. Lova Sleep Gol firmasına ait kraft yatak koleksiyonu, bu markanın ürün portföyünün en başında gelmektedir.

dünyanın en ünlü yatak markası

En İyi Türk Yatak Markaları

9) Bellona:

BELLONA şirketi 1997 yılında Türkiye'de kurulmuştur. Bu marka, özellikle her türlü yatak ve uyku ürünleri olmak üzere dünyanın en iyi yatak markalarından biridir. Belona yatak markası, sektördeki birçok önde gelen üretici gibi, en son teknolojik başarıları kullanarak kaliteli ve yeni ürünler üretmeyi başarmıştır. Uyku ürünleri üreten Türk yatak markası, diğer rakiplerinden en önemli farkını birinci sınıf hammadde üretiminde görmektedir. Türkiye'de 750 mağazası ve 5 ülkede 55 ihtisas mağazası ile bu marka, dünyanın en iyi yatak markalarından biri olmayı başarmıştır.

Ürünler:

Mutfak sandalyeleri, bahçe aksesuarları, ev eşyaları, yatak ve uyku setleri, şilte ve yatak takımları ve yatak odası aksesuarları bu firmanın ürünleri arasındadır. Bu markanın ürünleri arasında uyku ürünleri kategorisinde üretilen ürünler daha da popüler hale gelmeyi başarmış ve bir dünya markası olarak karşılanmıştır.

alman yatak markasi

En İyi Türk Yatak Markaları

10) İstikbal:

Türk yatak markalarının en popüler markalarından biri de İstikbal markasıdır. İstikbal markası, mobilya sektörünün deneyimli üreticilerinden biri olarak kabul edilmektedir. Bu Türk yatak markası aynı zamanda uyku ürünleri alanında da iyi bir deneyime ve uzmanlığa sahiptir. 1957 yılında Türkiye'de faaliyete başlamıştır. İstikbal ürünleri artık 70'den fazla ülkede satın alınabilir. Türk kalitesinde uyku ürünleri satın almak istiyorsanız, İstikbal markası mobilya ve uyku ürünleri sektöründe deneyimli bir üretici olarak farklı zevklere uygun bir seçenek olarak değerlendirilebilir. istikbal markası dünyanın en iyi yatak markaları arasında yer almaktadır ve aynı zamanda en kaliteli yatak markalarından biiri olarak da tanınmaktadır.

Ürünler:

Genel olarak İstikbal yatak markasının ürünleri mobilya ve uyku ürünleri olmak üzere iki kategoriye ayrılmaktadır. İstikbal yatak takımı ayrıca çeşitli yatak ve yatak takımları, şilteler ve uyku setleri ile çarşaf, yatak örtüsü ve daha fazlası gibi ev yatak takımlarını içerir. Yataklar hem medikal hem de katlanır formda üretilmektedir. Medikal yataklar müşterilerin beğenilerine göre 4 kategoriye ayrılır: IQ CONFORT, THERAPY PLUS, AGLITY ve FOUR SEASON.

'işbir yatak markası

En İyi Yabancı Yatak Markaları

11) Armani/Casa:

Armani/casa yarak markası kuruluşundan on yılı aşkın bir süre sonra, en çok ebeveyn yatak odası mobilyalarına odaklanan, dünyanın önde gelen lüks ve kaliteli yatak  markalarından biridir.  Stil ve lüksün bir alegorisi olan bu ürünün kökleri Giorgio Armani'nin sıcak, uyumlu, çok rahat ve tatmin edici bir cennette yaşama hayaline dayanmaktadır. Tamamen kumaş kaplı geniş bir başlığa sahip olan bu yataklar, fiyonklu tasarıma sahip ve modern bir tarza sahip olup, yatağı yatak odasının odak noktası haline getirmektedir. Bu yatak markasının özel kumaş tasarımı onu özel kılmaktadır. Armani/casa markası dünyanın en iyi yatak markaları arasında yer almayı gerçekten hakediyor. bu marka en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

bellona yatakları

En İyi Yabancı Yatak Markaları

12) Boca Do Lobo:

Bu kalite yatak markasının ürünleri benzersiz bir duygusal deneyimdir ve en iyi sanatsal tasarımı sunduğundan, öğelerinin veya ayrıntılarının hiçbiri abartılmaz ve ve gönül rahatlığı yaratır.  Bu lüks yatak takımlarının her bir parçası, bilinmeyen ilginç zevkleri çağrıştırıyor.  Bu modern ve özel yataklarda uyumak rüya gibi bir deneyim olacak. Bu yatak markasının komodinlerinin özel ve şık tasarımları güçlü yönleri arasında yer almakta ve yatak odasına özel ve özel bir görünüm kazandırmaktadır.  Özellikle çok sade ve nötr renkler kullanılarak tasarlanan çağdaş düzenlemelerde, parlak ve renkli parçalar kullanmak odaya enerji verebilir. Aslında sade tasarım ve nötr renkleriyle dünyanın en iyi yatak markalarından bir olmayı başarmıştır. bu marka en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

yataş yatakları

En İyi Yabancı Yatak Markaları

13) Coquette:

Cesur ve estetik tasarımlar, etkileyici teşhirler, cömert sunumlar ve riskli kampanyalar, sıra dışı ve özel yöntemler, yatak odası için sıra dışı lüks yataklar ve mobilyalar yaratan Coquette markasının varoluş felsefesini gözler önüne seriyor. Lüks ürünler üretiyor. Bu markanın ürünleri çok lüks ve ihtişamlı. bu marka en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

taç yatakları

En İyi Yabancı Yatak Markaları

14) B&B Italia SpA:

B&B Italia SpA ürünleri tüm dünyada satılan bir İtalyan modern mobilya şirketidir. Bu şirket 1966 yılında şirketi halen yönetmekte olan Bosnelli ailesi tarafından kurulmuştur. B&B İtalya, En İyi Endüstriyel Tasarım Festivali'nde (Compasso d'oro) dört Altın Ödül kazandı ve 1989'da bu prestijli ödülü doğrudan kazanan ilk üretim ve tasarım şirketi oldu. Bu İtalyan markası dünyanın en iyi yatak markaları arasında yer almayı başarmıştır. bu marka en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

B&B Italia SpA

En İyi Yabancı Yatak Markaları

15) fendi casa:

Bu modern yatak markası (Fendi Casa), 1987 yılında Alberto Vinatelli tarafından kurulmuştur. Kadın giyim üretiminde kendini kanıtlamış olduğu gibi, iç dekorasyon tasarımındaki güçlü ilhamları mükemmel düzeydedir. Bugün Fendi Casa, çağdaş, modern ve klasik tarzlardan oluşan bir koleksiyonla lüks bir kentsel yaşam tarzı sunuyor. Fendi casa dünyanın en iyi yatak markaları listesinde yer alıyor. aynı zamanda en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

fendi casa yatakları

En İyi Yabancı Yatak Markaları

16) baxter:

Baxter'ın tarihi ilk bakışta deriye olan sevgisiyle başlar. Duyguları ve hisleri uyandıracak güzel, iyi tasarlanmış, yapılmış mobilyalar üretme tutkusuyla her geçen gün büyüyen bir aşk. Bu İtalyan kaliteli yatak markası kısa sürede çalışmalarını deri ürünleri üretiminden çarpıcı lüks yataklar da dahil olmak üzere daha geniş bir ürün yelpazesine genişletti. baxter en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

baxter yatakları

En İyi Yabancı Markaları

17) versace home:

Versace Home koleksiyonu 1992'de kuruldu ve Giovanni Versace'nin yaratıcı dünyasının güzellik, tasarım ve sanat, tiyatro, dans, resim ve heykelin her türü için tutku tarzındaki doğal genişlemesiyle uyumluydu. Bu başarılı koleksiyon, Versace markasını en iyi yatak ve yatak odası mobilya markaları arasına sokmuştur. versace en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

versace home

En İyi Yabancı Yatak Markaları

18) bentley home:

Bentley Home'un yeni koleksiyonu, geleneksel ve modernist tasarım stillerini aldı ve içine biraz İngiliz centilmenliği ruhu enjekte etti. Koleksiyonun tamamındaki deri, ahşap kaplamalar, metal ve cam ve her bir parçanın ayırt edici kalitesi, Bentley lüks markasının temel unsurlarının lüks ve verimliliğinin bir yansımasıdır. bentley en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

bentley yatakları

En İyi Yabancı Yatak Markaları

19) diesel living with moroso:

Moroso ve Diesel markaları, yatak odası için harika ürünlerden oluşan bir koleksiyon sundu. Rahat ve huzurlu bir ruh hali ile, informal yaşam konseptinden ilham alan ve aynı zamanda modern bir tarzı benimseyen basit şekilleri seven müşterilere yönelik kaliteli ürünler.Yukarıda ve farklı ve benzersiz tasarımların bir kombinasyonu yapılır. Bu modern yatak, sıradan odalardan özel ve farklı bir uyku alanı yaratabilir. diesel en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

diesel living with moroso

En İyi Yabancı Yatakları

20) Ecofirst çevre dostu bir yatak markası:

Ecofirst markası, çevreye duyarlı ve mobilya dünyasında hızla büyüyen bir firmadır. Tasarım ve çevre dostu olmanın birleşimi, bu yükselen markanın gücüdür. ecofirst dünyanın en iyi yabancı yatak markalarından biridir.

ecofirst yatakları

En Yeni Makaleler

Yatak Ne Zaman İcat Edildi?
Yatak Ne Zaman İcat Edildi?

Siz hiç yatak tarihçesini düşündüniz mü?

Daha Fazla Göster
Yastık Ne Zaman İcat Edildi?
Yastık Ne Zaman İcat Edildi?

Yastığın görünümü ile ilgili ilk bilgiler, eski Mısır firavunlarının saltanatına işaret eder.

Daha Fazla Göster
Hamileler Nasıl Uyur? Hamilelikte Yatma Ve Oturma Pozisyonları!
Hamileler Nasıl Uyur? Hamilelikte Yatma Ve Oturma Pozisyonları!

Hamilesiniz ve uyku sorunu mu yaşıyorsunuz?

Daha Fazla Göster