Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Admin Tarafından Yazılmıştır / Mar 22, 2022

Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Bugün hep birlikte farklı takım elbise kombinlerine ve takım elbise renk uyumuna göz atacağız. Gri takım elbise kombini nasıl yapılır? beyaz takım elbise kombini nasıl yapılır? siyah takım elbise kombini nasıl yapılır? lacivert takım elbise kombini nasıl yapılır? çizgili takım elbise kombini nasıl yapılır? hep beraber öğreneceğiz. Bizimle kalmaya devam edin. takım elbise renk uyumu, siyah takım elbise kombinleri,siyah takım kravat kombinleri, siyah takım elbise gömlek uyumu, takım elbise farklı renk kombinleri, siyah takım gömlek kombin, kahverengi takım elbise kombinleri en önemli takım elbise kombini konularından biridir.

siyah takım elbise nasıl kombinlenir?

Takım elbise renk uyumu, Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Siyah Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

takım elbise renk uyumu oldukça önemlidir. Sosyal çevreniz, ilgi alanlarınız ve yaşam tarzınız kıyafetlerinizin rengini seçmede oldukça etkilidir. Siyah takım elbise, her erkeğin gardırobunda bulunması gereken takım elbiseler arasında yer almaktadır. Siyah takım elbise giymek sadece resmi toplantılar ve işyerleri için uygun değildir, aynı zamanda günlük hayatta da çok kullanışlıdır. Kuşkusuz her erkeğin giyimine yardımcı olmak için kullandığı en önemli giysilerden biri takım elbisedir. Bu takım elbise sadece iş yerinde değil, farklı törenlerde ve mevsimlerde de kullanılır ve her zaman en güzel ve şık erkek giyimlerinden biri olarak kabul edilir.

Siyah Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Takım elbiseniz için resmi bir renk düşünüyorsanız siyah takım elbise kombini sizin için harika bir seçenek olabilir. takım elbise renk uyumunu yakalamak için dikkatlı olmalıyız. Siyah takım elbisenizi aynı zamanda birçok aksesuarla kombinleyebilirsiniz. Ayrıca siyah takım elbise giymek iş toplantıları için mükemmel bir seçimdir ve oldukça önemli bir detaydır. Elbette samimi çevrelerde, partilerde ve günlük hayatta da kullanılması tavsiye edilir.

siyah takım elbise altına hangi ayakkabı?

Siyah Takım Elbiseyi Birçok Aksesuarla Kombinleyebilirsiniz:

Bu takım elbise ile kombinlenebilecek erkek gömlekleri için en iyi rengin beyaz olduğu konusunda size tamamen katılıyoruz ancak şık bir beyefendi olarak tek tercihiniz bu olmak zorunda değil. Pembe, mavi, gri, siyah gibi renkler diğer seçenekleriniz olabilir.

Siyah Takım Elbise Kombini Her Durum İçin Uygundur:

İş yerinde, romantik bir randevu için ve hatta bir düğün için siyah takım elbise satın alabilirsiniz. Bu rengi biraz abarttığımızı düşünebilirsiniz. Ama gerçekten bu rengi, herhangi bir etkinlikte, kimsenin sizi eleştirmesine gerek kalmadan giyebilirsiniz. Yani siyah takım elbise satın alma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç düşünmeden hareket edebilirsiniz.

Takım elbise kılıfı siparişi için hemen şimdi tıklayın

siyah takım elbise gömlek uyumu, Siyah Takım Elbise Hangi Gömlek İle Kombinlenir?

Siyah takım elbisenizi bir tek beyaz gömlek ile kombinlemenize gerek yok.
Size hemen gömlek seçimi için birkaç öneri sunmak istiyoruz.

siyah takım elbise altına ne renk ayakkabı?

siyah takım elbise gömlek uyumu, Siyah Takım Elbise Kombini Ve Beyaz Gömlek:

Siyah takım elbisenizi beyaz bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Böylece kendinize klasik ve şık bir imaj yaratmış olursunuz. Ancak beyaz bir gömlek giymenin tek tercihiniz olmayacağını da unutmamalısınız. Kravat takmayı seviyorsanız size aşağıdaki renkleri önerebiliriz:

• Siyah
• Bordo 
• Mor
• açık mavi

siyah takım elbise gömlek uyumu, Siyah Takım Elbise Kombini Ve Mavi Gömlek:

dikkatli davranırsanız kesinlikle takım elbise renk uyumunu yakalayacaksınız. Açık mavi gömlek, beyaz gömleğe göre daha canlı bir seçimdir ve onunla daha farklı bir renk uyumu sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu kombin sizi oldukça resmi bir ruh halinden çıkarıp biraz daha modern görünmenizi sağlar. Bu gömlekle giyebileceğiniz kravatlardan bazıları:

• Siyah
• Yeşil
• Gri

siyah takım elbise gömlek uyumu, Siyah Takım Elbise Kombini Ve Siyah Gömlek:

Siyah takım elbisenizi siyah bir gömlekle kombinleyebilirsiniz. Genel olarak, bu kombinin kravata ihtiyacı yoktur. Ancak kravat kullanmayı sevenlerden biriyseniz bu kombin için siyah veya kömür rengi kravat kullanabilirsiniz.

siyah takım elbise kombini nasıl yapılır?

siyah takım elbise gömlek uyumu, Siyah Takım Elbise Kombini Ve Pembe Gömlek:

Siyah takım elbise ile kombinlenmesi en zor renklerden biri de pembedir. Tabi gençseniz bu kombin size uygun olabilir. Siyah takım elbise ve pembe gömleği aşağıdaki kravat renkleriyle kombinleyebilirsiniz:

• Siyah
• bordo
• Koyu mavi
• pembe

siyah takım elbise gömlek uyumu, Siyah Takım Elbise Kombini Ve Gri Gömlek:

Bildiğiniz üzere gri nötr bir renktir ve özellikle siyah olmak üzere herhangi bir renkle kolayca ayarlanabilir. Biraz muhafazakarsanız, size bu rengi öneririz. Siyah takım elbise ve gri gömlek ile kombinleyebileceğiniz kravat renkleri:

 • Siyah
 • Diğer koyu renkler

takım elbise kombini nasıl yapılır?

siyah takım elbise gömlek uyumu, Siyah Takım Elbise Ve Mor Gömlek:

Cesur erkekler için önerimiz mor gömlek kullanmaktır. Ancak gözden kaçırılmaması gereken nokta, bu rengin tercihen yasemin gibi daha açık tonlarının siyah takım elbisenizin rengine daha iyi uymasıdır. Siyah takım elbise ve mor gömlek ile kombinleyebileceğiniz kravat renkleri:

 • Siyah
 • lacivert
 • Koyu mor

siyah takım elbise gömlek uyumu, Siyah Takım Elbise Kombini Ve Siyah Gömlek:

Siyah takım elbisenizi siyah bir gömlek ve siyah bir kravatla kombinleyebilir ve bir kırmızı halı sanatçısı gibi görünebilirsiniz. Ancak bu kombini her yerde kullanmamanızı öneririz.

Siyah Takım Elbise Kombini ve Aksesuar Kullanımı:

Aksesuarları kullanırken abartıdan uzak durmaya çalışın. Abartılı ve fazla göz çarpıcı aksesuarlar kombininiz mahvedebilir. Bu nedenle farklı aksesuarlar kullanırken dikkatli olmaya çalışın ve aynı anda 2 ila 3 aksesuardan fazlasını kullanmayın.

Siyah Takım Elbise Kombini Ve Deri Ayakkabı:

Erkek deri ayakkabılar, takım elbisenizle ayarlayabileceğiniz en önemli parçalardan birdir. Elbette bu ayakkabının renginin siyahtan başka bir renk olmaması gerektiğini de unutmayın! Koyu kahverengi veya diğer renkler siyah takım elbisenizle yeterince uyumlu olmayabilir.

takım elbise nasıl kombinlenir?

Takım elbise renk uyumu, Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Gri Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Takım elbise almak için awm'ye gidiyorsanız ve aklınızda belirli bir renk yoksa, gri takım elbise denemenizi öneririz. Gri takım elbise siyah takım elbise kadar klasik değildir ancak doğru bir şekilde seçilirse size harika bir görünüm kazandırabilir. Gri, çeşitli renklerle kolayca ayarlanabilen nötr renklerden biridir. gri takım elbisenizi farklı gömleklerle kombinleyebilirsiniz. Bu yazımızda gri takım elbiseyi gömlek, ayakkabı ve çeşitli aksesuarlarla nasıl düzgün bir şekilde kombinleyeceğinizi anlatacağız. 

Gri Takım Elbise Kombini İçin Uygun Aksesuar:

takım elbise renk uyumunu yakalamak ve Daha resmi bir tarz yaratmak için farklı aksesuarlar kullanmak size çok yardımcı olacaktır. Bu durumda kombininizde kravat, saat, deri cep mendili ve…kullanabilirsiniz. Kravatınızın rengi seçtiğiniz gömleğe uygun olmalıdır. Desenli bir gömlek seçerseniz, onunla monokrom bir kravat ayarlamak daha iyidir. Takım elbisenizle birlikte ayarlanabilecek aksesuarlar kol düğmeleri ve kravat iğnesidir. Bir sonraki paragrafta size gri takım elbise ile nasıl uygun bir ayakkabı seçeceğinizi anlatacağız. Gri takım elbise ile kombinlenebilecek bir diğer aksesuar ise kol saatidir. Bu durumda modern, klasik ve resmi saatler kullanabilirsiniz.

Takım elbise kılıfı siparişi için hemen şimdi tıklayın

hangi takım elbise altına hangi ayakkabı?

Gri Takım Elbise Kombini İçin Siyah Ayakkabı Mı Yoksa Kahverengi Ayakkabı Mı?

Her takım elbise kombini için ayakkabı önemli bir parçadır. Gri takım elbisenizi siyah veya kahverengi ayakkabılarla kombinleyebilirisniz. Siyah ayakkabı seçiminde ise tereddüt etmemenizi öneririz. Gri renk tayfı koyudan açığa değişir. Grinin tüm tonları ile siyah ayakkabıların ayarlanması kolaydır. Kahverengi ayakkabılar grinin her tonuna kolayca uymaz ve bu durumda daha hassas olmanız gerekir. Siyahtan hoşlanmıyorsanız kahverengi ayakkabıları gri takım elbiselerle kombinleyebilirsiniz. Çok parlak bir gri takım elbise giymekten kaçının çünkü parlak takım elbiseler sizi daha kilolu gösterebilir. Kahverengi ayakkabı ile gri takım elbise kombinlemede önemli olan nokta takım elbisenizden daha koyu renk tayfı olan bir ayakkabı seçmektir. Ayakkabılar ne kadar koyu olursa, tarzınız bir o kadar resmi olur. Daha fazla dikkat çekmek istiyorsanız, açık gri takım elbise için sıcak kahverengi, koyu gri takım elbise için ise soğuk kahverengi ayakkabılar seçin.

Yukarıdaki İpuçlarından Yola Çıkarak Size Önerilerimiz Aşağıdakileri İçerir:

• Açık gri takım elbise altına açık kahverengi ayakkabı giyin.

• Kömür rengi takım elbise altına standart kahverengi veya koyu kahverengi ayakkabılar giyin.

• Kahverengimsi gri takım elbise altına kahverengi veya herhangi koyu spor ayakkabılar giyin.

• Standart koyu kömür rengi takım elbise altına, bordo veya koyu kahverengi ayakkabılar giyin.

ne renk takım elbise?

Gri Takım Elbise İle Siyah Gömlek Mi Yoksa Mavi Gömlek Mi?

Birçok renk tayfı, mavi ve siyah dahil olmak üzere gri bir takım elbise ile kombinlenebilir. Siyah gömlek seçerken çok dikkatli olmalısınız. Bu gömlek rengi daha çok siyah takım elbiseler için önerilir. Ama siyahı tercih ediyorsanız gri takım elbisenizi siyah kravat ile kombinlemenizde fayda var. Soğuk mevsimler için gri takım elbise ile siyah bir gömlek seçmek daha iyidir. Bu tarz çoğunlukla iş ve resmi toplantılar için önerilir. Mavi gömlek de gri takım elbise ile kombinlemeniz için tavsiye edilen diğer parçalardan biridir. Sıcak yaz günleri için bu gömleği tercih edebilirsiniz. Sizin tercihiniz hangisi? Beyaz gömlek, gri takım elbisenin herhangi bir modeli ile uyumludur. Gri takım elbisenizi beyaz gömlek ve kahverengi ayakkabılarla kombinleyerek daha genç görünebilirsiniz.Biraz daha modern görünmek için ise gömleğinizin ilk düğmesini açık bırakabilirsiniz.

Açık Gri Takım Elbise Mi Yoksa Koyu Gri Takım Elbise Mi? 

Bildiğiniz üzere grinin birçok tonu vardır. Açık gri ve koyu gri bu tonlar arasında yer almaktadır. Ancak görünüşünüze uygun bir takım elbise seçmek, tarzınızın çekiciliği üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Koyu gri takım elbiseler esmer erkekler için oldukça uygundur. Fazla kilolu kişiler de koyu gri takım elbiseler seçebilir. Koyu gri takımlar, düğünler ve resmi günler için oldukça iyi bir seçimdir. Arkadaş çevreleri ve doğum günü partileri için açık gri takım elbise giymeye çalışın. böylece takım elbise renk uyumunu yakalayabilirsiniz.

modaya uygun takım elbise kombinleri

Gri Takım Elbise Kombini İçin Mor Mu Yoksa Mavi Kravat Mı?

Gri takım elbise ile tercih edebileceğiniz renklerden biri de mavidir. Mavi renk gri ile kolayca ayarlanır. Mavi,kravatınızın veya gömleğinizin rengi olabilir. Mor da size gri bir takım elbise ile çekici bir kombin getirebilecek renklerden biridir. Ofis ve resmi ortamlar için mor rengi iyi bir öneri olabilir. gri takım elbise ile mor kravat size harika bir tarz kazandırabilir. Unutmayın, tarzınızın monokrom olması daha resmi olabilir ve bu ofis ve çalışma ortamları için iyi bir öneridir. Kırmızı kravat da, gri takım elbise ile büyüleyici bir kontrast oluşturabilir. Gri takım elbise için uygun olabilecek bir diğer renk ise kırmızı kravattır. Bu kravat rengi, gri bir takım elbise ile harika görünecek cesur bir seçim olabilir. Renk uyumu açısından gri çok yönlü bir renktir. Gri bir takım elbiseyi kahverengi ayakkabılarla kombinlemek size klasik bir görünüm kazandıracaktır. Bazıları takım elbise için siyah ayakkabıları tercih edebilir, ancak kahverengi ayakkabılar daha tartışmalı bir seçimdir. Açık gri bir takım elbise, yaz aylarında ve resmi davetlerde sizin için harika bir stil olacaktır. Soğuk mevsim için koyu gri ve kömür renk aralığını tercih edin ancak ayakkabınızın takım elbisenizden daha koyu olması gerektiğini unutmayın. Kahverengi ayakkabılarla gri bir takım elbise kurmak hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizimle kalmaya devam edin.aslında gri takım elbise kombini yapmak oldukça kolaydır

göz alıcı takım elbise kombinleri

Takım elbise renk uyumu, Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Kömür Rengi Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Kömür rengi takım elbise satın alarak şık ve çekici bir tarza sahip olabilirsiniz. Gardırobunuzda her zaman kömür rengi takım elbise bulundurmanızı öneririz. Bu takım elbisenin dünya çapında erkekler arasında en popüler ve en çok satan takım elbise türlerinden biri olduğu güvenle söylenebilir. Kömür rengi takım elbiseyi doğru renk ve aksesuarlarla ayarlarsanız çekici bir stile sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kömür Rengi Takım Elbise Kombini İçin Hangi Gömlek?

takım elbise renk uyumunu yakalamak için Takım elbisenizle uyumlu olması gereken en önemli parçalardan biri de gömlektir ve koyu gri takım elbise bu konuda bir istisna değildir. Kömür rengi takım elbise ile hemen hemen her gömlek rengini ayarlayabileceğiniz söylenebilir ancak bu durumda ten renginizi ve dış görünümünüzü göz önünde bulundurmalısınız. Eğer tercihiniz siyah bir gömlek ise bu gömleği büyük bir özen ve hassasiyetle seçmeye çalışın. Kömür rengi takım elbise ile eşleştirilmiş gömlekler çeşitli renklerde gelir. Beyaz gömlek her takım elbise ile rahatlıkla kombinlenebilecek renklerden biridir. Kömür rengi takım elbise ile klasik bir tarz arıyorsanız size beyaz bir gömlek gymenizi öneriyoruz. Ayrıca takım elbise veya gömlek için parlak kumaşlar kullanmamaya çalışın. kömür rengi takım elbise kombini yaptınız mı hiç?

Takım elbise kılıfı siparişi için hemen şimdi tıklayın

renkli takım elbise kombinleri

Kömür Rengi Takım Elbise İçin Doğru Kumaş Nedir?

Takım elbise seçiminde en önemli noktalardan biri de kumaşıdır. Seçtiğiniz kumaşı tarzınız ve görünümünüzle eşleştirmeye çalışın. Fazla kilonuz varsa, daha ince malzemeli kumaşlar kullanmanızı öneririz. Bu durumda tek renkli takım elbiseler iyi bir seçimdir. Kalın kumaşlar sizi daha kilolu gösterecek ve kesinlikle tarzınıza uygun olmayacaktır. Daha ince yapılı insanlar için ise daha kalın kumaşlar önerilir. Takım elbiselerle ilgili bir diğer önemli nokta ise kolay kırışmamaları, polyester viskozitesi yüksek kumaşların daha az kırışmasıdır. Bu takımlar, organizasyonlarda ve ofislerde çalışan kişiler için çok daha uygundur. Polyester viskozite yüzdesi daha yüksek olan kumaşlar da daha dayanıklıdır. Bu bilgiler zaten bir takım elbisenin etiketinde belirtilmiştir. Ayrıca resmi etkinlikler için yünlü takım elbiseler de tercih edebilirsiniz.

Kömür Rengi Takım Elbise Kombini İçin Mavi Gömlek, Farklı Ama Çekici:

Takım elbise ile birlikte doğru gömleği seçmek tarzınızı oldukça etkiler. Takım elbise alanında en önemli seçimlerden biri de gömleğin rengidir. Kömür rengi takım elbise ile mavi gömleğin cazip bir teklif olduğu söylenebilir. Açık ve koyu mavi gömlekler, çeşitli koyu gri takım elbiselerle kombinlenebilir.

modern takım elbise kombinleri

Kömür Rengi Takım Elbise Kombini İçin Pembe Gömlek, Cesur Bir Seçim:

Takım elbise ile biraz daha modern görünmek ve resmi görünüm ve stilden biraz da olsa uzak durmak istiyorsanız size pembe bir gömlek öneriyoruz. Bu gömlek rengi yarı resmi partiler ve doğum günleri için oldukça uygundur. Bu gömleğin yanında ise spor kesimli koyu gri takım elbise satın alabilirsiniz. Sportif tarzlara daha fazla ilgi duyuyorsanız, tabii ki YÜN yüzdesi daha yüksek olan kömür rengi takım elbise satın alabilirsiniz. Koyu gri takım elbisenizi pembe gömlek ile kombinleyebilir ve kravatanızı çıkarabilirsiniz. Böylece spor ama aynı zamanda şık bir tarza sahip olacaksınız.

Kömür Takım Elbise Kombini İçin Açık Ve Koyu Gri Gömlek:

Kömür rengi takım elbisenin yanında dikkat çeken bir diğer gömlek ise gri gömlektir. Biz size açık gri bir gömlek öneriyoruz. Tamamen koyu bir stil tarzınızı bozabilir. Resmi etkinlikler için koyu gri takım elbisenizi açık gri bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Bu kombin aynı zamanda çalışma ortamları için de harika bir seçim olabilir.

Kömür Takım Elbise Kombini İçin Pamuklu Gömlek:

Kömür rengi takım elbise ile uyumlu gömlek seçiminde bir diğer önemli nokta ise gömlekte kullanılan kumaştır. Pamuklu gömlekler, kömür rengi takım elbiseler için harikadır. %35 pamuklu gömlekler ve tabii ki daha fazlası, koyu gri takım elbiseler ile kombin yapmak için oldukça uygundur. Bileşiminde pamuk kullanılan gömlekler terlediğinizde vücudun kötü kokmasına izin vermezler. Pamuklu gömleklerle ilgili bir diğer önemli nokta da buruşmamasıdır. Bu gömlekler, iyi malzemeleri nedeniyle normal gömleklere göre çok daha geç kırışırlar. Giyim pazarında %100 pamuklu gömlekler de mevcuttur. Bu gömlekler, yüksek oranda YÜN içeren takım elbiseler için iyi bir seçimdir.

şık takım elbise kombinleri

Takım elbise renk uyumu, Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Mavi Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Mavi takım elbise de en çok tercih edilen takım elbiseler arasında yer almaktadır. Bunun nedeni ise de hemen hemen her renkle uyumlu olmasıdır. Mavi takım elbise ile çeşitli kombinler yapabilir ve çok daha havalı görünebilirsiniz. Mavi, koyudan açığa kadar farkl renk tonlarına sahiptir. Sıcak mevsimlerde açık mavi takım elbise ve soğuk mevsimlerde ise koyu mavi takım elbise tercih edebilirsiniz. Bu renk tonu tarzınızın daha modern ve daha şık görünmesini sağlar. Mavi takım elbisenin samimi ve resmi olmayan partilerde kullanılması tavsiye edilir. İş toplantılarında da mavi takım elbise giyebilirsiniz. Aynı zamanda birçok damat mavi takım elbiseyi tercih eder. Bir sonraki mavi takım elbise modeli orta mavidir. Bu renk, düğünler ve hatta bazı doğum günü kutlamaları için önerilir. Orta mavi takım elbise, tamamen resmi davetlerde kullanılabilecek takım elbiselerden biridir. Bu renk tayfı lacivert bir tonaj olarak da değerlendirilebilir.

Mavi Takım Elbise Kombini İçin Gömlek?

Mavi takım elbisenin renkleri biraz farklı olduğu için onlarla farklı renklerde gömlekleri kombinlemeniz gerekiyor. Açık mavi bir takım elbise için elbette takım elbise ile tezat oluşturan açık renkli gömlekler giymek daha iyidir. Soluk beyaz ve pembe gömlekler de bu tarz için çok uygundur. Orta mavi renk takım elbiseler daha çok düğün günleri için uygundur. Bu takım elbise için seçeceğiniz gömlek koyu veya açık renklerde olabilir. Açık mavi bir takım elbise giymeyi planlıyorsanız, mavi ve pembe bir gömlek kullanmak sizin için daha iyi olacaktır. takım elbise renk uyumunu yakalamak çok zor değilmiş değil mi?

takım elbise modelleri

Mavi Takım Elbise Kombini İçin Gri Gömlek 

Mavi takım elbise için en iyi önerilerden biri gri bir gömlektir. Gri gömlek, mavi takım elbisenin yanında farklı tonajlarda ayarlanabilir. Bu iki rengin birlikte oluşturduğu kontrast çok göz alıcı olabilir ve aynı zamanda modern görünmenizi sağlayabilir.

Mavi Takım Elbise Kombini İçin Pembe Gömlek 

Mavi takım elbise ile rahatlıkla kombinlenebilecek bir diğer gömlek rengi ise pembe gömlektir. Bu gömlek, mavi takım elbise ile birlikte harika bir kontrast olşturabilir. Bu gömlek aynı zamanda size farklı bir imaj yaratabilir. Seçtiğiniz gömleğin renginin takım elbisenizin renginden daha açık olması ise daha iyidir. Seçilen renk tonajları arasındaki uyum size harika bir stil kazandırabilir.

Mavi Takım Elbise Kombini İçin Açık Mavi Gömlek:

Mavi takım elbiseye yakışan bir diğer gömlek ise açık mavi gömlektir. Açık mavi bir gömlek seçmek klasik bir tarza sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Mavi takım elbise ve açık mavi gömlek kombinasyonu, kırmızı hatta altın rengi bir kravatla daha çekici ve daha şık görünebilir. Bu iki rengin zıt renklerine sahip aksesuarlar, tarzınızın cazibesini ikiye katlayabilir. Esmer tenli iseniz mavi takım elbisenizi açık mavi bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. siz hiç mavi takım elbise kombini yaptınız mı?

takım elbise hangi ayakkabı?

Mavi Takım Elbise Kombini İçin Beyaz Gömlek

Beyaz gömlek mavi gömlekten çok daha klasiktir. Mavi takım elbise ve beyaz bir gömlek kombinasyonu çok çekicidir. Resmi durumlarda mavi takım elbisenizi beyaz bir gömlekle kombinleyebilirsiniz. Ayrıca gitmek istediğiniz yere uygun aksesuarlar seçmeyi de unutmayın. Resmi olmayan durumlarda ise mavi takım elbisenizi açık mavi bir kravat ile kombinleyebilirsiniz. Tabi samimi davetlere kravatsız gidebileceğinizi de unutmayın. Beyaz bir gömlek, hemen hemen her takım elbise rengine şık bir tarz kazandırabilir. Mavi takım elbise ile kombinlemek için farklı gömlekler seçmekten emin değilseniz, beyaz gömlek sizin için iyi bir seçenektir.

Mavi Takım Elbise Kombini Ve Desenli Gömlek:

Desenli gömlekler tarzınıza değişiklik katabilecek faktörlerden biridir. Giyim pazarında mavi takım elbisenizle kombinleyebileceğiniz farklı desenli gömlekler bulunmaktadır. Mavi bir takım elbise ile arka planı beyaz olan desenli gömlekleri tercih edebilirsiniz. Boyunuz nispeten kısaysa, mavi takım elbisenizi çizgili gömlekler ile kombinleyebilirsiniz. Ayni zamanda Büyük beden takım elbiseler giyiyorsanız çok desenli ve kalabalık gömlekleri tercih etmemenizi öneririz.

Takım elbise kılıfı siparişi için hemen şimdi tıklayın

farklı takım elbise kombinleri

Takım elbise renk uyumu, Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Beyaz Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Beyaz takım elbise damadın özel olduğunu gösterebilir. Bu takım elbisenin istediğiniz ayakkabı ve aksesuarlarla yüksek hassasiyetle ayarlanması gerektiğini unutmayın. Moda endüstrisinde beyaz takım elbise, birçok erkeğin partiler ve kutlamalar için tercih ettiği resmi ve özel bir elbise olarak kabul edilebilir.

Damatlık İçin Beyaz Takım Elbise Kombini:

Çok sert erkeklerin tercih ettiği takım elbiselerden biri de beyaz takım elbiselerdir. Bu renk çoğu kişi tarafından düğünler için tercih edilmektedir. Elbette beyaz takım elbiselerin damadın özel olduğunu gösterebileceği unutulmamalıdır. Bu takım elbisenin istediğiniz ayakkabı ve aksesuarlarla yüksek hassasiyetle ayarlanması gerektiğini unutmayın. Beyaz takım, bahsedildiği gibi daha çok düğün gibi törenlerde kullanılır.

Beyaz Takım Elbise Kombini İçin Hangi Gömlek?

takım elbise renk uyumu çok önemlidir. ama aynı zamanda Gömleğin tarzınızın üzerine önemli bir etkisi vardır. Beyaz ve siyah takım elbise her gömlek rengiyle rahatlıkla kombinlenebilecek parçalar arasında yer alıyor. Açık veya koyu renkli gömlekler bu takımlar için iyi birer seçenek olabilir. Ancak tabi ki bazı renkler daha güzeldir. Size çekici bir stil kazandırabilecek gömleklerden biri de beyazdır. Beyaz gömlek, beyaz takım elbisenizle daha çeşitli aksesuarlar kullanmanıza olanak tanır. Gömlek seçerken dikkat edilmesi gereken nokta, seçeceğiniz gömlek ister koyu ister açık renk tonlarca olsun, seçeceğiniz renk tonunun beyaz takım elbise ile uyumlu olması gerekir. sizce beyaz takım elbise kombini yapmak kolay mı?

beyaz takım elbise kombini

Beyaz Takım Elbise Kombini İçin Renkli Ayakkabı Mı Yoksa Siyah Ayakkabı Mı?

Ayakkabı, bir kişinin stilindeki en önemli unsurlardan biridir. Kişisel zevkinize ek olarak, takım elbisenize uygun hangi ayakkabıyı seçtiğinize de dikkat etmelisiniz. Beyaz takım elbise için doğru ayakkabıyı seçmenin hassasiyeti o kadar büyüktür ki yanlış olanı seçerseniz tüm tarzınız sorgulanır. Siyah ayakkabılar bu tarz için iyi bir seçenek ancak aksesuarlarınızda başka bir siyah renk bulundurmaya çalışın. Kahverengi ayakkabılar ve diğer açık renkler de sizi için harika bir seçim olabilir.

Beyaz Takım Elbiseyi Siyahla Kombinleyin:

Beyaz takım elbise ile size çekici bir tarz kazandırabilecek renklerden biri de siyahtır. Beyaz bir takım elbise ile siyahın ne kadar güzel bir kombinasyonu olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Doğru gömlek veya siyah ayakkabı seçmenin harika bir seçim olabileceğini unutmayın. Seçtiğiniz siyah gömlek tarzınıza farklı bir hava kazandırabilir. Bu kombin ile lacivert ya da kırmızı bir kravat kullanabilirsiniz. Mat beyaz takım elbise seçmenin daha iyi olduğunu da unutmayın. Tarzınızda parlak bir aksesuar kullanmak istiyorsanız kravat iyi bir seçenek olabilir.

Beyaz Takım Elbise Kombini İçin Doğru Kravat Ve Papyon Seçimi

Kravat ve papyon seçerken dikkat edilmesi gereken şeylerden biri de beyaz takım elbiseye uygun olmasıdır. Beyaz bir takım elbise ile desenli bir papyon takabilirsiniz. Bu durumda özgürce hareket edebilirsiniz. Noktalı, çizgili ve çiçekli tasarımlara sahip papyon ve kravatlar da iyi bir seçim olabilir. Seçtiğiniz gömlek beyaz veya siyah ise takım elbisenizle birlikte istediğiniz renkte bir kravat veya papyon bağlayabilirsiniz. Gömleğiniz nötr bir renk değilse, ona uygun bir kravat veya papyon seçin ve elbette cep mendilinizi de onunla birlikte ayarlayın.

beyaz takım elbise nasıl kombinlenir?

Takım elbise renk uyumu, Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Lacivert Takım Elbise Ve Renk Uyumu:

Lacivert takım elbise ile ilgili akılda tutulması gereken ilk şey siyah, beyaz hatta gri gibi lacivert renklerin her renkle kolayca uyum sağlayamamasıdır. Belki de bu özel durum lacivert rengini çoğaltmıştır. Bir lacivert takım elbise için beyaz, açık mavi ve pembe gömlekleri seçmek daha iyidir. Monokromdan uzaklaşmak istiyorsanız ve lacivert takım elbisenize uygun bir gömlek arıyorsanız, çizgili gömlekler sizin için önerilen seçeneklerdir. Lacivert takım elbisenizi sarı veya kırmızı renklerle de kombinleyebilirsiniz.

Açık mavi Mi Yoksa Beyaz Gömlek Mi?

Lacivert takım elbise ile kombinlenebilecek iki çekici seçenek açık mavi veya beyaz gömleklerdir. Klasik bir tarz arıyorsanız lacivert takım elbise satın alabilir ve onu beyaz bir gömlekle kombinleyebilirsiniz. Lacivert takım elbise ile beyaz gömlek erkeklerin ilk tercihi olabilir. Erkekler için bir başka popüler ve çekici stil, klasik tarzdan biraz uzaklaştıklarında açık mavi bir gömlek ile lacivert takım elbise giymektir. Bu tarz hala klasik bir tarz olarak kabul edilebilir, ancak lacivert bir takım elbise ile beyaz bir gömlek kadar değil. Takım elbisenizin biraz daha resmi görünmesini istiyorsanız bol yakalı olan gömlekleri tercih edebilirsiniz. Bu modelde gömleğinizin birinci ve ikinci düğmelerini açabilirsiniz.

Pembe Gömlek Cesur Bir Seçimdir:

Pembeyi her zaman feminen, hatta kız rengi olarak gördüğümüz için, bu rengi kıyafetlerine seçen erkeğin özel olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle ğembe gömlek erkekler için cesur bir seçimdir. Lacivert takım elbise ile pembe bir gömlek sizin için farklı ve özel bir tarz oluşturabilir. Lacivert Takım elbisenizin modeline uygun pembe bir gömlek seçmeye çalışın. Ancak bizim tavsiyemiz açık pembe seçmenizdir. Bu gömleği seçerseniz, üçüncü bir renge sahip bir cep mendili seçebilirsiniz. 

lacivert takım elbise kombini

Lacivert Takım Elbise Ve Siyah Gömlek:

Lacivert takım elbise ile giymek isteyebileceğiniz gömleklerden biri de siyah gömlektir. Siyah bir gömlek giymek isterseniz onu koyu lacivert bir takım elbiseyle kombinleyebilirsiniz. Koyu lacivert takım elbise giymek sizi daha ince gösterebilir. Bütün bu nedenlerden dolayı lacivert takım elbise satın almakta tereddüt etmemenizi tavsiye ederiz.

Lacivert Takım Elbise Ve Sade Kravat:

Erkek stilinde yaygın olarak kullanılan aksesuarlardan biri de kravattır. Bu aksesuar tarzınıza ve tipinize özel bir hava kazandırabilir. Seçtiğiniz kravat takım elbisenizin rengine uygun olmalıdır. Lacivert takım elbise ile kendinize uygun bir kravat seçmekte biraz tereddüt edebilirsiniz. Tek renkli kravatlar harika lacivert takım elbise için harika bir seçimdir. Eğerı lacivert bir kravat seçmek istiyprsanız daha açık renkli bir lacivert takım elbise giymek sizin için iyi olacaktır. 

Kırmızı Veya Siyah Kravatlar:

Lacivert takım elbiselere uygun diğer çok çekici ve resmi renkli kravatlar kırmızı ve siyahtır. Siyah veya kırmızı bir kravat size klasik ve tabi ki resmi bir tarz kazandırabilir. Kırmızı kravatların kendine has bir çekiciliği vardır. Ama daha klasik bir tarz istiyorsanız siyah kravat tercih edebilirsiniz. siz lacivert takım elbise kombini yapmayı denediniz mi?

Lacivert Takım Elbise Ve Ayakkabılar:

Tarzınızda lacivert takım elbiseye yakışması gereken bir diğer unsur ise ayakkabılardır. Pek çok psikolojik teori, insanların kişiliklerinin ayakkabı türüne göre belirlendiğini ifade etmiştir. Stile duyarlı kişiler genellikle uygun ayakkabılar seçerler ve tabi ki kesimine de çok önem verirler. Ancak lacivert bir takım elbise söz konusu olduğunda, kahverengi veya siyah ayakkabılar iyi bir seçim olabilir. Takım elbiseniz açık lacivert ise, kahverengi ayakkabılar iyi bir öneridir. Seçtiğiniz takım elbise koyu lacivert ailesinden ise siyah ayakkabı ile kombin yapmanızı öneririz.

Takım elbise kılıfı siparişi için hemen şimdi tıklayın

lacivert takım elbise kombini nasıl yapılır?

Takım elbise renk uyumu, Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Çizgili Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Çizgili takım elbise, desenli takım elbise giymekle ilgilenen erkekler arasında en popüler takım elbiselerden biridir. Ama her halükarda çizgili takım elbise giymek için birkaç basit ipucuna dikkat etmelisiniz.
Takım elbiseler farklı tiplerde dikilmekte ve pazarlanmakta olup, belki de piyasada bulunan en yaygın takım elbiseler, sade kumaşlı ve desensiz takımlardır. Ancak erkek takım elbise satın almanın farklı zevkleri vardır ve bu nedenle piyasada desenli takım elbiseler de bulunmaktadır. Çizgili takım elbise, dünya pazarında desenli takım elbiselerde en yaygın tasarımlardan biridir. Fakat çizgili takım elbise giymek için bazı kurallara uymak gerekir.

Çizgili Takım Elbise Nasıl Kombinlenir?

Öncelikle çizgili takım elbise dikmenin kolay bir iş olmadığını belirtmeliyiz. Ancak çizgili takım elbise giyerek çekici ve özel bir stile sahip olabilirsiniz. Çizgili takım elbisenizi nasıl kombinleyeceğinizi bilmiyorsanız, lütfen bu yazıda bizimie kalmaya devam edin.

Çizgili Takım Elbise Kombini Ve Uzun Boylu Erkekler:

En başından beri size belirtmeliyiz ki, zayıf ve uzun boylu erkeklerdenseniz, sizin için çizgili takım elbise satın almamak daha iyidir! Bu tip çizgili takım elbiseler zayıf insanları daha zayıf ve uzun boylu insanları daha uzun göstermektedir.
Tam tersine, kısa boylu veya büyük bedene sahip olan insanlardansanız, çizgili takım elbise satın almak sizin için en iyisi olacaktır.

çizgili takım elbise kombini nasıl yapılır?

Çizgili Takım Elbise Kombini İçin Hangi Gömlek?

Çizgili takım elbise kombinindeki en önemli parçalardan biri de gömlektir. Çizgili takım elbise satın almak istiyorsanız , ilk önce giyeceğiniz gömleği seçmelisiniz.

Sade bir gömlek seçin: Çizgili takım elbise ile gömleği kombinlemek için ilk ve en önemli şey sade bir gömlek seçmektir. Çünkü desenli bir takım elbisenin yanında desenli bir gömleğin olması hiç de güzel bir tarz değil.

Takım elbisenizle tezat oluşturan bir renk seçin: Takım elbisenize gömlek alacaksanız çizgili takım elbisenizin rengine dikkat edin. Çizgili takım elbiseniz koyu renkli ise beyaz veya açık mavi gibi açık renkli bir gömlek giymek en iyisidir. Fakat takım elbisenizin rengi açık ise tek tip bir stile sahip olmamak için daha koyu renkler kullanabilirsiniz.

Çizgili Takım Elbise İçin Kravat seçimi:

Kravatınızı bir çizgili takım elbise ile beraber aksesuar olarak kullanmayı düşünüyorsanız yine de bir takım noktalara dikkat etmelisiniz. Öncelikle kravatınızın ve gömleğinizin rengi aynı olmamalıdır. Örneğin gömleğinizin rengi beyaz, kravatınızın rengi siyah! İkincisi, kullandığınız kravatın tasarımına dikkat etmeniz gerekiyor. Bu kural özellikle çizgili takım elbiseleri için geçerlidir. Erkek çizgili takım elbiseler için en iyi kravatlar sade kravatlardır. Bu nedenle daha az riskli bir seçim yapmak istiyorsanız çizgili takım elbisenizi beyaz bir gömlek ile kombinleyebilirsinz. Ancak kravatınızın desenli olması konusunda ısrarcıysanız hafif tasarımları kullanabilirsiniz. Çizgili kravatların çizgili takım elbiseler için hiç uygun olmadığını da asla unutmayın.

çizgili takım elbise kombini

Resmi Ve Çizgili Takım Elbiseler:

Birçok erkek çizgili takım elbisenin resmi günler veya ofis işleri için uygun olmadığını düşünür. Ancak bu takım elbiseyi resmi davetlerde giymeyi planlıyorsanız aşağıdaki ipuçlarını takip ederek kendinize daha resmi bir tarz oluşturabilirsiniz.

Koyu çizgili bir takım elbise seçin: Resmi bir etkinliğe katılacaksanız koyu çizgili bir takım elbise satın almak sizin için iyi bir seçim olabilir. Örneğin mavi, siyah ya da lacivert takım elbiseler resmi durumlar için oldukça iyi bir seçimdir.

İnce çizgili kumaşlar kullanın: Çizgili takım elbise satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de budur. Takım elbisenizi resmi davetlerde giyecekseniz çok ince ve hafif çizgili kumaşlar kullanmanızda fayda var.

Çizgili Takım Elbise İçin Uygun Aksesuarlar: Erkek takım elbise aksesuarları her kombinin en önemli bileşenlerinden biridir. Bu nedenle çizgili takım elbise için aksesuarların etkisi göz ardı edilemez! Genel olarak takım elbiselerde aksesuar kullanımı kişinin zevkine bağlıdır ve bu konuda kanun çıkarılamaz. Fakat çizgili takım elbise içinde daha şık görünmek istiyorsanız aşağıdaki aksesuarları kullanabilirsiniz. sizce çizgili takım elbise kombini yapmak zor mu?

şık çizgili takım elbise kombini

Takım elbise renk uyumu, Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Kahverengi Takım Elbise Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çoğu insan kahverengi takım elbisenin orta yaşlı insanlar için uygun olduğunu düşünür. Eğer gençseniz ve kahverengi takım elbiseleri seviyorsanız kahverengi takıma hangi renk kravat? Kahverengi takıma hangi renk gömlek? Kahverengi takıma hangi renk ayakkabı? Gibi soruları kendinize sormalısınız. bu takım elbiseyi doğru stil ve aksesuarlarla ayarlamak çok zor değil. Kahverengi takım elbise ile uyumlu bir gömlek ve ayakkabı seçimi de genç bir tarz olabilir. Kahverengi, nötr ama sıcak renklerden biridir. Bu takım elbise rengi koyu saçlı erkekler için daha çok önerilir. Tabii ki, bu insanlar için koyu kahverengi aralığı daha fazla tavsiye edilir. Kahverengi takım elbise diğer renklerle birlikte yüksek hassasiyetle ayarlanması gereken takımlardan biridir. Bu takım elbise rengine uygun bir gömlek, ayakkabı, kravat ve aksesuar seçmezseniz tarzınız pek güzel görünmeyecektir. Kahverengi takım elbise stilleri de samimi ve resmi olmayandan yarı resmiye kadar olan durumlar için harika bir öneridir. Kahverengi takım elbise seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır. Kahverengi takım elbise seçerken aşağıda anlatacağımız önemli noktalara dikkat edebilirsiniz. Kahverengi takım elbiseler, koyudan açığa kadar çeşitli renklerde piyasada mevcuttur. Koyu renk saçlı ve biraz esmer tenli erkekler için elbette görünüm özelliklerine uygun olarak koyu spektrum önerilir. Resmi bir ofis toplantısı ya resmi bir davet için koyu kahverengi takım elbise kesinlikle önerilmez. Bu takım rengini konferanslarda veya resmi toplantılarda giymemeniz önerilir. Bu renk düğün gibi bir tören için pek uygun görünmüyor. Açık kahverengi takım elbise seçimi ise sıcak mevsimler için harika bir seçimdir. Kahverengi takım elbise seçerken görünüşünüzü ve tarzınızı göz önünde bulundurmanızda fayda var. Kahverengi takım elbise ile ayarlamak istediğiniz ayakkabılar, kıyafetlerinizden daha koyu olmalıdır. Tüm takım elbiselerinizi kurmak için bu genel noktayı göz önünde bulundurun. Beyaz gömlek, kahverengi bir takım elbise ile rahatlıkla kombinlenebilecek parçalardan biridir. Açık mavi ve pembe gömlekler de iyi birer öneridir.

Takım elbise kılıfı siparişi için hemen şimdi tıklayın

kahverengi takım elbise kombini

Kahverengi Takım Elbise Kombini İçin Hangi Renk Ayakkabı?

Takım elbisenin herhangi bir rengini belirlerken dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri de ayakkabılardır. Kahverengi takım elbise de bir istisna değildir. Takım elbiseniz için seçtiğiniz kahverengi aralığına uygun bir ayakkabı seti seçin. Genel olarak, kahverengi bir takım elbiseyi koyu kırmızı ve kahverengi ayakkabılarla eşleştirin. Kahverengi ayakkabı kombinleri yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bu takım elbiseyi asla siyah ayakkabı ile eşleştirmemektir. Ayakkabı ve takım elbise arasındaki açık ve koyu kontrastını düşünün ve bu konuda çok hassas olun. Koyu veya açık kahverengi takım elbise ve ayakkabılar eşit derecede çekici değildir. Crimson ayakkabılar bu çelişkiyi tamamen ortadan kaldırıyor. Bu takım resmi olmayan bir takım elbisedir ve üniversite dersleri için uygun olabilir. Resmi olmayan ayakkabıları da bu tarzda kullanabilirsiniz.

Kahverengi Takım Elbise Kombini İçin Hangi Renk Gömlek?

Gömlek takım elbise ile kombinlenmesinde dikkat edilmesi gereken en önemli kıyafet parçalarından biridir. Kahverengi takım elbise modelleri birçok çeşitte ve modelde piyasada mevcuttur. Ancak bunu kolayca ayarlayamayan kişiler bu rengi tercih etmemelidir. Kahverengi takım elbiseyi düzgün bir şekilde ayarlayamıyorsanız, seçiminize pişman olabilirsiniz. Kahverengi takım elbise bildiğiniz üzere klasik bir takım elbisedir. Kahverengi bir takım elbisenin pembe ile kolayca kombinlenebilmesi size ilginç gelebilir. Doğru gömleği seçerseniz, kahverengi bir takım elbise ile tarzınız çok şık görünebilir. Açık mavi gömlekler de kahverengi bir takım elbise ile harika bir uyum sağlar. Elbette gömleğinizle koyu veya açık oranlara dikkat edilmelidir. Beyaz gömlek de nötr bir renk olduğu için harika bir seçimdir. Beyaz gömlekler kahverengi bir takımla kombinlendiğinde de ten renginize ve görünümünüze göre şekillendirilmelidir. Sonuç olarak gömleğin fiziksel ve kişisel özelliklerinize uygun olması gerektiği söylenebilir. Bir elbisenin çekiciliği ve şıklığının görünüşü ile ölçülmesi gerektiğini unutmayın. Kahverengi takım elbise ya da herhangi bir kıyafetin bir stile uyması ve bir insanı çekici göstermesi mutlaka sizin için de doğru seçim değildir. kahverengi takım elbise kombinleri yapmak aslında hiç zor değildir.

kahverengi takım elbise kombini nasıl yapılır?

Kahverengi Takım Elbise Kombini İçin Hangi Renk Kravat?

Takım elbise ile ayarlanabilecek uygun aksesuarlar arasında kravat, yaka mendili, kravat iğnesi, saat ve.. yer alıyor. Kravat ve yaka mendili tek renk olarak tercih edebilirsiniz. Bu iki öğenin uyumu size özel bir çekicilik verebilir. Kravat ve yaka mendili için yeşil veya lacivert tercih edebilirsiniz. Bu renklerin takım elbisenizin renk aralığına uygun olması gerektiğini unutmayınız. Mavi bir gömlek seçerseniz, kravat ve çizgili bir yaka mendili düşünebilirsiniz. Kravat ve lacivert yaka mendili de sizin için harika bir teklif. Seçeceğiniz aksesuar da giyim tarzınıza uygun olmalıdır. İster modern bir tarz, ister klasik veya başka bir giyim tarzı seçin, aksesuar giyim tarzınıza uygun olmalıdır. Kıyafetlerinizi bir araya getirirken tüm bu noktalara dikkat edin. Kahverengi bir takım elbise veya herhangi bir takım elbise ile doğru aksesuarlar, çekiciliğiniz üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir.

Kahverengi Takım Elbise Kombini İçin Siyah Gömlek Giymeyin!

Siyah ve gri takım elbise için tabii ki siyah gömlek önerilir. Elbette bu durumda çok hassas olmanız gerektiğini de unutmayın. Gömleğin tarzınızda önemli bir rol oynadığını unutmayın. Kahverengi nötr bir renktir ancak kahverengi takım elbise altına siyah gömlek tavsiye edilmez. Bu tarzın başkalarının dikkatini çekeceğini unutmayın.

Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

şık kahve takım elbise kombini

Renkli Takım Elbise Nasıl Kombinlenir?

Renkli giyinmenin en önemli ilkelerinden biri renklerin kombinasyonuna dikkat etmektir. Doğru renkleri seçmeye dikkat ederseniz, çok heyecan verici ve çekici bir renk kapsamını kolayca oluşturabilirsiniz. Mendil, kravat, saat ve güneş gözlüğü gibi çeşitli erkek aksesuarlarının kullanılması da stilinizi tamamlayabilir.

Mevsime Göre Renkli Takım Elbise Seçimi:

Birçok erkek yaşadığı mevsime göre renklerin öneminin farkında olmayabilir ama bu konu aslında çok önemlidir. Örneğin kırmızı, kahverengi, sarı vb. gibi sıcak renklerin kullanılması kış gibi soğuk mevsimler için çok uygundur çünkü sizi daha fazla samimi ve sıcak kanlı gösterir ve giyim tarzınızı gören herkes kendini size yakın hisseder.

Bahara Uygun Renkli Takım Elbise:

Adından da anlaşılacağı gibi bu sezonun renkleri tazelik ve canlılık dolu olmalıdır. İlkbaharda koyu renklerde resmi takım elbise giymek yerine renkli takım elbise kullanmak daha iyidir. Ayrıca desenli takım elbiseler de bu sezon için ideal bir seçim olabilir. Karbon mavisi, gri, gök mavisi, yeşil, turuncu ve kırmızı gibi renkler baharlık takım elbise için tercih edilebilecek güzel renklerin arasında yer almaktadır.

neon takım elbise

Yaza Uygun Renkli Takım Elbise:

Yaz, yılın en sıcak mevsimidir ve herkes kıyafetlerini seçmek için her zamankinden daha fazla açık renklere gitmelidir. Krem ve bej gibi parlak renkler, erkek renkli takım elbiseler için oldukça uygundur. Ayrıca bütün renkli takım elbiserin altına beyaz gömlek giymenizi tavsiye ederiz. Bildiğiniz üzere açık renkler ısıyı daha az emer, bu nedenle de yazın açık renkli takım elbise giymek daha iyidir. Aynı zamanda tarzınızı dengelemek için koyu renkli kravat veya aksesuarlar kullanabilirsiniz. Yeşil, sarı, şeftali, krem, mavi ve su yeşili gibi renkler de yaz için uygundur.

Sonbahara Uygun Renkli Takım Elbise:

Sıcak ve koyu renklere sahip bir takım elbise seçimi sonbahar mevsimi için oldukça uygundur. Tabi ki kahverengi veya siyah gibi koyu renklerden uzak durmak istiyorsanız canlı ama sıcak renklere de yönelebilirsiniz. Takım elbiseniz için seçeceğiniz rengin yanı sıra, tarzınızda kontrast oluşturarak görünümünüzü daha çekici ve daha görünür kılmak için mutlaka zıt renkte bir kravat satın alın. Sonbahar takım elbiseleri için uygun olan renkler arasında koyu mor, kahverengi, kırmızı, koyu yeşil ve lacivert yer almaktadır.

Kışa Uygun Renkli Takım Elbise:

Daha önce de belirttiğimiz gibi soğuk mevsimlerde takım elbise için koyu renkler tercih etmek ideal bir seçenektir. Bu nedenle kışa uygun bir bir takım elbise için önerimiz, siyah, gri ve lacivert gibi renklerdir. Ayrıca koyu renk erkek aksesuarlarını da tercih ederek kombininizi tamamlayabilirsiniz. Desenli bir gömlek ya da takım elbise seçmek de şık görünebilmeniz için başvurabileceğiniz yollardan biridir. Koyu yeşil, koyu kahve, mor ve lila gibi renkler kış kombinlerine uyan renkler arasında yer almaktadır.

mavi takım elbise

Ten Renginize Uygun Renkli Takım Elbise Seçimi:

Sadece renkli takım elbise için değil, herhangi bir kıyafet seçerken ve satın alırken, ten renginize uyması için rengine dikkat ettiğinizden emin olun. Ayrıca zıt renkler kullanmaya çalışın ki tarzınız monoton olmasın. Örneğin, siyah, mavi, kırmızı veya yeşil bir takım elbise seçerseniz, altına beyaz bir gömlek giymeniz gerekir.

Lacivert Takım Elbise Ve Bej Pantolon:

Bej nötr bir renk olduğu için onunla beraber mavi ve lacivert rengini tercih edebilirsiniz. Kullandığınız renklerin klişe ve sıradan görünmesini istemiyorsanız, bu rengin yanında yeşil, pembe veya kahverengi gömlekler giyebilirsiniz.

Bej Mont İle Mavi Veya Lacivert Pantolon:

Bu renkli takım elbise kombini, iş toplantıları ya da beylerin iş görüşmeleri için oldukça cezbedici bir takımdır, bu iki renk bir arada çok klasik durur. Tabi Daha koyu renkli takım elbiseler de kullanabilirsiniz. Renklerin yoğunluğunu azaltmak istiyorsanız, gök mavisi veya beyaz gibi açık renkli bir gömlek giymek size yardımcı olabilir.

İpucu: Renkli bir ceket ile siyah bir gömlek ve pantolon giymek de erkekler için oldukça şık ve yaygın olarak kullanılan bir kombindir.

Açık Kahverengi Takım Elbise:

Bu renk, kahverenginin bir alt kümesidir ve hemen hemen her mevsimde giyilebilir. Tabii ki parlak rengi nedeniyle yaz ve ilkbahar için daha uygundur.

pembe takım elbise

 

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster