Siyah Elbise Nasıl Kombinlenir?

Admin Tarafından Yazılmıştır / Mar 1, 2022

Siyah Elbise Nasıl Kombinlenir?

Siyah elbise kombinleri çok yönlü bir kombinlerdir. Siyah elbise kombinleri yapmak aslında kolaydır. Siyah bir elbise ile ayakkabı giymek için birçok seçeneği tercih edebilirsiniz. Siyah elbise kombinlerinde Seçenekler sınırsız. Siyah elbise nasıl kombinlenir? İşte size siyah elbise kombinleri oluşturmanız için sizlere yardımcı olacağız. Kadınların arasında siyah elbise seçimi oldukça popülerdir. Çok yönlü, daha zayıf ve ince gösteren ve çabuk kirlenmeyen siyah elbise, her boy ve vücut tipindeki tüm kadınların kullanabileceği en kullanışlı elbiselerden biridir. Ama siyah elbise giymenin birkaç önemli kuralı vardır. Siyah elbise ile hangi aksesuarları kullanabiliriz? Bu yazıda siyah elbise seçimi ve ona uygun aksesuar seçimi hakkında gerekli tüm önemli noktaları okuyacaksınız.

kısa siyah elbise

siyah elbise nasıl kombinlenir? Siyah Elbise kombinleri Ve Siyah Rengi Felsefesi:

Siyah, otorite ve gücün rengidir ve genellikle siyah elbise seçimi yapan insanların şık bir tarzı vardır. Bu renk moda dünyasında önemli nedenlerden dolayı çok popüler ve aynı zamanda çok kullanışlıdır. Siyah elbiseler ve siyah kıyafetler giyince daha ince ve daha uzun görünüyoruz. Bu nedenle kiloluysanız ve büyük bedenler kullanıyorsanız, siyah elbise seçimi yapabilirsiniz. Kilolu değilseniz ve fit bir vücuda sahipseniz renkli veya beyaz elbiseleri de tercih edebilirsiniz. Siyah giymeyi tercih eden insanlar genellikle gizemli ve şık ve görünürler. Siyah elbise seçimi, fazla öne çıkmayı ve gösterişli olmayı sevmeyen insanlar için de oldukça uygundur.

siyah elbise nasıl kombinlenir? Duruma Göre Doğru Siyah Elbise Kombinleri:

Tüm siyah elbiseler aynı değildir ve her elbise modeli belirli bir vücut tipi için tasarlanmıştır. Vücut tipinize göre doğru siyah elbise seçimini yapabilmek için bu makaleyi okuyabilirsiniz. Ancak duruma göre doğru siyah elbise seçimi yapmak  için öncelikle davet edildiğiniz etkinliğin farkında olmalısınız. Samimi bir aile partisi için, diz boyu ve saten kumaşlı siyah bir elbise giyebilirsiniz. Böyle bir elbisenin yakası çok açık olmamalıdır. Bir akşam partisi için daha yumuşak kumaşlı, daha açık yakalı ve diz altı elbiser giymeyi tercih edebilirsiniz. Resmi bir gece partisi veya düğün için uzun siyah elbise seçimi yapabilir ve kombininizi farklı ve çeşitli aksesuarlar kullanarak tamamlayabilirsiniz. Gençlere uygun siyah elbiseleri sorarsanız, kısa siyah elbiselerin gençlere daha uygun olduğunu söyleyebiliriz.

uzun siyah elbise

siyah elbise nasıl kombinlenir? Siyah Elbisenizi Doğru Takılarla kombinleyin:

Sade ve siyah bir elbise giyiyorsanız, elbisenizi taşlı ve renkli takılarla kombinleyebilirsiniz. Böylece daha neşeli görünebilirsiniz.

siyah elbise nasıl kombinlenir? Siyah Elbiseye Hangi Takılar Yakışır?

• Kolyenin modelini elbisenin yaka şekliyle uyumlu bir şekilde seçin ki ikisi birbirini tamamlasın.

• Siyah çok yönlü bir renktir. Bu nedenle de siyah elbiseleri herhangi bir renkle kombinleyebilirsiniz.

• İnci, siyah elbisesiyle birlikte kullanılması önerilen mücevherlerden biridir.

• Saçlarınız kısa veya kıvırcık olduğunda siyah elbisenizle birlikte büyük halkalı veya sallantılı küpeler kullanabilirsiniz.

tüllü siyah elbise

siyah elbise nasıl kombinlenir? Siyah Elbise Ve Doğru Ayakkabı Seçimi:

Siyah elbise seçiminden sonra en önemli şey ayakkabı seçimidir. Bu elbise ile giyeceğiniz ayakkabılar çok kaliteli ve çok şık olmalıdır çünkü dikkatler daha çok ayakkabılarınızın üstünde olacaktır. Kısa siyah elbise giyecekseniz kısa topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz. Elbise ne kadar uzun olursa o kadar uzun topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz. Ayrıca bu kural tüm kadın kıyafetleri için geçerlidir. Kısa siyah elbise kullanacaksanız, düz tabanlı ayakkabılara da yönelebilirsiniz. Siyah bir elbise ile doğru ayakkabı rengini seçmek zor bir iş değildir ve neredeyse çoğu renk siyahla iyi gider, ancak bazı renklerin siyahla kombinasyonu daha çekici hale gelir.  Aşağıda, siyah bir elbise ile hangi ayakkabıların daha iyi giyileceğini anlatacağız.

Gümüş ve altın ayakkabı ile siyah elbise kombini

Göz alıcı bir görünüme sahip olmak istiyorsanız siyah elbisenizi gümüş ve altın renkleri ile eşleştirin. Gümüş siyahla güzel bir uyum içindedir ve görünümü neşeli ve taze kılar.  Gümüşün siyahla kontrastı çok yüksektir ve size maksimum puan kazandırabilir. Gümüş ayakkabılar, stilinize canlılık katan en çok yönlü ayakkabılardır. Altın başka bir parlak seçenektir. Siyah elbisenin altın ayakkabılarla muhteşem kombinasyonu asil ve etkileyici görünüyor. Metalik renklere sahip topuklu ayakkabılar, yüksek topuklu sandaletler ve hatta düz ayakkabılar kullanarak görünümünüzü aydınlatabilirsiniz.

siyah elbise seçimi

Siyah ayakkabı ile siyah elbise kombini

Siyah seçtiğinize asla pişman olmayacağınız bir renktir. Tamamen siyah kıyafetler giyseniz bile yine de şık ve zarif görüneceksiniz. Siyahla siyahı kullanın ve yine de çekici olun. Bu moda dünyasında altın bir kuraldır. Eşsiz bir stil arıyorsanız, siyah bir elbiseyi siyah ayakkabılarla kombinleyin.

Kırmızı ayakkabı ile siyah elbise kombini 

Cesur ve çekici bir etki yaratmak istiyorsanız, siyah bir elbise ile kırmızı ayakkabılar giyin. Kırmızı, insanların dikkatini çekme eğiliminde olan seksi bir renktir. Parlak ve ışıltılı bir görünüme sahip olmak için kırmızı rengi olan saten ayakkabıları kullanabilirsiniz. Kıyafetinize cesur bir tarz kazandırmak için siyah elbisenizi kırmızı sandaletlerle kombinleyebilirsiniz.

saten siyah elbise

Beyaz ayakkabı ile siyah elbise kombini 

Siyah rengin beyaz ayakkabılarla birleşimi güzel bir etki yaratır. Beyaz ayakkabılar siyah giysilerle keskin bir tezat oluşturuyor. Bununla birlikte, renk yelpazesinin herhangi bir rengiyle harika göründükleri için beyaz ayakkabılar gardırobunuz için bir zorunluluktur. Beyaz ayak bileği botları, sivri uçlu ayakkabılar ve hatta beyaz babetler giyebilirsiniz. Dramatik gücünüzü vurgular ve cesur ve güçlü bir imaja sahip olmanızı sağlar.

Mavi ayakkabı ile siyah elbise kombini

Mavi rengin geniş bir tayfı vardır ve her tayf siyah bir elbise ile iyi kombinlenir. Kraliyet mavisi ayakkabılar ve açık toz mavi ayakkabılar, siyahla eşleştirildiğinde çekici görünüyor. Mavi ve siyahın kontrastı sihirli bir şekilde çekici. Mavi süet kullanarak kendinize değerli bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Pembe ayakkabı ile siyah elbise kombini 

Pembe, günümüzde tartışmalı bir trend haline gelen siyah bir elbise ile giyilebilecek trend bir ayakkabı rengi olarak biliniyor. Pembe, stilinize bolca ışıltı ve ışıltı katan, siyahla tezat oluşturan ve siyah bir elbisenin ihtişamını ve zarafetini vurgulayan canlı bir renktir. Pembe ayakkabıların en güzel yanlarından biri, siyah giysilerle kombinlendiğinde anında bir renk cümbüşü oluşturmalarıdır. Pembe askılı sandaletler ve sivri topuklu ayakkabılar siyah bir elbiseyle harika görünüyor.

kadife siyah elbise

siyah elbise nasıl kombinlenir? Siyah Elbise kombini Ve Doğru Çorap Seçimi:

çorap, özellikle soğuk ve yağmurlu havalarda kullanılan bir parçadır. Özellikle kış mevsimlerinde kalın ve yünlü çoraplar kullanabilirsiniz. Ancak çorap giymek sadece kış mevsimlerine özel değildir ve yılın her mevsiminde farklı çoraplar kullanılabilir. Çorap rengi seçiminde herhangi bir sınırlama yoktur ve her şey aksesuarlarınızın ve elbisenizin rengine bağlıdır. Örneğin, siyah bir elbise ile beraber, siyah veya ten rengi çoraplar kullanabilirsiniz.

mini siyah elbise

siyah elbise nasıl kombinlenir? Siyah Elbise kombini Ve Doğru Çanta Seçimi:

siyah elbiseyle herhangi renkte bir çanta kullanabilirsiniz. Ancak daha küçük çantalar kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır. Siyah elbisenizin yanında kırmızı ve pembe gibi neşeli ve çekici renkler kullanmanızı tavsiye ederiz. Çantanızı ayakkabınızın rengiyle de eşleştirebilirsiniz. Aynı zamanda kadife çanta, saten çanta ve metal parçalı çantalar kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Kısa Gelinlik İle İlgili Bilmeniz Gerekenler!

sade siyah elbise

siyah elbise nasıl kombinlenir? siyah elbise kombininizi Tamamlayın:

Eşarp ve şal kullanın:

Renkli bir eşarp bağlamak veya siyah bir elbise üzerine atkı kullanmak, sade tarzınıza ayrı bir renk katabilir.

kısa kollu siyah elbise

Saç Aksesuarlarını Unutmayınız: 

Saç aksesuarları kadınların çoğu zaman pek dikkat etmedikleri parçalardan biridir ancak güzel ve sade saç aksesuarları kullanarak kendinize farklı bir kombin yaratabilirsiniz.

Makyaj Yapın: 

Siyah elbise ile kırmızı ruj size harika bir görünüm kazandırabilir.

Gelinlik Kumaşı Çeşitleri!

siyah elbise giymek.

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster