Gelinlik Provası İle İlgili Her Şey!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Feb 23, 2022

Gelinlik Provası İle İlgili Her Şey!

Gelinlik Provası Ve İpuçları:

Gelinlik provası, düğün hazırlıklarının hayati adımlarından biridir. Her gün farklı bir gelinlik seçmeyeceğinize göre gelinliğinize zaman ayırmalı ve dikkatli seçimler yapmalısınız. 
Hayatınızın en güzel gecesinde kendinizi rahat hissetmediğiniz bir gelinliği giymek kadar kötü bir şey olamaz, bu nedenle düğün gecesinde en güzel şekilde parlayacak gelinliği seçmelisiniz. Gelinlik provasında vücut tipinize uygun bir gelinlik seçebilmeniz için turang ambalaj’ın bu bölümünde bizimle kalmaya devam edin.

glinlik seçimi

Gelinlik Provasının Önemli Noktaları:

Bütün Detaylar Hakkında Konuşun:

Gelinliğinizi seçtikten sonra, sonunda şaşırmamak ve istemediğiniz bir meblağda harcama yapmamak için satıcıyla bütün detayları konuşun. Bu detaylar arasında, indirim, teslimat süresi ve nihai fiyat yer almaktadır.

Gelinlik kılıfı görüntüle ve satın al

gelinlik nasıl seçilir

Gelinlik Provası İçin Sadık Ve Zevk Sahibi Arkadaşlarınızı Yanınıza Alın:

Gelinlik provasına çok sayıda insanı yanınıza almayın, gelinlik provası için sadece fikirlerini dürüstçe ifade eden ve zevkleri size yakın olan iki yada üç kişiyi yanınıza almanız sizin için yeterli olacaktır. Yanınızda çok fazla insan olması seçim yapmanızı zorlaştıracaktır çünkü insanların fikirleri ve görüşleri farklıdır. Bir gelinliği her denediğinizde, fotoğrafını çekip ailenizin ve arkadaşlarınızın yarısına göndermeyin ve onlardan yorum yapmalarını şstemeyin çünkü böylece kafanız daha da karışacaktır.

gelinlik mezonları

Gelinlik Provası Öncesi Yeteri Kadar Yemek Yiyin:

Bir gelinlik denemeyi planlıyorsanız, evden çıkmadan önce kahvaltı veya ihtiyacınız olan herhangi bir yemeği yediğinizden emin olun. Kıyafetleriniz için göbeğinizin düz olması gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Gelinlik provasından önce yemek yememekle sadece kendinizi rahatsız eder ve gerçek beden ölçünüzün düğün sırasında bilinmemesine neden oluyorsunuz bu nedenle gelinliğinizin bedeninize düzgünce oturmasını istiyorsanız gelinlik provasından önce normal bir şekilde yemek yiyin.

gelinlik mağazaları

Makyaj Malzemelerinizi Yanınıza Alın:

Her gün gelinlik provası için dışarı çıkmak istemezsiniz, bu nedenle gelinlik provasına gittiğiniz gün mümkün olduğunca donanımlı olmalı ve yüzünüze renk ve parlaklık kazandırmak için yanınıza birkaç makyaj malzemesi almalısınız. Bu sayede istediğiniz gelinliği daha iyi bir şekilde seçebilirsiniz.

düğün hazırlıkları

Yanınıza Kamera Alın :

Bir gelinlik giyerken, tüm detayları ezberlemek zor olduğu için kendi fotoğrafınızı çekmek için yanınıza bir kamera alın. Böylece fotoğrafa yakından bakıp seçiminizden emin olabilirsiniz.

Online Elbise kılıfı satın al

gelinlik provası nasıl yapılmalı

Farklı Gelinlikler Deneyin :

Hangi gelinlik modelinin vücut tipinize uygun olduğunu bulmak için sevmeseniz bile birkaç farklı gelinlik deneyin. Unutmayın ki hayatınızda sadece bir kz gelin oluyorsunuz, bu nedenle de çekinmeden farklı farklı gelinlikler deneyin.

Uygun İç Çamaşırı Giyin :

Gelinlik provası öncesi uygun iç çamaşırı almakta fayda var. Provada, daha iyi soyunabilmek için düğün gecenizde giymek istediğiniz iç çamaşırının aynısını giyin. Eğer tercihiniz dekolteli bir gelinlik ise, gövdeli ve askısız bir iç çamaşırı satın alın.

gelinlik alışverişi

Gelinlikçinin Görüşlerine Dikkat Edin :

Bu alanda uzman bir danışmanın görüşlerini dinleyin ve size yol göstermesi için önceliklerinizi onunla paylaşıp onun fikirlerine de saygı gösterin, çünkü farklı bedenlere sahip birçok gelini kıyafet seçmeye yönlendirmiştir.

Gelinlik Bedeninize Uygun Olmalı :

Gelinliğin bedeni diğer elbiselerinizin bedenlerinden farklıdır, bu nedenle gelinliğinizin diğer elbiselerinizle aynı bedende olmasını beklemeyin.

gelinlik ayakkbısı

En Çok Beğendiğiniz Gelinlik ile Mağaza İçerisinde Gezinin:

Yürümenizi zorlaştıran kıyafetleri tercih etmemenizi öneririz. Gelinliğinizin içinde rahat olmalı ve düğünün başından sonuna kadar eziyet çekmemelisiniz, bu nedenle gelinliğin içinde kolayca hareket edebildiğinizden emin olun.

gelinlik modelleri

Gelinlik provasında farklı gelinlik duvakları denemeye çalışın:

Gelinlikle aynı anda gelinlik duvağı da deneyin ki elbisenizde değişiklik gerekiyorsa daha erken yapabilesiniz. Kuyruklu bir gelinlik seçerseniz, filenin yüksekliği, gelinliğin devamı ile file arasında uygun bir mesafe olacak şekilde olmalıdır.

Gelin Ayakkabısı Nasıl Olmalı?

Gelinlik Provası Gününde Ayakkabılarınızı Yanınıza alın:

Gelinlik provası gününde, terzi veya satıcının eteğinizin ne kadar uzun olması veya kuyruğun nasıl olması gerektiğini anlayabilmesi için düğün gününde giyeceğiniz ayakkabıyı giymeniz en iyisidir.

gelinlik tasarımcıları

Gelinliğinizi koruyun :

Düğün kutlamasından sonra gelinliğinizi gelinlik kılıfına koyduktan sonra dolaba asabilirsiniz ki elbiseniz zarar görmesin.

Vücudunuza Uygun Gelinlik Seçimi :

Gelinlik provasında vücut tipinize dikkat edin ve gelinliğinizi ona göre seçin. Armut vücut tipine sahip olan kadınlar kabarık gelinlikler seçmelidir. Fit bir vücuda sahip olan gelinler ise balık modeli gelinlikleri seçebilir. Uzun boylu gelinler prenses gelinliklerini tercih etmelidir. Kısa boylu gelinlerimiz ise uzun ve kuyruklu gelinlikler giyebilir. Kısa boylu kadınların kabarık gelinlikler giymesi büyük bir yanlıştır.

gelinlik provası kuralları

Utangaç Olmayın:

Gelinlik provası sonrası, terziye veya satıcıya elbisenin hangi kısmının sizi rahatsız ettiğini söyleyin, böylece en iyi gelinliği giymenize yardımcı olabilirler.

Vücut Şekline Göre Etek Seçimi

gelinlik provası ve ipuçları

gelinlik provaları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster