Mini elbise ile igili bilmeniz gereken birkaç önemli nokta!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Feb 22, 2022

Mini elbise ile igili bilmeniz gereken birkaç önemli nokta!

Kısa elbiseler hem küçük partilerde hem de büyük ve önemli davetlerde kullanılabilir elbise modellerinden biridir. Ancak kısa elbiseler büyük bedene sahip olan kadınlar veya kapalı bir elbise arayan kadınlar için uygun bir elbise değildir.
mini elbiselerin sizi çok şık kıldığını cesurca söyleyebiliriz. Nerdeyse tüm kızlarda mini elbise giyme arzusu çok eski zamanlardan beri var ve asla yok olmuyor. Çünkü kadınlar bu tarz kıyafetler giyerek kendilerini daha çekici hissediyorlar.
Mini elbise giyerek harika görünmeyi bekliyoruz, Ancak bu tarz kıyafetleri giymek ve kombinlemek çok kolay değildir.

parlayan mini elbise

Mini Elbise Seçimi Ve Yüksek Topuklu Ayakkabılar:

Kısa elbise seçtiğiniz zaman doğal olarak bacaklarınız daha fazla dikkat çeker. Uygun bir ayakkabı seçerek bu güzelliği ikiye katlamak mümkündür.

Kısa Elbise Ve Bot Ayakkabılar:

Mini elbiseleri yüksek topuklu ayakkabılarla kombinlemekten kesinlikle kaçınmanızı tavsiye ederiz.
Ancak kısa topuklu botları mını elbiselerle kolayca kombinletebilir ve kendinize farklı bir imaj yaratabilirsiniz. Tabi renklere de dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın.

kısa elbise satın al

Kısa Elbise Ve Düz tabanlı ayakkabılar:

Kısa elbiselerinizi düz ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Tabi ki, bu giyeceğiniz elbise modeline bağlıdır. Sade, Kısa ve pileli elbisenizi sade, düztabalı ve spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Böylece gittiğiniz partide özgürc dans edebilirsiniz.

Uygun Boya Sahip Mini Elbise Seçimi:

Tüm mini elbiseler aynı boyda değildir. Tarz,i stek ve boyunuza göre bir mini elbise seçimi yapabilirsiniz. bu nedenle de size kendi boyunuza ve vücut tipinize göre bir minii eelbise seçmenizi öneririz.

kısa elbise modelleri

Mini Elbiseniz İçin Doğru İç Çamaşarı Seçmelisiniz:

Mini elbise seçiminden sonra en önemli şey, iç çamaşırınıza dikkat etmenizdir. Çoğu durumda, sıkı bir iç çamaşırı veya gen tarzında iç çamaşırlar düşünebilir ve mini elbisenizin altına giyebilirsiniz. Bunu yapmak kendinize olan güveninizi ve öz güveninizi artıracaktır. Görünmeyen iç çamaşırları, mini elbise giymenize büyük ölçüde yardımcı olabilir.

mini elbise fiyatı

Mini Elbise Seçerken Bacaklarınızın Ön Planda Olacağını Unutmayın!

Mini elbise seçimi yaptığınızda bacaklarınız her zaman ön planda olur, bu nedenle bacaklarınızın pürürsuz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Kısa elbise seçtiyseniz, bacaklarınızı dikkatli bir şekilde temizlemeli ve bakımlı tutmalısınız. Cildinizin her zaman harika görünmesini ve bacaklarınızın mümkün olduğunca çekici olmasını istiyorsanız, bol bol nemlendirici kullanmanızı öneririz.
Fazla vaktiniz yoksa bronzlaştırıcı kremler veya cilt açıcı pudralar kullanabilirsiniz. Bunların hepsini kullanmak bacaklarınızın daha iyi görünmesine yardımcı olacaktır. Kapalı ayakkabı veya topuklu ayakkabı giyseniz bile ayaklarınıza dikkat etmeli ve onlara özen göstermelisiniz. Güzel bacaklara sahip olmak kesinlikle özgüveninizi artıracaktır.

saten mini elbise

Mini Elbise Seçimi Ve Yaş Sınırlaması:

Kısa elbise seçmek için alışverişe gittiğinizde ve kısa elbise çeşitlerine baktığınızda oldukça genel bir bakışa sahip olmuş olacaksınız. Örneğin kısa ve dar bir mini elbise seçimi yapabilirsiniz, bu kısa elbise modeli güzel ve orta yaşlı bir kadın için özel ve güzel olabilir. Geçmişten günümüze herkes tarafından beğeniyle karşılanan vintage tarzı da her yaşa uygun bir kısa elbise modeli olabilir.

kısa elbise fiyatı

Yüksek Bel Ve Ten Rengi Çoraplar Kullanın:

Kısa elbiseyle çorap giyilemeyeceği inancı tamamen yanlıştır. Daha önceki yıllarda çorap kullanılmadan kısa elbiseler giyilirdi ve bacaklar tamamen açık olurdu. Ancak günümüzde mini elbise ile ten rengi çorabı giyen kadınları yaygın bir şekilde görebilirsiniz.
Bazen dizlere kadar gelen dar ve tasarımlı çoraplar, herkesin içindeki güzelliği ve çekiciliği ikiye katlıyor. Yukarıda anlattığımız gibi bacakları kaplamak için birkaç seçenek var,doğru seçim ile iyi bir kontrast oluşturabilir ve kısa elbisenize farklı bir hava ekleyebilirsiniz.

fiyat performans mini elbise

Mini Elbise Giyecekseniz Çorap Konusunda Daha fazla seçeneğe sahipsiniz:

• Desenli çoraplar kullanabilirsiniz.
• Renkli çorapları seçerek renk kontrastı oluşturabilirsiniz.

Mini etek:

Hem kısa bir etek hem de orta boylu bir etek seçebilirsiniz.hatta ön kısmı kısa,arkası ise biraz daha uzun olan bir mini etek eçerek,eğilirken veya hareket ederken vücudunuzun görünmesini engelleyebilirsiniz.
Bu tarz etekler her türlü ayakkabı ve kıyafetle rahatlıkla kombinlenebilir.Bir yandan diğerine çapraz olan bir etek de seçebilirsiniz,bu modelde etekler diğer modellere göre daha fazla tercih edilir.

çiçekli kısa elbise

Kısa elbise seçimi herkes için uygundur:

Zalupani şöyle diyor:kısa elbise giyerken bacaklarınız açıksa ve çorap giymeyi düşünmüyorsanız,dengeyi sağlamak için kollarınızı örtebilirsiniz.yakası kapalı ve uzun kollu bir mini elbise seçimi daha az maruz kalmak ve iyi hissetmek için iyi bir seçenek olabilir.

Yanınızda küçük bir çanta taşıyın:

Elbise boyuna dikkat etmeniz gerektiği gibi çanta askısının boyuna da dikkat etmelisiniz. Çantanın yüksekliği belin alt kısmına kadar geliyorsa elbisenizin altına çarpabilir ve kısa elbisenizi hafiften yukarı doğru çekebilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.  Kıyafetlerinize uygun küçük bir çanta kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz.

Gelinlik Kıralamak Mı Yoksa Satın Almak Mı?

renkli mini elbise

Mini elbise seçimi giydikten sonra zıplamaktan kaçınmanız gerektiğini unutmayın:

Örneğin elinizden herhangi bir şey yere düşebilir. Bu durumda dikkatlice eğilmenizi tavsiye ederiz. Arabadan inerken Britney Spears ve Paris Hilton'un hatalarını aklınızdan çıkarmayın.

Dizler Nasıl Yerleştirilir:

Kısa elbise veya mini elbise seçimi yapacaksanız,vücudunuzun görünmemesi için bacaklarınızı özellikle dizlerinizi birbirine bastırın. Bir ayağınız diğerinin ayak bileğinin arkasında olacak şekilde bacaklarınızı çaprazlamaya çalışın. Bu oturma şekli koltukta otururken bacaklarızı kapatmaya yardımcı olur.
Yerde oturmanız gerekiyorsa, bacaklarınızı bükün ve bacaklarınızın üzerine oturun.
Çözüm olarak bir el çantası, ceket, elbise, şal veya başka bir aksesuar yardımıyla otururken bacağınızı örtebilirsiniz.

uzun kollu mini elbise

İç Çamaşırlarınızı Kontrol Edin:

Evden çıkmadan önce güneşte durun ve vücudunuzun en önemli kısımlarının görünmediğinden emin olun.

Mini Elbise Seçmede Önce Hava Durumunu Kontrol Etmeyi Unutmayın:

Kısa elbise giymeye karar vermeden önce hava durumunu kontrol edin. Bu noktada hava durumu programı en iyi arkadaşınız olacak. Önünüzde sakin, nispeten rüzgarsız bir gün geçirdiğinizden emin olun. Aksi halde rüzgarın kuvvetli olması gününüzü değiştirebilir.

Kısa Gelinlik İle İlgili Bilmeniz Gerekenler!

pembe mini elbise

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster