Renkli gelinlik giyelim mi giymeyelim mi?

Admin Tarafından Yazılmıştır / Jan 20, 2022

Renkli gelinlik giyelim mi giymeyelim mi?

Renkli Gelinlik Giyelim Mi Giymeyelim Mi?

Düğün kutlaması, genellikle her kız ve her erkeğin nerdeyse hayatında sadece bir kez gerçekleşen bir törendir ve bu yüzden aşık gençler doğal olarak düğün törenlerinde çok özel ve çekici görünmek isterler. Gelinlik seçiminde yeni ve çekici fikirlerinden biri de renkli gelinlik seçimidir. Yeni ve çok güzel renkli gelinlik modellerini gören birçok gelin, farklı görünmek için kabarık beyaz elbiseler giymeyi unutup renkli gelinlik veya gökkuşağı elbiseleri tercih etmeye karar verirler. Turang ambalaj’dan bu yazımızda, renkli gelinlik giymenin sizin için doğru olup olmadığını ya da düğününde unutmanız gerekip gerekmediğini tartışacağız. Sizi bu yazının sonuna kadar bizimle kalmaya davet ediyoruz.

pahalı gelinlik

Renkli Gelinlikleri Mutlaka Deneyin Ve En Sonunda Kararınızı Verin!

Çoğu zaman, tenimizin rengiyle hiç uyuşmayan ve çok çekici olmayan kıyafetleri seçmeyi severiz. Bu nedenle rengarenk bir gelinlik seçmeden önce mutlaka farklı renklerde elbiseler giymenizi ve bu elbiselerin size yakışıp yakışmadığını kontrol etmenizi öneririz. Mesela doğru bir gelinlik seçmek için, birkaç farklı kişinin seçiminiz hakkındaki dürüst görüşlerini alabilirsiniz.

Nikah Töreniniz İçin Renkli Kıyafetler Giydiniz mi?

Nişan, kına ve söz için kabarık renkli elbiseler giymek yaygın olduğu için, bir önceki partide giydiğiniz elbisenize benzer bir elbise seçmemek en doğrusu olacaktır. Nikahınızda renkli gelinlik giydiyseniz artık düğünüz için klasik ve beyaz bir gelinlik seçebilirsiniz.

siyah gelinlik

Renkli Gelinlikler İçin Hangi Renkler Uygundur?

Bu günlerde renkli gelinlikler çekici ve farklı renklerle dikiliyor. Bu kıyafetlerin örnekleri Instagram ve Pinterest'te de görülebilir. Bu kıyafetlerin bazıları gerçekten özel ve eşsizdir. Renkli gelinlik modelleri arasında gök mavisi, altın, lacivert, sarı, yeşil, mor, kırmızı, turuncu ve kum pembe gibi çok çeşitli renkleri görebilirsiniz.

Bazen gelinliğin sadece bir kısmı renkli kumaşla dikilir, örneğin gelinliğin kıvrımlarından biri mor veya elbisenin kemeri altındır. Bazen elbisenin tamamı beyaz kumaşla dikilir ve renkli nakışlar veya renkli çiçeklerle yapılır. Yeni moda gökkuşağı gelinlikler de beyaz kumaşla dikiliyor. Ancak gelinin eteğinin altı rengarenk ve gökkuşağı renkli kumaşlarla dikilerek güzel ve özel hale gelir.

gelinlik nerden alabilirim

Çok Resmi Olmayan Törenlerde Renkli Gelinlik Giymek:

Bazı gelinler, görkemli törenleri için risk alamazlar ve renkli gelinlik satın almazlar. Bu durumda fotoğraf çekimi yaparken veya nikah töreniniz ayrı yapılacaksa eğer renkli gelinlik tercih edebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece düğününüzde en sevdiğiniz beyaz elbiseyi giyebilir ve düğün gecenizin kraliçesi olabilirsiniz.

sade gelinlik

Aksesuarlarınizi Renkli Gelinliklerle Kombinleyebilirsiniz:

Renkli gelinlik satın almayı tercih eden hanımlar gelinliklerine doğru aksesuarları seçerek güzelliklerini ve çekiciliklerini kat kat arttırabilir. Güzel bir gelin buketi veya özel bir taç seçmek, çekici aksesuarlar seçmek, damat için güzel bir cep mendili seçmek ve hatta damadın takımını gelinliğin rengiyle eşleştirmek vesaire, gelin ve damadın çekiciliği üzerinde büyük bir etkiye sahip olacaktır. Böylece daha da çok göz önünde olucaksınız.

gelinlik alımı

Renkli Gelinlik Fiyatları:

Düğünler ve nişanlar için giderleri ve harcamaları yönetmek her zaman önemli ve gerekli bir konu olmuştur. Sonuç olarak, birçok kişi rengarenk bir gelinliğin maliyetini soruyor ve merak ediyor. Buna cevaben bu elbiselerin maliyetinin beyaz ve prenses gelinliklerden çok da farklı olmadığı ve kumaş satın alma maliyeti, gelinliğin çok katlı yapısı, dikim maliyeti gibi faktörlere bağlı olduğu söylenebilir.
Tabi ki de bu gelinliklerin detayına ve üzerinde işlendiği taşlara ve işlemlere de bağlıdır. Beyaz ya da renkli gelinlik farketmiyor gelinliğinizin çok işlemesi varsa fiyatı da doğal olarak artacaktır.

renkli gelinlik alımı

Farklı Olmak Sizi Daha Çok Çekici Ve Özel Kılıyor!

Rengarenk bir renkli  gelinlik giymenin cazibesi olsa da renkli gelinlik giymeyi size önermedik ya da reddetmedik ve sizlerle paylaştığımız bilgi ve tecrübelerle son kararı size bıraktık. Birçoğu renkli glinlik giymekten ve farklı görünmekten kendilerini rahat hissetmiyor. Ama unutmayın, farklı olmak bazen cesur olmak, yeniliklere açık olmak, özel ve çekici görünmek demektir! Bazı renkli gelinlik modelleri çok çekici, şık ve göz kamaştırıcıdır ve aynı zamanda dünyanın en büyük moda şirketlerinde bile dikilmektedir. Bu yüzden renkli gelinliği çok ciddi seçeneklerinizden biri olarak değerlendirmenizi ve farklı renkli gelinlik modellerini denemenizi öneririz.

renkl gelinlik fiyatı

Renkli Bir Gelinliğin Rengi Nasıl Seçilir

Blush Renkli Gelinlik:

Blush renk tayfını deneyin. Açık pembe veya şeftali renkleri, gelinliğinize çekicilik katmak için harika bir renk seçimi olabilir. Blush rengi çoğu ten rengiyle uyumludur ve geleneksel beyaz gelinliğin çok gerisinde değildir ve harika çalışabilir. Blush tonu size rüya gibi bir görünüm verir. Romantik ve masalsı bir düğün temasıyla bu renk iyi bir fikir olabilir.

gelinlik satışı

Renkli gelinlik için altın rengi seçin:

düğünde altın rengi kraliyet hissi yaratır. Elbisenin bu rengi çok parlak değil ama güzel narin bir tona da sahiptir ve gelinliğinize eşsiz bir hava katıcaktır. Birçok insan altının eski tanrıçaları anımsattığını düşünür, bu nedenle altın renkli gelinlik size çok eski bir duygu uyandırabilir.

Tabii ki altın desenli beyaz bir gelinlik de tercih edebilirsiniz. Altının cildinizdeki görünümünden hoşlanmıyorsanız, gümüş veya bakır gibi benzer etkiye sahip başka bir metalik renk de kullanabilirsiniz.

buz mavisi gelinlik

Gelinlik için buzlu mavi bir renk seçin:

Buz mavisini deneyin. Düğün gününüz için geleneksel beyaz rengine yakın bir mavi renk seçmek istiyorsanız, neden elbiseniz için bunu düşünmüyorsunuz? İnce bir buz mavisi rengi, size fazla heyecan yaratmayan yumuşak bir renk sunar. Buz mavisi bir gelinlik güzel ve nazik bir görünüm yaratır. Açık mavi için tek seçenek buz mavisi değil, pastel maviyi de deneyebilirsiniz.

pembe gelinlik

Renkli Gelinlikte cesur renkler seçebilirsiniz:

Nakış desenli cesur gelinlik seçimi

Gelinlik için nakış desenli bir kumaş seçebilirsiniz. Birçok beyaz veya krem gelinlik, daha koyu tonlarda dekoratif işlemelere sahiptir. Parlak kırmızı işlemeli beyaz bir elbise gibi düşünebilirsiniz. Bu çözüm, beyazı birleştirme geleneğini koruduğu için renkli bir gelinliğe sahip olmanın harika bir yolu olabilir.

Nedimelerinizin kıyafetlerini elbisenizdeki işlemelerin rengiyle eşleştirebilirsiniz. Örneğin nedime elbiseniz mor ise mor işlemeli bir gelinlik tercih edin.

beyaz ve sade gelinlik

Cesur siyah renkli gelinlik seçimi:

Renkli gelinlik seçiminde siyahı seçerek çok cesurca davranabilirsiniz. Geleneği gerçekten kırmak istiyorsanız, renkli ama siyah bir gelinlik seçin. Çok geleneksel olmayan ve biraz sıra dışı bir düğün yapmak istiyorsanız, siyah bir elbise harika bir seçim olabilir.

uzun gelinlik

Çiçek tasarımlı cesur gelinlik seçimi:

Canlı renkler eklemek için çiçek baskı tasarımlarını kullanabilirsiniz. Biraz geleneksel olmayan bir görünüm için çiçekli elbiseler en iyi seçim olabilir. Canlı renkler eklemek için çeşitli çiçek desenleri de kullanabilirsiniz. Çiçek tasarımı çok feminen ve çekici olduğu için renkli gelinlik için harika bir takım olabilir.
Çiçek desenlerini beyaz zemin üzerine pembe, mor, yeşil ve kırmızı gibi renklerle tercih edebilirsiniz. Ayrıca çiçek desenli rengarenk bir elbiseye de sahip olabilirsiniz. Örneğin, pembe bir arka plan üzerinde çiçek deseni seçin.

Gelinlik Provası İle İlgili Her Şey!

renkli ve havalı gelinlik

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster