Koltuk başlığı kılıfı nedir ve ne işe yarar?

Admin Tarafından Yazılmıştır / Nov 11, 2021

Koltuk başlığı kılıfı nedir ve ne işe yarar?

Seyahat şirketleri için en önemli ürünlerden biri koltuk başlığı kılıfıdır. Bu ürün belirli bir hacmi olmamasına rağmen bazen hafife alınmakta ve birçok seyahat firması onu kullanmayı unutmaktadır.

Ancak hizmetlerinin kalitesini artırmak için koltuk başlığı kılıfı kullanan şirketler de bulunmakta. Bu kılıflar sadece seyahat şirketleri için değil, konferans salonlarında veya sinema salonlarında da kullanılabilir.
Bu koltuk başlığı kılıfllarının avantajları da vardır, bunlardan biri sağlık açısından tamamen onaylanmış olması ve koltuk ile insanların doğrudan temasını engellemesi, ikincisi ise reklam için kullanışlı ve ucuz yollardan biri olmasıdır. Bir konferans salonu kiralıyorsanız veya bir havayolu veya seyahat şirketinden sorumluysanız, reklamlarınız için koltuk başlığı kılıfı kullanabilirsiniz.
Koltuk başlığı kılıfı, istenilen koltuğa küçük bir plastik kapak ile takılabilir ve takıldıktan sonra birdaha hareket etmez ve kafanın hareket etmesinden dolayı da herhangi bir soruna yol açmaz.
 

Koltuk başlığı kılıfı Yazdır

Koltuk Başlığı Kılıfı Ve Baskı:

Koltuk başlığı kılıfına firma logonuzu ya da firmanızla ilgili herhangi bir metni yazdırabilir veya olumlu cümleler basabilirsiniz. Örneğin, "İyi uçuşlar dileriz" veya "İyi günler dileriz" yazabilirsiniz.

Koltuk Başlığı Kılıfının Dokusu Ve Boyutu:

Dokumasız olan spunbond iğneli kumaşlar genellikle bu kılıflar için kullanılır. Spunbondlar, liflerin ipliğe dönüştürülmesini gerektirmeyen ve kimyasal, mekanik, ısı veya solvent kullanılarak bağlanan kumaşlardır. Terim, dokuma olmayan kumaşları belirtmek için tekstil endüstrisinde kullanılmaktadır. Doğru boyut en az 325 mm x 275 mm olmalıdır. Reklam alanı olan bir koltuk başlığı kılıfının tipik boyutu 250 mm'ye 400 mm olmalıdır.
Bu alandaki aktivistlerden biri olan Turang Ambalaj , uçak koltuk başlığı kılıflarına baskı ve üretimini en iyi kalite ve mümkün olan en düşük fiyatla sunmaya hazırdır. Fiyat bilgisi almak ve sipariş vermek için lütfen bizimle iletişime geçin.
 

Koltuk başlığı kılıfı tasarımı

En Yeni Makaleler

Koltuk başlığı kılıfı nedir?
Koltuk başlığı kılıfı nedir?

Koltuk başlığı kılıfı, ticari pazarda reklam yapmanın en ilginç, en kolay ve en pratik yollarından biridir...

Daha Fazla Göster