Dünyaca Ünlü En Pahalı Ve En iyi Takım Elbise Markaları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Nov 25, 2021

Dünyaca Ünlü En Pahalı Ve En iyi Takım Elbise Markaları!

Takım elbiseler yıllardır erkeklerin gözdesi olmuştur özellikle italyan takım elbise markaları oldukça popülerdir ve her erkeğin gardırobunda mutlaka farklı markalara sahip bir veya birden fazla takım elbise vardır. Ancak dünyanın en iyi takım elbise markalarını bilmek ve bunlardan birine sahip olmak, çekiciliğinizde ve tarzınızda önemli bir rol oynamanın yanı sıra, dikişin dayanıklılığı ve kalitesi nedeniyle onu birkaç yıl kullanmanıza izin verir. en iyi takım elbise markaları arasında kesinlikle italyan takım elbise markaları yer almaktadır. Geçmişte takım elbiseler, sadece resmi partilerde ve önemli törenlerde kullanılıyordu. Ancak günümüzde takım elbise, iş yerindeki, düzenli partilerdeki ve erkeklerin günlük giyimlerinden biri haline geldi. Yeni bir takım elbise almaya karar verdiğinizde, en iyi takım elbise markalarının listesine aşina olmak ve kumaş cinsi, nasıl üretileceği, ürün kalitesi ve hakkında yeterli bilgiye sahip olmak, en iyisini seçebilmeniz için daha iyidir. Bu bilgiler aynı zamanda takım elbisenin kullanımı sırasında saklama koşullarından haberdar olmanıza yardımcı olacaktır. Burada dünyanın en iyi takım elbise markasından kendi takım elbisenizi yapmanıza, kalitesinden ve güzelliğinden emin olmanız, parti ve etkinliklerde farklı bir tarzla parlamanız için yardımcı oluyoruz.

takım elbise markaları

Burberry Erkek Takım Elbise Markası

dünyanın en iyi takım elbise markalarının çoğu italyan takım elbise markalarıdır bu bir gerçek ancak en iyi takım elbise markaları arasında başka ülkelerin markaları da yer almaktadır. Thomas Burberry, en büyük İngiliz girişimci ve moda tasarımcılarından biriydi ve İngiltere'nin en büyük ingiliz takım elbise markalarından biri olan Burberry International Chain Company'nin kurucusuydu. Ünlü Gabardin kumaşının mucidi olarak da bilinir. Bu Marka 1856 yılında kurulmuştur. Kısa sürede gündelik kadın kıyafetleri sayesinde yağmurlukları ve kıyafetlerinin üzerindeki ekose deseni çok popüler oldu. Bir süre sonra bu ingiliz lüks markası üst düzeyde takım elbise ve pantolon üretmeye başladı. Burberry takımları kumaş ve doku olarak klasik olmakla birlikte modern ve şık dikişler kullanılmaktadır .3. yılda Burberry markası, Louis Vuitton ve Prada gibi markalarla birlikte dünyanın en iyi ingiliz takım elbiselerini üretmeye başardı ve dünyanın en iyi takım elbise markaları arasında yer aldı. burberry dünyanın en pahalı takım elbise markaları listesinde de yer almaktadır.

Online Elbise Kılıfı Satın Al

Şık takım elbise tasarımı

Dolce & Gabbana Erkek Takım Elbise Markası

Dolce & Gabbana, moda ve giyim endüstrisinde popüler bir italyan takım elbise markasının adıdır. Dolce & gabbana çok kısa bir sürede dünyanın en iyi italyan takım elbise markaları arasında yer almayı başardı. Bu ünlü italyan takım elbise markasının adı, bu markanın iki kurucusu olan Domenico Dolce ve Stefano Gabbana'nın adından esinlenmiştir. Bu markanın üretim birimi ilk olarak İtalya'da bir moda evi açarak çalışmalarına başladı. Bu markanın moda ve giyim dünyasının en genç ünlü takım elbise markalarından biri olduğu söylenebilir. dolce & gabbana aynı zamanda dünyanın en pahalı takım elbise markaları arasında da yer almaktadır. 1980'lerin ortalarında İtalyan esinli iki tasarımcı tarafından kurulan şirket,  daha sonra İtalya'nın ve dünyanın en büyük moda evlerinden biri haline geldi. Yedi yıl sonra marka erkek kıyafetleri dikmeye karar verdi ve o zamandan beri bu trend büyük bir liyakat ve ihtişamla devam etti. Kraliyet tasarımlı (jakarlı), tamamı siyah kumaşlı ve ipek takım elbise arıyorsanız sizi memnun edebilecek tek takım elbise markası Dolce & Gabbana.

Erkek takım elbise

Gucci Erkek Takım Elbise Markası

Gucci markası şüphesiz ki moda ve giyim, parfüm ve kolonya ve kusursuz ürünler alanında dünyanın en iyi ve en önde gelen italyan takım elbise markalarından biridir. Bu markanın faaliyeti bir yüzyıla ulaşıyor. Gucci, en iyi ve en lüks mal tedarikinde uluslararası olarak 38. sırada yer almaktadır. Bu markanın uluslararası 278 mağazası var. Bu markanın temel amacı ise, İtalyan ihtişamını ve kalitesini insanların gözüne sunmaktır. Aynı zamanda son zamanlarda ev eşyaları alanında çalışmaya başlamıştır. Gucci markası İtalya'ya aittir ve Floransa'da bulunmaktadır. Gucci, 1921 yılında Guccio Gucci adında bir adam tarafından kuruldu. Gucci, İtalya'nın en çok satan markalarından biridir. Gucci, moda ve giyim endüstrisinde bir İtalyan markasıdır. Bu sektörde genellikle lüks ürünleri ve özel deri ürünleri ile tanınmaktadır. Bu marka günümüzde moda sektörünün en bilinen isimlerinden biri haline gelmiştir. Özel bir renge sahip bir takım elbise arıyorsanız veya Dolce & Gabbana hayranları gibi, jakarlı kumaşlardan hoşlanıyorsanız, ünlü Gucci markasını deneyebilirsiniz. Gucci markasının diğer özellikleri arasında ceket üzerindeki özgün tasarımlar, özel işlemeler ve çizgili tasarımlar yer alıyor. Dikiş ve dozajlamada dünya standardı söz konusu olduğunda, bu garip Gucci tasarımları, dikişte dünyadaki liderler olarak tanıtılmaktadır. Gucciye dikiş dehası ve İtalyan dozu da denir. Geleneksel bir takım elbise sevenler için Gucci, klasik kesimli, parlak kumaşlar için fikirler buldu. Gucci dünyanın en iyi takım elbise markaları arasında olmakla kalmayıp aynı zamanda dünyanın en pahalı takım elbise markaları arasında da yer almayı başarmıştır.

Dünyanın En İyi Ve En Ünlü Kravat Markaları!

Takım elbise tasarımcısı

Brioni Erkek Takım Elbise Markası

Bu ünlü takım elbise markası dünyanın en iyi takım elbise markalarından biridir ve tarihi boyunca, erkek giyimin teşhirinden (Fransa için) yüksek düzeyde tasarım ve dikiş anlamına gelen August Couture'un dikilmesine kadar pek çok konsepti giyim ve moda pazarına kazandırmıştır. Brioni markası sadece kıyafet dikmekle kalmamış, eğlence ve iş dünyasını da temsil etmiştir. 2012'den 2016'ya kadar olan dizinin yaratıcı yönetmeni Brendan Mulan ve Nisan 2016'dan Eylül 2016'ya kadar Justin Osha idi. Brioni en başından beri iş adamları, devlet başkanları ve iş dünyası liderleri arasında popüler oldu. 1952'de tarihteki ilk erkek defilesi Brioni tarafından Floransa'daki Palazzo Pitti'deki Sala Bianca'da düzenlendi. Bu marka, hazır giyim ürünleriyle büyük bir üne sahiptir. Brioni markası, hazır giyim ürünlerini müşterinin siparişine göre lüks bir takım elbiseye dönüştüren özel parçalarla süslüyor. 1945 yılında marka Roma'da kuruldu. Brioni markası, aktörler ve Hollywood filmleri için birçok kostüm yaptı ve aynı zamanda üretti. Bu kostümlerin çoğu daha sonra kostüm gösterilerinde gösterildi. Brioni tasarımcılarının ve terzilerinin saatlerce aralıksız çabalarının sonucu olan giysiler, her erkeği iyi giysiler konusunda en üst seviyeye taşıyor. 

Erkek takım elbise kılıfı

Yves Saint Laurent Erkek Takım Elbise Markası

Yves-henri-donat-mathieu Saint Laurent, Cezayirli kostüm tasarımcısı ve yirminci yüzyılın ikinci yarısında Fransız Yves-Saint-Laurent şirketinin kurucusudur. Yves Saint Laurent, slim, tonda ve polo belli bir takım arayan erkekler için en iyi seçimdir. Bu ünlü Fransız markası, 60'lı yıllarda Saint Laurent'in moda dehası tarafından kuruldu. Aynı dönemin ilk günlerinden itibaren erkekleri lüks ve özel giysilerle süslediler. Yves Saint Laurent markası, dar kesimler için düz bağcıklı ceket ve pantolonlar üretirken, özel kumaşlar ve farklı tasarımlar kullanmaktan da asla çekinmeyen, ceket ve pantolonlarını tam bir özgürlükle süslüyor. yves saint laurent dünyanın en iyi takım elbise markalarından biridir. bu markanın pahalı takım elbiseleri de gözden kçmıyor!

Takım elbise kılıfı, pahalı takım elbise

GivenChy Erkek Takım Elbise Markası

Givenchy ürünlerini kullanmamış veya en azından bu tanınmış Fransız takım elbise markasının adını duymamış birkaç kişi bulabilirsiniz. givenchy, 1952 yılında Hubert Di givenchy tarafından kuruldu. 1969'da Givenchy markası erkek giyim serisini başlattı. Gentleman givenchy olarak bilinen erkek giyim serisi, takım elbise, erkek giyim, ayakkabı ve kravatları içeriyordu. Dünyanın moda başkentinde Fransa çalışmaya başladı. Bu marka, Fransız moda dünyasının tüm güzelliklerini erkek dikiş ve terzilik dünyasına taşımayı başardı. Markanın avangart ruhu, parlak, cilalı kumaşları ve hünerli takımlarıyla besleniyor. Bu marka avangart olmaktan korkmuyor, yıldız baskılı bir takım elbise isteyebilirsiniz ya da bu markanın klasik takım elbisesi size uygun olabilir. givenchy dünyanın en iyi takım elbise markalarından biridir. peki sizin italyan takım elbise markaları arasında favoriniz nedir?

Siyah ve şık erkek takım elbise

Prada Erkek Takım Elbise Markası

İlk Prada mağazası 1913 yılında İtalya'nın Milano kentindeki prestijli Galleria Vittorio Emanuel II'de açıldı. prada çok kısa bir zamanda dünyanın en ünlü ve en başarılı italyan takım elbise markaları arasında yer edinmeyi başarmıştır. O sırada Mario Prada ve kardeşi Martino, deri çanta, valiz, aksesuar ve deri eşya satan bir deri eşya mağazası açtılar. Prada da bir aile markasıdır ve bu markanın kurucuları Maria Prada ve kardeşidir. Maria Prada'nın kardeşinin markaya katılmasının ardından Prada markası Faratli Prada olarak anılmaya başladı. Prada tüm dünyada lüksle eş anlamlıdır. Markanın takım elbise ve pantolonlarının avangart doğasına rağmen, klasik tasarım, dikiş ve dozajlama konusunda hala bir sınır var, bu markayı güzel yapan bir sınır. Prada terzileri ve üreticileri, takımlarının kendi türünde benzersiz olduğundan emindir. Bu markanın neden birkaç yıldır kraliyet ailesinin en popüler ve en iyi italyan markalarından biri olduğunu anlamak için Prada terzilerinin yaptığı takım elbise ve pantolonlardan birini giymeniz yeterli.

Online Elbise Kılıfı Satın Al

Erkek Takım elbise nerden alabilirim

Valentino Erkek Takım Elbise Markası

VALENTINO,1959 yılında Valentino Garavani tarafından Roma, yanı İtalya'da kuruldu. Valentino, moda alanında birçok başarıya imza attı ve sayısız ödül kazandı. Bu markanın şık erkek kıyafetleri isteyen herkesi giymeye zorluyor. Şık kumaşlar kullanılarak dikilmiş tüm durumlar için ceket ve pantolonlar. Adınızı bir takım elbiseye kazıyın, böylece diğerleri hafızanızı gelecek nesiller için tanıyabilir. valentino dünyanın en iyi takım elbise markaları arasında yer almaktadır. valentino en iyi italyan takım elbise markaları arasında yer almaktadır.

Erkek Takım Elbise Markası Dries Van Noten

Dries Van Notten, 1980'lerin ortalarında moda kültürünü avangard güzelliği ve cesur stiliyle değiştiren Belçika tasarım ekibinin önemli bir üyesiydi. Kraliyet Antwerp Güzel Sanatlar Akademisi'nin tüm mezunları, Antwerp tarihinin en iyi altı moda üyesi olarak kabul edildi. 30 yılı aşkın süredir modada etkileyici ve değerli bir varlığı olan Dries Van Noten, dikkat çekici ilerlemesine yol açan büyüleyici ve şık bir yaratıcı iç mekan stilini takip ediyor. Giysileri, çoğu tescilli ve özel olarak Dries ve ekibi tarafından yaratılan harika kumaşlar ve baskılarla yapılmıştır. Van Notten'in vizyonu, becerisi ve tasarımlarının sanatına olan bağlılığı, çalışmalarını günümüzün trendlerini ve stillerini aşmak için yükseltiyor. Belçikalı tasarımcı Van Notten, ailesinin dikiş ve terzilikle uğraşan üçüncü nesliydi. En iyi Belçikalı tasarımcılar tarafından tasarlanan bu takım elbise ve pantolonları giyerek, lüks kumaşlar ve avangart ruhun yanı sıra takım elbise giymenin keyfini yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda desen ve tasarım oyununa da aşina olan bu takım elbise markası, siyah, lacivert gibi geleneksel ve klasik renkleri kullanmakta da oldukça usta. bu marka aynı zamanda normalden fazla pahalı takım elbiselere sahiptir. aynı zamanda en kaliteli takım elbise markalarından biridir.

Erkek Takım elbise fiyati

Jil Sander Erkek Takım Elbise Markası

Modada minimalizm söz konusu olduğunda, Jil Sander'a atıfta bulunarak, markasında detay ihtiyacı yaratmış bir tasarım otomatik ve kaçınılmazdır. Bu takım elbise markasının doğası aynı zamanda "güçlü ve saf" tarzın kullanılmasında da yatmaktadır.
Bu nedenle, Jill Sander'in minimalist tarzı aşırılık akımıyla çelişiyor ve "en az tasarım en çok etkiyi yaratır" sloganıyla başarıyı destekliyor. Ama gelin hep beraber bu takım elbise markasını ve tasarımcısını dtakım elbise markalarındaaha yakından taıyalım. Bazen bir kadına bir erkek için neyin doğru olduğunu sormak gerekir. Bu, 1960 yılından beri kadın tasarımcı Jil Sander ve markanın kurucusu ve minimalist moda evi Sander tarafından kanıtlanmış bir gerçektir. Klasik dikişlere, kesimlere ve renklere odaklanmak bu markanın yıllardır istikrarlı ve canlı olan en önemli özelliğidir. Minimal bir tarz ve takım elbise duygusu olmayan pantolon arayan erkekler için bu marka iyi bir seçim olacaktır. jil sander dünyanın en iyi takım elbise markalarından biridir.

Takım elbise yapısı

Boglioli Erkek Takım Elbise Markası

İtalya, eğlence ve turistik cazibe merkezlerinin yanı sıra dünyadaki birçok saygın markanın menşei olan bir ülkedir. Bu markalar giyim, takım elbise, aksesuar ve daha fazlasını içerir. İtalya uzun yıllardır takım elbise alanında çalışıyor. Bu konuda pek çok saygın marka bu ülkede geldi geçti ama bazıları hala var gücüyle çalışmaya devam ediyor. boglioli dünyanın en iyi italyan takım elbise markaları arasında yer almayı hakkıyla başarmıştır ve günümüzde dünyanın en pahalı takım elbise markalarından birirdir. İtalya'da bulunan ve bugün konumuz olan bu takım elbise markalarından biri (yaka web sitesindeki yetenekli kişiler yardımıyla) boglioli markası olarak adlandırılmaktadır. İtalyan markası, klasik dikiş ve dozajdan ilham alan hafif takımlar ve pantolonlar sunuyor. Hepsi marka imzası taşıyan ipek ve yün mont ve pantolon, ince kaban, ipek gömlek üreticisi, erkekler için eşsiz kıyafetler üretmiş ve tasarlamıştır. boglioli markası dünyanın en iyi italyan takım elbise markaları arasında önemli bir yere sahiptir.

Ermenegildo Zegna Erkek Takım Elbise Markası

Ermenegildo Zegna,1910 yılında kuzey İtalya'daki Trivero şehrinde dünyanın en güzel kumaşlarını yaratma hayaliyle şirketini kurdu. ermenegildo zegna italyan takım elbise markalarından biridir. O zamandan beri İtalya'daki en tanınmış dinamik aile şirketlerinden biri haline geldi. Şirket şu anda Fondazione Zegna'nın CEO'su Guildo, başkan olarak Paolo ve Anna ile üçüncü nesil tarafından yönetiliyor. Bugün dördüncü kuşak şirkete giriyor ve yeniliklerini sürdürüyor. Bu marka,i yi kumaşlardan yapılmış kıyafetleri ustaca tasarlamak için benzersizdir. Ceket ve pantolonlarını klasik renklerde sunan bu marka, renklerin yanı sıra yüksek kaliteli kumaşların da kilit rol oynadığını gösteriyor. Merkezi Milano'nun moda dünyasının kalbinde yer alan marka, Avustralya'dan fabrikalarına gönderilen kendi yününün kalitesini iyileştirmeye çalışıyor. Bu firmaya özel olan bu yüksek kaliteli yün, Tom Ford ve Brioni gibi diğer firma ve markalar tarafından da kullanılmaktadır.

Takım elbise bakımı

Bottega Veneta Erkek Takım Elbise Markası

bu marka dünyanın en ünlü takım elbise markaları arasında yer edinmiştir. aynı zamanda en kaliteli takım elbise markalarından biridir. Bottega Veneta'nın 1966 yılında Vicenza'da kurulmasından bu yana otoritesi, kalitesi ve becerisi yeni bir lüks standardı belirlemiştir ve İtalyan deri endüstrisinin gelenekleriyle doludur. Bu marka, harika deri ürünleri nedeniyle uzun zamandır dünyanın en iyi lüks markaları arasında yer alıyor. Şirketin ünlü sloganı "Kendi baş harfleriniz yeterli olduğunda", artık hazır erkek ve kadın giyim, narin takı, mobilya ve daha fazlasını içeren geniş bir ürün yelpazesi için geçerli olan bir bireysellik ve özgüven felsefesini ifade ediyor. Bottega Veneta büyümeye devam ediyor, mükemmel yapı, yenilikçi tasarım, çağdaş performans ve en yüksek kaliteli malzemeler dahil olmak üzere onu tanımlayan özellikler değişmedi ve ayrıca Bottega Veneta'nın Ben'e olan bağlılığı, zanaatkarların olağanüstü beceriyi geleneksel beceri ve çekicilikle birleştirdiği yerde sabitlendi ve şık yenilik.18. yüzyıldan kalma bir villa binasında atölyesi bulunan markanın tasarımlarının doğası gereği zamansız ve lüks olması şaşırtıcı değil. Bu atölyenin kesim masasına sadece kaliteli kumaşlar gelir ve diğer yandan aynı kumaşlardan mükemmel takım elbiseler çıkar. Giyim tasarımında eski ustalar olmalarına rağmen artık kıyafetlerinde neşeli renkler ve modern dikişler kullanıyorlar.

Takım Elbise Kombini Nasıl Yapılır?

Takım elbise kılıfı satın al

Etro Erkek Takım Elbise Markası

Dünyanın önde gelen İtalyan markalarından biri olan Etro,1968 yılında Gerolamo Gimmo Etro tarafından karmaşık tasarımlarla benzersiz kumaşlar üreten bir tekstil firması olarak kuruldu ve popülerlik kazandı.
1984 yılında deri ürünleri üretimine başlayan marka,1990 yılında giyim alanında faaliyetlerini genişletmiştir. Halihazırda bu marka, parfüm, aksesuar ve ev aksesuarları üretimini yavaş yavaş bu koleksiyona ekleyen çocukları tarafından yönetilmektedir. Glamor, çarpıcı tasarımlarıyla dünya çapında tanınmaktadır. Bateh Jaqeh motifi bu markanın kimliği haline geldi ve bu markanın her mevsiminde kullanılıyor. Etro erkek takım elbise markası erkek giyim sanatında ilerlemiştir. Bu marka, lüks tasarımlar ve renkler kullanmasıyla bilinir. Bu marka tarafından farklı kumaşlar kullanılmaktadır, yün, ipek ve kaşmir yün bu kumaşların birkaç modelidir. Takım elbiselerin yanı sıra kabartmalı tasarımlara sahip ceketler de kıyafetinize gizli açılar katıyor. Ceketin üzerindeki farklı desenlere rağmen, başka herhangi bir kıyafetle giyebilirsiniz.

Nonwoven giysi kılıfı

Kingsman Erkek Takım Elbise Markası

Guy Porter, Kingsman kıyafetlerinin yeni koleksiyonunu piyasaya sürdü. Kingsman koleksiyonu,1910'lardan kalma şık terziliği karşılıyor. Çok az filmin moda üzerinde Kingsman filmleri kadar tuhaf bir etkisi olmuştur. Bu ultra şık İngiliz casuslar, kusursuz terzilik ve sanattan ilham alan tasarım ve aksesuarları memnuniyetle karşılıyor. Bu filmin oyuncularına belirli bir marka kostümün eşlik etmesi doğaldı ama klasik terziliği tasarımlarında çekici bir dokunuşla canlandırmak isteyen erkekler bu tarzı daha çok tercih etti. Lüks erkek çevrimiçi perakendecisi Bay Porter, şimdi 13. koleksiyonunda ve bugün en son sürümü piyasaya sürüyor (filmin vizyona girmesi Covid-19 nedeniyle 2021 yılına kadar ertelenmiş olsa da). Porter'ın markalaşma direktörü Sam Portershaw, film yıldızlarının işbirliği ve etkisi hakkında özel bir röportaj veriyor.James Bond gizemli takım elbise ve pantolonlara sahip olan tek kişi olmayabilir ve oyunda başka biri var. İngiliz terzi Erter Bey ve ekibi, Kingsman markasını yaratmak için bir grup kostüm tasarımcısı ile işbirliği yaparak Kingsman: Gizli Servis'in yapımıyla aynı zamanda. Daha sonraki tasarımlarda filmin kostümlerinden hiçbir iz olmamasına rağmen, bunlar İngiliz kökenliydi.

Sapy Suite Erkek Takım Elbise Markası

Bu Marka, 2000 yılında takım elbise üreticileri ligine girmesine rağmen uygun fiyatlı ve kusursuz kıyafetlerle iyi bir konuma gelmeyi başardı. Markanın takım elbiseleri ve pantolonlarıyla ilgili çalışma alanında farklı zevklere sahip tüm erkekler için iyi bir teklifi var. Farklı kumaşlara ek olarak kumaşlar için farklı renkler kullanabilirsiniz. Ayrıca farklı kaban çeşitleri konusunda da açığız ve bu markanın koleksiyonunda her türlü yaka dikimi ile her çeşit kabanı bulabilirsiniz. Bu bir marka için çok büyük bir çeşitlilik.

LBM Erkek Takım Elbise Markası 1911

1911'de genç Luigi Bianchi, babasının ayak izlerini takip etmek ve büyükbabasında bir terzi olarak büyümek için 16 yaşında evini terk etti. Bir asır sonra, onun çabalarıyla yaratılan lüks marka ve öncü, dünya çapında erkek giyim modellerinden biri haline geldi. 1911 LBM takım elbiseleri ve pantolonları, çok sayıda profesyonel dikiş ve dozajlama çabalarından gelen bir zarafeti temsil eder. Bu markanın takım elbise ve pantolonları yetmişlerin stillerinden, modern dikiş ve renklerden alınmıştır.

Brunello Cochnelli Erkek Takım Elbise Markası

Brunello Cochinelli,hayatına küçük ortamlarda başladı, bu marka o zamanlar elektrik ve su olmadan büyüdü. Bugün 60 yaşında, piyasa değeri 1,5 milyar doları aşan lüks bir yaşam tarzı markasının kurucusu, CEO'su ve tasarımcısı. Cucinelli, BoF'a şunları söyledi: "Sadece normal bir alanda uzmanlaşmak yerine gerçek bir uzman olmak istedim, O zamanlar erkekler için şık ve kalteli takım elbiseler yoktu bu nedenle de dükkanıma gittim ve orada tasarladım ve çekici renkleri kullandım. Kaşmir elbiselerden kısa süre sonra üç yuvarlak yakalı ceket ve üç V yakalı ceketle donatılan bu İtalyan tasarımını ürettim ve ilk üç ayda 400 adet sattım.Cochnelli  markası, lüks ve iyi dikilmiş palto üreticisidir. Bu sayede bu marka, adını korumak için en iyi İtalyan takım elbiselerini dikiyor. Ayrıca şirketin satış karının %20'sini hayır kurumlarına bağışladığını öğrenmenizi isteriz.

Ünlü erkek takım elbise tasarımcısı

Paul Smith Erkek Takım Elbise Markası

Paul Smith markası takım elbise alanındaki lüks markalardan biri. Uzun yıllardır moda alanında ve sadece takım elbise alanında faaliyet gösteren bu marka oldukça popüler. Bildiğiniz gibi İtalya dünyadaki birçok moda ve markanın çıkış noktası olmuştur. Paul Smith markası da İtalya'nın en ünlü markalarından biridir. Bu markanın mal ve ürünlerinin çoğu lüks ve prestijlidir. Egzotik kesimlere sahip çekici bir klasik takım elbise için İngiliz terzi Paul Smith'e gitmelisiniz. Modern yaşam için gerekli olan her şeyi gündelik yaşama taşımıştır. Ayrıca tasarımları da gelenekseldir.

Eşsiz takım elbise tasarımcısı

Tom Ford Erkek Takım Elbise Markası

Tom Ford denilince ilk bağlantı, ünlü bir Amerikalı moda tasarımcısı, film yapımcısı ve 90'lardan günümüze pop kültürünün en önemli isimlerinden biri olması. 2005 yılında kurulan aynı isimli lüks markanın sahibidir. Tom Ford markası ABD'nin New York şehrinde kuruldu. Tom Ford'un kıyafetleri şık, klas ve göz alıcı seçenekler olarak biliniyor. Çarpıcı erkek giyim, güzel parfümler, kaliteli güneş gözlükleri, etkileyici saatler moda ve giyim tutkunları arasında oldukça popüler olan Tom Ford kıyafetlerinden sadece birkaçı. İşte en popüler moda ve giyim markalarından biri olan ve gerçek bir sanat eseri olan Mark Tom Ford'un hikayesi. Gucci gibi markaların yaratıcı ve eski yöneticisi, lüks mont ve pantolon üretme sanatını bitirdi. Konu erkek takım elbise olduğunda Tom Ford tam bir usta. Takım elbiseleri ve pantolonları, çeşitli stil ve dikişlerde takım elbiselerden kazaklara kadar çeşitli stillerde gelir. Tom Ford'un kullandığı kumaşlar, sahip olduğu dikiş türlerinden daha az değildir ve kadifeden saten kumaşlara kadar farklı tasarımlarda görebilirsiniz.

Lacivert erkek takım elbise

Hugo Boss Erkek Takım Elbise Markası

Tek patron olarak bilinen Hugo Boss markası, 1924 yılında Almanya'nın Metzingen şehrinde kurulmuş bir Alman moda markasıdır. Metzingen'de doğdu ve öldü ve moda evi ofisi hala orada. Başlangıçta, Hugo Boss kostümler üretti. Kurucu, Nazi Almanyası ideolojisine sadıktı ve 1930'da Nazi Partisi'nin yükselişiyle birlikte marka, Nazi Partisi'ne hafif giysiler yapmaya başladı. Daha sonra, Nasyonal Sosyalist Parti gibi diğer örgütlere üniforma sağlamaya başladılar. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Hugo Boss erkek takım elbise yapmaya başladı. O zamandan beri şirket, kadın ve çocuk giyim koleksiyonları ile dünyaca ünlü bir moda markası haline geldi. Ayrıca 1985'ten beri de parfüm üretiyorlar. Erkeksi çekicilik gösteren parlak kumaşlar arayanlar için Hugo Boss her zevke sahip erkeğe, işe takım elbiseyle gitmeyi seven erkeklere ya da fit bir takım elbiseden hoşlanan erkeklere uygun. Hugo Boss herkesi mutlu edebilir. bu marka en başarılı takım elbise markalarından biridir.

Erkek Takım elbise modelleri

Acne Studio Erkek Takım Elbise Markası Acne Studio

İsveç giyiminde öncü olarak yola çıkan marka, bugün dünyanın en iyi erkek takım elbise üreticilerinden biri haline geldi. Modern estetik, renk ve biçimdeki yenilik her zaman moda dünyasının en iyileri arasında yer aldı. Marka, küresel müşterileri için geniş bir stil yelpazesine sahiptir.

Ünlü erkek takım elbise tasarımcısı

Ralph Lauren Erkek Takım Elbise Markası

Ralph Lauren markası dünyanın en lüks ve popüler takım elbise markalarından biridir ve çok sayıda hayranı vardır. Moda dünyasıyla ilgileniyorsanız, bu markanın adını birçok kez duymuş olmalısınız. Ralph Lauren markasının aynı şirkete bağlı birkaç markası daha vardır ve bunlar da çok ünlüdür. Ralph Lauren'in Olimpiyatlar için Amerika Birleşik Devletleri takım üniformalarını da tasarladığını belirtmek ilginçtir. Ralph Lauren 1967 yılında kurulmuş ve moda dünyası ile kendini kanıtlamıştır. Erkek giyim ve takım elbise üretiminde uzmanlaşan Purple markası Ralph Lauren, tasarım ve terzilik becerisinin en güzel örneği. Mükemmel hammaddelere ve birinci sınıf kumaşlara dayanan bu marka, piyasadaki en iyi hazır takım elbise ve pantolon üreticisidir.

 

Lenin Erkek Takım Elbise Markası

Bu marka minimalist takım elbise ve pantolonlara sahip olmasıyla ünlüdür. Erkeklerin vücudunu göstermek için yapılan giysiler dünya çapında çok pöpülerdir. Bu marka, Paris moda evleri arasında öncülerden biridir. Bu markanın kıyafetleri dünyanın en iyi kumaşlarından dikilir. İnce, lüks ve koyu detaylar arayan erkekler için bu marka harika bir seçim olabilir. bu takım elbise markası dünyanın en iyi takım elbise markalarından biridir.

Takım Elbise Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Takım elbise bakımı

Giorgio Armani Erkek Takım Elbise Markası

Giorgio Armani, Armani markasının en ünlü, en başarılı ve saygın İtalyan tasarımcısının ve yaratıcısının adıdır. Tasarımcı, 1970'lerde erkek takımları üreterek ve daha sonra kadın takım elbiselerini tanıtarak Milano'daki moda endüstrisini devraldı. 86 yaşındaki Giorgio, Armani markasını kurmadan önce Crotti, Allegri, Bagota ve Hilton olmak üzere dört markayla çalıştı. Bu marka ve ürünlerinin güzel kumaşı, İtalyan giyim endüstrisi ve özel kıyafet giyenler için bir gurur kaynağıdır. Dekonstrüktif tasarımlar, koyu renkler ve hassas dikişler, erkek takımlarının ideal endüstriyel ve özel üretim hattını oluşturur. Bu çekici markanın 2019'daki geliri dört milyar avroya ulaştı.

Canali Erkek Takım Elbise Markası

1934 yılında Giacomo ve Giovanni Canali tarafından kurulan Canali lüks erkek takım elbise markası. Bu marka, akıllı ve güzel tasarımlara ilgi duyan erkeklerin gözdesidir. Canali ailesinin üçüncü nesli artık aile şirketini yönetiyor. Sadece erkek takım elbise üretimi yapan bu marka, temiz, kusursuz ve modern tarzıyla adından söz ettirdi. Canali, 1970'lerde mekanize kesim makinelerini kullanan ilk İtalyan şirketlerinden biridir. Bu marka kaliteli kumaşları, iyi oturuşu ve detaylara verdiği özen ile keskin görüşlü beylerin gözdesidir. Bu şirket aynı zamanda artık modaya uygun erkeklerin zevklerine uygun erkek aksesuarları, takılar ve diğer moda ürünleri üretiyor.en güzel takım elbise

Cornelliani Erkek Takım Elbise Markası

1930'larda Alfredo Cornelliani, İtalya'da mont ve yağmurluk üretmek için bir şirket kurdu. Oğulları Claudio ve Carl Alberto daha sonra şirketi devraldı. Şu anda Alfredo'nun torunu tarafından işletilen şirket, modern standartlara göre en kaliteli erkek giyim ürünlerini üretiyor. Göğüs kısmından çıkarılabilir parçalı ve yerleşme kabiliyeti çok yüksek olan kaban ve ceket ID Cornellian ürünlerinin en öne çıkan ürünlerinden biridir. Bu giyim, farklı zevklere sahip erkeklerin favori stilini daha kolay oluşturmasını sağlar.

en iyi ve en şık takım elbise

Loro Piana Erkek Takım Elbise Markası

Cuarona merkezli ünlü kumaş üreticisi Loro Piana, yünlü kumaş endüstrisinde uzun bir geçmişe sahiptir. 19. yüzyılın başlarında kuzey İtalya'da Loro Piana ailesi tarafından kurulan marka, Merinos ve Keşmir yünü dahil olmak üzere en iyi yünlü kumaş üreticilerinden biridir. Loro Piana, bir asrı aşkın süredir erkek takım elbiselerinin endüstriyel ve özel üretiminde kendisine bir isim yaptı. Bu marka, dünyanın dört bir yanından en iyi hammaddeleri kullanmasıyla tanınır. Örneğin şirket, Çin ve Moğolistan'da yetiştirilen keçilerden Keşmir kumaşı, Güney Amerika'da And Dağları'ndan devekuşu (Viconia) ve Avustralya ve Yeni Zelanda'dan satın alınan yünden Merinos kumaşı ve Myanmar lotus lifleri üretmektedir.

Resmi törenlerde erkeklerin temiz ve düzenli takım elbise giymesi zorunludur ve düğün, mezuniyet vb. törenlerde iyi dikilmiş ve şık takım elbise giymebilmek birçok erkeğin endişesidir. Genel olarak gelinlik veya farklı abiyelerin pahalı olduğuna inanılsa da damatlık veya erkek takım elbiseler de ucuz değildir. Bazı özel markaların takım elbiseleri bazen binek otomobilden bile daha pahalıya mal olur.

İşte En Pahalı Takım Elbise Markaları:

Issey Miyake:

2.800 dolar

Miyake, moda dünyasında popüler olmadan önce bir grafik sanatçısıydı. Daha sonra Steve Jobs'u giydirme rolünü üstlendi ve şimdi takım elbiselerinin fiyatı 3.000 doların biraz altında.

Jay Kos:

2.800 dolar

Bu New York doğup büyüyen moda tasarımcısı, birçok rap ve rock yıldızının tasarımcısıdır. Onun bütün kıyafetleri renkli ve neşe doludur. Aslında onun tasarımlarında siyah renk yoktur.

Oxford ceketleri (Oxxford Clothes):

3.000 $

Bu şirketin merkezi Oxford'da değildir ve Illinois, Chicago'da bulunur. Bu şirket, kurulduğu 1916 yılından bu yana takım elbiseleri için çok sayıda ödül kazandı. Forbes dergisi bu şirketi "en iyi Amerikan takım elbise terzisi" olarak nitelendirdi.

en çekici takım elbise

Anderson & Sheppard:

3100 dolar

1906'da Anderson markası erkek giyiminde devrim yarattı. Kollarda daha fazla özgürlük sağlayan bir erkek ceketi tarzı olan "Londra kesimi"ni tanıttı. Bu stil o zamandan beri müşteriler arasında popüler bir hale geldi ve Fred Steer, Ralph Fiennes ve Tom Ford gibi insanlar takım elbiseleri için onu seçti.

çekici takım elbise modelleri

Ralph Lauren:

3295 dolar

Ralph Lauren olmadan hiçbir erkek dolabı tamamlanmış sayılmaz. Ralph lauren erkek modası dünyasında kendine bir isim yarattı ve aynı zamanda çalışmaları için birçok ödül kazandı. Bu markanın takım elbiseleri sade ve düz çizgilere sahiptir ancak tasarımları ve motifleri de bir o kadar şıktır.

Giorgio Armani:

3595 dolar

Giorgio Armani'nin resmi takım elbiseleri düz, keskin ve iyi dikilmiş çizgilere sahiptir. Giorgio armanı takım elbiseleri bir kilometreden farkediliyor ve modayı takip etmeyen kişilerin bile dikkatını çekiyor.

dünyanın en çekici takım elbise markaları

Bottega Veneta:

3.800 dolar

İtalya merkezli olan bu şirket, deri kumaşa ilginiz yoksa size pek tanıdık gelmeyebilir. Bu şirket, erkek giyim pazarına 2006 yılında girdi ve hiçbir takım elbisesinin fiyat etiketi yoktur. Dünyanın her yerinde bu markanın küçük butikleri bulunmakta. Bu İtalyan şirketi, otuzlu yıllardan beri en iyi takım elbiseleri üretiyor.

hangi takım elbise?

Brioni:

48.000 dolar

Brioni takım elbiselerinin fiyatı hakkında konuşmak nefes kesicidir. Bir Brioni takım elbisesinin fiyatı, önceki takım elbise fiyatlarının yaklaşık iki katıdır. El işlemeli takım elbiseleriyle tanınan brioni markası 1945 yılında Nazarno Fonticoli ve Gaetano Savini tarafından açıldı. Bu markanın şu anda yaklaşık 25.000 müşterisi var. Bu markanın en sade ve en uygun fiyatlı takım elbisesi en az 6500 dolardır. Bu ünlü markanın müşterileri arasında El Pacino, Anthony Quinn, Luciano Pavarotti, Daniel Craig, Pierce Brosnan ve Clark Gable gibi yıldızlar yer alıyor.

hangi model takım elbise?

Kiton:

50.000 dolar

Bir başka İtalyan çift, Chiro Paone ve Antonio Carola, 1950'lerin ortalarında kiton erkek giyim markasını kurdular ve bu markanın özel takım elbiseleri 50.000 dolardır. Bu terzilein en tandart ve en sade takım elbiseleri en az 20.000 dolardır.

Takım elbise resmi durumlarda kullanılır ve bu nedenle onu satın almak için diğer kıyafetlerden daha fazla para ödemeniz gerekir.
İlginçtir ki takım elbise alanında dünyaca ünlü birçok markanın dikimini elle yapması da fiyatların fırlamasına neden oluyor. Turang ambalaj'ın bu bölümünde dünyanın en pahalı 10 takım elbisesini size tanıtacağız.

William Fioravanti:

Bu marka, dünyanın en iyi takım elbise markalarından biri olarak kabul edilebilir, bu markanın takım elbiselerini  hazırlamak uzun zaman alır ve kalitesi sizi tamamen tatmin edebilir. William fioravanti'nın tasarımcısı birçok ödül aldı ve nerdeyse tüm dünya onu tanır.

Meydan Okuma Kupası:

Sergio Loro Piana ve Luigi Hosted, en iyi tasarımcıları takım elbiselerini tasarlamaları için davet ettiler ve en iyi tasarımcıya oy verdikten sonra, üretilen takım elbiselerden 50 tanesini Loro Piana adı altında sattılar.

Desmond Marion:

Saville Ro Desmond, dünyanın en ünlü terzilerinden biridir ve varlığı moda endüstrisinde büyük bir değişim yaratmıştır. Desmond dünyanın en pahalı takım elbiselerini tasarladı ve bunun nedeni de hepsinin el yapımı olmasıdır. Ona göre her takım elbisenin yapılışı aylarca sürer ve tüm dikişler tek tek atılır.

Keaton k-50:

Bu marka,1986'dan en iyi İtalyan tasarımcılardan biri tarafından tasarlandı. Bu marka müşterilerine her zaman dünyanın en çekici ve en özel  takım elbiselerini teslim eder.
Bu şirketin yılda 22.000 sipariş hazırlayan yaklaşık 330 terzisi var. Her takım elbise için 45 terzi çalışıyor ve her takım elbiseyi dikmek için 25 saat harcıyorlar. Ayrıca dikişin tamamlanması ve bir takım elbisenin tamamlanması yaklaşık 50 saat sürer.

hangi markadan takım elbise almalıyım?

William Westmancott'un Ceketi:

Bu takım elbise ilk kez 28 yaşında William Westmentcott tarafından dikildi. Tüm dikişleri elle yapıldı ve bazı parçalar için sadece bir makine kullanıldı. Bu takım elbise 200 saat sonra ilk kez hazırlandı ve moda endüstrisinde hiç bu kadar yüksek fiyata sahip bir takım elbise olmamıştı.

Zoot:

Bu montun tasarımcısı, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra bu paltoyu tasarlayan ve 2011 yılında New York'a satılık olarak gönderen augusta şirketinin sahibi Karen Augusta adlı bir kişidir. Palto, tasarlandıktan sonra bir müzeye yerleştirildi ve birçok kişi onu satın almak için başvurdu. Bu takım elbisenin tasarımcısı, bu takım elbiseyi bu kadar yüksek bir fiyata satabileceğini asla hayal etmediğini belirtti.

Dormiol Vanquish 8.2:

Bu takım elbiselerin tasarımcısı dormiol ailesidir. Moda sektörüne 170 yıl önce yanı 1842 yılında başlamışlar ve ulusal kutlamalar, taç giyme törenleri gibi birçok önemli resmi töreni bu markadan sipariş etmişler. Bu takım elbise birçok kişiye özeldir.

dünyaca ünlü takım elbise markaları

Stuart Hoggs Elmaslı Ceket:

Bu takım elbise ilk olarak Liverpool'da tasarlandı ve şu anda dünyanın en pahalı takım elbise markalarından biridir. Yün ve ipekten yapılan bu ceketin yapılışı yaklaşık 600 saat sürüyor. Ayrıca etrafında 480 pırlanta kullanılmış ve dünyada bu sayıda pırlantaya sahip tek takım elbisedir.

Desmond Merrion:

Saville Ro Desmond, dünyanın en ünlü terzilerinden biridir ve varlığı moda endüstrisinde büyük bir değişim yaratmıştır. Desmond dünyanın en pahalı takım elbiselerini tasarladı ve bunun nedeni de hepsinin el yapımı olması. Ona göre her takım aylar sürer ve tüm dikişler tek tek atılır. bu marka şüphesiz en iyi takım elbise markaları arasında yer almayı hakediyor.

yukarıda dünyanın en iyi takım elbise mrkalarını yanı amerikan takım elbise markaları, italyan takım elbise markaları, ingiliz takım elbise markaları, fransız takım elbise markalarını ve dünyanın en pahalı takım elbiselerini sizlere tanıttık.

İngiliz, İtalyan Ve Amerikan Takım Elbise Arasındaki Fark:

Resmi ve yarı resmi takım elbiseler tüm erkeklerin ihtiyacıdır, yani her erkeğin gardırobunda bir veya iki takım elbise olması şarttır. Takım elbiseler genellikle kumaş, genişlik ve sıkılık, omuzlar, düğme sayısı, cep vb. dahil olmak üzere dikiş türü bakımından farklıdır. Halihazırda üç İngiliz, Amerikan ve italyan takım elbise modeli, dikiş ve kumaş türünde farklılık gösteren en popüler modeller arasında yer almaktadır. Siz de tipinize ve kıyafetlerinize çok önem veriyorsanız ve her zaman farklı olmayı seviyorsanız, bu yazının sonuna kadar bizimle kalmaya devam edin. bütün ülkelerin takım elbiselerini dünynın en iyi takım elbise markalarında bulabilirsiniz.

italyan takım elbise markaları

İngiliz Takım Elbise:

İngiliz takım elbiselerin kullanımı I. Dünya Savaşı'na kadar uzanıyor. Geleneksel tarzdaki ofis takım elbiselerin daha çok ingiliz takım elbise olduğu söylenir. Uzun kuyruklu ingiliz ceketler ise sonunda 19. yüzyılın ortalarında kısa ceketler haline geldi.  Bu takım elbiseler daha sonra biraz daha rahat, modern ve sade hale geldi. İngiliz takım elbiseler ile italyan ve amerikan takım elbiseler arasındaki farklardan biri de bu modelde daha ağır kumaşların kullanınlmasıdır. İngiliz takım elbisenin bir diğer farkı da, geçmişte şoförler için daha fazla konfor ve ustalık sahibi olmak ve binerken kıyafet toplamamak için yanlarında iki yırtmaç bulunmasıdır. İngiliz takım elbisenin diğer modellerden bir diğer farkı ise kolların daha kısa olması ve manşetlerin birbirine dikilmemesidir. İngiliz takım elbise kumaşlarının kalın ve ağır malzemesi nedeniyle soğuk ve serin havalar için daha uygun olduğunu belirtmek gerekir. Elbette bu kumaş türünü kullanmanın avantajı vücuda iyi oturması ve olası kusurları gizlemesidir. Dolayısıyla ingiliz kumaşları diğer kumaşlardan çok daha pahalı olabilir. İngiliz takım elbiselerini farklı kılan diğer bir özellik ise, omuzlarında daha iyi durmalarına yardımcı olan yumuşak bir ped bulunmasıdır. İngiliz takım elbiseler ile amerikan ve italyan takım elbiseler arasındaki diğer bir fark, genellikle kapalı ve yanlarda bulunan ceplere sahip olmaları ve ceplerin şeklinin hafif eğimli olmasıdır. Ayrıca bu modelde ceketler vücut şekline göre dikilir ve kıyafetlerin dikiş hatları vücudun eğriliğini takip ederek daha çok bel ve göğüse odaklanır. İngiliz takım elbiseler genellikle pahalı ve aynı zamanda diğer takım elbiselere göre daha resmidir, bu nedenle resmi etkinliklerde ingiliz takım elbise satın almanızı öneririz. ingiliz takım elbise satın almak için ingiliz takım elbise markalarına göz atabilirsiniz.

ingiliz takım elbise

İtalyan Takım Elbise:

İtalyan takım elbisenin en belirgin farkı, takım elbisenin kumaşı ile ilgilidir yani bu tarzda daha hafif kumaşlar kullanıldığı için sıcak mevsimlere de oldukça uygundur. İtalyan takım elbise modelinde dikildiği şehre göre farklılıklar olsa da genel özellikleri vardır. Örneğin İtalyan Napoli ceketlerinde vatka bulunmazken eski modellerde vatka bulunurdu. Ayni zamanda italyan takım elbise modelinde kumaş çeşitliliği oldukça fazladır.Atletik bir vücuda sahipseniz bu model vücudunuzu daha belirgin ve daha kaslı gösterebilir. İtalyan takım elbiseler, özellikle ingiliz takım elbise arasındaki bir diğer fark, gizli ceplere sahip olmalarıdır. İtalyan takım elbise modelinde genellikle ceket için bir sıra düğme kullanılır. Üst düğme asla kapanmaz ve yakanın uç kenarının altında bulunur. İtalyan paltolarında aynı zamanda çift taraflı yırtmaçlar bulunur. İtalyan takım elbiseler düz ve sade olarak dikilir. Genel olarak, İtalyan takım elbise yarı resmi ve gündelik durumlar için daha uygundur. İtalyan takım elbise giymenin iş ortamına uygun olmadığını düşünebilirsiniz ancak lacivert italyan takım elbise giyerek çok şık ve resmi görünebilirsiniz. İtalyan takım elbisenin bir diğer modeli ise biraz muhafazakar yakalara sahip, yırtmaçsız ve 2 fonksiyonel düğmeli ve bir sıra düğmeli omuz vatkaları olmayan roma takım elbise modelidir. Pantolon paçaları daha düşük ve yaka kenarları daha geniş olan bu modelde İngiliz takım elbiselerine göre daha gösterişli kumaşlar kullanılıyor. bildiğiniz üzere piyasada italyan takım elbise markaları çoktur. 

italyan takım elbise

Amerikan Takım Elbise:

Amerikan takım elbisenin dikim özellikleri ve modeli ile ilgili olarak aşağıdakilerden bahsedilebilir: Amerikan takım elbise modelleri en özel ve şık takım elbiseler arasında yer almaz ve aynı zamanda tüm dünyada çok fazla hayranı olmadığı söylenebilir. En eski amerikan takım elbiselerinden biri Brooks Brothers tarafından lokalize edilen Kayak takımıydı ve bu modelin çok hayranı olmadığı ortaya çıktı. Aslında, Brooks kardeşler hem ucuz hem de üretmesi ve değiştirmesi kolay takım elbise tasarlamak istemişlerdi. Ancak başarılı olamamışlardı. Amerikan takım elbise modellerinde, genellikle omuz kısmına ped dikilmemektedir veya ped kullanıldığı zaman, ince pedler kullanılır. Amerikan takım elbiselerin iyi bir özelliği, manşonların palto gövdesine tutturulduğu kısımda daha fazla kumaş kullanılmasıdır. Amerikan takım elbiselerin diğer farklarından biri de ceket arkasında tek yırtmaç bulunmasıdır. Amerikan takım elbise nispeten uygun fiyatlıdır ve bu nedenle daha çok öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Genel olarak gündelik bir kombin arıyorsanız amerikan takım elbise giymek sizin için iyi bir seçim olabilir. Bu sayede kişinin kollarında herhangi bir rahatsızlık oluşmaz ve aynı zamanda hareket etmeyi daha kolay hale getirir. Amerikan takım elbiseler aynı zamanda büyük bedenlere sahip olan kişiler için de uygundur. Amerikan takım elbise ceketinin ortasında ise genellikle bir yırtmaç bulunur. en güzel amerikan takım elbiseleri tabii ki de amerikan takım elbise markalarında bulabilirsiniz.

Şimdi Burada Önemli Bir Soru Ortaya Çıkıyor, Hangi Takım Elbise Daha İyidir?

Bu sorunun cevabı tamamen sizin zevkinize, tarzınıza ve katılacağınız davete göre değişir. Her takımın kendine has özellikleri vardır, bu nedenle her zaman belirli bir model kullanmak çok doğru olmayabilir. İngiliz, İtalyan ve Amerikan takım elbise modellerinin üç çeşidini de farklı durumlarda kullanabilirsiniz. seçtiğiniz takım elbise modelini almak için ünlü takım elbise markalarına göz atabilirsiniz.

amerikan takım elbise

İtalyan / Fransız takım elbise

İyi giyimli Fransızlar ve artistik İtalyanlar el ele vererek, dünyada Avrupa takımı olarak anılan bir takım elbise tasarladılar. Bu paltoların ayırt edici özelliklerinden biri dar, keskin ve pürüzsüz omuzlarıdır. İlk başta bu paltoların şekli şişman insanlara uygun değildi, ancak Giorgio adında bir İtalyan yapıyı bozdu ve bu kuralı çiğnedi. Bu takım elbiseyi de uzun boylu ve kilolu İtalyanlar için tasarladı. İtalyan takım elbise tasarlama fikri, İngiliz takım elbise giydiklerinde ve İngiliz paltolarının sağladığı büyük sıcaklık nedeniyle İtalyanların aklına geldi; Memnun kalmamışlar, kendilerine özgün bir ceket ve pantolon tasarlamaya ve dikmeye böyle karar vermişler. İtalyan takık elbiseleri İngiliz takım elbiselerine göre çok daha rahat ve hafiftir.

İtalyan/Fransız takım elbiselerinin özellikleri

İtalyan/Fransız takım elbiselerinin kumaş ve dikim türü nedeniyle yarı resmi ve gayri resmi bir görünüme sahip olan bu elbiseler daha modern bir tasarıma sahiptir. Bu model, resmi ve yarı resmi görünümünden dolayı; Eğlence, alışveriş ve günlük ulaşım için uygundur. Ayrıca bu modelin bir diğer özelliği de vücuda oturanın dikilmiş olmasıdır. İngiliz takımlarının aksine bu modelde omuz pedi yoktur. Takım elbisenin bu modelinin düğmeleri İngiliz modellerine göre daha yüksek dikilmiştir. Ayrıca cepleri gizli olarak adlandırılır ve bir kılıfı yoktur. Bu takımların pantolonları ayaktayken katlanmayacak ve dik duracak şekilde tasarlanmıştır. İyi bir şekle uygundur ve uzamış ve uzun olmasını sağlar. iyi eğitimli vücut göze çarpıyor ve güzel.

fransız takım elbise markası

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster