Gelinlerin Dikkatine! Dünyanın En İyi Gelinlik Tasarımcıları!

Admin Tarafından Yazılmıştır / Nov 11, 2021

Gelinlerin Dikkatine! Dünyanın En İyi Gelinlik Tasarımcıları!

Modaya önem veren gelinler genellikle en yeni ve en güncel gelinlik modellerini ararlar. Bazı gelin adayları gelenekleri yıkmayı ve tüm moda standartlarına uyan farklı bir gelinlik almayı tercih ediyor. Bu tür gelinlikler de dünyanın en iyi gelinlik tasarımcıları tarafından tasarlanmaktadır. Bu tasarımcılar genellikle herkes tarafından beğenilmeyebilecek, ancak farklı beden ve zevklere göre dünyaya özel ve bazen tuhaf gelinlik modelleri tanıtıyor, bu modern gelinlikler biraz değişiklikle şık ve modern oluyorlar, farklı bir görünüm sergiliyorlar.

Bu yazımızda birbirinden farklı gelinlik defilelerini ele aldık ve onlara göre moda ve güzellik dünyasının en iyi sekiz gelinlik tasarımcısı ile tanıştık ve onları da sizlere tanıtmayı amaçladık. Bu gelinlik tasarımcılarının her biri, günümüz gençlerinin ihtiyaçlarını geleneksel ve zamansız gelinliklerin tasarımına dahi dahil etmeye ve gelinlik modası dünyasını dönüştürmeye çalışmıştır. Bu üst düzey gelinlik tasarımcıları, modayı beyaz kumaşla birleştirerek dünyaya farklı gelinlikleri tanıtmış ve bu da izleyiciyi düğün dünyasına modern bir bakış açısıyla yönlendirmiştir.
Gelinlik alanındaki en iyi moda tasarımcılarının isimlerini ve çalışmalarını tanımak için okumaya devam edin.

Gelinlik Tasarımcısı Danielle Frankel:

Gelinlik tasarımcısı

Daniel Frankel sadeliğe odaklanan gelinlik markalarından biridir. Bu markanın gelinlikleri aynı zamanda çok güzel ve basittir. Bu markanın gelinliğini diğer markalardan ayıran şey katmanlı yapısıdır.  Aslında tasarımcılar bu tekniği her bir kıyafete benzersiz bir kişilik kazandırmak için kullanırlar. Ayrıca eldiven, kemer, mont gibi aksesuarların kullanılması da bu markanın zevkinize göre seçebileceğiniz ve çekiciliğinizi artırabileceğiniz diğer özellikleridir.
Daniel Frankel, bir partinin başlangıcında gelinlik üzerine kaban giymenin geline klasik ve şık bir görünüm kazandırdığına inanıyor. Danielle Frankel marka logosu geleceğe bakmaktan ve modanın dünyaya verdiği güzelliğe teşekkür etmekten ilham alıyor. Daniel Frankel, ünlü gelinlik markasını kendi adıyla piyasaya sürmeden önce Vera Wang gibi tanınmış şirketler için gelin tasarımcısı olarak çalıştı. 2018 yılında gelinlik koleksiyonunu ilk kez sergiledi.Tasarladığı gelinlikler özel bir dikiş zarafetine ve benzersiz bir modele sahipti.
Frankel, özellikle kadın takım elbise ve iki parçalı gelinlik dikmesiyle tanınır. 

Gelinlik Tasarımcısı Alex Perry:

2021 gelinlik tasarımı,gelinlik modeli

Alex Perry'nin gelinlikleri kabarık etekli gelinlikler olarak biliniyor. Elbette kıyafetlerinin hacimli alt bedeninin yanı sıra üst beden detaylarına da büyük önem veriyor. Aslında Alex Perry'nin gelinlik modellerinde önemli olan formdur. Prensesler gibi parıldamayı ve parıldayan gelinlikleriyle meclisteki herkesten farklı olmayı seven hanımlar mutlaka bu markayı seçecektir. Dünyanın en iyi gelinlik tasarımcılarından biri olan Alex Perry, belirli bir süre dikilmeyen gelinliklerin modasının asla geçmeyeceğine inansa da ünlü gelinlik koleksiyonlarında modern bir tarzda tasarlamıştır. Alex perry 2018 yılında gelinlik koleksiyonunu moda dünyasıyla tanıştırdı.
Koleksiyonu, moda tutkunlarının gelinlik dikimi ve tasarımından beklentilerini yükseltti. Tabii ki Alex Perry'nin modern gelinliklerinin tamamı geleneksel tarzlardan ilham alıyor. 

Gelinlik Tasarımcısı Isabelle Armstrong: 

Gelinlik tasarımı fikirleri

Isabelle Armstrong, romantik duyguları dantel ve güpür kumaşla birleştirerek özel bir gelinlik yaratan gelinlik tasarımcılarından biridir. İşlemeleri, çiçek işlemeleri ve güpür kumaşların özensiz kullanımı tüm bu güzel gelinliklerinde görülmektedir. Genel olarak Isabelle el yapımı gelinlik süslemelerine ve işlemlerine çok fazla ilgi duyuyor ve çok beğeniyor. Gelinlik formundaki geleneksel işlemeleri şık ve güncel modellerle moda dünyasını tanıştırdı ve bu yaratıcılığının sonucu olarak gelinlik tasarımı alanında sınırsız bir üne kavuştu.

Gelinlik Tasarımcısı Sophie Et Voila:

En iyi gelinlik tasarımcısı

21. yüzyılı sadelik yüzyılıdır. Minimalist, sadece yapı tasarımı ve dekorasyonu ve diğer sanat dallarında değil, gelinlik modellerinde de popüler hale geldi. Sophie At Viola markası da kıyafetlerini minimalist tarzda tasarlayan markalardan biridir. Bu markanın tasarımcıları gelinliklerinin sade, modern ve karmaşıklıktan uzak olmasını tercih ediyor. Bu nedenle kalabalık kıyafetlerle ilgilenmeyen bayanlar bu markanın kıyafetlerini kesinlikle beğenecektir.Düzenli çizgiler, sade tasarım, desenli kumaşlar ve geometrik şekiller Sophie et Viola'nın gelinliklerinin en belirgin özellikleri. Sophie'nin de dediği gibi, moda dünyasında her zaman yeri boş olan bir gelinlik koleksiyonu sunmaya çalıştı. Sophie et voila gelinliği, şık ve güncel olmanın yanı sıra güçlü bir kişilik göstermek isteyen kadınlar için uygundur. Sophie Et Viola, gelinliğin dikişinin ve kumaşının arkasında birçok söz olduğuna inanıyor ve bu yüzden kişiliğimize uygun gelinlik seçiminde titiz davranmalıyız çünkü elbiseler asla yalan söylemez diyor. Minimalist tarz, gelinlik koleksiyonlarında da açıkça görülen Sophie Et Viola'nın gelinlik tasarımındaki favori tarzıdır.

İtalyan Gelinlik Tasarımcısı Alexandra Grecco:

en iyi tasarımcı

Alexandra, 2010 baharında ilk giyim koleksiyonunu çıkardı. Ancak kendisi için bir gelinlik ararken, kendi tasarımıyla bir gelinlik serisi yaratmayı düşündü. 2013 yılında bu fikri hayata geçirerek kaliteli kumaşlar, zarif ve güzel tasarımlarla gelinlikler tasarladı. Alexandra çok özel gelinlikler tasarlamakla ilgileniyor. Elbisesinin kumaş tasarımı ister sade ister işlemeli olsun, her stili kendine göre tasarlıyor ve gelinliğe benzersiz özellikler kazandırıyor.
Temmuz 2014'te lansmanı yapılan Alexandra Grecco gelinlik serisi, modern gelinler için ruhani kostümler ve tekrar etmeyen tasarımlar içeriyor. Bu tasarımcının sade ve çekici modelleri, resmi bir elbise veya nişan elbisesi olarak şiddetle tavsiye edilir. Alexandra Greco'nun gelinlik tasarımında ilk olarak dikkat ettiği nokta gelinliğin rahatlığıdır.

Amerikalı Gelinlik Tasarımcısı Elizabeth Filmore:

gelinlik modeli

Elizabeth Fillmore'un tüm tasarımlarında derin duygular bulunmaktadır ve kendisi de bu gerçeği kabul ediyor. Elizabeth'in tasarım stilini beğenen gelinler, bağımsızlık duygularını ve hırslarını gelinlikleriyle başkalarına tanıtmayı umuyorlar. Elizabeth tarafından tasarlanan gelinliklerin görkemi, tüm moda ve güzel kadınlar arasında ünlüdür. Bu ünlü moda tasarımcısının gelinlikleri feminen güzelliği gözler önüne seriyor.

Gelinlik Tasarımcısı George Hobeika:

gelinlik tasarımcısı

George Hobica, 1962'de Başkent Lübnan'da terzi bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi ve bu mesleğe olan ilgisini ateşledi. Akademik eğitimini inşaat mühendisliği alanında tamamladıktan sonra, moda tasarımcısı olarak kariyerinin başlangıcını belirleyen Lübnan iç savaşı sırasında Fransa'ya taşındı. Hobica, Chanel moda evi gibi Paris'in en ünlü moda evlerinin çoğunda eğitim aldı ve 1995'te Lübnan'a döndükten sonra kendi stüdyosunu açtı ve o sırada annesi stüdyosunu kapattığı için annesinin tüm müşterileri onun oldu. Bu doğrultuda ilerlemesi hızlandı. George hobeika’nın ilk gelinlik koleksiyonu 2018 yılında piyasaya sürüldü ve doğadan ilham aldı. Omi, gelinliklerini öyle bir şekilde tasarladığını söylüyor ki gelin onları giyer giymez dünyanın en güzel kadınıymış gibi hissediyor. 

Gelinlik Tasarımcısı Maticevski

Trend gelinlik

 

Gelinlik kılıfı siparişi için tıklayınız

Maticevski, gelinliğini tasarlarken öncelikle gelinlerin zevkini ve rahatını düşündüğüne inanıyor. Gelinler düğün gecelerinde parlamalı ve en törenin en güzel kadını olmalıdır. Düğün gecenizde bir kraliçe gibi hissetmek için Matisovsky kostümlerinden fikirler alın. Matisovsky moda ve güzellik dünyasının en iyi gelinlik tasarımcılarından biridir.
Bu makaleyi faydalı bulacağınızı umuyoruz. Sayfanın alt kısmından yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Siz bu gelinlik tasarımcılarının hangisini tercih edersiniz?
 

Ünlü gelinlik tasarımcısı angel sanchez:

2022 gelinlikleri

Özel tasarımlarıyla ünlü Venezuelalı gelinlik tasarımcısı, tasarladığı ünlüler arasında Beyonce Knowles (Hollywood ihanetleri, skandallar ve ünlü çiftlerin ayrılığı) ve Sandra Bullock'u sayabiliriz.

 

Ünlü gelinlik tasarımcısı Amanda wakeley:

2021 gelinlikleri

Amanda dünyanın en iyi tasarımcıları arasında yer alıyor ama o sadece tasarladığı gelinliklerle ünlü değil, popülaritesinin bir başka nedeni de Angelina Jolie, Beyoncé, Kate gibi Hollywood yıldızları için özel parti elbiseleri ve aksesuarları tasarımı. Bu ünlüler arasında Helen Mirren ve Florence Welch de yer alıyor.  Ayrıca Cambridge Düşesi Kate Middleton'a birçok elbise tasarlamıştır.

 

Ünlü gelinlik tasarımcısı marchesa:

2020 gelinlikleri

New York'ta bulunan ve Cameron Diaz başta olmak üzere kırmızı halıya gidenler başta olmak üzere ünlü yıldızlar için çok pahalı kıyafetler tasarlayan bir diğer ünlü gelinlik tasarımcısı da marchesa. Jennifer Lopez, Selena Gomez, Halle Berry, Rihanna, Taylor Swift ve Emma Watson'dan bahsetti.

 

Ünlü gelinlik tasarımcısı Vivienne Westwood:

en trend gelinlikler

Lady Vivienne Westwood hem İngiliz bir elbise tasarımcısı hem de modern tasarımlarla gelinlik alanında çalışan bir iş kadınıdır. Punk modasının yeni dalgasını giyim tasarımının farklı bölümlerine ilk getiren kişidir. Kendisi dünyanın en iyi gelinlik tasarımcıları arasında yer almaktadır.

 

Ünlü gelinlik tasarımcısı Carolina harrera:

dünyanın en popüler gelinlik modelleri

Kendine özgü bir tarzı olan Venezuelalı-Amerikalı gelinlik  tasarımcısı. Michelle Obama ve Jacqueline Kennedy Onassis gibi pek çok ünlünün gelinliğini tasarlamıştır.

 

Ünlü gelinlik tasarımcısı Alberta ferretti:

pöppüler gelinlik tasarımcıları

İtalya'nın Milano ve Cattolica Köyü'nde çalışan İtalyan gelinlik tasarımcısı. Gelinlik tasarımları, ipek ve satin gibi farklı kumaşlarla ihtişamın birleşiminden oluşan güzel tasarımlarıyla ünlüdür. Alberta dünyanın en iyi gelinlik tasarımcılarından biridir.

 

Ünlü gelinlik tasarımcısı Monique lhuiller:

en ünlü gelinlik tasarımcısı kim?

Olağanüstü Haute Couture gelinlikler tasarlamasıyla ünlü Fransız asıllı Filipinli gelinlik tasarımcısı.  Katy Perry, Sarah Michelle Gellar, Catherine Zeta Jones, Taylor Swift, Jennifer Lopez, Kristen Stewart Stewart ve diğerleri dahil olmak üzere birçok ünlü, düzenli müşterileri arasında.

 

Ünlü gelinlik tasarımcısı alice temperley:

en başarılı gelinlik tasarımcısı kimdir?

Her türlü çiçek işlemeli çiçek desenleriyle tasarlanan sıra dışı gelinlikleri ile tanınan bir diğer ünlü İngiliz modacı da giyim ve stillerinde Japon ve Yunan desenlerini çokça kullanıyor.

 

Ünlü gelinlik tasarımcısı satah burton:

en başarılı gelinlik tasarımcıları

Sarah Burton, en ünlü gelinlik tasarımcılarından biri ve Alexander McQueen markasının yöneticisidir.  Bu kadar popüler olmasının nedeni, Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın diğer birçok tasarım ve markaya ilham veren sıra dışı gelinlik tasarımıydı. Sarah Burton, çarpıcı ve parlak tasarımlarla lüks giysiler tasarlamasıyla ünlüdür.

en çok tanınan gelinlik tasarımcıları

En Yeni Makaleler

Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!
Dünyanın En Lüks Bebek Giyim Markaları!

En lüks bebek giyim markalarından biri de baby dior. Baby Dior, dünyaca ünlü Dior markasının bir parçasıdır.

Daha Fazla Göster
En İyi Hamile Giyim Markaları
En İyi Hamile Giyim Markaları

Hamilelikte giyim söz konusu olduğunda rahatlığın yanı sıra şıklığına da dikkat edilmelidir.

Daha Fazla Göster
Dünyanın En İyi Mont Markaları
Dünyanın En İyi Mont Markaları

Dünyanın en iyi mont markalarını arıyorsanız bakalım neler bulabileceğiz.

Daha Fazla Göster